Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2986487
01 Apr 21
Majka mog dečka voli da ponižava ljude na osnovu statusa i porekla. Ona je pravi primer pokondirene tikve koja je iz opanaka ušla u cipele. Na to me je dečko odmah upozorio. Na jednoj večeri gde je bila sva rodbina je potkačila svakog kog je stigla, napravila je tako groznu atmosferu, na red sam došla i ja. "Gospodža" koja je umislila da je neka bogata aginica mi je pred svima rekla, da to ne ide da se dečko iz bogate kuće eventualno oženi sa devojkom koja nije takođe iz bogate kuće i da to postoji samo u serijama i da neće dozvoliti da im se uvalim. Odgovorila sam joj: Gospođo, po Vašoj logici ni Vaš muž nije "smeo" da Vas oženi jer ste pre toga bili jako siromašni, Vaša roditeljska kuća nema ni dan danas fasadu (igrom slučaja smo iz istog mesta), znači Vi ste se uvalili ljudima koji su ovo bogatsvo zarađivali decenijama. Samo što nije počela da plače jer ona od svih krije ko je i odakle je. Naravno, nikad ništa ja ne bih rekla da onda nije đubre. 
3710
102
42
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 747   •   osudujem 1523   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 576969   •   osuđujem 10366   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5312   •   osuđujem 1765   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2992369

Moji svako jebeno jutro se deru, jer tako pričaju. Brat dođe sa malom decom i celi dan su tu. Ja jedan dan ne mogu sastaviti da se naspavam ko čovek, jer uveče do kasno moram da učim, jer jedino tad b...(više)

odobravam 1119   •   osuđujem 62   •   komentari 0
Detaljnije