#3086699
23 Sep 22
Savet za muškarce od jedne iskrene devojke. Nemojte nikada pokazivati slabost, tugu ili neodlučnost pred devojkom za bilo koju životnu situaciju. To je tako odbojno! Ako već imate neki problem i ako ste tužni, držite to u sebi, eventualno recite prijateljima, skupite hrabrosti i rešite to, a ne da izigravate slabiće i žalite se pred devojkom ili drugaricom. Muškarci koji to prevaziđu mogu da osvoje devojku koju god požele. Toliko.
372
4959
188
share
odobravam
osuđujem
Female:
23 Sep 22
Hm, ovo je tako pogresno. Ne slazem se, nikako.
Mala ispravka :
23 Sep 22
"Savjet od jedne nezrele djevojke bla bla bla..."
meho:
29 Sep 22
Pa duso ako ti hoces takvog muskarca, onda nisi bas zdrava. Ali i ti cim napravis neku gresku dobijas nogu u dupe, onako bez emocija. Ne treba biti ni kenjkav, ali pretjerala si ga.
Anonimus:
28 Sep 22
Ali kad dođu na ispovesti ove od 14 godina da dele savete.... Pa kome će da se požali i sa kim da popriča nego samnom? Da kuka drugarima? Valjda treba da budemo jedno drugom podrška u teškim momentima a ne da krije problem od mene.
Anonimus:
28 Sep 22
Duso moja, vidi se da si jako mlada (barem se nadam da jesi inace...). Ono sto si ti opisala nije muskarac s kojim se deli zivot i koji je materijal za partnera. To je opis kombinacije TATE i princa na belom konju. Tate na pokazuju slabost pred decom da deca ne bi bila nesigurna i imala osecaj da nisu zasticena. Covek od krvi i mesa u svom partneru vidi i najboljeg prijatelja, a pred najbliskijom osobom tuga i slabost se ne krije. U potpisu Odrasla zena.
Anonimus:
27 Sep 22
Ne mogu da verujem da neko ovo misli! Muškarci su u mojim očima mnogo jači kada pokažu da nisu od kamena i da znaju da puste suzu.
Anonimus:
27 Sep 22
Djevojka je zaista iskrena i sad je osudjuju i muskarci i neiskrene djevojke. Mislim da zenama jos vise smeta sto je njihova psiha jos jedanput izasla na vidjelo pa jos vise osudjuju.
Anonimus:
27 Sep 22
Musko sam i ovo je nazalost istina. Pusti jednom suzu pred djevojkom il ispadni slabic, i tu je prica gotova, vise te kao muskarca nece gledati, samo "prijatelja". Mnogo sam vise uspjeha imao sa njima kad sam glumio frajera i bio malo nametljiviji, agresivniji, iako to nije moje pravo lice.
Anonimus:
27 Sep 22
To nije tacno, kao devojka kazem.Pogresan savet i nije odbojno, vec ako se vole dvoje, oni i trebaju biti najbolji prijatelji, svd da dele i o svemu pricaju! To parove cak i zblizava! Ne treba biti zajedno samo kad je lepo, nego i kad je tesko. Tu se pokazite i jedni i drugi Ti devojko podhitno promeni sebe, pogresno razmisljas.
Lola:
26 Sep 22
Hajd vise živa bila nemoj savjete davati.
Anita:
26 Sep 22
bože sačuvaj djevojko šta si ti upravo izjavila. 🤦‍♀️
Lili:
26 Sep 22
Ženo božja koliko ti gluposti napisa u par rečenica.
Marina:
26 Sep 22
Nisi im mogla dati gluplji savjet
Marija:
26 Sep 22
De ub** se !!! Pravi muskarac moze da zaplace pred pravom zenom i sve da djeli a ne da drzi u sebi jer je odbojan takvima kao sto si ti jako glupa osoba...Osoba treba da se posmatra kao osoba a ne kao musko ili zensko u vezi emocija i svega ostalog.
Cpbuja:
26 Sep 22
Procitah ispovest, i doslo mi da se isplacem... Inace sam cvrst :)
Anonimus:
26 Sep 22
Žensko sam, i mogu samo da ti kažem da moraš još mnogo na sebi da radiš. Muškarci su (zamisli!), baš kao i devojke živa bića od krvi i mesa, i imaju osećanja. U redu je očekivati da muškarac bude sposoban, borac, zaštitnički nastrojen, ali je totalna besmislica očekivati da bude bez emocija. Koji to svoj nedostatak želiš da nadomestiš takvim "muškarcem"?
Anonimus:
26 Sep 22
Jadna si. Ja zelim da je moj decko zastitnicki nastrojen, da moze dici neku kutiju koja ja ne mogu i slicno, ajmo rec neke stvari koje ga cine muskarcem. No, ako moj decko ima neke probleme, moze mi se obratiti u bilo kojem trenutku, ako zeli da ga samo grlim bez razgovora, grlit cu ga. Kakav je to jadan odnos, ako potpora nije obostrana?
Anonimus:
26 Sep 22
Ovo je pisao muškarac. Pardon, ne - dečačić. :D
Anonimus:
26 Sep 22
Savet za tebe, NE DELI SAVETE.
