Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3035228
29 Nov 21
Imam 35 godina i ćerku od 15. Ona je sada velika skoro kao ja, i kada šetamo kroz grad, osećam se tako ponosno i rasterećeno što je ona već odrasla, a ja u najlepšim godinama. Sve mi ide lagano sa njom. Tako je predivna i dobra, razumna i pametna, uvek milion tema za razgovor imamo. U zadnje vreme me sve više smaraju moje koleginice koje tek sada rađaju i stalno me dave sa slikama svoje dece, što mi toliko ide na živce! Ja nisam ni jednu gnjavila sa svojim detetom kada je bilo malo, i smatram to toliko nekulturnim i napadnim! Ono, beba ti se ništa nije promenila u 3 dana, de pustite me na miru! Imam svoje diete i uživam u njemu. Onda pitanja a kada ćeš još jedno? Da sam htela rodila bih, i nema šanse da u ovim godinama prolazim to. Kada malci plaču negde, odmah osetim nemir, i znoj me oblije. Kada sam bila mlada nije mi bio problem, bilo mi je to sve normalno, a sada ću izaći iz reda u banci, ako beba plače. Osećam se loše zbog toga, ali ne mogu podneti malu decu više!!
557
201
111
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1567   •   osudujem 87   •   komentari 43
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579193   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1076   •   osuđujem 76   •   komentari 0
Detaljnije