#3089587
27 Jan 23
Momci i djevojke. Jedan savjet, nemojte u vezi postajati ovisni jedno o drugome. Meni se desilo, osoba za koju sam htio sve uraditi, zbog koje sam se trudio maksimalno, osam godina veze, razmišljanja o budućnosti i djeci. Sve se srušilo, ja ne mogu da se pomaknem iz ove situacije jer sam bio ovisan o njoj i njenoj prisutnosti. Prijatelji su oko mene ja sam s njima samo fizički prisutan, psihički sam s njom negdje daleko. U osam godina veze bilo je svađa, ali sve radi gluposti, jedino što sam želio je svaku večer prije spavanja je da šetamo ona, dvoje djece, pas i ja. I to mi je bilo jedino bitno u životu. Nismo mogli ranije početi skupa živjeti radi financija i to je vjerojatno dovelo do toga da ona više ne osjeti ništa prema meni, a ja gorim za njom. Budite pametni ljudi i nemojte se dovoditi u ovu situaciju, jer ja trenutno mislim da nema izlaza i zakovao sam u mislim o njoj.
278
45
32
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
27 Jan 23
Sta ste napali decka zbog 8 godina veze? Mozda tek sada imaju oko 22-23 godine. A da su poletjeli u brak i onda kukali kako nemaju od cega platiti racune opet bi ih napadali zasto su se vjencavali ako nemaju uvjete i trubili bi da se prvo treba financijski osigurati pa tek onda ici u brak.
Anonimus:
27 Jan 23
Ljudi, decko mozda ima sada oko 20ak godina...mozda su zajedno jos od kad su imali 14-15 godina... kada je stigao obezbijediti sve? Ukljucite malo mozak.
Anonimus:
28 Jan 23
Ako neću da se predam i da volim sto posto onda me ne interesuje ni da volim, pa makar bila povređena na kraju. Posle 8 godina ne bi patio samo neko ko se odavno već ohladio, tako da mislim da to nema veze sa zavisnošću, šta god ti to značilo uopšte.
Anonimus:
28 Jan 23
Ne znam sta da mislim. Ukoliko sam u vezi, onda zelim maksimalno da se posvetim i prepustim toj devojci u svakom smislu. Kad postoje neke zadrske, ustrucavanja, kalkulisanja stalnog, onda nije to to. Mozda sam i naivan, ali tako ja gledam na veze. Dajem sve i hocu sve iz tog odnosa.
Anonimus:
28 Jan 23
problem je što ti nisi u roku od nekoliko mjeseci vidio s kakvom osobom imaš posla. šta si čekao 8 hebenih godina s tom kalašturom
Anonimus:
27 Jan 23
Ja zato ni ne mogu da udjem u vezu, nemam potrebu za tolikim posvecivanjem nekome
Anonimus:
27 Jan 23
Ne znam zašto napadate dečka. Živim sa devojkom u Nemačkoj. Tu smo već 5 godina i nas dvoje uopšte nismo ti neki ambiciozni tipovi koji žele nesto da stvaraju. Mi zivimo za godisnji odmor i ostavimo nesto malo para na štednju za ne daj bože. Automobile i dvorce nećemo jer nismo ti tipove da se hvalimo da se vidi sta imamo i nećemo se sigurno odrati od posla da bi obezbedili nesto materijalno a da nam ljubav strada i da se udaljimo jedno od drugog zbog sake novca.
Anonimus:
27 Jan 23
Decko i ja smo ovisni jedno o drugome i nama to uopšte ne smeta. Zivimo zajedno već 3 godine i kad dodjemo kući s posla toliko se uzelimo jedno drugog da ne mogu da opišem. Ja i dok kuvam ručak on kaže “a kad ćeš vise to završiti da se malo zagrlimo”. A već smo skoro 6 godina u vezi i neko bi se na našem mestu već ohaldio jedno od drugog, a mi kao da niko ne postoji nego samo nas dvoje.
Anonimus:
27 Jan 23
Ej kad pročitam da neko nešto čeka u vezi, čeka da se stvori, da se napravi, da se dogodi, da se promeni. Kakve su to veze sa nekim ocekivanjima i čekanjem nečega. Jel ti voliš tu osobu ili čekaš nešto. Idi onda na stanicu pa čekaj bus da ti dodje. Svako ko ocekuje nešto, brzo se razočara jer ne bude bas onako kako želi.
Anonimus:
27 Jan 23
Sto ga napadate da im nije obezbedio nista? Nek obezbede i zene malo, umesto sto cekaju.
Anonimus:
27 Jan 23
E brate moj. Tako i ja da bih nam obezbedio stan za zajednicki zivot rintao kao konj,ovde i po inostranstvu.Ali eto 6 godina veze ona je prekinula jer je naisao drugi koji moze da joj obezbedi ono sto ja nisam uspeo. Posveti se sebi i nemoj nikad da se trudis i da svoj zivot podredis drugoj osobi, ne isplati se.
Anonimus:
27 Jan 23
Te ludacko opsesivne i najcesce jednostrane ljubavi, nikad ne zavrse dobro
Anonimus:
27 Jan 23
Preživjeti ćeš i preboljeti ćeš. Itekako. Ne odmah, ali vremenom da. Bila sam u vezi skoro 8 godina, prekinuli smo par dana pred godišnjicu. Trebali smo se zaručiti na osmu godišnjicu veze, međutim ja sam saznala neke stvari preko kojih nisam mogla preći. Da li je bilo lako? Nije. Ali sada sam sretna, živim neki drugi život. I imam ogromnu lekciju za života.
Anonimus:
27 Jan 23
boze ocu da te volim necu da te volim moram da kakim ne moram da kakim. Dete.
Anonimus:
27 Jan 23
Nisi ti za cure.
Anonimus:
27 Jan 23
Nije radi gluposti. Sam si kriv, nitko ti ne treba da te tjesi.
Anonimus:
27 Jan 23
Ni jedna svadja nije radi gluposti, ona je bila u pravu i trebao si slusati nju
Anonimus:
27 Jan 23
Zivis i spavas, hodas s zatvorenom ocima. Ne razumijem, ne razmisljas? Dali ti uopce hodas zemljon ili ni ne dodirujes tlo? Mozda letis. Mozak ne korisris za razmisljanje. O cemu ti razljaaNemas niki savet. Ovo sto si rekao sve znamo i sami. Bez veze ispovest. Zao mi je vreme potroseno da prociram ovo.
Jefimija :
27 Jan 23
Izvini kad sam stigla do dela " finansije " ti u 8 god veze nisi uspeo da se ustabilis finan.a pričaš mi ovde o kuci 2 deteta i psu.. ? Znaš li ti stari koliko to kosta? Pa naravno da žena više nema vremena da sedi i sanjari sa tobom o tome a ode joj bio.sat možda će naći nekog ko to može sutra sve da joj pruži.
Anonimus:
27 Jan 23
Zasto si odlucio i svesno doneo odluku ili si sve to odlucio i doneo odluku nesvesno.
Anonimus:
27 Jan 23
Pre 7 meseci sam prošla slično i veruje mi vremenom postaje lakše. Vreme koje provedeš razmišljajući o njoj iskoristi da se posvetiš radu na sebi. Ti sebi moraš da budeš najbitniji, nemoj da stojiš u mesto, dok ona nastavlja svoj život. Samo napred.
Anonimus:
27 Jan 23
Koji vrag ste toliko dugo u vezi da nista ne ozvanicite? Posle je neko drugi kriv kad vas jedna strana ostavi I venca se posle mesec dana veze, a posle 6 dolazi dete.
Anonimus:
27 Jan 23
Sve se preboli, veruj. Tako je trebalo da bude iz nekog razloga, a ti probaj da izvučeš lekciju i iskustvo i da se ne pretvoriš u lošu osobu zbog ovoga. Doći će do tebe tvoja srodna duša, možda je baš negde u blizini, a ti je ne vidiš.
Anonimus:
27 Jan 23
Osim sto si razmisljao o tome svemu, jesi li poduzeo nesto konkretno da to i ostvarite? Curi se smucilo cekati. Pa ti razmisljaj i dalje. 😊
Anonimus:
27 Jan 23
Mozda i je problem u tome sto ste bili 8 godina u VEZI. Curi dosadilo cekati da napokon poduzmes nesto konkretno. ;)
Anonimus:
27 Jan 23
sponzoruša obična
Ostavi komentar