#3086898
25 Sep 22
Kako prezivjeti hormone u trudnoći i poslije nje? Ja sam na 35 tjedana trudnoće, takva tuga me uhvati, anksioznost, ne od poroda niti djeteta, već sama od sebe. Onda mi se srce ubrza, tlak skoči, ne mogu spavati. I za koji sat normalna i bez simptoma. Hoće li proći samo od sebe? Kada? Nemam pojma kako da si pomognem.
456
24
20
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
25 Sep 22
Samo zene znaju sta prozivljavaju i prezivljavaju dok donesu to malo bice na ovaj svijet, a i poslije. Podrska sestrooo
Anonimus:
25 Sep 22
Ne znam sestro sto bih ti rekla, evo druga trudnoca, mesec dana sam manje trudna od tebe i toooliko mi je teze ovaj put. Prvu trudnocu bila sam bezbriznija jer nisam nista znala, a i nije me malo dijete cekalo kod kuce. Jedva cekam roditi da konacno budem svoja i nastavim sa svojim zivotom. Bar da mogu trcati sto mi je uvijek bio ispusni ventil, sada se samo isplacem pod tusem i hajmo dalje. Proci ce i to vec. Vidim ovu svoju prvu malu i znam da se isplate ove muke :) Sretno ti 🤗
trudnjaca:
27 Sep 22
Ovo mi je druga trudnoca, nije bas bila planirana. Dijete mi ima nepunih 11 mjeseci. Trudnoce jako tesko podnosim, hormoni me ubise, al sve je to normalno. Izlape mozda nekih mjesec, dva posle porodjaja. Nekome prije, nekom kasnije. Izdrzi, sestro, izbora bas i nemamo, al radimo veliku stvar. Donosimo novi zivot.
Anonimus:
26 Sep 22
Meni u trudnoći hormoni čak bili okej, nisam imala nekih vecih napadaja... Ali zato poslije, kad sam rodila bože sačuvaj... Povampirim svaku mengu... Muž me se počeo bojat 😂😂
Anonimus:
26 Sep 22
Ja sam 40.nedelja, juce sam preplakala dan, bez razloga, samo mi se place. Zvucim grozno, ali trudnoca je uzas. Samo da se zavrsi.
Tanja:
26 Sep 22
Zato se zove drugo stanje... Proći će 💓💓💓💓
Anonimus:
26 Sep 22
Proci ce :) janu 31 tjednu i iz vlastite bi koze izletila :))
Anonimus:
26 Sep 22
Hvala ti na ispovijedi. Hvala na iskrenosti. Ne planiram biti trudna niti udati se, realno mislim da nije to dobro. Pokazuje se bas losim, sto sam starija(32g) uvidam djeca nezahvalna, bezobrazna, losa, gruba prema majci/ocu. Svi skupa nesretni, nemaju vremena ni novca ni za sebe kamo li jos nekog, podstanarstva, uzasna borba svega, ostane ti nakraju vjera, nada, Bog i uzdaj se da cete sto prije primiti u svoje narucje!!!
Anonimus:
26 Sep 22
pokoji apaurin i bice sve ok
Anonimus:
26 Sep 22
Samo se nemoj boriti protiv tih promjena, nego ih prihvati i prozivi. Ako se opires, gledas na to kao na nesto lose, teze ces podnositi. Prihvati to kao normalno za trenutno stanje, kao sto i jeste, i bezbolnije ce biti.
Anonimus:
25 Sep 22
Nisam strucnjak ali cisto ideja potrazi na internetu sta je dobro za balans hormona. Duboko disanje i tehnike disanja- tako jednostavna stvar ali rijetko je se sjetimo-a meni čuda čini za anskioznost i napade panike(nisam trudna doduše, samo s*ebana lol). Sve najbolje! 🥰
Anonimus:
25 Sep 22
Tako sto prvo razumes da je to stanje kroz koje ne treba da prolazis sama.
Anonimus:
25 Sep 22
O boze. Sta sam se ovde nacitala trudnickih i porodiljskih muka, o porodilistu da ne pricam. Tacno mi dodje da nikad ne radjam decu.
Anonimus:
25 Sep 22
Meni je pomogla meditacija, fizička aktivnost, promena ishrane i promena razmišljanja. Ako imaš para pravac psihoterapeut, ako ne onda imaš gomilu self help knjiga u pdf-u koje mogu besplatno da se skinu sa interneta, a imaš i na jutjubu besplatne klipove poznatih psihoterapeuta i duhovnjaka. Nesto ce ti vec pomoci, samo moras da budes otvorena za tu pomoc. Srecno!
Anonimus:
25 Sep 22
Probaj meditaciju. Meni je to pomagalo.
Anonimus:
25 Sep 22
Nikako. Dvoje dece, starije 4, mladje godinu i jos sam luda pod hormonima 😂
..m:
25 Sep 22
Teško je to gledala ja trudne jut juberke jedna je masu problema imala koji se produžili i nakon poroda idi na onu akupunkturu ili kako se vec zove to tamo imaju program za to za trudnice u becu savremena zemlja ne ko ovde.
Ostavi komentar