Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2931830
26 Sep 20
Ostavio sam je prije 10 godina, jer nisam imao hrabrosti boriti se za tu vezu, biti joj podrška u dobru i zlu. Borila se sa rakom, bila je ćelava, nosila je perike. Bilo me je sram nje i kako izgleda, u biti bilo me je sram samog sebe, bježao sam od sebe, ona je bila savršena. Kada me je uhvatila u prevari, sve svoje probleme sam svalio na nju, da je ona ta koja je kriva za sve, a krivac sam bio jedini ja. Planirali smo da uzmemo kućicu za letovanje na moru, planirali život, ja sam to sve zasrao. Zamijenio sam je sa drugom koju ne volim. Sorry, sve sam ti lagao. Čuo sam od poznanika, nakon našeg prekida nikada nije imala nikoga, nikad se nije udavala, sama je. Ostvarila je sve što je zacrtala, ali nema mene, za mnom najviše žali. Uništio sam joj život. Čuo sam da je kupila onu kućicu na moru. Planiram da je posjetim tamo, možda još mogu sve ispraviti, a možda bolje da sve pustim koji sam gad htio sam voditi je da zajedno živimo tamo. Možda i bolje, osuđen sam na propast.
311
7109
156
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1567   •   osudujem 87   •   komentari 43
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579193   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1076   •   osuđujem 76   •   komentari 0
Detaljnije