#1491416
06 Jun 15
Sve sam pogrešno protumačila! I to što me je zvao svako jutro, i to što mi je svako veče slao poruke za laku noć, i to što mi je ostavljao cveće ispred vrata da me obraduje kad dođem umorna s posla, i to što je uvek bio tu da me zagrli i ćuti sa mnom kad sam tužna, i to što je uvek raspoložen za šalu i smeh kada sam raspoložena... Bila sam ubeđena da me voli a shvatila sam da to nije istina i da mu ništa ne značim tek kada sam ostala trudna a on rekao da mu ne pada na pamet da ima decu sa mnom... Koja sam glupača!
5564
402
105
share
odobravam
osuđujem
Lily:
06 Jun 15
Ne mogu da verujem. Sta sa danasnjim muskarcima? Pa jel bar razmisljaju o tome da je dete njihovo, njihovi geni, krv? boze dragi...
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi ti glupaca, boze dragi, pored takvih dela, ko ne bi pomislio da te voli. Ne znam vise sta da si mislim.. sada shvacam da postoje ljudi koji te ne vole, a delima pokazuje da te vole.. a postoje i takvi sto te vole, a delima bas i ne pokazuju da te vole. Svasta!
Anonimus:
08 Jun 15
Nisi glupaca on je moron!
Anonimus:
08 Jun 15
Da jesi
Doktor psihologije:
08 Jun 15
Da skratimo, taj muškarčić je va*inica.
Anonimus:
08 Jun 15
Seljacina obicna...
Srce mi kaze budi jaka zeno ti:
08 Jun 15
Ma nedaj se curo nedaj se!! On je stoka i budala. Ako Nije htjeo djecu Sto Nije stavio zastitu trebo ti je reci o Tome pricati e curo znas necu bebu molim te uzmi pilule Sta ja znam o Tome skolovan covjek prica. A ne napraviti Pa ostaviti. Zeno Rodi to djete jel to djete ce uz Tebe biti Jos jace i veliko ko zna sutra promjeni svet. A njega oderaj Nek Placa kako o Treba ako nedaj mu djete nedaj to je tvoje Nek jede govna on
A:
07 Jun 15
I onda kazu da su zene cudne
Anonimus:
07 Jun 15
Vi mladi sada previse ste sebicni i previse ste se opametili pa necete decu sram da vas bude bre od Boga greota ....a seks ocete ljubav to lepo vam je eeee a dete necete ih
Anonimus:
07 Jun 15
Kad je krenuo sa preterivanjem (cveće ispred vrata?) to je prvi signal za neiskreno. 9 od 10 muškaraca koji to rade, rade zbog sebe i meni je to sebično. Nažalost, većini je to "romantično" i tu nastaje zabuna koja vodi tvom slučaju. Čovek je voleo sebe, više nego bilo koga, ali kad to kažem mojim drugaricama, kažu "otkud to da ja ne razumem romantiku " - inače me smatraju sklonim pokazivanju osećanja. Razumem, ali to nije romantika.
Anonimus:
07 Jun 15
Narcis :DDD
Anonimus:
07 Jun 15
Dal taj tvoj nije ozenjen?To je fora takvih muskaraca oni su najpazljiviji,najbolji.. pricaju price kako ce da ostave zene kako su zrtve u braku...a ako se kojim slucajem desi trudnoca istog trena pokazuju svoju pravu stranu.
Anonimus:
07 Jun 15
Jednom prilikom sam sa deckom pricala na temu da ne bih mogla da rodim dete u svojim godinama ako bih zatrudnela.. pomenula sam mu da bih mozda i pre pristala na abortus, iako uopste nisam pristalica toga.. on se tad zaprepastio, pitao me kako bih mogla tako nesto da uradim, da dete nije krivo.. i najsladje od svega: ''budalo, pa ja te tad nikad ne bih ostavio'' :)
Anonimus:
07 Jun 15
Nikad nisam napisao nekome komentar, a tebi sam morao. Ja sam sa svojom devojkom 8 godina i ja uopšte ne razmišljam o deci, ne iz razloga što ne želim sa njom da imam decu ili što ne volim decu, već zato što sam imao teško, ali baš teško detinjstvo i ne želim da moja deca prolaze isto. Zato sam to pitanje odložio dok ne budemo imali uslove da dete živi koliko - toliko normalnim životom. Ne mora da znači da te ne voli i da ne želi decu sa tobom, jednostavno čovek nije spreman.
Anonimus:
07 Jun 15
Tebi je barem rekao pre nego sto si se porodila....
Anonimus:
07 Jun 15
dete je vec stvoreno, a njega ko pita dal oce ili ne, kasno je za to. tebi zelim lepu i zdravu bebibicu, videces to je najlepse iskustvo, i jos nesto, eina zwna pozeli da ostavi muza posle odredjenog vremena, jer vecina njih su dobri dok su u vezi da bi posle ppokazali losu stranu. veruj mi nista ne gubis, moj ti je savet iskuliraj ga, rodi dete i budi jaka ostvarena zena,
MM:
06 Jun 15
Samo mu kaži super. Ni ja ne planiram tvoje dete da gajim s tobom. Gledaces ga kako raste sa drugim i zvace ga tata jer on to zasluzuje.
Anonimus:
06 Jun 15
Nemoj da se nerviras, znam da nije lako. Ne mogu da verujem da se sve vreme pretvarao. Koji problem imaju pojedinici muškarci danas? Sačuvaj me boze manijaka! Samo napred, naći ćeš nekoga lo te stvarno voli i koga ti volis, ko će sanjati da ima devojčicu da liči na tebe 👍👍👍
Karmen:
06 Jun 15
Nisi ti glupaca, nego je on kreten nevidjeni! Tako se drugarica zabavljala sa tipom, pricali o svadbi, ma ljubav cveta, kad je zatrudnela, on nece ni da cuje za to. Rodila je dete Bogu hvala, i kasnije sasvim slucajno doznala da je pre nje imao dugogodisnju vezu, bio veren i ostavio verenicu kad je ostala trudna. I s njom ima dete za koje nece ni da cuje. Sta reci, takve bi trebalo kastrirati, djubrad pokvarena!
Drugi post:
06 Jun 15
Devojko...da ovaj post gde momak nakon pola godine sazna za trudnu i...ne voli je? :D
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi razmisljala da on mozda ne zeli decu,mozda samo zeli vezu.
Anonimus:
06 Jun 15
Ne zele svi djecu.Ubuduce kad si sa nekim momkom pitaj ga da li zeli djecu ili ne a ne na takav nacin da saznas.Ne osudjujem ga ja nikad necu rodit djete ili se udati.Za udaju se mozda I promjeni ali za djecu ne, jednostavno ne vidim sebe u toj ulozi.I mozete da me osudjujete koliko hocete ali ne zasniva se sve na djeci nekim da nekim ne
Anonimus:
06 Jun 15
Razumem te, iz iskustva. S muzem sam bila 4 godine u braku i ostala trudna, trebalo je da budemo oboje srecni i da se veza jos vise ucvrsti, ali umesto toga rekao je da mu je sve ovo dosadilo, da mu je dosta.Otisao je u svalerisanje i to sa mojom nekadasnjom drugaricom i na kraju sam cak saznala da mu je slala poruke i dok smo bili zajedno. On dete zeli da vidja svakodnevno, ali mu ne dozvoljavam.Otisao je ne misleci na njega.Jos se najezim kad se setim soka koji mi je priredio.
Anonimus:
06 Jun 15
ti samo naprijed uz svoje dijete ,a kreten ce kad tad shvatiti sta je uradio bit ce mu zao,al ne treba ti ni kasnije ..iz iskustva govorim
Anonimus:
06 Jun 15
Jesi ti ova od ovoga iznad?
Anonimus:
06 Jun 15
Dušo-doći će mu iz d... u glavu-jednom. Čini mi se da on sam ne zna šta hoće.A ti slučajno da nisi abortirala-budi srećna uz to dete-a ako mu bude potrebno previše vremena da skapira-odj... ga i uživaj u životu sa tim malim zlatom.
Anonimus:
06 Jun 15
Koliko ja vidim i shvatam, covek te voli,ali ne zeli decu. jeidno racionalno objasnjenje jeste da nisto o tome razgovarlai,sto je strasna greska.
Anonimus:
06 Jun 15
Naivno zensko,glupi muskarac!
