#3086446
17 Sep 22
Moja žena se u braku za 4 godone udebljala 25kg minimum, na vagu nije ni stala. Nije od neke bolesti. Ne interesuje je, misli da je ja svakako "moram" voleti, pa zašto da se trudi kad je ona ovako zadovoljna. A ne razume da počinjem da je prezirem za takav pristup prema mojim osećanjima. Za decu mi je žao....
1352
989
178
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
17 Sep 22
Deca...znaci minimum 2 trudnoce u 4 godine. Znas sta, idi ti u 3 p m.
Anonimus:
17 Sep 22
4 godine u braku i imaju DJECU, znaci mnozina. Zena je u 4 godine minimalno godinu i pol bila trudna i ti se cudis sto se udebljala. Koliko mozes bit sebican da ti je ona rodila djecu, a ti razmisljas koliko kila ima?
Anonimus :
28 Sep 22
U prvoj trudnoći se ugojila 20+kg, sada, nakon 2.5 godine očekujemo drugo dete...trebalo mi je godinu dana da vratim kilazu posle prve trudnoce. Jasno je da muškarci očekuju od žene da u svakom trenutku bude "wau" riba, ali dajte budite realni i pomislite kroz šta naše telo prolazi u periodu trudnoće, budite vasoj zeni podrska da smrsa... i pogledajte se u ogledalo, sigurno ste i vi pustili stomak, bradu itd.otkad ste u braku
Anon:
28 Sep 22
Onaj tko pljuje ovog covjeka je budala ,znaci zaljubimo se u jednu osobu ,a za 4 godine je ona sasvim druga osoba.na stanu izgled al aj potrci za djetetom ,nema sanse .aj isprobaj razne poze u krevetu a da se ne zadises kao vepar ,nema sanse.i sama sam rodila prije 2 mj i sama imam 90 kila ,da nije carski bio prije mj dana bi krenula vjezbati ,jos 4 mj i dat cu sve od sebe da budem ona stara me toliko zbog muza koliko zbog sebe ,oblacenja zdravlja,trcanja s djecom i seksa ,obozavam sex
Anonimus:
27 Sep 22
Imam troje dece, tokom svake trudnoce se malo ugojis i zapustis ali nakon toga gledas da se vratis u normalno stanje. SIgurno da ne izgledam isto sada sa 35 i troje dece kao i sa 25 kad smo se upoznali, ali nisam se ni uprasila i raskravila pod izgovorom Eto rodila sam. +25kg je nezdravo pa sve da se juce porodila.
Anonimus:
27 Sep 22
Nisu mi jasni zene i muskarci koji onda kad se razvedu smrsaju i po 80kg. Kao da vidi sta je izgubio/la. To ste mogli i dok ste bili u braku. Ako nista zbog svog zdravlja. A ne misliti, ma nece smetati kg.
Anonimus:
26 Sep 22
I moj muz se ugojio, a nije bio trudan. Pokusavam da ga ubedim da se hrani zdravo i da pocne da trenira, ali ne jer ga ne volim, volim ga i vise nego ranije i brine me njegovo zdravlje. Ljubav kod tebe nije prava. Ti si pravio decu zbog koje ona tako izgleda. Stidi se napisanog.
🦊:
25 Sep 22
U 5 godina muž dobio 35kg a ja 2 djece i ista sam kao prije 10god. Strašno mi teško pada njegova debljina, tromost i nemar za sve što to nosi. Teško je i nemam više razumijevanja. Kuham svaki dan zdravo a on mlati slatkiše, kolu, cigarete. Loš je primjer djeci i teško mi je poštivati ga a da ne spominjem da je privlačnost gotovo nestala. On ne vidi problem.
.,.:
25 Sep 22
Dobro je to sve, ovde se uspalile debele sigurno, mislim svak moze smrsat ako zeli, 25 kg je puno brate mili
Muskarac:
25 Sep 22
Druze ti si kompletan idiot!
Emili:
25 Sep 22
Pre 5 godina sam se dopisivala sa jednim bosancem i nešto se desilo pa smo izgubili kontakt. Nakon 5 godina on me pronašao na fejsu i ponovo smo stupili u kontaktu. Počeli smo da izlazimo i da se zbližavamo. Oboje razmišljamo o braku, ja imam 25 a on 27. Naravno da pored svih stvari koje nas spajaju postoji jedna koja nas deli, a to je vera. Ne znam kako da postupim. Svoju veru neću promeniti nikada ali činjenica je da će deca veru naslediti od oca.
Tisa:
25 Sep 22
Odje*i to, šta će ti slon u kući?
🤗:
25 Sep 22
Za sve vas koje tvrdite da trudnoća nema veze s kilogramima nego prežderavanje, ne serite!! Ja sam sportski tip, imam troje djece, hranim se zdravo a u trudnoći su mi se kilogrami lijepili kao ludi, 2kg mjesečno sam dobijala. Nakon poroda dojila i nikakve mi dijete nisu padale na pamet, hranila se i dalje zdravo i pomalo vježbala. Najjednostavnije vježbe nisam onako debela mogla izvoditi ispravno i nakon svake trudnoće mi je trebalo minimum godinu dana da se vratim na staro.
