Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2542252
19 Feb 19
U životu te nekad izdaju najbliži a pomogne neko sasvim stran. Pre 4 godine sam htela da odem iz sela gde smo živeli u grad (nije bitno koji). Tetka mi je govorila da dođem, sve će mi pomoći. Bila je dobra prema meni možda 2 dana, posle toga sam je čula par puta preko telefona kako priča sa svojom majkom i kuka na mene na sav glas. Te sam ovakva, onakva, ne tražim posao, ma 1000 stvari. Ne znam da li je mislila da spavam ili joj jednostavno nije bilo bitno. Imala sam 20 godina tada, nisam znala ništa u životu. Teča mi je pomogao kao niko na svetu. Upoznao me sa par ljudi koji su mi mogli pomoći oko posla, pomogao mi na svaki način. Tetka osim što je zla prema meni, nije ni prema njemu bolja. On dosta radi, a onda kad dođe kući moraju da "dele" kućne poslove, mada ih on opet radi više nego ona. Pokušala sam ga zavesti jednom prilikom, ali je rekao da to nikada ne bi uradio niti meni, niti sebi niti svojoj ženi. Od tada ga želim još više. Divan čovek, otac i muž, šteta što je njen.
735
6241
154
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije