#3087004
25 Sep 22
Već izvesno vreme se svim raspoloživim sredstvima borimo sa zlikovačkim namerama bubašvaba da žive u našem kupatilu. I sve je delotvorno samo na kratke staze, ali koja kako upadne u kesu s praškom-tako je odapela svoje vrljave nožice. Dakle nuklearnu katastrofu mogu da prežive - ali Duel jorgovan jok!
2636
92
67
share
odobravam
osuđujem
CoYe:
26 Sep 22
E tako se ismejah ovome! 🤣😂 Mada nije na odmet znati cime se resiti buba. 😉
Anonimus:
26 Sep 22
Terro-izgleda kao pasta za zube u bez boji. Kosta oko 500din. Stavi se na skrivena mesta po mali komadic. Za 24sata nestanu bubasvabe i nikada se vise ne pojave jer pasta stoji tu i nema rok trajanja. To je ono sto koriste profesionalne kompanije.
ggg:
02 Oct 22
Uvece sam stekla naviku da ustajem da jedem, i tako ja jednu noc ustala sprmam neki sendvic kad ono bubasvaba izlazi iz sudopere, ja ostavljaj sendvic i bkež u sobu, od tad ne ustajem uvece da jedem. Hvala bubasvabo, smrsala sam malo
Anonimus:
30 Sep 22
Zločinačka buba švaba alijansa!
Anonimus:
28 Sep 22
Uzeli smo neku prastaru zgradu, renovirali i napravili kao motel... Par godina je bilo super, a onda su se odjednom pojavili glupi mravi. Miliarde mrava tacnije. Po zidovima, vratima, plafonima, wcima, krevetima. Zamal zatvorismo.
Anonimus:
27 Sep 22
Ja sam kupio u poljoprivrednoj apoteci neko sredstvo protiv bubašvaba. Dođe kao žućkasto i mekano kao plastelin. Stavi se u svim ćoškovima, pukotinama ili mestima gde mogu da izađu. Godinama ih nisam video posle toga.
Anonimus:
27 Sep 22
Tri kuhana žumanca, žlica šećera i 30 g acidi borici praha. Napravite kuglice i razbacate po ćoškovima, iza uređaja, gdje već treba. Nestaju.
Anonimus:
27 Sep 22
Izlaze iz odvoda,iz kanalizacije. Drzite odvode npr od kade, tust Kabine.. uvijek zatvorene. Ne vrijedi da ih sve tamanite kada one opet izlaze iz kanalizacije.
Anonimus:
27 Sep 22
Prasak za pecivo!! Pojedu sve, ali ne mogu da svare, pa se naduvaju i puknu. Ili pomesati acidi borici prah (ima u apotekama na merenje, reci da ti treba protiv bubasvaba), pomesati sa zumancem i ostaviti sa pojedu. Mama ih iskorenila tako pre par godina, ni dan danas ih nema!
Anonimus:
27 Sep 22
Nekada sam se borio sa bubasvabama, a sada se borim sa pacovima. Nemam mira!
Naida:
27 Sep 22
Ne volim ih nikako ali mi bude žao bilo koju bubu, insekta ubiti, ako ih bude hvatam ih peškirom i izbacujem vani u prirodu ili ih usisam pa vrećicu ispraznim u prirodu.Žao mi je jer nisu oni krivi što su stvoreni u takvom obliku, a i ona najmanja životinja kad je u opasnosti bježu, bori se za život.
Anonimus:
27 Sep 22
Probaj Raid kucicu za bubasvabe. Ja sam probala za mrave, vrlo je efikasna. Ima neku hemikaliju koju insekti pojedu i jos odnesu u leglo i posle par dana pocrkaju.
Anonimus:
27 Sep 22
Dobra je i zelena kreda namenjena baš za to, ne znam tačno ime. Potrebno je više puta iscrtavati ćoškove ali isto tako, samo se izvrću.
Anonimus:
26 Sep 22
Ovo mi je jedna od najboljih ispovesti koju sam pročitala u zadnje vrijeme, baš sam se od srca ismijala! Odlično i duhovito napisano, a autor ili autorka definitivno ima smisla za pisanje.
Pijana ruskinja:
26 Sep 22
Vrljave nozice hahahahahha carski :D
Lovor:
26 Sep 22
Miris lovora otera dosta insekata, pa i bubašvaba
Loli:
26 Sep 22
😂🤣😂🤣
Anonimus:
26 Sep 22
Kad sam kupovala stan to mi je bilo jedno od pitanja ima li u zgradi bubašvaba. Imam fobiju i ne bi smjela zaspati ni jednu noć ako ih ima. Uglavnom došla sam do spoznaje da uglavnom ih ima u zgradama koje imaju smetljarnik. Kupila sam stan u zgradi bez smetljarnika i nikad nisam ni jednog vidjela, a stara je zgrada.
Anonimus:
26 Sep 22
Borna kiselina resava stvar. Moze da se nadje na pijacama.
Anonimus :
26 Sep 22
Ruski gel za insekte,dalje nema
Moi:
26 Sep 22
Joj,to je prava pošast.Divim se vašem duhu i humoru ,ja bih verovatno bila van sebe i istraumirana jer ne podnosim insekte.
Ja:
26 Sep 22
Ja sam se tako borila sa bubarusima 6 meseci. Gmizali su po celoj kuhinji nocu. Horor ako treba nocu ustati piti vode 🙈😱 Spasio me bubomor, kojeg sam narucila preko interneta i vise se nikada nisu vratili.
Anonimus:
26 Sep 22
U stanu primetim bubasvabe,pocnem da panicim-ee,buuubaasvaaaabeeee!A moja cimerka kaze-pa sta,meni ne smetju,necu da se bavim njima.Devojci zaista nije smetalo sto setaju po posudju.Naravno,resila sam ih kuglucama i kiselinom,ona me zadjuceno gledala
Bubice:
26 Sep 22
Kupila sam silikon i napunila rupice oko sifona slivnika vc solje ma svuda, i tako ih se konacno resila.
Anonimus:
26 Sep 22
Pan stop kuglice,provereno. Naručujem ih već 3 godine. Jeftine i efikasne. Bezopasne za ljude, a bubašvsbe se samo prevrću. Neotrovne su i za pse i mačke.
Anonimus:
26 Sep 22
Sta znam, Raid kućice nisu mogle da prežive kod nas kuci..... Koliko zna tako otrovane odu svojoj jazbini i ubiju ostatak tamo. Tako da sa oko 6 Raid kućica na 80 kvadrata nisam videla ni jednu....
Anonimus:
26 Sep 22
čuo sam da borna kiselina ne samo da ih uništava nego im i jaja uništava. probajte
vera i mića:
26 Sep 22
udrri jee udrri jeee
Anonimus:
26 Sep 22
Kod nas je bio pun stan. Kad upalimo svetlo, samo beze. Znale su da se popnu i na ugaonu, da izleze iz lajsni perketa i sa plafona iz lamperije. Zvali smo ekipu za dezinsekciju i postavili su otrov koji se zvao Polaris - izgleda kao neki svetlosmedji gel. To su bukvalno svuda postavili. Nakon toga smo danima nalazili mrtve, a onda su samo nestale. I dalje apliciramo taj otrov i nema problema.
Anonimus:
26 Sep 22
Plačem na ovaj opis, dobar haha
Anonimus:
26 Sep 22
Kod mene su jedino "kolačići" za bubašvabe iz poljoprivredne apoteke rešavali, čak ni dezinskecija nije pomogla. Mada kad razmislim, mislim da je najtrajnije rešenje bilo kad su se par prljavaca iselili iz zgrade. Šta god da uradiš, sve je privremeno rešenje ako komšije ne srede sa svoje strane.
Anonimus:
26 Sep 22
Zasto ne pozovete neku firmu koja se strucno bavi time? Za 2000 din mogu da vam srede ceo dan.
Anonimus:
26 Sep 22
panstop je jedino resenje. napravis kuglicei postavis po coskovima, ispod namestaja, gde god. bukvalno posle par sati ces videti bubasvabe okrenute naopako ... onda ce samo nestati. na par meseci menjas kuglice i to je to
Anonimus:
26 Sep 22
Uvek se setim vere i miće kad jure bubasvabu i vicu udri jee, a janja kaze profesorki evo tuku maju, sad je red na mene, moram da idem
vera i mića:
26 Sep 22
udri jee udri jeee
Anonimus:
26 Sep 22
Provaj panstop kuglice.
Anonimus:
26 Sep 22
Evo proveren recept protiv buba svaba: 1 tvrdo kuvano zumace 1 krompir kuvan u ljusci 100g borne kiseline u prahu (pokusaj pitati u apoteci da li ima) Zamesi se kao testo, napraviti kuglice I postaviti na mesta gde se skupljaju bube. Provereno efikasno!
K.:
26 Sep 22
Borna kiselinu sa zumamcem pomijesati. Napraviti kuglice i postaviti. Nije stetno za ljude, a za njih je kobno. Ima na internetu recept. Sretno, jer ja sam imala traume od njih.
Bubac vas voli:
26 Sep 22
Bubac je uvek za neagresivna sredstva. Oni ultrazvucni aparati sto ih teraju su super. Nama je vatra napravila rupu u lamperiji i odatle su izlazile, taj aparat je pomogao (i to onaj mali, platili tipa 2000 rsd).
Anonimus:
26 Sep 22
vrljave nozice mmmmmmmm
Anonimus:
26 Sep 22
Morate zatvoriti sve moguće rupice kroz koje vam ulaze u kupatilo. Sve dok to ne uradite nećete imati mira. I da bacite nuklearku, one će jedine ostati žive.
Anonimus:
26 Sep 22
Ja bih dozivela infarkt odavno. Ne, ne salim se. U stvari, promenila bih stan.
Anonimus:
26 Sep 22
Napravi mini pogačice od žumanca i borne kiseline (ne boraks!), pusti da se osuše i postavi ih po ćoškovimai mestima gde ih viđaš, nestaju za mesec dana garant (imali smo isti problem, ovo je jedino što je pomoglo)
Anonimus:
26 Sep 22
Pratim! Sretno
Anonimus:
25 Sep 22
Ko zna šta ima u prasku..
Anonimus:
25 Sep 22
Купатило ноћас мора пасти идемо даље🤣
Znam kako ti je:
25 Sep 22
Imali smo dugo isti problem; kod nas je nemogućnost rešavanja poticala od toga što komšijama nisu smetale (živeli smo u zgradi), pa koliko god smo ih uništavali u stanu, one se namnože kod komšija i opet dođu. Otkad smo se preselili nisam videla nijednu bubašvabu, hvala Bogu. Držite se i razmotrite promenu lokacije/komšija 🤣
Anonimus:
25 Sep 22
I sad je to jako smijesno i neka ispovest omg
Flo!:
25 Sep 22
Kupi zamke za buba švabe u Liliju ili DMu i zaboravi. To je to. Ne pomaže ništa drugo. Poz
Oki:
25 Sep 22
Predobra ispovest! Veoma duhovita i slikovita! Jedna od najbolje napisanih u zadnjih 9 godina.
Anonimus:
25 Sep 22
Nasmijala si me, svidas mi se🤣🤣
Sunshine :
25 Sep 22
Više ovakvih stvari plizzz 😂💋
Anonimus:
25 Sep 22
Pa kad miriše
Anonimus:
25 Sep 22
E ovo treba deliti, da znamo kako da se borimo protiv njih. Meni su bube jezive, pogotovo bubasvabe.
Anonimus:
25 Sep 22
Vrljave nožice. 😂
Anonimus:
25 Sep 22
Hahahahaha meni je ovo top, kakvi opisi. 😂😂😂👌
m:
25 Sep 22
U kakvom nehigijenskom objektu ti živiš 🤢🤮
Anonimus:
25 Sep 22
iselila bih se odmah
Dzoni:
25 Sep 22
Uradite dezinsrkciju, pozovite neku od firmi koja ih radi
Ostavi komentar