Anonimus:
26 Sep 22
Nista gluplje vec dugo nisam procitala.
Anonimus:
26 Sep 22
Savet od iskrene "zrele" devojke, koja ne želi da sasluša svog muškarca ako ima neki problem, koji bi možda podelio samo sa njom.
Dm:
26 Sep 22
Svašta sa tobom, dete. Ovo ti kaže jedna odrasla ženska osoba, ostvarena na svim poljima. Stavi malo prst na čelo. Da li bi isto rekla svom ocu, bratu, deki, svom detetu? Svašta...
👑Mimi👑:
26 Sep 22
Ne slazem se. Meni je drago kada ima poverenja u mene i sve to podeli sa mnom ako smo vec u nekom bliskom odnosu.
Anonimus:
26 Sep 22
Ne vjerujte zenama koje lazu!
Anonimus:
26 Sep 22
Molim?! Nema nista privlacnije i vise seksi od muskarca koji pokazuje emocije i ranjivost, muskarca koji je covek od krvi i mesa i ljudsko bice.
Anonimus:
26 Sep 22
Kako si ti glupa! Muškarci su ljudi i kao takvi imaju emocije, koje imaju pravo iskazati jednako kao i mi žene! Nadam se da nikada nećeš imati sina jer će jadan morati zadržavati tugu i bol u sebi pa će kad-tad eksplodirati od bijesa.
Zoki:
26 Sep 22
U pravu si. Primetio sam da zene ne vole kad je muskarac osecajan i kad ima probleme koje zeli podeliti s nekim. Ali i mi u vezi od partnera trazimo utehu i nekog ko ce nas saslusati. Znaci dans treba biti bezosećajni grubijan da bi pronasao curu.
Anonimus:
26 Sep 22
Dragi muškarci i vi ste živa bića, imate pravo da pokazujete osjećanja isto kao i mi žene. Muškarcu su jači pol jer su fizički jači, psihički smo jednaki. Normalna djevojka vas neće gledati kao slabića, naprotiv biće joj drago što ste spremni da se otvorite.
Glupa si:
26 Sep 22
Sta onda delite u vezi???Ti kad imas problem.on da se lomi a tebi o svojima da ne govori.Odrasti i ne ulecinu ceze tako nezrela
Anonimus:
26 Sep 22
Znaci kad zene kazu da zele muza koji im je i najbolji prijatelj to se u biti svodi samo na to da muskarac bude njima "najbolji prijatelj", ali ne i one muskarcima. Dobra vam ta jednakost, nema sta 😂
Anonimus:
26 Sep 22
Savet za devojke nemojte nikada da budete kao ova autorka ispovesti to je tako odbojno.
Anonimus:
26 Sep 22
autorko ispovesti bolje bi bilo da si sutjela-da ti kaze jedna iskrena zenska osoba.i muskarci su ziva bica,normalno da osjecaju bol,tugu,da zaplacu nekad,muska suza se tesko i rijetko vidi ali kad vidim da muskarac place pozelim da mu pridjem,da ga zagrlim i da kazem da ce sve biti uredu.momci ne krijte emocije,pustite autorku ove ispovesti da svoje frustacije lijeci negdje drugdje
:):
26 Sep 22
Ne bih se složila. Muškarci su, kao i mi žene, ljudska bića sa osjećajima i problemima. Radije bih znala u čemu je problem i da ga skupa pokušamo riješiti, nego da drži u sebi, bude živčan i nervozan i zbog toga izbijaju svađe. Na kraju krajeva, svatko tko skuplja u sebi pukne, a to ne valja.
Lol:
26 Sep 22
Nazalost ovako 90% zena danas misli a ne zeli priznati da ne ispadnu povrsne.
Xy:
26 Sep 22
Ovo je vjerojatno pisala neka mulica od 15 godina
Anonimus:
26 Sep 22
Jedino ako izgledate ko apeleon onda se ne trebas brinut oko toga
Anonimus:
26 Sep 22
Ti si djevojko jedan tezak debil..
Anonimus:
26 Sep 22
Znaci imacemo koju god pozelimo ako se pretvaramo, ma vazi
Anonimus:
26 Sep 22
Žene se bore za ravnopravnost polova ali muškarci nikad ne smeju s se ponašaju kao žene 🤣 samo žene smeju da se ponašaju kao muškarci.
💙:
26 Sep 22
Ja sam žena i ne potpisujem ovo! Zapravo mi je jako privlačno kad muškarac samnom dijeli svoje brige i ukazuje mi povjerenje na taj način. Pa za koga drugoga da budem tu nego za svog partnera.
123:
26 Sep 22
Naucena sam da moram biti jaka. Kao djete roditelji mi nisu dali da placem i da se zalim. Moj muz je odrastao sa majkom bez oca. On se non stop zali na Sitnice, pokazuje slabost, kmezi, aj udario se, aj ovo, aj ono. Mene to nervira. Ne kazem ako je zaista nesto, naravno zelim da razgovaramo o svemu. Ali za sitnice on trazi paznju. Nervira. Daj budi musko, a ne djete.
