Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2991851
18 Apr 21
Nemam načina da zahvalim svojoj svekrvi onoliko koliko bi trebalo. Kad smo se venčali nismo mogli da živimo sami, jer sam tada bila bez posla. Toliko razgovora sa mnom kao sa kćerkom, toliko razumevanja i podrške, svekar kao drugi otac. Toliko topline u kući, radosti kad su dobili unuka, ne mogu da vam opišem. Iako su slabijeg obrazovanja, iako neke kompleksnije stvari ne razumeju toliko su dobri, vredni, topli ljudi, puni ljubavi za sve iako su se mučili u životu. Dok moji -,,intelektualna elita", fakulteti, knjige, sve znaju o svemu, uspešni u poslu-toliko ogorčeni, besni, svađe stalno, kukanja i etiketiranja drugih da je nepodnošljivo. Dok sam živela sa njima imala sam 3 hronične bolesti. Juče na kontroli saznam da više nemam nijednu. Ubeđena sam da me je ta toplina i mir u muževljevoj kući, život bez stalne tenzije, kao i naša ljubav naravno iscelila. Zahvalna sam Bogu na njima.
5591
88
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5315   •   osudujem 1766   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 577085   •   osuđujem 10483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5315   •   osuđujem 1766   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2997816

Tata izdrži. Volim te.

odobravam 1207   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije