Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3095236
26 Dec 22
Kad mi je otac umro iovako mi je bilo teško, a onda sam bila pozvana u ured kod advokata, da dođem sama, da otac ima pismo za mene. U tom pismu je napisao kako imam još jednog brata, njegovi podaci, ukratko opisano kako se to desilo, i da samo ja znam i da bi on voleo da tako ostane. Upoznala sam brata. Istih smo godina, slažemo se jako lepo, ali samo on, ja i njegova mama znamo pravu istinu. Ljudi sumnjaju da imam ljubavnika, a ja nikome ne mogu reći istinu, jer znam da bi nastao cirkus svetskih razmera u porodicama. Brat je plod dvostruke prevare. A ja eto, držim sve u sebi još uvek, zbog mira u kući. Ne znam dokle ću moći. Pa evo barem ovde da se istresem anonimno.
2270
131
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#165

Kad god cuvam bebu sam kuci, pojedem joj dorucak. Ionako place stalno, a kome ce da se zali?

odobravam 1738   •   osudujem 9211   •   komentari 65
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578699   •   osuđujem 12750   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3104150

Kada sam saznao da mi žena čeka devojčicu bio sam najrazoračareniji čovek na svetu. I još uvek je taj osećaj isti iako je malo oslabio jer ne mogu ništa da promenim ali nijednog trenutka nisam dozvoli...(više)

odobravam 158   •   osuđujem 4488   •   komentari 0
Detaljnije