Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2653378
07 Nov 19
Kad je oženio moju mamu, tata je uselio u njen stan. Bilo je to doba rata, morali su se boriti da im ostane i tražiti svoja prava. Uspjeli su. Mama je oboljela od raka, on je prevario, odlučili su se razvesti nakon 20 godina. Prodali su stan i pripalo mu je pola novca jer je mama ranije prepisala pola. Kupio si je stan, ima veliku penziju, uživa, ide na ljetovanja, izlete, kupuje namještaj, stalno nešto ulaže da mu bude lijepo. I sve bi to bilo super, zaslužio je uživati u penziji... Ali muž i ja živimo kao podstanari, ja invalid bez ikakvih primanja, s malom bebom. Muž neprestano radi da bi nam osigurao osnovno. Živimo na selu jer nemamo novca za bolji stan. Pristojno je. I to bi bilo ok, ali mi prisjedne kad mi tata svakih par dana govori da smo klošari i seljačine. Nama je dobro, težimo imati svoje i nemamo uvjeta za kredit. Nikad nismo bili na moru duže od jednog dana. Ali ovo nabrajanje kako si je kupio ovo i ono, pa vrijeđanje i ponižavanje nas koji ne možemo rastuži me.
1790
503
60
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#145

Danas su se roditelji drali na mene jer sam dosla kuci posle 1 ujutru sa rodjendana. Imam 30 godina. :-/

odobravam 782   •   osudujem 1678   •   komentari 66
Detaljnije




Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 233973   •   osuđujem 16916   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5200   •   osuđujem 1736   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2654795

Ja sam ona mutava cura koju je šef pitao da odemo na kafu a ja nisam shvatila. E pa uputim se ja danas na kraju radnog vremena u njegovu kancelariju. Stojim ispred vrata i mentalno se pripremam da kuc...(više)

odobravam 1335   •   osuđujem 41   •   komentari 0
Detaljnije