Anonimus:
25 Sep 22
Kakav vam je brak kada otvoreno ne mozes sa njom popricati sa njom i da to rihesute nego ovako "iza ledja" pises ovdje i nasladjujes se cekaju dan kada ces je samo ostaviti. Da li vi ljudi uopste razgovarate u svojim brakovima?
Anonimus:
25 Sep 22
U jednoj jedinoj trudnici sam se ugojila preko 30kg.. Kilogrami su teze odlazili, imam strije, grudi su se opustile nakon dojenja, nekako sam se gadila sama sebi... Sve dok on nije rekao "rodila si nam najvecu srecu, ja ne vidim sve to sto ti vidis, vidim savrsenu zenu i majku, bas takva si mi savrsena". ❤️
Au:
25 Sep 22
Brate ostavi to, razvedi se od nje, jesi normalan ti...
Tamo neka:
25 Sep 22
Koliko gluposti pročitah u kom. Pa i ova navodno ginekolog sa ovoliko odobravanja. 25kg u 4god. Znači oko 6 kg godišnje, pola kg mesečno. Dva porođaja. 18meseci noseća, 2.5godine dojenja. Da li vi stvarno mislite da je u celodnevnom rasporedu sa decom, trudnoćom, dojenjem, za jednu ženu najbitnije, na kraju dana, koliko će imati kilograma? Stvarno?
Anonimus:
25 Sep 22
Da je Sretna stobom u braku ,nebi bila takva.
Dok:
25 Sep 22
A ove zene sto kenjaju jer je bila trudna. Pa sta jebote, ne mora 25 kg da se ugoji, sta se iscudjavate i osudjujete ga. Niko je nije terao da jede ko svinja, trudnoca nema mnogo veze sa tim
Cekaj cekaj:
25 Sep 22
Znaci ti tu zenu ne volis zbog njene licnosti,razumevanja,podrske,radjanja tvoje dece,nego zbog izgleda? Pa sto onda nisi gumenu lutku ozenio,one se ne ugoje nikad,nego ljudsko bice? Stvarno si retard,i meni zao da se takvi kao ti razmnoze i sire svoj pogani dnk.
Nedojebana:
25 Sep 22
Kakve veze ima 25kg viška i trudnoće?! Ja sam rodila petoro dece i imam idealnu kilažu. Ne držim stroge dijete samo malo pazim šta jedem i vežbam kod kuće koliko mi vreme dozvoljava. Volim sebe i vodim računa o sebi. Volim da izgledam dobro. A svi koji traže izgovor za pretilost u trudnoćama su samo lenji i nemarni.
Anonimus:
24 Sep 22
Eto preuzmi brigu o deci, da ona moze malo da se bavi sobom i svojim izgledom...da ide u teretanu na primer.
Anonimus:
24 Sep 22
Ne brini. Kad nadje ljubavnika smrsace brzo.
Anonimus:
24 Sep 22
Razumem te, mnogi u braku se zapuste,misle potpisao si papir i moraš voleti ali to je zatucan stav. Sa druge strane,gde je prava ljubav, kg nisu važni.
Zdrav razum :
24 Sep 22
Za ovu "ginekoloskinju": nisi ti ni g od ginekologa, ali si veliko G od go*neta! Ocigledno pojma nemas! Niko nije rekao da se zena ugoji od trudnoce i ostane ista tolika i kad se porodi, ali definitivno se organizam skroz promeni, hormoni, kosti karlice se razvale bukvalno. Znam zene koje su ostale iste posle porodjaja ali 90% nas je ovih drugih-koje su totalno drugacije. Gledam sebe u ogledalu -to nije ista osoba, imam 15kg viska a jedem nikad manje i krecem se vise zbog dece, ali ne vredi!
Anonimus:
24 Sep 22
Klasicno zensko. Malo nakon braka ukrmaci se do neprepoznatljivosti i ceo zivot ima da se vadi na izgovore oko porodjaja. Plus, nikako ne prihvataju cinjenicu da vise nisu privlacne i atraktivnije svom muzu, iako imaju 30tak i vise kilograma plus. Misle sad sam "upecala" muza i vise ne moram da se brinem o svom izgledu. Tu same prave ogromnu gresku.
Anonimus:
24 Sep 22
Za 24 meseca bila je trudna 18. Između dve trudnoće je prošlo samo par mesec i telo nije imalo vremena da se oporavi. S medicinske strane dopušteno je da se trudnica ugoji od 9-12 kg, a budući da idiotova žena nije imala kada da smrša to se skupljalo. Nije mi čudno što muškarac ovako razmišlja, već što se javljaju neke ženturače da osude mladu majku. Osuda za muža.
Anonimus:
24 Sep 22
Zene misle da posle porodjaja "imaju pravo" da zapuste svoju liniju i mnogo se udebljaju. Pritom i imaju pravo, jer je to njihovo telo u pitanju. Ipak, kako je muskarcima najvazniji izgled kod zena, onda u ovakvim situacijama dolazi do problema. Daleko od toga da sada on moze slobodno da je vara, ali je sada nestala glavna karakteristika zbog koje je sa njom u vezi/braku, te je naravno razocaran usled njene fizicke promene u negativnom smislu.
Весела свеска :
24 Sep 22
Кад за четири године већ има децу у множини та може смршати кад хоће, али само кад она пожели, а не кад се теби прохте. Незахвални створе! Иди воли своју жену и буди јој подршка не паламуди јер од лепоте се не живи!
Za Nažalost u pravu si::
24 Sep 22
Ja sam jedna dosta punija mama i evo, nisam niti lijena niti nesigurna, a još manje nezainteresirana. Kupam se na moru, jezeru, šećem po svaki ili svaki drugi dan po 2-3 sata s djetetom, budemo u parku zajedno i igramo se,oblačim se normalno i izlazim van. Vaša majka je možda bila umorna od svega, bezvoljna ili se nije trudila dovoljno oko svoje djecd. Ne svrstavajte sve nas jače u isti koš.
MiA:
24 Sep 22
Degenerik si totalni...
Anonimus:
24 Sep 22
Osudjujte me koliko hocete al rodila sam dvoje djece za dvije godine i nisam se udebljala ni grama i nisam bila na dijetama samo sam jela normalno i koliko toliko zdravo bez prezderavanja.Trudnoca nije izgovor za debljanje!
Anonimus:
24 Sep 22
Inace sam mrsava imam 58 kila ali u zadnjoj trudnoci sam dobila 28 kila to je normalno narode sta vam je cudno da zena u trudnoci dobije na kilazi. Ako hocete mrsave zene nemojte djecu praviti ili joj poslije poroda omogucite da svaki dan ode na fitnes ili u teretanu da vrati svoje tjelo u normalu a ne pres**avati i nabijati na nos koliko se udebljala bla bla......
Nikki:
24 Sep 22
Ja ne znam kako su ove pojedine zene iz komentara dobile samo 10 kg. Ja sam se u svakoj trudnoci udebljala preko 20kg. Jela sam isto kao i prije, ali zbog anemije morala sam uzimati neke dodatke prehrani, bila sam puna vode itd. Odmah po izlasku iz bolnice imala sam 10 kg manje, a u roku 3 mjeseca vecina kg je otisla. Svaki put sam staru kilazu vracala nakon oko godinu dana, zadnji put mi je trebalo malo vise. Ipak, iako imam isto kg kao ranije stare hlace mi vise ne mogu, kukovi su znatno siri
Anonimus:
24 Sep 22
Slucajno sam odobrila, go*no jedno! Moj muz da se udeblja 100 kg bio bi mi i dalje savrsen, a i ja sam njemu bila u trudnoci i nakon trudnoce. Kad sam bila trudna, debljao se zajedno sa mnom, kad sam se porodila, mrsao je zajedno sa mnom. Jos tebi fol zao djece! Ma zao mi zene sto ne zna kakvo dju*re ima za muza!
Anonimus:
24 Sep 22
Za ovu ginekologinju-Ti ginekologinjo ne se*i puno. U prvoj trudnoci dr mi je propisao neke tablete,ne da sam se udebljala nego sam se napuhala ko balon,u drugoj sam bila puna vode,noge su izgledale kao da ce da puknu,s trecim morala mirovati cijelo vrijeme,kg se samo lijepili i znas sta,zdravi zivi i djeca i ja. Prvih par mjeseci samo ode vecina,s prvim djetetom nakon godinu tezina manja nego prije trudnoce,s trecim nakon 3 godine moja stara tezina-54kg,a u svakoj trudnoci sam dobijala 24-34kg
Replika za "?" :
24 Sep 22
Ja sam se udebljala 20 kg u trudnoci. Na mojih 162 cm je to puno. Stomak mi bio visoko, ma kao bojler sam bila. Nisam jela za dvoje, vegetarijanac sam, kolu sam prekinula piti cim sam shvatila da sam trudna. Smrsala sam kad mi se prestalo luciti mlijeko. Sigurna sam da su mi hormoni promjenili tijelo. Dzaba sve vjezbe i znojenja, trudnica mi je promjenila metabolizam.
Anonimus:
24 Sep 22
Treba da smrsa i da nadje normalnog muskarca. Razmisli da li bi ona isto mislila o tebi da si se ugojio. Sta bi tek rekao da se razbolela, ostala bez ruke, noge,kose...uzas
Anonimus:
24 Sep 22
I što ako je imala 2 trudnoće, omda je ok da je nabila 25kg i ne mora ništa skinuti?
Ja sam Ja:
24 Sep 22
Rodila sam cetvero djece nikad nisam jela puno i nemam kg viska niti jednog. Ovdje trudnoca nije razlog,ali ako je volis reci joj na lijep način idite skupa u teretanu nesto ipak nije fer da ti se gadi. Ovdje si to iznjeo kao da ju mrzis? Pomozi zeni da se pokrene jer partneri su kad si tu i kad drugi bih okrenuo glavu!
Anonimus:
24 Sep 22
Svi ju nesto pravdate trudnocama ali puno je 25 kg dobiti i za 3 trudnice, a lik tu prica o minimumu
Anonimus:
24 Sep 22
Koliko sam shvatila njemu smeta njena zapuštenost, u smislu " ja sam se udala,rodila decu,imam muža mogu da jedem koliko želim ne moram da se sređujem jer eto udata sam" . To rade i muškarci, ožene se i zapuste. Ako brineš o sebi pokazuješ pored ostalog da ti je stalo do partner, da želiš i dalje da mu se dopadaš.
M:
24 Sep 22
Jos jedna koja ne drugo do sebe a ni tebe
Anonimus:
24 Sep 22
Trudnoća apsolutno nije opravdanje za prekomerno gojenje. Žena ne mora da jede za dvoje ako je trudna, to je čista glupost koje mnoge žene koriste kao opravdanje za gojaznost. Prvo, zbog zdravlja je bolje imati normalnu težinu, a drugo, svaka žena se oseća lepše i zadovoljnije ukoliko nije debela. Sve ostalo su samo izgovori.
? :
24 Sep 22
Ja sam ginekologinja. Jel vi znate da je mit da se trudnocama dobivaju toliki kilogrami osim ako se ne radi o bolesti ili odrzavanju ? Ili vjerujete da se u trudnoci jede za dvoje ? Ljudi vi jedete zdravo i normalno za jednu osobu i vasoj bebi od par kilograma ce to bit sasvim dovoljno. Opravdavanjem nezdrave hrane i abnormalnim debljanjem samo ohrabrujete buduce mame da si uniste zdravlje.
😳:
24 Sep 22
Vec bi ti meni bio bivsi..sta je tvoj posao bio samo djecu pravio,a fujjj
Anonimus:
24 Sep 22
A da popričaš sa ženom umesto što vreme trošiš deleći ovo sa ljudima koje uopšte ne zanima tvoj život?
Nazalost u pravu si. 😥♥️:
24 Sep 22
Meni je takodjer zao tvoje djece. Moja mama je bila uvijek pretila. Govorila da je njoj dobro al ubiti je bila puna nesigurnosti. Nije bila od nekih odlazaka na plazu jer joj je neugodno, nije bila za duge setnje jer joj je tesko, nije bila za sportske aktivnosti jer ne moze. Sve fit mame koje znam bile su zadovoljnije i imale bolji brak. Okretne i uvijek za akciju, iglete, plaze. Tako mi je zao sto je radi ljenosti da vrati svoje tijelo u normalnu provela zivot nezadovoljna i ogranicavala se.
ANONIMUUUUS:
24 Sep 22
Sasvim sam sigurna da baš ti imaš prirodni pivski stomak, a ženi nešto prigovaraš.
Ante :
24 Sep 22
Daj shvatite da zena ili muskarac nebitno nije isto sa 25 plus minus.Nije on rekao za trudnocu nego iza trudnoce nije htjela radit na sebi nego debela sam voli me takvu.
Anonimus:
24 Sep 22
Sa muzem sam u svadji,on smatra da ne treba da se druzim sa nekim zenama,jednostavno mu se ne svidjaju,on smatra da uopste ne trwba da se druzim,dovoljno je da odvedem starije u skolu,da sve zavrsim sa mladjim,i kad dodje sa posla da se posvetim njemu.Nece da moze...
Jelena:
24 Sep 22
More znas sta, povraca mi se od tipova poput tebe. Zena je radjala decu, budalo jedna neopevana. Umesto da je cenis i postujes zbog potomstva koje ti je podarila, ti nju javno blatis. More nosi se ti, da ne kazem gde.
hh....:
24 Sep 22
Hej hej, slazem se da bi je trabao volit svakako ali niste bas realne sto se trudnoce rice. Ako zena jede zdravo i krece se pomalo nema nikakvog razloga da dobije toliko kila radi trudnoce. Dobila je kilograme radi hrane. Sorry.
🤢🤢:
24 Sep 22
Ajme ovih ludjakinja sta tvrde da je normalno radi bebe od cca 3 kg dobit 25 kila sala??!! Sve zene koje znam da su se toliko udebljale su bile nemarne zene koje su jele slatkise i sranja kad god i koliko god im prdne s opravdanjem da su trudne.
Zayebant :
24 Sep 22
Radi takvih zapustenih zena, muskarci i traze ljubavnice😏
Anonimus:
24 Sep 22
Ja sam se udebljala 10kg jer sam imala teskih psihickih problema, prvo sam bila naglo smrsavila jer sam patila od anksioznosti i depresije, kad sam se pocela suocavati sa svojim zivotnim problemima onda su mi se kile vratile kao jojo efekt, sad sad sam tek nasla neku ravnotezu gdje ih pokusavam vratit na staro i normalizirat ne radi drugih vec radi svog zdravlja, a vjerujem da tvoja zena ima stresova u zivotu i jos tebe koji ju ugnjetavas nije joj lako.
Anonimus:
24 Sep 22
Isto i muskarci puste stomake, ne briju se, ne kupaju redovno. Pa misle da ih zena mora voleti. Oni mogu da svrljaju, zena mora da gleda samo u njega. Tacno se vidi ko je gledao samo izgled kad se zenio. Jer ti tu zenu da volis, pomogao bi joj da smrsa. Ovako ces verovatno naci ljubavnicu i ostati jer ti je dece zao. 🙄
Jao sta ste glupi 😥:
24 Sep 22
Njemu ne smeta sto je zena debela nego sto je nezaiteresirana! Nije zdravo da mlada zena ima 30 kg viska i bude sretna s time! Sta ce bit kad krene menopauza,godine?
Marina:
24 Sep 22
Jadni muški nežni cvetići. Ona ne misli o tvojim osećanjima?! A kada ste "radili" na deci bilo ti je lepo?! Budi stvarno muškarac i podrška a ne ovakav sebičnjaković.
🐮🐮🐮:
24 Sep 22
Ja sam sklona debljanju ali pazim jer se ne zelim dovest do nezdravog stanja. Bojala sam se trudnoce jer sam mislila da cu se vratit na staro ali ljudi moji, rodila sam troje djece i svaki porod sam dobila 8 kila (voda i djete) koje sam izgubila odmah pri porodu. Ako je sve ok i zena ne treba lezat i odrzavat trudnocu, ona se NE DEBLJA OD TRUDNOCE NEGO OD ZDERANJA.
Anonimus:
24 Sep 22
Nije od bolesti od trudnoce je. Zao mi dece, jer im je otac gad.
Keanu&Nita:
24 Sep 22
A ti si sve u plocicama,ono Adonis.....pi#ko jedna! Sram da te bude!
🤣🤣🤣:
24 Sep 22
Da je zena napisala da joj muz ne drzi do sebe onda bi bilo "ma razvedi se, vidis da je lijen, nezaiteresiran" Ali, posto je zena ona se moze izoblicit ali njemu to mora bit preslatko. Ma dajte ljudi nerealni ste.
Autor:
24 Sep 22
Odmah ju ostavi! Spasi jadnu ženu!
Tacka:
24 Sep 22
Ti si retard.
Nina:
24 Sep 22
Da sam ti ja zena,nasla bi momentalno ljubavnika
Genije:
24 Sep 22
Žene ulaze u brak u nadi da će se on promeniti, a umuškarci ulaze u brak u nadi da se ona neće promeniti. Ah kakve li zablude....
Anonimus:
24 Sep 22
I moj muz se za dve godine braka ugojionisto toliko, ali ga ja volim svim svojim bicem i svaki dan ga volim sve vise. Trudim se da mu ukazem na problem sa kilazom zbog njegovog zdravlja, jer je toliki visak sigurno opterecenje za srce, ali to ne umanjuje moju ljubav. Volim njega, njegovu dusu, sve sto ima veze sa njim i volela bih ga i kada bi, daleko bilo, potpuno promenio licni opis iz nekog razloga. Mislim da treba da preispitas svoja osecanja i da pomognes supruzi ako je uzrok kg psiholoski
Aurora Borealis :
24 Sep 22
Ukoliko se sjećaš zakletvi koje ste da li jedan drugome spominje se i u dobru i u zlu. S obzirom na to da si ti zlo u ovoj priči pič.. jedna budi sretan što se ona barem drži toga. A to što se ona udebljala je najmanji problem jer kad te ostavi kile može skinuti, ti ne možeš prestati biti govno od čovjeka. Uostalom da si dobar u krevetu lako bi potrošili kalorije na to.
Aleks:
24 Sep 22
Ako ceo svoj zivot ne volim debele žene,i postane mi žena debela, sta da radim? Ako nemam vise zelju za seksom jer ne volim debelo?
😎:
24 Sep 22
Voljela bi da autor odg... Sto si ti radio te 4 godine?Koja su tvoja postignuća?Napisi svoj zivot ukratko u 4godine znaci posao,hobiji,aktivnosti i cime bogatis svoj a i tudi zivot.. Ajde bogati odg da cujemo tebe savrsenog... Hvala na odg
Anonimus:
24 Sep 22
Druze moja je imala 30 kg viska kad smo se upoznali pa mi nije smetalo. Kad nekog zavolis, volis i sa tri oka i bez ruku.
Acko:
24 Sep 22
Zena moraju jednom da shvate da ne radjaju samo muzu decu,nego i sebi,i da ne mozete muza kriviti sto ste se udebljale. Posle trudnoće za maksimalno 6 meseci se moze skinuti sva kilaža i ne govorite mi da ne moze jer je masa žena posle porodjaja to uspelo.
Anonimus:
24 Sep 22
A ti si premija, isklesan i dajes joj svu paznju i ljubav. Ne se**
Јјјјј:
24 Sep 22
Могу да замислим ти наказо на шта личиш. Требаш ту жену у дупе да љубиш, децу ти је родила , смеће једно
Anonimus:
24 Sep 22
Gmade jedan odvratni. Da znas kroz sta sve telo zene prolazi i da nije lako vratiti telo na staro, ovo nikad ne bi napisao. Nama je zao sto deca imaju tako fuj oca. govedo si fuj
Anonimus:
24 Sep 22
Ne zaslužuješ ni tu ženu ni djecu koju si joj naštancao, smrade.
Anonimus:
18 Sep 22
Svako koga znam a da ima enormno veliki broj kg ima neki psihički problem koliko god on pricao da mu ne smeta.Pored svih obaveza,muka roditeljstva ona ne može da gleda sebe.Tu se nesto na PSIHIČKom planu desilo ali bli tebe uvo za njena osećanja,bitna su tvoja
Anonimus:
18 Sep 22
A vidi ovo ,sve i da je njena krivica zena kao da treba da se pored svih promena brze bolje uhvati skidanja kg da muz ne bi j drugu.Svi u fazonu zdravlje bla bla a ovamo samo muz.Ne verujem da i jedna zena uziva sa tim sto je debela nego nema snage vise
Anonimus:
18 Sep 22
E ali sto je najgore ljudi se uopšte ne pitaju kako zivi ta zena i kako je psihički posle porođaja.Svi govore o IZGOVORIMA.A kada muskarac radi ko konj svi razumeju da mu nije do vezbe, odnosa itd.Da li se pitate da li između 2 deteta (minimum)ta zena uopšte moze da se naspava?!Da li se pita neko za njeno psihičko zdravlje?Da razmotrimo prvo to.Samo se precrta da nema kancer i sve ostalo je samo izgovor,neka vas je sramota.
Anonimus:
18 Sep 22
Fascinantna cinjenica da se niko ne pita za to da li se zena PSIHIČKI ZAPUSTILA.I daj ne lazite da kao treba da smrsa zbog sebe,neee svi to govorite da bi zadrzala muza.I da ,covek treba u braku da brine o svom telu ali je cinjenica da se to samo svaljuje na ZENE.I jos nesto,niko ne pita za razlog da jednoj zeni nije vise do toga kako izgleda,sto znaci da je dusevno nesto muci.I da,ako je voli voli je i debelu pa koliko god bio ljut,ali kod vas se to gasi sa prvim kg
Anonimus:
18 Sep 22
Kazite nam da treba da radjamo decu. Ajde, kazite. S kim to? Sa sponzoranima, kompleksasima, lenjim bizgovima, epizodnim donorima sperme koji posle zaborave da su roditelji, svalercicima koji jure sojke po poslu i mrezama, eventualno sa nekim psihom koji se pretvara da je normalan dok te ne napumpa. Ocu, sve trcim.
Anonimus:
18 Sep 22
Jadnica,em radja decu jedno za drugim ko raaplodna krava em ima ovakvog muza,em se unakazila. Auuhh Ne bih volela da sam na njenom mesti ni za 100života! PAKAO 🤢🤢🤢 A ti si jedan pičkopaćenik koji ne zaslužuje ni kućnog ljubimca a kamoli dete.Ti čoveče ne zaslužuješ da usvojiš dete sa ženom,a kamoli da ona rizikuje život da rodi za sebe i za tebe,takvog paćenika. A fuuuujjj🤢
Anonimus:
18 Sep 22
Jadnica,em radja decu jedno za drugim ko raaplodna krava em ima ovakvog muza,em se unakazila. Auuhh Ne bih volela da sam na njenom mesti ni za 100života! PAKAO 🤢🤢🤢
Anonimus:
18 Sep 22
Ti imaš osećanja?
Anonimus:
18 Sep 22
Otjeraj prasicu kod mame odmah!!
Anonimus:
18 Sep 22
A da li si ti zgodan i lep?
Laura 2:
18 Sep 22
I stvarno se ne isplati da budes nekome supruga.Gledam moje koleginice i tu mladalačku zelju da se voli , svaka hoce da se zrtvuje da joj decko bude uspešan a onda ce biti samo neka manje zahtevna pozicija i to je to.Ali ne znaju da ce verovatno to sam taj neko da iskoristi.
Laura:
18 Sep 22
Kukam nekada sto sam lepa a nemam decka a onda shvatim da su muškarci tu samo da te iskoriste.Gori od bilo koje sponzoruse.Tu su da uzivaju u tvom telu,da tvije telo rodi Vasu decu i da posle toga njega tretiraju kao stari auto kada nije kao pre 10ak god.i dece.Tacno cu se truditi da budem uspešna dr i nista drugo mi ne treba.Samo crpite sta mi imamo a onda šut karta.Nisi se zapitao kako je njoj pa joj je svejedno sto ima 25 kg viška.
Anonimus:
17 Sep 22
Odmaj joj postavi ultimatum. Ili nek smrsa i dovede se u red, ili joj zapreti da ces naci drugu koja je lepsa i zgodnija..Videces kako ce to da je resetuje
Anonimus:
17 Sep 22
Zene misle da posle rodjenja deteta mogu konstantno da izgledaju kao prasice i imaju alibi za to. Svakako je lakse naci trule izgovore nego poraditi na svom fizickom izgledu.
