Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3093277
13 Nov 22
Mog muža je rođena sestra nasamarila i ismejala bezbroj puta i on joj sve oprostio pod izgovorom kako nema nikog i to mu je sestra žao mu da se svađaju. Meni je bilo jako krivo da gledam kako pati, ali zreo je i odrastao čovek ako želi da oprosti ok poštujem. Sada kad smo dobili dete to ismejavanje je sa muža prešlo na našeg sina. I on i dalje ćuti.l! E pa ja nisam mogla da ćutim i oterala sam ju u 3 PM! Oterala sam jednu lenčugu koja ima 35 godina i 0 radnog staža, koja ne zna šta znači poštovanje i požrtvovanje! Koja nikad nije dobru i lepu reč rekla ne samo svom bratu nego bilo kome. Oterala sam jednog parazita koji je živeo na naš račun, a sve iz sažaljenja jer nema nikoga ! Pa da valja ne bi sa 35 godina se družila samo sa mamom! Muža nisam branila jer sam mislila da zna da se odbrani, ali na dete ne dam vala !!!
3634
63
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1743   •   osudujem 9227   •   komentari 65
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579197   •   osuđujem 13481   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157586

Sjedim u lokalu, pored mene otac i majka (oko 70 ak godina) i sin oko 40 godina u inv kolica...hoće da idu i stara majka mu oblači jaknu i gleda da ga fino zakopča...da se ne prehladi...Bože ... sta j...(više)

odobravam 1121   •   osuđujem 23   •   komentari 0
Detaljnije