Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2658508
19 Nov 19
Moj pradeda ima 105 godina. Izgubio se skroz, toliko da često ne zna ni kako se zove, ali pamti jednu stvar kada je imao četiri godine. U jeku proboja Solunskog Fronta i napredovanja naše vojske prema Srbiji neki austrijski mladić je u cilju da sačuva živu glavu skinuo uniformu Austrougarske vojske, obukao srpsko seljačko odelo i uleteo u prvu kuću koja mu je bila najbliža, u kuću mog pradede. Moj čukundeda je pola sata ubeđivao naše vojnike da nikakav ratnik nije kod njih u kući i da je to obično seljače koje ne zna srpski jer je učio austrougarsku školu preko Drine. Taj vojnik se zvao Diter i sedeo je u toj kući skoro dve godine dok nije postalo bezbedno da se vrati u Austriju. Za te dve godine oni su se toliko sprijateljili, da je posle godinama Diter dolazio u obilazak, vodio čukundedu i pradedu u Austriju, slao im novac i ponašao se prema njima kao da su mu rod najrođeniji. Pradeda i dan danas pita je l pisao Diter i što ga nema da dolazi.
8011
102
68
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1733   •   osudujem 9123   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235885   •   osuđujem 18638   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5268   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2907583

Počeo sam da snimam na YouTubu, vlogove, unboxing, prankove itd... I stvarno se trudim, ali hejt komentara ima previše... Ne znam šta da radim, da li da nastavim ili da se povučem...

odobravam 1046   •   osuđujem 185   •   komentari 0
Detaljnije