Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2641353
08 Oct 19
Smatram da ljudi koji su odrasli sa bratom/sestrom mnogo bolje u životu razumeju međuljudske odnose. Pogotovo ako je drugog pola od vas. Ja sam odrasla sa bratom koji je 2 godine stariji od mene i naučila kako funkcioniše muškarac, kako se oseća, kako reaguje na stvari, kako vidi svet drugačije od žene itd. To mi je mnogo pomoglo u mojoj vezi, imala sam samo jednog dečka u životu i sad sam srećno udata za njega već 10 godina. Jer kroz odrastanje sa muškim polom bolje ga i razumeš i znaš kako da se odnosiš prema muškarcima. Imam sina i planiram da rodim još dece. Deca koja su odrasli u većim porodicama ili barem imali nekoga blizu svojih godina u porodici lakše se snalaze u životu, ne budu mutavi ni sebični. Imam 2 drugarice obe jedinice, ja mutavije devojke nisam upoznala, ne znaju ni kako da priđu muškarcu a i kad nađu nekog budalu ne znaju šta da rade s njim, ni kako da pričaju sa njim, ništa.  
1114
1988
94
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#245

Radim u hotelu na recepciji, i stalno kada mi prostitutke daju dokument, trazim ih na faceu, i dodajem.

odobravam 8603   •   osudujem 4033   •   komentari 32
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234666   •   osuđujem 17501   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5221   •   osuđujem 1740   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2843624

Jedan od najboljih drugova mi javi kako je čuo da u jednom lokalnom kafiću najavljuju živu svirku za to veče i da organizujem ekipu da odemo. Kako nam je taj kafić ''dnevna varijanta'' i volimo da svr...(više)

odobravam 2244   •   osuđujem 138   •   komentari 0
Detaljnije