Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2580535
19 May 19
Mojoj ženi je najveća želja u životu bila da postane majka, da jednog dana uzme naše dete u naručje. Godinu dana nakon našeg venčanja je zatrudnela. Na porodjaju smo izgubili našu bebu. Prilika da joj se ostvari želja i postane majka našeg malog dečaka joj je izmakla iz ruku. Bili smo slomljeni. Ona najviše. Kada smo ušli u sobi koju smo opremili za bebu, počela je da grli sve igračke i jastuke koje smo kupili za njega i da tiho plače. Obećao sam joj da će opet biti prilike, da ovo nije kraj. Dve godine kasnije, saznali smo da ćemo postati roditelji. Bili smo presrećni. Bili smo vrlo oprezni tokom trudnoće, takođe veoma uplašeni. Beba je preživela, ona nije. Moja predivna žena je preminula na porođaju. Jedina želja joj je bila da uzme svoje dete u naručje.. Iako se njeno srce prebrzo umorilo, i dalje je osećam. Sve dok je moja ćerka sa mnom, ja imam za koga da se borim i živim. Nikada te neću zaboraviti, Ana.
10077
127
101
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 589   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233406   •   osuđujem 16448   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5182   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2632214

Imam 35 godina, a i dalje izlazim u klubove. Ne napijam se, ali mi je lepo. Nemam dece, nisam udata. Ne živim po ''pravilima'' osoba koji su ograničeni kao terasa. 

odobravam 1205   •   osuđujem 200   •   komentari 0
Detaljnije