Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2545039
25 Feb 19
Krivim sebe jer nisam uspeo da vidim da mi žena puca pod pritiskom. Savršena žena, majka, domaćica i uspešna poslovno. Nikad se nije požalila, sve je uvek bilo gotovo pre nego što sam i stigao da pitam da li joj treba pomoć. I onda jednom, kad sam se vratio kući sa posla samo je sedela na kauču i plakala, plakala i plakala i vrištala kako ne može više. Bio sam takav slepac da nisam uspeo da shvatim da mi je rođena žena u depresiji, da joj treba pomoć, da nije normalna ta njena rigorozna rutina i da nema šanse da neko bude toliko savršen bez posledica. Više nije ista od tog dana, unajmio sam ženu da joj pomaže oko kuće, ja se trudim da decu animiram što više mogu da je što manje opterećuju, ali i dalje pored psihologa ništa se ne menja. Srce mi se cepa kad vidim šta sam uradio zbog svoje nepažnje.
6790
220
108
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#247

Jednom sam, cekajuci red u supermarketu, veoma intenzivno prdnuo. Ljudi su pomislili da je negde iscureo amonijak i poceli da beze iz supermarketa.

odobravam 10720   •   osudujem 465   •   komentari 27
Detaljnije




Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231181   •   osuđujem 14595   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5119   •   osuđujem 1712   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2556927

Da se ponašam i imam stav konstantno u životu kao posle 5 rakija, imao bih milione i maltene svaku ženu koju poželim. To samopuzdanje, taj stav, ta volja za životom... Ma idi.

odobravam 1061   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije