Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2579523
17 May 19
Imala sam vezu pre 5 god. Toliko smo bili ludi jedan za drugim ali kad god smo se videli mnogo smo se svađali. Tako se naša veza i završila jedne večeri smo se posvađali i samo je usledila tišina. Ja nisam mogla to da izdržim, a nisam želela da mu se javim prva, rešila sam da krenem dalje. Upoznala sam dečka za koga sam se odma udala no nisam ga volela. On je to saznao i javio se. Prvih dve, tri godine smo se viđali(već sam bila udata), svaki put kada bi me video toliko bi me ljubio i grlio, poslednji put smo pričali kako bi voleli da imamo decu zajedno i smišljali imena za decu. Nakon te večeri opet je usledila tišina. Pre mesec dana javio se sa porukom "za par meseci ću postati tata" 11 maja se oženio verujete mi taj dan se nikada gore nisam osećala. Toliko me boli sve to i dalje ga volim i nikada ga neću zaboraviti i želim mu svu sreću. Mislim da sam sama promenila svoju sudbinu, a trebalo je samo da se borim ili jednostano da se javim...
663
6579
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1635   •   osudujem 138   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232254   •   osuđujem 15486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2596699

Najbolji ulet mi je bio kad mi je lik prišao s rečenicom:'' Oprosti, ali to su najljepše vene koje sam ikad vidio.". Na moju zbunjeno/zabavljenu facu odmah doda:" Medicinski tehničar sam, ne narkoman....(više)

odobravam 1046   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije