Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2616173
13 Aug 19
Pre par godina moja prijateljica se udala za nekog, malo je reći, smešnog dečka. Uvek je bio nebitan, nizak, mali, mršav, ružan... Čestitala sam joj i poželela sve najbolje, al sam u sebi razmišljala kako je totalno uništila život pored njega. Bio je poljoprivrednik i seoski stočar. Nakon godinu dana, ona se porodila, rodila mu je ćerku. Nakon porođaja izgubila je par prednjih zuba, i imala nekih 15 kilograna viška. Ja sam se u međuvremenu udala za lepog, zgodnog, jako privlačnog dečka. Rodila mu dete I dobila nekih 7 kilograma viška. Nju je njen muž tretirao kao kraljicu, njihova ljubav se iz daleka videla. Dok je mene moj izbegavao na široko, i rekao mi da sam debela. Čini mi se da sam ja svoj život uništila a ne ona. Sad joj zavidim. 
6350
632
97
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#167

Smuvam devojku, odvedem je kuci, skinem je, i samo sto sam poceo - vidim praljave gace na krevetu... Smuci mi se sve i oteram je napolje na keca! A onda skontam da su to ipak moje gace -.-

odobravam 1167   •   osudujem 6357   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234278   •   osuđujem 17187   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2667548

Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, h...(više)

odobravam 2163   •   osuđujem 47   •   komentari 0
Detaljnije