Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2659302
20 Nov 19
Prolazio sam jednom kroz gradski park i ispred mene je išao maleni dečak i njegova majka koja je vodila velikog psa na povocu. Dečak je tražio kokice ili nešto i majka nije htela da mu kupi jer je već dobio nešto pre toga kako sam čuo. Dečak počinje da plače i viče i seda na sred staze. Majka seda pored njega na beton, pas takođe. Majka tihim glasom pokušava da uteši dečaka ponavljajući: "Dogovorili smo se mili, nema rasprave. Čekamo da se smiriš i idemo". Bez vike, bez batina, bez guranja deteta, pretnji. Nije ni pogledala da li ih neko gleda od ljudi koji su prolazili i zaobilazili ih, nije je bilo briga. Toliko je bila divna i taj pas iako opasnog izgleda miran i pitom, da sam morao da sednem i posmatram ih neko vreme. Dečak se smirio, ustao, zagrlio majku i pomazio psa i nastavili su, a ja ostao misleći koliko je njen muž srećan čovek sa takvom porodicom.
8349
151
51
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3912   •   osudujem 7649   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 234306   •   osuđujem 17210   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5203   •   osuđujem 1738   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2668383

Trebalo je da počnemo da živimo zajedno ali ja sam rekla da se ne osećam prijatno da živim sa dve mačke i psom u jednosobnom stanu, da ih ostavi kod roditelja koji imaju veliku kuću i dvorište. Raskin...(više)

odobravam 2057   •   osuđujem 300   •   komentari 0
Detaljnije