Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2579523
17 May 19
Imala sam vezu pre 5 god. Toliko smo bili ludi jedan za drugim ali kad god smo se videli mnogo smo se svađali. Tako se naša veza i završila jedne večeri smo se posvađali i samo je usledila tišina. Ja nisam mogla to da izdržim, a nisam želela da mu se javim prva, rešila sam da krenem dalje. Upoznala sam dečka za koga sam se odma udala no nisam ga volela. On je to saznao i javio se. Prvih dve, tri godine smo se viđali(već sam bila udata), svaki put kada bi me video toliko bi me ljubio i grlio, poslednji put smo pričali kako bi voleli da imamo decu zajedno i smišljali imena za decu. Nakon te večeri opet je usledila tišina. Pre mesec dana javio se sa porukom "za par meseci ću postati tata" 11 maja se oženio verujete mi taj dan se nikada gore nisam osećala. Toliko me boli sve to i dalje ga volim i nikada ga neću zaboraviti i želim mu svu sreću. Mislim da sam sama promenila svoju sudbinu, a trebalo je samo da se borim ili jednostano da se javim...
666
6599
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 586   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233393   •   osuđujem 16441   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5181   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2631827

Znači imali nešto gore nego kada ti je potrebno da ni sa kim ne razgovaraš, da samo ćutiš, a ukućani te juri po kući sa: baci veš na pranje, šta ćeš sutra za ručak, gde ćeš večeras, i bezbroj glupih p...(više)

odobravam 1271   •   osuđujem 104   •   komentari 0
Detaljnije