#3101224
23 Jan 23
Dečko me varao sa jednom mojom poznanicom. Mi smo raskinuli i ona je imala obraza da mi pošalje poruku u kojoj je napisala nešto u smislu: "Žao mi je ali on i ja smo puno bolji par, sada je moj". Samo sam joj odgovorila: "I meni je žao što moram da ti kažem da me je varao sa još dvije cure i nisi bila jedina, porazgovaraj i sa njima jer ga sa njima dijeliš i nije samo tvoj, pozdrav". To je bila laž sa moje strane ali ona mi je povjerovala i napravila mu je haos, izgrebala mu je kola i završila je u hitnoj na infuziju (tako mi je makar rekla njena komšinica sa kojom sam ja dobra prijateljica). Oboje su to zaslužili.
3235
127
57
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
23 Jan 23
Dobro si napravila kad je on debil, a ona guska
Bravo 👏:
23 Jan 23
Osveta se servira hladna ❤️
Anonimus:
23 Feb 23
Zaslužila je.
Didi:
19 Feb 23
Mislim da si osjećala da ima nekoga još ,ijako nisi imala dokaz. Ženska intuicija
Karma:
16 Feb 23
Kako si zla.Sladis se ruskom nesrećom.Nisi nista bolja od nje.vratice ti se još gore.
Anonimus:
05 Feb 23
Hahaha, Bravo
Anonimus:
04 Feb 23
Koliko je samo lako osvetiti se ljudima niske inteligencije, urade vise od pola posla za tebe.
Anonimus:
29 Jan 23
Ne bi joj ja ni odgovarala neka živi u zabludi da je sve savršenoo :)
Anonimus:
28 Jan 23
odvratna si osoba
Nel:
27 Jan 23
E svaka ti cast 👏👏
Anonimus:
27 Jan 23
Bravo kraljice! Kad je imala drskosti da te vređa, neka joj
Anonimus:
27 Jan 23
Imala sam jednog dečka. Pazite: bio je s Valentinom, nju varao s Jelenom, prohodao s Jelenom, varao s prvom i vratio joj se. Samnom je počeo dok je bio s Valentinom, s Elenom dok je bio samnom, Elenu ostavio zbog jedne druge Valentine...kasnije ne znam što je bilo, znam da je prekinuo i s tom Valentinom i da se oženio, ali koliko ih je još bilo između ne znam. Caka je što ni jedna koja je krenula s njim u vezu nije imala pojma da je smrad već u vezi. Inače je veliki vjernik
Anonimus:
27 Jan 23
Nikad se nemojte upuštati u vezu ili brak sa nekim ko je varao nekoga sa vama. I vas će prevariti, samo je pitanje vremena. Poznam jednog lika, varao je sve žene i završio s jednom koju nikad nije prevario,držala ga je jako na lancu jer je znala kakav je, s njom je ženu varao. Onda sam došla ja, nakon 4 god veze ju je prevario samnom par puta. Nju je oženio i imaju dvoje djece, a meni nikad nije palo na pamet na išta ozbiljno s njime. Dapače, okej je lik, ali je slab na seks i žene.
Anonimus:
27 Jan 23
Kakav šah mat! Vrhunski! Maestralno! Ovi šta pišu da nije ona kriva nego dečko što je varao, oprostite društvo, varali su zajedno, samo ona nije imala što izgubiti dok on je. Ako za ništa drugo, kriva je jer je išla slati poruku, nije trebala, ali kad čačkaš mečku onda snosi posljedice. Bravo za autoricu, zaslužili su oboje!
Anonimus:
27 Jan 23
Kraljice, hvala na savjetu ❤
Ja:
27 Jan 23
Sorry ali ja ne podržavam. Treba biti iznad toga a ne spustati se na taj nivo. Postići neko svoje zadovoljstvo izmišljajući laži?! Ma ne, ne radi se to tako. Sve stoji i on je tebe lagao, ona se naslađuje s tim, sve razumijem ali zadrži svoje dostojanstvo. Riješila si se đubreta i ona ga ima to je već tvoja pobjeda.
Anonimus:
27 Jan 23
Ali ovi sto kazu da je samo jedna strana kriva su isti kao ona. Naravno da je decko kriv sto je varao curu, ali pasti toliko nisko da nekom unistits zivot i jos se time ponosis je stvarno jadno i tu nema ljudi ni ljudskosti. Bravo curo resila si ih oboje. 🫶🏽
Anonimus:
27 Jan 23
Bilo je situacija kad su mi se zauzeti likovi nabacivali, slali poruke, nikad mi nije palo napamet da budem neciji razlog za prekid, bezobzira koliko egu to prijalo jer savjest je veci osuditelj nego bilo sta drugo.
Anonimus:
27 Jan 23
Čestitam, a iskompleksira guska nije nista bolje ni zasluzila.
..:
27 Jan 23
S obzirom da ti ne poslala poruku, neka si joj to uradila!