Anonimus:
17 Sep 22
Danas muškarci ženama važu svaki zalogaj i broje koliko grama imaju. Žena treba izgledat ko manekenka i po mogućnosti imat minimum 5 tisuća eura plaću,kuhat 3x dnevno i 2 doktorata da bi bila dovoljno dobra za debelog i lijenog prasca od muža koji cijeli dan slini na kauču i gleda pornjavu. Pa onda popi.dite kad žene traže bogate i zgodne frajere i nazivate ih sponzorušama
Ja :
17 Sep 22
Rodila 3 srce za 3 godine, al sam fit. Zato se muz ugojio ko prasence. I bas me briga volim ga zbog njega, a ne zbog kila.
Anonimus:
17 Sep 22
Imam takav primer u kuci.Zena mog brata je predebela.Rodila dvoje dece i plus jedno na carski.Brat je ismeva,cak i kod mene.A nije je nigde odveo,po ceo dan je sa decom,nema vremena za sebe,ne spava nocima.Zive na selu pa joj dosta stvari nije na dohvat ruke.A da vasa jeben@ osecanja.
Anonimus:
17 Sep 22
Stvar je u tome sto i da je bolest ti bi je prevario.Jedno je to da se ne treba zapustiti u braku a sasvim drugo kada cim fizicki izgled nije sto bio ljubavi nema,ma koji razlog da je.Nisi se zapitao ni jednog trenutka kako je njoj PSIHIČKI?Nigde nismo videli empatiju prema njoj samo se pise o TVOJIM OSECANJIMA.A ovo za bolesti si pomenuo cisto da bi ogradio sebe i ne bi bio skot.A u principu si kao svaki drugi muskarac,ne umes da volis nego samo da j
Anonimus:
17 Sep 22
Gadi mi se ovaj svet.Rodis tu decu,dojis,telo ti se menja.Donela si novi zivot i niko te ne pita da li pored tih neprospavanih noci imas uopste VOLJE da budes lepa.Muz te ne voli jer vise nisi dobar seksualni objekat.Ne pita se da li je tebi do zivota vise samo je bitno sto se njegov polni organ vise ne dize.I sto je najgore, drustvo to podrzava.Zasto muskarac ne moze da voli?Zasto ne pokusas da joj pomognes da pre svega bude psihički dobro?
Anonimus:
17 Sep 22
"moja osećanja".A njena?Ni jedna zena ne voli da bude debela prasica ali kada imas trilion obaveza poslednje o cemu mislis je kako izgledas!Dva poroda minimum su sama po sebi stres a kamoli sve obaveze oko dece.Da li si uradio nesto sto bi joj dalo vreme da odmori? I da, da je volis voleo bi je i debelu nego se pravis naivan.Tacno necu da se udam,za vas je zena samo izgled ali ajde i to nego sto joj ne pomognete nista povodom toga samo hocete na gotovo.
Ljovisna :
17 Sep 22
I ja te u potpunosti razumem.Jer nije tebi lako. Nije lako biti sebicno govedo. Na primer izvedi tu zenu, posveti joj paznju. Mozda se ugojila, jer samo sedi kuci i od nervoze samo nesto gricka. Ili na primer bolje je ostavi. Jer ona zasluzuje vise od jednog tako povrsnog coveka.
Lud:
17 Sep 22
Prvi put čujem da se ljubav meri kilogramima.
Anonimus:
17 Sep 22
Potpuno te razumem. Covek ozeni zenu, a posle dobije morza. Zaista zene znaju da se zapuste itekako!!! Nije do porodjaja, nije do bolesti, dakle nju prosto receno briga. Udala se i zavrsila posao. Sama sam zena i to sebi dozvolila nisam,a dvoje sam rodila. Meni bi se muz zgadio da ne vodi racuna o sebi i nemoj da mi glumite vi po komentarima. Da je bolest u pitanju,pa da se razume. Ovako sve se moze kad se hoce!
Budala:
17 Sep 22
Ako ti je dece žao a ti lepo posle posla potrči kući da preuzmeš decu, nahraniš ih, presvučeš, a dok ti to radiš reci ženi da se sredi, idete u šetnju. Pa ih lepo i decu i nju prošetaj, pa kad se vratite kući nahrani decu opet, pa ih smesti u krevet, spremi lepu, zdravu večerinku za tebe i ženu i onako uz vino opustite se, izmasiraj je, pa malo sex. Onda u krevet pa sutra opet sve iz početka. Deca će biti jako sretna što imaju oca.
Anonimus:
17 Sep 22
A jesi ti otac toj deci? Jel radis ista za njih? Jel ta zena ima vremena za sebe ili joj samo brojis kilograme dok nezainteresovano piljis u prazno? Nisu se ta deca sama napravila a trudnoca je uzas po organizam.
Anonimus:
17 Sep 22
Sta ti je bre za decu zao, ne vadi se na njih? Njima uopste sigurno ne smeta majčina kilaza, to samo tb smeta.
