Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2564953
11 Apr 19
Pre 28 godina moja porodica je stala između mene i moje jedine iskrene ljubavi, zato što je Albanac, student iz moje grupe. Po mom ocu, morao je biti ili Srbin ili nikako. Na kraju mu se ta želja i ispunila, a meni su najlepše godine života protekle u suzama i batinama, ali imam dve ćerke, dve vile. Na kraju je moj muž pijan poginuo. Čekam sestru prošle nedelje na Nikoli Tesli, kad iz mase se pojavljuje mladić, crna kosa, visok i lep, prepoznatljiv hod, nisam mogla da verujem, za njim idu dve tinejdžerke, svi međusobno razgovaraju. Za njima dovikuje na nekom jeziku žena, mlađa od mene, lepa, negovana. Sve troje se odazivaju. Za njom, visok i dalje mršav, prosede kose, sede brade, sa torbom na ramenu, i hoda kojeg bih prepoznala među hiljadu muškaraca, pojavi se on. Ostala sam skamenjena. Prvi put da ga vidim još od one večeri kad me je plačući molio da krenem sa njim u Holandiju. Prođoše pored mene, nije me prepoznao. Život je jedan, volela bih da sam davno imala više hrabrosti.
7509
379
194
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#308

Minut, dva pre nego što stigne račun, ja klisnem u klonju i ostavim drugare da reše situaciju.

odobravam 787   •   osudujem 4514   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232546   •   osuđujem 15766   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5157   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2604921

Nikada neću razumeti devojke koje imaju uslova da izgledaju kao Kim Kardashian, a uvek izgledaju kao veštice u bajkama... Kapiram da svako ima svoj ukus, ali devojko ne pravi strašilo od sebe....(više)

odobravam 584   •   osuđujem 963   •   komentari 0
Detaljnije