Anonimus:
06 Jun 15
To je garant ovaj lik iz ispovijesti iznad. Cuj tek nakon sto je zatrudnila shvatio da je ne voli. Gdje su nestali pravi muskarci,spremni suociti se sa svojim greskama,prihvatiti stvari onakvima kakve jesu,biti pravo musko. Sve se okrenulo naopako. Ti djevojko drzi se,glavu gore,sve je u Bozijim rukama.
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi napisala koliko ste bili zajedno. Sigurno kratko jer je to pocetnicko 'ulizivanje'.
jovana:
06 Jun 15
Da nisi ti ova sto je momak sa njom pola godine i kada je ostala trudna shvatio je da je ne voli ???
Anonimus:
06 Jun 15
Teska kretencina. Sve najbolje ti zelim <3
Dante:
06 Jun 15
Ma nisi glupaca nego postoje osobe koje mnogo dobro znaju da lazu i da obmanjuju coveka,na tvom mestu bi verovatno vecina devojaka isto mislila,nemoj ostati sa niime ali ako zepia to dete rodi ga pa nek placa alimentaciju ako treba i preko suda
Legionarcic:
06 Jun 15
Ganjaj ga po sudovima da ti placa alimentaciju i za izdrzavanje deteta. Zagorcaj mu zivot sto vise mozes, krv mu je*em pacenicku!
Anonimus:
06 Jun 15
Šta je on hteo zapravo?
A9.9:
06 Jun 15
Koji je on kreten.
Anonimus:
06 Jun 15
Heeej,de ovaj kom. objavite. Neki gore napiso da je pola godine s curom koju ne voli a ona zatrudnila. Garant mu je to cura :DDDDD
Anonimus:
06 Jun 15
Gledala si samo njegovu lepsu stranu i bila isuviše zaslepljena paznjom, da se nisi upustala u dublju analizu njegove ličnosti, nažalost. Ne znam koliko ste dugo u vezi, da li ste vereni, vencani, ali se u ozbiljnoj vezi vec prica o braku, porodici i budućnosti... E, sad, sta je tu je. On ce mozda nekad i shvatiti sta je izgubio... A tebi sve najbolje.
ami_3:
06 Jun 15
ne draga, on je taj koji je ovdje glup.
Ja:
06 Jun 15
Sestro i meni se apsolutno isto dogodilo, samo meni je jos gore bilo, ja sam bila verena za njega, nismo vise zajedno. Jedva sam prezivela.
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi glupaca svaka devojka bi to pomislila..
Anonimus:
06 Jun 15
Stvarno je glup
Afrodita:
06 Jun 15
Draga,nisi ni mogla znati ako je sve bilo tako lijepo,a sve sto si opisala daje sliku zaljubljenog muskarca.Nekad oni zbog straha i nesigurnosti reaguju kao potpuni idioti.Nadam se da ce na vrijeme uvidjeti svoju gresku i potruditi se da je ispravi.
Dunja:
06 Jun 15
Ja ne mogu da verujem da se covek može tako ponašati, a posle svega reći kako ništa od toga nije mislio! Nisi ti glupa, zaljubila si se, a on je definitivno skot koji te ne zaslužuje!
j:
06 Jun 15
Au... Drzi se, bice bolje.
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi ti glupa nego je on kreten. Možda se samo uplašio... Svejedno, dete je vaše, zajedničko. Ne može se tek tako okrenuti i otići.
Anonimus:
06 Jun 15
Nisi ti glupacaa, on je pic*a
Anonimus:
06 Jun 15
Nije do tebe, nisi imala razloga da ne verujes. Inace, nije vezano za ovu ispovest, ali da li se vi devojke obradujete svaki put kad dobijete ruzu od decka? Ali bas cesto. Ili kad je svaki put neka druga sitnica? Hvala devojke!
Anonimus:
06 Jun 15
Trebala si o svemu da pricas sa njim na vreme,da bi znala na cemu si.
mala:
06 Jun 15
Ajooj, drz se! Mada, malo koja ne bi sve te divne stvari tako protumacila...
Anonimus:
06 Jun 15
Jednom rečju-kreten.
Anonimus:
06 Jun 15
Osuda za momka, a tebi devojko sve najbolje zelim, glavu gore i samo napred, pred tobom je svetla buducnost, a doticni ce kad-tad biti svestan svojih postupaka u zivotu, ali tad obicno bude kasno.
Ostavi komentar