Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2659302
20 Nov 19
Prolazio sam jednom kroz gradski park i ispred mene je išao maleni dečak i njegova majka koja je vodila velikog psa na povocu. Dečak je tražio kokice ili nešto i majka nije htela da mu kupi jer je već dobio nešto pre toga kako sam čuo. Dečak počinje da plače i viče i seda na sred staze. Majka seda pored njega na beton, pas takođe. Majka tihim glasom pokušava da uteši dečaka ponavljajući: "Dogovorili smo se mili, nema rasprave. Čekamo da se smiriš i idemo". Bez vike, bez batina, bez guranja deteta, pretnji. Nije ni pogledala da li ih neko gleda od ljudi koji su prolazili i zaobilazili ih, nije je bilo briga. Toliko je bila divna i taj pas iako opasnog izgleda miran i pitom, da sam morao da sednem i posmatram ih neko vreme. Dečak se smirio, ustao, zagrlio majku i pomazio psa i nastavili su, a ja ostao misleći koliko je njen muž srećan čovek sa takvom porodicom.
8421
151
51
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 3671   •   osudujem 690   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577371   •   osuđujem 10829   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5328   •   osuđujem 1769   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3012871

Otac mog sina me ostavio kad sam bila trudna. Prethodno mi je pokupio sav novac i više se nije javio. Ali karma je čudo, evo sad ja uživam sa sinom na moru a on radi na građevini da plati svoje dugove...(više)

odobravam 1384   •   osuđujem 63   •   komentari 0
Detaljnije