Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2559337
29 Mar 19
Kako danas gledam svoje roditelje koji imaju mene kao mladjeg sina i moju sestru kao stariju ćerku,malo mi je krivo što sam mladji.Naime,od kada sam se rodio moji roditelji su najveći deo slobodnog vreman prema meni i sestri posvećivali samo meni,a moju sestru su zapostavljali,te da je moja sestra bila uskraćena za igračke koje je želela,zato što eto ona je starija i treba mladjem bratu da se igra.Meni su uvek kupovali skoro pa šta sam poželeo(mada naravno ja sam bio skroman i dan danas),a njoj ništa.Zato sam ja rekao sebi još dok sam bio mali da ću uvek davati mojoj šesti šta god da poželi od mene i činio ću joj usluge zato što nije dobijala preveliku ljubav on naših roditelja,pa barem da dobije od mene.Evo pre neku nedelju sam joj poklonio moju kancelarijski stolicu koju sam ja dobio od mojih na poklon da dok učim i igram igrice da sedim na udobnom,dok je ona imala neku drečavu drvenu stolicu što se nije raspala,a ja sam uzeo neku staru još od pre 20 godina.Bitno mi da njoj bude lepo.
6456
112
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije