Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2658508
19 Nov 19
Moj pradeda ima 105 godina. Izgubio se skroz, toliko da često ne zna ni kako se zove, ali pamti jednu stvar kada je imao četiri godine. U jeku proboja Solunskog Fronta i napredovanja naše vojske prema Srbiji neki austrijski mladić je u cilju da sačuva živu glavu skinuo uniformu Austrougarske vojske, obukao srpsko seljačko odelo i uleteo u prvu kuću koja mu je bila najbliža, u kuću mog pradede. Moj čukundeda je pola sata ubeđivao naše vojnike da nikakav ratnik nije kod njih u kući i da je to obično seljače koje ne zna srpski jer je učio austrougarsku školu preko Drine. Taj vojnik se zvao Diter i sedeo je u toj kući skoro dve godine dok nije postalo bezbedno da se vrati u Austriju. Za te dve godine oni su se toliko sprijateljili, da je posle godinama Diter dolazio u obilazak, vodio čukundedu i pradedu u Austriju, slao im novac i ponašao se prema njima kao da su mu rod najrođeniji. Pradeda i dan danas pita je l pisao Diter i što ga nema da dolazi.
8020
103
68
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije