Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3085331
06 Sep 22
Odlučio sam da poslušam savet top komentara ovde da je majka bila dužna da me uzdržava i da me školuje dok je mogla, a da ja sad kao odrastao i zaposlen gledam sebe i ne treba da šaljem joj nikakav novac. Ona je radila, obolila, sad ima invalidsku penziju koja je niska, na svemu štedi, potroši više nego što dobije jer ima troškova, samo za ogrev ode više od te penzije. Ja bih mogao da šaljem, ali onda bih se ja patio. A zahvaljući ovoj stranici naučio sam da nisam nikome ništa dužan i da se majka nije brinula za mene očekujući da ja to njoj vraćam. A to je istina, jer nikad i nije zatražila ništa. Hvala vam ljudi što ste mi pomogli, bez vas ja bih se patio ko budala neka šaljući mami.
400
3873
91
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije