Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2564953
11 Apr 19
Pre 28 godina moja porodica je stala između mene i moje jedine iskrene ljubavi, zato što je Albanac, student iz moje grupe. Po mom ocu, morao je biti ili Srbin ili nikako. Na kraju mu se ta želja i ispunila, a meni su najlepše godine života protekle u suzama i batinama, ali imam dve ćerke, dve vile. Na kraju je moj muž pijan poginuo. Čekam sestru prošle nedelje na Nikoli Tesli, kad iz mase se pojavljuje mladić, crna kosa, visok i lep, prepoznatljiv hod, nisam mogla da verujem, za njim idu dve tinejdžerke, svi međusobno razgovaraju. Za njima dovikuje na nekom jeziku žena, mlađa od mene, lepa, negovana. Sve troje se odazivaju. Za njom, visok i dalje mršav, prosede kose, sede brade, sa torbom na ramenu, i hoda kojeg bih prepoznala među hiljadu muškaraca, pojavi se on. Ostala sam skamenjena. Prvi put da ga vidim još od one večeri kad me je plačući molio da krenem sa njim u Holandiju. Prođoše pored mene, nije me prepoznao. Život je jedan, volela bih da sam davno imala više hrabrosti.
7323
368
193
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#292

Kad igram GTA pucam u random prolaznike, smiruje me...

odobravam 7103   •   osudujem 313   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231508   •   osuđujem 14855   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5126   •   osuđujem 1713   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2569970

Moju kumu je dečko zaprosio na mojoj svadbi i to baš u trenutku kada je matičarka došla i kada smo trebali da kažemo "da". I tako je ona rekla "da" njemu, pored nas mladenaca, uz dramatično plakanje, ...(više)

odobravam 1098   •   osuđujem 87   •   komentari 0
Detaljnije