Anonimus:
27 Jan 23
Ovo je majstorski izvedeno :)
Bravooo!:
27 Jan 23
Bravo,ako,i mnogo mi je drago sto su njemu izgrebana kola a ona zaglavila u bolnici.Steta sto nije i on u bolnici,pacenik pacenicki...i upravo se i treba nasladjivati jer je to em zdrav put da se ti oporavis,em njihova karma!Nista sladje od kad na,ebu oni koji zasluze!Pravda je to.
Anonimus:
27 Jan 23
Nije tebi ona kriva.On je bio taj koji je u vezi.Ako si htjela osvetu,trebala si se svetiti njemu,ali ne preko nje.Ne znam zasto mrzite one sa kojima varaju?Odgovornost je iskljucivo na preljubniku.
Xy:
27 Jan 23
Čim ti je to napisala, jadna je. Meni bi i da se dogodi tako nešto ne bih ponizavala.
Ina:
27 Jan 23
Nisi daleko od istine, kako je tebe varao tako ce i nju. A pogotovu nju jer je bez dostojanstva, fakticki mu bila ljubavnica.
Anonimus:
27 Jan 23
Kakav rivendž(mala ima talenta). Eto vidite moja braćo zašto nikada ni ne trebate da pomislite da varte svoje ženke. Mislim,ovo je limunada za neke stvari kakve mogu prave igračice da spreme s pravom ako ih neko ujede za srce. Zato sam uvek igrao fer-plej.
Anonimus:
24 Jan 23
koji si kralj
Anonimus:
23 Jan 23
hahahaahah top, neka si im napravila haos
Anonimus:
23 Jan 23
Za prevaru je isključivo varalica kriva. Ali biti idiot i.misliti da varalica prestaje biti varalica jer je s tobom je čist debilizam!
Anonimus:
23 Jan 23
Kakva karma, dosta takvih olosa doceka duboku starost i ima srece u zivotu dok dobri ljuti pate. Osveta se servira hladna. Ne cekam karmu.dok ona dodje, mozda me ne bude bilo.
Anonimus:
23 Jan 23
Meni nema karma šta da vrati. Meni se sad sviđa neko drugi. Ali iskreno. A ni on ni ona ne postoje u mon vidokrugu, i da ih vidm gledala bih kroz njih ko da su vazduh. NE POSTOJE. A za nju mi je drago da pati malo ahahahahahhahahahah.
Anonimus:
23 Jan 23
Osveta nikom ne donosi dobra.Karma ce ti sve to vratiti.Njoj je vratila al znaj da ako je vratila njoj, vratice i tebi (i ti si njoj nanela zlo cime se krug ne zavrsava i to nema veze st).To sto je njoj lose ne znaci da je tebi ok.Ti si i dalje totalno u depresiji, ocajna i tuzna,koristis tudju nesrecu pa ti je 'lakse' da se jos neko bedno oseca. Najveca ''osveta'' je da zivis srecan zivot i da o njemu i njoj ni ne pomislis.Znam da neces razumeti jer nemas svest ni pame za to,zbog drugih napisa
Anonimus:
23 Jan 23
Ti reci 'aha, je l tako?' i njoj i njemu, njega izignoriši i ne obraćaj mu se i ne javljaj mu se više nikad u životu. I rešila si problem. Makar sam ja tako to rešila. Ne postoje više i kraj priče.
Anonimus:
23 Jan 23
Kepec devojka retke kose i krivih zuba od 1,60, puna zla je "puno bolja". Maalo nikad! A i vraća se sve, i svakome po zasluzi, ne brini. Ima Boga. Sve se vraća!
Anonimus:
23 Jan 23
Zna za svoja osećanja i da nju nešto boli da može završiti na infuziji, a za tuđa ne zna! Ako si joj rekla. A ne bi me čudilo da ima u tome istine. Veruj mi, taj koji je olako prevario nekoga ko ga je voleo i bio dobar prema njemu, prevariće opet. Prevariće on i nju, ako je već i ne vara (tajno). Nisi ti tu ništa mnogo pogrešila.
Anonimus:
23 Jan 23
Као мушко, апсолутно заслужено све,једино се не треба наслађивати тиме што је она завршила у болници,ипак је то ружно
Anonimus:
23 Jan 23
Ahahahaha bravo!
🦂🦂🦂🦂:
23 Jan 23
Odobravam! Ali sto iznese to ovdje i to u detalj sve?😳🤣🤦‍♀️
Anonimus:
23 Jan 23
Jaooo odobravam sestro! Neka sada gospođica vidi kakav je osjećaj kad si prevaren!
Anonimus:
23 Jan 23
Ljubomorno zensko vjeruje i u Zemlju da je ravna. Dobio je sto je zasluzio
Re:
23 Jan 23
Pa i ako nije istina, biće, jer kakav je bio prema tebi bio bi i prema njoj. Možda si je i spasila.
Ostavi komentar