Anonimus:
17 Sep 22
Čak i da se svi slažemo oko toga da se ne treba opustiti kad uđete u brak i da je fizički izgled bitan i sve ostale gluposti, ta žena je u 4 godine rodila DJECU, množina!!! Znači da je minimalno godinu ipo dana provela trudna, + ona 2 mjeseca oporavka, kako bi trebala izgledati?? Al hej, važno da ona tvoje osjećaje ne pazi. Smeće.
Anonimus:
17 Sep 22
Jeste dosasni sa decom. Koliko zena rodije a da nisu ni znale da su trudne. Te gluposti prodajite nekom drugom.
Anonimus:
17 Sep 22
E zbog ovoga ja mislim da se slucaj "Loren i Sabia" nikada ne bi desio da su uloge obrnute.
Anonimus:
17 Sep 22
4 godine i imate djecu. Znaci više djece znači zena je bila minimalno 2 put trudna za 4 godine i ti tvrdis da se udebljala onako sama od sebe. Inace ne podrzavam to "zapustanje" samo jer si u braku, ali kako ovdje pises ja pretpostavljam da ni njoj nisi na nesto ljepsi nacin rekao da smrsa. U redu je htjeti to od partnera ali tek kad ga volis i takvog pa ga podupires u njegovom cilju da smrsa.
Anonimus:
17 Sep 22
Moj muž se za 10 godina udebljao isto tako. Znam i razumijem kako se osjećaš. Svi koji ga sretnu mu to govore ali on nijednom nije pokazao zainteresovanost da smrša bar koju kilu.
Anonimus:
17 Sep 22
Rodila je decu, zensko telo se promeni, ali da se ne lazemo uvek moze nesto da se uradi i da se telo dovede u red. Rodila sam troje dece i normalno da sam se ugojila, ali sam veoma brzo pocela da vezbam i dovela sam svoje telo u red. Naravno ne moze nikako telo pre porodjaja i posle da izgleda isto, ali moze da se smrsa i izgleda pristojno. Ni ja ne bih volela da se moj muz preterano ugoji i da je njemu tako dobro i da ga je briga za sve.
Anonimus:
17 Sep 22
Iskreno, ja ne razumijem ljude koji (mislim na muskarce i zene) koji se nakon sklapanja braka opuste. Nekoliko puta sam cula recenicu: "Eh sad se vise ne moram trudit, u braku sam. To je to." Ha??! Koji k?
Machoo94 :
17 Sep 22
Koliko vidim ovde nije nikakva bolest u pitanju, već njena nepažnja i nezainteresovanost. To što si u braku, ne znači da se trebaš zapustiti. Svako treba držati do sebe i svog izgleda, bio u braku ili ne.
Anonimus:
17 Sep 22
Eh evo ti primjer mog muza.Udebljala sam se par kila naravno nije nesto ekstremno ali meni smeta jednostavno se ne osjećam lijepo u svojoj kozi.Moj muz mi je dao podršku.Tako isto bi i ti trebao da svoju zenu pod ruku i na trcanje ili na plivanje neke stvari zajedno poceti.
Anonimus:
17 Sep 22
fatocalypse
Anonimus:
17 Sep 22
uh meke bucke 💟
Anonimus:
17 Sep 22
Hocu li doživjeti u životu da nekom muškarcu fizički izgled kod žene nije toliko bitan. Meni je strašno slušati takve priče uvijek i on nije ovdje spomenuo zdravlje. Molim vas nemojte sad početi tu priču jer dobro je poznato da vam zdravlje kod žene nije bitno.Evo razlog zašto, da mislite na zdravlje onda bi prihvatili žene da se ne depiliraju jer one sa tim ruše barijeru koze,a za spolni organ povećavaju rizik za bakterije. ako je do zdravlja onda prihvatite prvo žene neobrijane
Anonimus:
17 Sep 22
Sta ako se bas zbog porodjaja ugojila?
Anonimus:
17 Sep 22
Cemu ovoliko odobravanja???
Anonimus:
17 Sep 22
Sad ce da te napadnu, da bi trebao da je volis ma kakva god da je. Medjutim rijeci su jedno, a realnost drugo. Ljutite se, ali i fizicki izgled je bitan, to je zapravo prvo sto primjecujemo na nekom ko nam se svidja. I ja sam zensko, trudim se koliko mogu da drzim do sebe, i ocekujem i od muskarca isto. Bivsi decko cak higjenu zapustio. Ima ljudi koji kad se vjencaju misle da su rijesili sve probleme i zavrsili sav posao, zapravo tek tad bi trebao zivot da pocne.
Anonimus:
17 Sep 22
Trebao bi voljeti tu svoju zenu radi karaktera i njene duse a ne radi mrsavosti ili zgodnosti. Sta bi da se ti npr. razbolis i dosta se udebljas bili ti bilo drago da se zena razvede od tebe i da te prezire zbog toga? Sigurno nebi. zao mi je tvoje zene s kim je u braku.
Ostavi komentar