Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2575330
06 May 19
Koliko li sam bio naporan unuk to samo moja pokojna baka zna. Ja se bukvalno do polaska u školu nisam odvajao od nje, a i kasnije čim se posvađam sa roditeljima ja trčim do njenog stana pa se odatle durim na moje. Ona me je pokrivala u svakakvim situacijama, a da se ja njoj nikada nisam na pravi način odužio. Jednom sam u pola noći doveo devojku kod nje u stan jer je bilo nezamislivo da je vodim kući, a ona kraljica ustala, spremila nam nešto da jedemo i otišla da spava kod svoje sestre sprat ispod kako bih ja imao prazan stan. Nisam bio prisutan kada je umrla, ali tog trenutka iako kilometrima daleko od mog grada sam osetio užasno oštar bol u grudima da bi mi posle samo nekoliko minuta moji javili da sedam u autobus i dođem jer je baka mrtva. Danas je tačno dvanaest godina kako nje nema i svake godine na dan njene smrti isplačem reku suza kao i na sahrani. Retko se rađa tako dobra osoba, a ja sam imao tu čast da upravo ona bude moja baka.
8562
112
53
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1743   •   osudujem 9227   •   komentari 65
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579197   •   osuđujem 13481   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157586

Sjedim u lokalu, pored mene otac i majka (oko 70 ak godina) i sin oko 40 godina u inv kolica...hoće da idu i stara majka mu oblači jaknu i gleda da ga fino zakopča...da se ne prehladi...Bože ... sta j...(više)

odobravam 1121   •   osuđujem 23   •   komentari 0
Detaljnije