Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2616110
14 Aug 19
U braku sam sa jednom prelepom ženom već 10 godina, imamo jednu prekrasnu ćerku i baš nam je lepo. Sećam se, još davno pre, da smo ludovali, zabavljali se. Došlo je i to vreme, zaručio sam je, ona je rekla "Da". Bio sam presrećan momak. Prošlo je nekoliko meseci i već smo se spremali za naše venčanje. Bio je to dan prije svadbe. Izašao sam sa drugarima u neku kafanu, tamo smo slavili što se sutradan ženim, bili su srećni zbog mene. Malo se to i omaklo, zapili smo se previše. Kasnije prišla mi je jedna devojka, bila je malo mlađa od mene. Ispričao sam joj kako se sutra ženim, češtitala mi je na tome. Kasnije smo završili kod nje u stanu, ljubeći se. Nisam se osećao nimalo krivo zbog toga. Ujutro sam se probudio oko 6 sati. Ona je već skuvala kafu i napravila mi doručak. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odelo. I sećam se, na izlasku iz stana kako mi je rekla "Srećno u braku, čuvaj svoju ženu i voli je, vidim da si dobar čovek i verujem da ćete uspeti". Samo sam pocrveneo i otišao.
607
7825
98
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije