Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2580535
19 May 19
Mojoj ženi je najveća želja u životu bila da postane majka, da jednog dana uzme naše dete u naručje. Godinu dana nakon našeg venčanja je zatrudnela. Na porodjaju smo izgubili našu bebu. Prilika da joj se ostvari želja i postane majka našeg malog dečaka joj je izmakla iz ruku. Bili smo slomljeni. Ona najviše. Kada smo ušli u sobi koju smo opremili za bebu, počela je da grli sve igračke i jastuke koje smo kupili za njega i da tiho plače. Obećao sam joj da će opet biti prilike, da ovo nije kraj. Dve godine kasnije, saznali smo da ćemo postati roditelji. Bili smo presrećni. Bili smo vrlo oprezni tokom trudnoće, takođe veoma uplašeni. Beba je preživela, ona nije. Moja predivna žena je preminula na porođaju. Jedina želja joj je bila da uzme svoje dete u naručje.. Iako se njeno srce prebrzo umorilo, i dalje je osećam. Sve dok je moja ćerka sa mnom, ja imam za koga da se borim i živim. Nikada te neću zaboraviti, Ana.
10041
127
101
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1635   •   osudujem 138   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232254   •   osuđujem 15486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2596699

Najbolji ulet mi je bio kad mi je lik prišao s rečenicom:'' Oprosti, ali to su najljepše vene koje sam ikad vidio.". Na moju zbunjeno/zabavljenu facu odmah doda:" Medicinski tehničar sam, ne narkoman....(više)

odobravam 1046   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije