Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2912284
24 Jul 20
Kada sam imala 6 godina roditelji su mi se razveli. Tata je nakon godinu dana našao uspješnu, prelijepu, 9 godina mlađu djevojku. Bila sam jako ljubomorna na nju i nisam je nikako voljela, ali to se jako brzo promijenilo. Uvijek je bila tu za mene, posavjetovati me, reći šta valja šta ne, dati ljubavni savjet. S 14 godina sam se preselila kod tate i živjela sam zajedno s njima. Mama me tad prekrižila i uopšte se nije brinula o meni, nije me skoro nikad zvala i pitala kako sam. Bilo mi je jako teško, ali tatina djevojka je zamijenila moju mamu i pružila mi svu ljubav svijeta. Nedavno sam saznala da ću postati mama i ona se raduje više od mene. Želim biti toj bebi sve što je ona bila meni i odgojit je baš kako je i ona mene! Uvijek ću bit zahvalna što je ušla u naše živote i što tata ima tako snažnu ženu pored sebe. Hvala ti za sve!
6736
1436
227
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije