Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2580683
21 May 19
2012. sam bio sa devojkom 6-7 meseci. Dogovorili smo se mesec dana unapred da idemo na koncert njenog omiljenog benda sa mojim drugom i njenom drugaricom. Par dana pre koncerta uhvatio me grip i na dan koncerta nisam mogao iz kreveta da ustanem. Došla je njena drugarica po nas, al ja sam odlučio da ostanem kući. Drugarica je pokušala da je ubedi da ostane kući sa mnom, al ona nije htela jer joj se bas išlo na koncert. Njena drugarica je odlučila da ostane da brine o meni tu noć, a ona i moj drug su otišli na koncert. Kuvala mi je supu, skidala temperaturu sirćetom i celu noć nije spavala. Ujutru se budim, vidim spava na podu pored mog kreveta, umotana u ćebe i razmišljam kolki sam debil sto sam joj dozvolio da ostane. Ustanem, vidim moje devojke još nema nigde, a trebala je da se vrati oko 3. Došla kući, kaže slučajno me je prevarila sa mojim drugom. Raskinuli smo i 4 dana kasnije sam započeo vezu sa drugaricom, tad sam shvatio šta znaci voleti i još uvek to znam. Hvala gripu!
6354
836
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 586   •   osudujem 425   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233393   •   osuđujem 16441   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5181   •   osuđujem 1731   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2631827

Znači imali nešto gore nego kada ti je potrebno da ni sa kim ne razgovaraš, da samo ćutiš, a ukućani te juri po kući sa: baci veš na pranje, šta ćeš sutra za ručak, gde ćeš večeras, i bezbroj glupih p...(više)

odobravam 1271   •   osuđujem 104   •   komentari 0
Detaljnije