Anonimus:
26 Sep 22
Ova će se udati za psihopatu, vidim
Anonimus:
26 Sep 22
glupaca deli savete.
Anonimus:
26 Sep 22
Muskarcima iskren savjet od iskrene PAMETNE djevojke... Ovaku kao sto je autorna, pojebite i odjebite.
Marko:
26 Sep 22
Drage kolege muškarci, nemojte se ustručavati da pokažete slabost i tražite pomoć od porodice, prijatelja i partnera kada vam je zaista teško u životu. Ovaj život nije predviđen da ga živimo sami a oni koji vas zaista vole razumeće i pomoći će. I pobogu ne prihvatajte savete nedoraslih i nabeđenih klinki koje misle da je muško ono što je spremno da im prošeta zube ako mu se ne svidi šta ona ima da kaže.
Anonimus:
26 Sep 22
Deluje kao glupost ali ima tu nešto. Ja sam tako devojci pokušao da se požalim na svoje probleme. Evo sad želi da raskine samnom. Najgore je što sam ja bio uz nju kad je njoj to trebalo. Eto.
Anonimus:
26 Sep 22
Oženio sam se ali "nju" nikada prebolio nisam. prezirem svaki dio sebe koji je još uvijek želi. Sve bi dao da se oslobodim te žene jednom zauvijek. Čini mi se da ću ovako do kraja života, rastrgan na dvije strane. A ona, odavno je nastavila sa svojim životom kao da me nikad u njemu nije bilo. Osudite me, negdje sam ovo morao izbaciti iz sebe.
El:
26 Sep 22
Savjet od idiotkinje. Kakav seksizam. Slabosti su dio svakog ljudskog bica i kad decko dijeli sve samnom samo mi je privlacniji i voljeniji, nikako odbojniji. Dugo nisam nis gluplje procitala a svega tu ima
ppppp:
26 Sep 22
ogranicena ko balkon
Strongman:
26 Sep 22
Iz iskustva mogu reći da je ovo tačno. Žene ne žele da nose pantalone u kući,plus ih loži kad muškarac lupi od sto. Doživeo sam (na žalost) i to da mi se drugarova žena nabacuje,samo zbog toga što sam ja navodno "tvrd i jak",dok njem muz ume da zaplače. A svesna nije koliko bi sa mnom lošije prolazila nego sa takvim kao taj njen.
Aleksandra :
26 Sep 22
Napisano je jedna od tipičnih matrica patrijarhata-muskarac treba da se pretvara da je nadljudsko biće. Kako pogrešno. Ljudi, edukujte se, postoje brojna istraživanja i pisanja na temu zašto je patrijarhat tihi ubica muškaraca. Statistika kaže da je broj samoubistava kod muškaraca u zatvorenim i patrijarhalnim sredinama zabrinjavajući.
Anonimus:
26 Sep 22
Nemoj vise da ih savetujes
Anonimus:
26 Sep 22
Ti nisi sva svoja...hitno na liječenje
Jedna cura:
25 Sep 22
Totalna laž i glupost.... Ja kad mi se povjeri neko koga volim i kad je tužan i kad mu treba utjeha, ja ga tad još više volim i sve bi mu dala i grlila ga i ljubila cijele dane i noći da bi se bolje osjećao i da ga to prođe.... Imam osjećaj da se još više zaljubim onda...
Jedna cura:
25 Sep 22
Ajme glupa li si.... Totalna laž ..
Nisam pametna :
25 Sep 22
Apsolutno NE! Volim kad moj momak pokaže i nježniju stranu, i kad pusti suzu i pokaže svoje ranjivosti. I nikada to ne bih iskoristila protiv njega.
Anon:
25 Sep 22
jadno i ograniceno razmisljanje… Pa i muskarci imaju emocije i naravno da ce se pozaliti, otvoriti, pa ako treba i rasplakati pred partnericom ako mu je tesko ili ima neki problem. Jer veze se osnivaju na povjerenju, razumjevanju i ljubavi, ako mi kao zene ocekujemo takve stvari od njih onda isto trebamo i pruziti. Nema nicega loseg u tome da muskarac pokaze emocije ili slabosti pred zenom koju voli.
Anonimus:
25 Sep 22
Evo još jedna iskrena devojka. Slobodno pokažite slabost, niste vi roboti već ljudi. Svi imamo po nekad neku tešku situaciju. Ćutanje dovodi do psihičkih oboljenja. Ako devojka ne može to da prihvati to znači da i ona ima neku traumu ili slično zbog čega ne može da prihvati takve stvari. Svakako, to nije zdravo
Anonimus:
25 Sep 22
Ma ja mislim da je ovo pisalo musko koje ne zna pokazati osjecaje pa sad se pravda ovim
✈️✈️:
25 Sep 22
U tom slučaju, isto vrijedi i za žene
Anonimus:
25 Sep 22
Savet za muskarce od zene, ne deteta. Pokazite emocije inace nikada necete nikoga normalnog i zdravog upoznati. Nema lepseg muskarca od otvorenog, iskrenog i ranjivog jer to je ljudski. Dete drago odrasti, tvoj opis tj savet je opis psihopate i manipulatora.
😒😒😒:
25 Sep 22
A jesi plitka u pm..
anđa:
25 Sep 22
Pa ti onda zelis pored sebe truta, a ne zrelog covjeka. I muskarac ima jednako pravo kao i zena osjetiti cijeli spektar emocija. To sto si ti nezrela i sto ti ocito fali par dasaka u glavi nije nas problem. p.s. pliz nemoj dijeliti savjete
Anonimus:
25 Sep 22
Kao musko bih zeleo da pohvalim ovu devojku na iskrenosti. Retko je takvih, ceo ovaj sajt je pun neiskrenosti i navodnog iscudjavanja zbog prevara koje su cesta tema ovde. Ovo sto je napisano sam oduvek osecao da je istina. Muskarci pred devojkama treba da budu muskarci, a to znaci dzentlmeni koji nisu uplasena deca, vec zrele odrasle osobe sposobne da se nose sa zivotom i njegovim problemima na takav nacin da one pored njih osete sigurnost.
Anonimus:
25 Sep 22
Zašto da ne pokazuju slabosti?? To će ih sve više i više "bolit", bolje da pokažu slabosti. NAPISALA SI glupOST
KOKOLO:
25 Sep 22
Curoo, ti si jedna ozbiljna degenka.
Anonimus:
25 Sep 22
Ne volim muško koje je kenjkavo i slabije od mene. Lično ja, ne znam šta na to kažu druge žene.
Aba:
25 Sep 22
Mozda je nista shvatili u potpunosti. To se ne misli na muza ili partnera sa kojim delite sve. Misli se na pocetku veze ili dok veza ne zaplovi na otvorenom moru, zene ne privlace muskarci koji kukaju, takodje, nece ni muskarac da slusa neku koja mu kmeci. Na pocetku veze treba smeh, pozitiva I samopouzdanje sa obe strane. Mladi ste pa ne shvatate 😘
Anonimus:
25 Sep 22
Koji idiotizam, svi mi imamo teških trenutaka bez obzira na spol. I treba ih podijeli sa najbližim osobama. Tebi tvoj dečko očito nije bliska osoba. Puj za karakter.
Muskarac:
25 Sep 22
Ja sam u 5-oj deceniji i moje iskustvo mi je polazalo da je ovo gore apsolutno ispravno. Mozete vi zene da tupite koliko hocete da zelite da vidite emocije i slabost kod muskarca, to je totalni bs.
Anonimus:
25 Sep 22
Ja volim iskrene i njezne muskarce. Ne smatram da je to feminizirano. Muskarcima se ne trebaju branit osjecaji. Ovo sto si napisala je jako seksisticki i diskriminacija. Pravi muskarac je onaj koji ce zastiti djevojku, a ponekad to ukljucuje i biti iskren i pokazati emocije
Anonimus:
25 Sep 22
A "iskrena djevojka" ima maksimalno 17 godina, mada je i za tu dob ovo nezrelo...
Aki:
25 Sep 22
U pravu je zena
Ne razumem:
25 Sep 22
Zasto ovolike osude,imam brata od strica,isto smo godiste,ceo zivot se znamo i druzimo,i dan danas.On nikad nije imao devojku u zivotu iako ce sad 45 godina da napuni,jer je ceo zivot kukao.Non stop.Od kad je progovorio,uvek je nesto protiv njega,uvek nesto fali,ne valja...zadnjih 10 godina je isao i na terapije i na razne radionice,ali to kukanje ne moze da izbaci.Mnogim devojkama se svidi,ali cim ga bolje upoznaju pobegnu glavom bez obzira.Tako da vi sto osudjujete ocigledno ne znatekakojeto.
Sarajka💞:
24 Sep 22
Savjet za muškarce: ne slušajte ovu autoricu.
Jelena:
24 Sep 22
Ovo je jedna od onih ispovesti kad neko hoce da se napravi pametan/pametna pa se izblamira. Dozivela sam transfer blama zbog tebe😑🤭. Dosta vise muško ne moze da zaplace jer je pic..,ne sme da pokazuje bol er je pic...Svi smo ziva bica. I apsolutno nije normalno da neko potisne emocije da bi bio zanimljiv nekoj tamo poput tebe!
Anonimus:
24 Sep 22
Koliko imaš godina? Problemi se ne kriju u vezi, nego se razgovara o njima i rješava. Kako njegovi, tako i tvoji, a i zajednički. Nije veza samo onda kad nam je dobro. Ne valja da je stalno loše, ali ne može ni stalno da bude dobro.
Anonimus:
24 Sep 22
Vrati se u 30te, gde ces da sediš kući i izigravaš kućnu domaćica i mamu. Momci, u redu je da kažete da vam je teško, da ste usamljeni i tužni. U redu je da iznesete tugu, izgubljenost i prazninu ako je osećate... kome god. Drugaru, drugarici, devojci ili ženi.... ne držite to u sebi.
Sara:
24 Sep 22
Normalno je ako ga volis da mu pomognes ...a ako ne onda tu nema ljubavi.
Zena:
24 Sep 22
Ma ko ti dade pravo da pises u ime svih zena? Nikad ne bih bila s muskarcem koji od mene krije tugu ili probleme. Zdrava veza se temelji na pricanju o svim problemima. Ti si opisala nezrelu zenu i neozbiljnu vezu.
Anonimus:
24 Sep 22
Muškarci, savjet od žene: ne slušajte baš sve savjete od žena.
Vinston Smith:
24 Sep 22
Izvadi nalaze,verovatno ti fali zeljeza u organizmu.
Anonimus:
24 Sep 22
cista laz
Domaćin:
24 Sep 22
Naučen sam da ne pokazujem ni emocije ni osećanja. Znam puno ljudi ali jako malo mene poznaju. Jako mi je teško da izrazim ljubav i jako mi je žao zbog toga. To je previsoka cena koju plaćam jer 'moram biti muško i stegnuti zube.
Anonimus:
24 Sep 22
boze kakva glupost. Pa ne zelim da se zabavljam sa kamenom pobogu, emocije su potpuno normalna stvar i kod muskarca i kod zena
Baki:
24 Sep 22
Bwahahaha kakva nebuloza. Moja zena je prva osoba kojoj cu se okrenuti kad mi je tesko, trebam pomoc, utjehu ili samo nekog da me poslusa. Ona je moja partnerica u dobru i u zlu i moja najbolja prijateljica. Da nije takva torpedirao bi ju brzinom svjetla pa nek si trazi nekog drugog. Al sam 100% siguran da je ovo napisao neki incel teenager, decko koji je ljut sto nije nista mrknuo sa 16 godina a vjeruje u lazi koje mu kolege u skoli prosipaju pa je malo frustriran.
Anonimus:
24 Sep 22
Savjet za sve muskarce zdravog razuma, ne slusajte nezrele niskointeligentne osobe kao sto je ova
Anonimus:
24 Sep 22
Muskarac pre svega treba da bude ono sto jeste, i po meni je mnogo gore lagati i obmanjivati kako devojke tako i sebe. Skroz je druga stvar da li muskarac tokom zivota nauci da resava neke situacije koje do tad nije znao kako da resi (neki bi rekli da je to evolucija, napredak), ali da se pretvara da je nesto sto nije, drzi neka osecanja u sebi to je jako lose po zdravlje veze u kojoj i po samog muskarca. Jos jedan savet, iskren, 9d jos jedne žene.
Anonimus:
24 Sep 22
Osudjujte kolko hoćete al devojka je u pravu. Jednom sam pokazao slabost i pozalio se i shvatio sam da sve boli k....c i za mene i za moje probleme
Maki:
24 Sep 22
To sto ti smatraš slabošću i ne voliš takve muškarce ne treba da generalizujes. Prvo davati savet celom muškom rodu i obrnuto je glupost. Svi volimo drugačije stvari. Za mene je npr. To znak poverenja i opuštenost i, da budeš to što jesi i da pokažeš emocije kakve god da su.
*a*:
24 Sep 22
Za slucaj da nije trol - To je toliko pogresan savjet nezrele curice djecacima koji ne znaju kako stvarni svijet i dugotrajne veze funkcioniraju. Eto..velike probleme u pravim vezama stvara upravo manjak komunikacije i pokazivanje osjecaja. A ako vec oko necega niste odlucni sve se moze rijesiti dogovorom i razgovorom s partnerom ili partnericom.
Budala:
24 Sep 22
Danas svaka budala deli savete ko vaške.
Anonimus:
24 Sep 22
Najveca istina ever
Anonimus:
24 Sep 22
Nema vise covjeka na Zemlji od sredine proslog stoljeca. Zemljom, prekrivenom korovom, gmizu gliste, crvi,... . Sve sto je kicmu imalo i uspravno hodalo, pobijeno je u bratoubilackim i svjetskim ratovima.
E:
24 Sep 22
Ja volim emotivce, drugacije mi je dosadno haha. Nismo svi isti
Anonimus:
24 Sep 22
Прави мушкарац је онај који подсећа на Господа Исуса Христа... ☦️☦️
Anonimus:
24 Sep 22
Тотална глупост. Слажем се потпуно са коментаром који каже да екстреми нису добри. Па Мушкарац над мушкарцима (Господ Исус Христос) је пустио сузу када је умро Његов пријатељ Лазар. Тако да...
Anonimus:
24 Sep 22
Meni imponuje kad muškarac pokaže slabost preda mnom, kad se ne stidi da bude emotivan. Grubijani i emotivno hendikepirani me ne interesuju.
Anonimus:
24 Sep 22
Savet od jedne glupače! I to vam žena kaže! Muškarci, ne slušajte ovu neizivljenu klinku, za koju sumnjam čak i da jee trol. Budite svoji sa svojim devojkama i budite ljudi pre svega.
Anonimus:
24 Sep 22
Nije isto jak muškarac i hladan.I jaki muškarci imaju emocije i ostaju jaki usprkos njima.Hladan muškarac je poput robota i jednako je nepoželjan profil,kao i slabić.Naravno,također nije isto imati emocije i dramiti,patetisati i sl.Ovo drugo,svakako ne priliči pravom muškarcu.
Anonimus:
24 Sep 22
Žensko sam, i savet od mene, ne slušajte ovu glupu ko tocilo devojku, to je tako odbojno. Toliko.
Margaret :
24 Sep 22
Komentar od jedne nezrele klinke! I muškarci su ljudi i imaju osjećanja i ne vidim razlog zašto ne bi pokazivali emocije pred ženom/djevojkom
Anonimus:
24 Sep 22
Evo za drage muskarce koji misle da im je patrijarhat super. Stav koji autorka izrazava i koji je toliko los i stetan vam je 100% patrijarhalan. Po njemu musko nema pravo da zaplace, da pokaze bilo koju emociju, da mu ista fali. Po tom stavu i muskarci ismevaju druge muskarce ako ista kazu da im je lose. Pa vi vidite.
Anonimus:
24 Sep 22
Aj sto ovo nema nidje veze sa vezom, al kad vidim ovo na kraju "Toliko" dodje mi samome sebi oci da izvadim od muke. Seljanko!
Anonimus:
24 Sep 22
Danasnje drustvo ne daje pravo muskarcu da pokaze slabost posebno pred zenskim polom, jer ce odmah biti proglasen za luzera i slabica. Zene sa takvim likovima mogu da ostvare prijateljski odnos, ali ce za partnera uvek odabrati nekog jaceg i odlucnijeg, videce u njemu zastitnika i sigurnu ruku kroz zivot.
Anonimus:
23 Sep 22
Nije odbojno pokazati emocije pogotovo nekom koga voliš,ak je ozbiljno pogotovo,naravno ne treba cendrat pred svakim jer mnogi osuđuju pokazivanje emocija i mogu iskoristit nečije loše stanje,al kome je tesko nek se isplace pa bio i muškarac,nije zdravo drzat u sebi negativne emocije al kad stegnu jbg covjek ne bira pred kim ce plakat...
Anonimus:
23 Sep 22
Koja glupost! Nista ljepse nego kad partner ima tu slobodu da bude iskren sa mnom i pokaze sve emocije. To veoma cijenim. To je prava ljubav!
Anonimus:
23 Sep 22
Jel ovo druga epizoda, tj nastavak epizode sto je zavrsila sa scenom. Kad neki bilder psuje momku neke podatke sa kucne liste, a njegova cura se zaljubi u bildera. Jer ni ona ne podnosi tu osobu sto je bilder psuje.
Anonimus:
23 Sep 22
idjotizam i glupost
Anonimus:
23 Sep 22
Što znači ovaj - toliko - na kraju?
Anonimus:
23 Sep 22
Savet od jedne budaletine
Latifa:
23 Sep 22
Muskarci su ljudi a ne roboti. Toliko.
Anonimus:
23 Sep 22
Ako moj momak- muz krije od mene da je u problemu onda tu nema poverenja.
Anonimus:
23 Sep 22
prave feministkinje nemaju takav stav
Anonimus:
23 Sep 22
Ja iskreno mislim da je ovo sarkazam. Isto kao kad muskarci pametuju zenama da se racunaju samo kao cutljive dame sa nekom submisivnom ulogom bez velikih reakcija koje njima ne odgovaraju i ostale gluposti
anonimus:
23 Sep 22
Jebote svi smo mi od krvi i mesa. Ako mu se place neka place, jebote ako zene mogu plakati za svakakve gluposti mogu i oni plakati. Ajde more marš ti s tom iskrenošću, daleko si ti od nje. Pusa bok❤️
nataša:
23 Sep 22
Jako si nezrela. I ne razumeš ljude, logično.
Anonimus:
23 Sep 22
Emocije nemaju veze sa slabosti. Miješaš lonce i poklopce. Uživaj ti s tim hladnim, nedodirljivim robotima. Meni draže da znam da nije zid kraj mene nego čovjek.
Anonimus:
23 Sep 22
Tim ponašanjem se dobijaju generacije nesrećnih, emotivno zatucanih i frustriranih muškaraca. Besni na sebe, druge, svet. A ne umeju to da ispolje. Ovakav savet je bio dosta čest u prethodnim generacijama. I generalno su imali nesrećne brakove pune nasilja (ne svi naravno, čast izuzetcima)
Anonimus:
23 Sep 22
Prekinula sam vezu od 2 godine upravo jer je smatrao da je pokazivanje emocija slabost. Sve vreme je bilo:"Ali ja sam takav". Nikad više.
Anonimus:
23 Sep 22
Muskarci imaju pravo da pokazu emocije.To ne znaci da treba biti kukavica,šmokljan koji ne zna sta ce od zivota
Anonimus:
23 Sep 22
ovo je grozno. Imam muza koji ne ume da komunicira, tako je naucen, da se trpi, da se ne place, ne kuka, da se gura pod tepih...i misli da me tako stiti, a zapravo me urnise jer je nervozan i istresa se na mene zbog gluposti. Vise bih volela da ume da kaze sta ga tisti, nego ovako da se ponasa...mnogo nas je to udaljilo. I vidim da uci naseg sina, i on i njegov tata, kako decaci ovo smeju ili ne smeju, kako se ne place ili sta vec..ali protiv toga se borim svim snagama
Anonimus:
23 Sep 22
Automatski znaš da je neko debil kad završava ispovest s "toliko", ali sama sadržina ove ispovesti je novi nivo debilizma
Anonimus:
23 Sep 22
Svašta. Ja baš mislim da bi muškarci trebali da budu podizani od malih nogu tako da mogu da prepoznaju i da se bore s svojim emocijama pa makar to značilo da moraju da puste i po koju suzu. Nisu mi manji muškarci ako je tako. Veći problem imam s besom i agresijom kao produktom potisnutih emocija.
Anonimus:
23 Sep 22
Katastrofa koji savjet. Ak si hocu robota, odem i kupim ga, ima sad onih sta peru i usisavaju pod. Od muskarca hocu da bude covjek, od krvi i mesa, netko s kim cu dijelit zivot, podijelit i dobro i lose. Od ovakvih zena popit autorice bjezite sto dalje, ta vam samo moze ispit zivce i pare
Anonimus:
23 Sep 22
Pa vjerovala ti ili ne muškarci su isto ljudska bica sa osecanjima
Anonimus:
23 Sep 22
Nadam se da niko ovu glupost neće shvatiti ozbiljno. Ništa gore od zadržavanja negativnih emocija.
Anonimus:
23 Sep 22
Tolike osude, a rekla je istinu. Musko sam inace i da, zene ne vole neodlucne muskarce sklone slabosti. Znam po milion svojih iskustava sa zenama koja su bila veoma razlicita u raznim periodima zivota, kad sam bio jak i odlucan, i kad sam bio slab i zbunjen. Samo eto opet zene dvolicne osudjuju i prave se da nije tako.
Anonimus:
23 Sep 22
Ne da mi se pisati kilometarski odgovor jer si me iznervirala, tako da ću samo reći da si g l u p a. Žensko sam.
Krkan:
23 Sep 22
Da ne izigravajte slabice vec izigravajte Ramba.
Anonimus:
23 Sep 22
Nijedan ekstrem nije dobar. Muškarac koji je jak 24/7 i kod koga nikada ne mogu da vidim momenat slabosti, neodlučnosti, tuge, mene bi to uplasilo i odbilo. S druge strane, bivsi verenik je bio tip muskarca koji se SVAKOGA DANA zalio na roditelje, drzavu, ceo svet, non-stop imao neke nedefinisane bolove i, da, to jeste bilo jako odbojno i nisam vise mogla da ga gledam kao muskarca. Tako da vidis - ekstremi nisu dobri.
lišce prekriva lisabon:
23 Sep 22
moram da iskazem tugu jer moje su nebo vezali zicom, a krokodili dolaze..odem u zlatni papagaj da nesto popijem ali konobar me mrzi. kakav je to svet kakvi su to ljudi
**:
23 Sep 22
Haj ti mala umij se malo. Mozda dodjes sebi. Odavno ne procitah nista bezveznije.
Supergirl:
23 Sep 22
Svidja mi se tvoj nacin izlaganja. Muskarci su takvi slabici danas. Aaaj ismijavali su me kao malog, bio sam debeo. "Probaj razumjeti" sta da razumijem odrastao si covjek ostavi to u proslosti zelim musko na koje se mogu osloniti da me gura naprijed ne nekog placljivca. Nista gore od muskarca koji se otvara.
Mina:
23 Sep 22
Pa da podržala i ja ne volim slabice. Čekaj ja sam slaba i očekujem podršku nekog ko će mentalno i fizički biti stabilniji i jači od mene . Hej pa ako će taj meni da se žali kao se ka persica neka kuda to vodi nigde.
Anonimus:
23 Sep 22
Eh, ti jedna tako sigurno daješ savet polovini planete šta druga polovina planete želi u životu. gluposti! Hajde mi objasni ili bar pokušaj da objasniš da li misliš da muškarac koji ima potrebu da deli emocije treba da glumi hladnu i "jaku" osobu da bi zadržao tip žene koja nije za njega, u čemu je poenta, ko time dobija ?
Anonimus:
23 Sep 22
Osuđujte koliko hocete ali ja sam kao dete plakao pred svojom zenom kad mi je bilo tesko. A ona me i dalje voli, pidrzava itd.
Anonimus:
23 Sep 22
Ovo današnje vrijeme ubilo je svaku vrstu emocija. Hladnoća do kraja je u modi. Sve ostalo ispada smiješno. Šta će biti u budućnosti bolje ne znati. Ljudskost je demode u bilo kojoj pori života.
Anonimus:
23 Sep 22
To je taj kavez u koje je društvo izgradilo, muškarac mora da bude takav i takav a žene takve i takve i onda je svima odbojno kad se neko ne uklapa u te kalupe. Trebaš da shvatiš da su i muškarci živa bića koja imaju emocije i da nisu manje vredi i da su slabići ako ih pokažu. Društveni kavezi i stereotipi postoje za oba pola. Čim neko odstupa od toga kakav treba da bude na osnovu pola odmah se gleda ispod oka.
Anonimus:
23 Sep 22
Jako sam dominatna zena, pametna, lijepa.. najviše volim muskrace koji pokazivanju slabosti osjećaje i ostalo. nikad naravno ne bi iskoristila to nego ja nisam takva prirodno i privlače me suprotni tipovi. Ali bilo bi mi bitno da postoji iskrenost između nas, poštivanje i povjerenje. nista mi nema gore od muskraca koji ne pokazuje osjećaje i koji glumi silu a to nije. sa mnom vlada razum ali opet sam jako empaticna i osjećaji su mi bitni
Anonimus:
23 Sep 22
Možda muškarci samo žele drugačiji tip devojke od tebe
Anonimus:
23 Sep 22
Ja bas volim kada mi se muz isplace onako kao pi*ka. Tada mi je najprivlacniji. Tako da pricaj samo za sebe i pusti muskarce da budu kako oni zele da budu.
Ruby:
23 Sep 22
Kao zensko kazem da sve veze ne opstaju samo na ljubavi vec na komunikaciji. Komunikacija je kljuc svega. Sto se uopste ne poklapa s tvojim misljenjem. Sta sad ti nj vidis namrgodjen, nikakav. Zena, kakva je, prvo bi pomislila da je se zasitio ili da ima tamo neku drugu a zapravo covjek ima svojih problema. Ne komplikujte. Pricajte! Poslije ce biti imam dijete, muza kojeg volim al' eto i dalje mislim na nekog od prije 10g i kako bi bilo da vas dvoje odgajate to dijete... Sudba. Jel?
Anonimus:
23 Sep 22
Toliko je krindz
Anonimus:
23 Sep 22
Nema nista gore nego kad devojka savetuje momke kako da se postavljaju prema devojkama
Anonimus:
23 Sep 22
Sad će ti feministice pisati da nisi u pravu, a nijedna od njih se ne bi zaljubila u nekog tko plače pred njom ili se žali da je depresivan. Žene vole muževne muškarce na koje se mogu osloniti, a ne nekoga koga moraju tješiti. Život je okrutan.
Anonimus:
23 Sep 22
Ne lupetaj. I oni su živa bića. Prestanite da namećete ta glupa razmišljanja i da se posle čudite što su muškarci zatvoreni ili ovakvi/onakvi. Meni je baš lepo kad je muškarac otvoren i ima hrabrosti da priča o svojim strahovima i mukama i osećanjima.
Anonimus:
23 Sep 22
Ma nemoj? A što je s vama babama, kad počnete kmečit?
Anonimus:
23 Sep 22
Ovo ti nema veze s vezom, ako ste zajedno zasto bi krio tugu i potiskivao emocije. Ako mu se place neka place, niti cu ga gledati kao slabog muskarca, naprotiv, bilo bi mi drago da ne krije emocije od mene.
Anonimus:
23 Sep 22
Slažem se! Bez kuknjave, nego, uhvatite se u koštac sa problemima.
haos:
23 Sep 22
E’o još jedan incel koji se nalazi pametan u ime ženskoga roda… Aj se vrati u pećinu iz koje si izašao mrčio se
Anonimus:
23 Sep 22
Ti si stvarno retardirana ako to mislis. Svako ima emocije i svakome je u nekom teenutku tesko, pa tako i muskarcima.
Anonimus:
23 Sep 22
Tužno ali istinito,tako sam ja bio u vezi 4 ipo godine u vezi, i čim sam upao u neku depresivnu fazu ona me je ostavila i otišla sa drugim, naravno bilo mi je još teže onda jer te napusti neko u koga veruješ ,od tad sam se lepo oporavio i naravno povratio sam starog sebe, tu je naravno došla i nova devojka, sa kojom mi je dosta lepše☺️
Anonimus:
23 Sep 22
Ne lupetaj. Ja sam svog decka zavoljela jos vise kada sam vidjela njegovu ranjivu stranu.
Anonimus:
23 Sep 22
nemam komentar na ovu glupost.
Anonimus:
23 Sep 22
Udaj se za ciglu.
Anonimus:
23 Sep 22
Zena sam i koji k si ti ovdje napisala, de se saberi i odrasti. I bolje da ti se ne svide, tako ces fino ostati sama i neces nijednom muškarcu upropastiti zivot s takvim razmisljanjem.
i tako. . .:
23 Sep 22
Ima smisla u tome, mada nije to tako lako...Ja kad sam se razisao sa devojkom posle duge veze, komunikacija sa drugim devojkama mi je i te kako pomogla
Car :
23 Sep 22
Ajde molim te iz koje si ti rupe ispuzala zmijetino jedna?
Anonimus:
23 Sep 22
Zensko sam i ne slazem se. Ne slusajte ovo.
Anonimus:
23 Sep 22
Ja kao devojka ti kažem da si napisala jednu ogromnu glupost!
Ostavi komentar