#3102438
22 Jan 23
Površna sam priznajem. Ne što se tiče fizičkog izgleda partnera ali što se tiče materijalnog stanja. Preciznije, očekujem od partnera da ima koliko i ja. Imam svoj stan, svoja kola, dobar posao, odličnu platu i dosta uslova za napredak. Ne trebaju mi avioni i kamioni ali mi treba neko sposoban. I smatram da ne tražim mnogo. Moje drugarice se ne slažu…
1667
184
189
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
22 Jan 23
Meni je sasvim normalno da trazis ono sto i sama mozes da pruzis. Zasto bi spustala kriterijume?
Anonimus:
22 Jan 23
Tako i treba. Ne razumem ove koji osudjuju devojku, a nista nerealno nije navela. Ja i mislim da svako treba da gleda u skladu sa sobom, ali avaj muskarci danas sve vise zele sposobnu zenu na koju ce se osloniti i laditi mu*da citav zivot a sve pod plaštom ljubavi… E pa nece moci, kao sto vidite dosla su nova vremena u kojima zene cene sebe i ne pristaju na manje od toga. Podrska!!!!
Autorka:
07 Feb 23
Zdravo ljudi! Hvala vam na podrsci a i na ruznim komentarima, treba videti obe strane. Drugarice su i dalje tu ali drugacijeg misljenja posle komentara koje su procitale. I dalje sam povrsna, i ostacu takva pa makar i sama. Bolje sama i srecna nego sa nekim i nesrecna 🤷🏻‍♀️ Pozdrav od 75godisnje debele Rijane sa losim kolenima ;)
Anonimus:
02 Feb 23
Vidi, tako su i mene moje sada vec bivse drugarice osudjivale, samo zbog toga jer sam oduvek znala sta zelim i da ne pristajem na manje od toga. Nazivale me sponzorusom a u sebi gore od zelje da budu na mom mestu. Takve se samo lazno predstavljaju i tacno ces videti situacije u kojima otkrivaju svoje pravo lice. Moj savet ti je ne obaziri se na njih, ma bilo koga u zivotu. Ako one vole da imaju muskarca koji im nece pruziti nista vise od toga sto vec imaju i uz koga ce ziveti prosecno, neka ih
Anonimus:
02 Feb 23
ko prizna pola mu se prasta
Anonimus:
02 Feb 23
a sta bi bilo da je musko ovo napisalo i da tako svaki muskarac trazi od zene da ima sve sto i on ima?
Anonimus:
28 Jan 23
Mislim da je veoma kompleksna tematika. Ja sam dosta pomogao svojoj supruzi da se iskoluje i da moze danas da radi posao koji voli uziva u tome, ali je bilo dosta perioda gde sam samo ja zaradjivao, i realno danas snosim vecinu troskova. Ne smeta, jer mi je bitno da ona uziva u tome sta radi,d a je sretna, a imamo zajedno i vise nego sto nam treba za udoban zivot.
Anonimus:
28 Jan 23
Ako to sve imas, i trazis od tvog decka onda je to ok. Posteno! Slazem se s tobom u potpunosti. Ovo pise muskarac
Anonimus:
27 Jan 23
OK, svako ima pravo tražit koga hoće ali ako neko ne voli raditi i novac mu ne znači sve u životu to ne znači da je nekvalitetna osoba nego da ne želi za druge rintat trećinu dana nego živit život.
Anonimus:
27 Jan 23
pa sve ste takve?
Anonimus:
27 Jan 23
Podrska sve si stekla i treba da ti parira.
Pa sad:
27 Jan 23
Nek se ne slazu tvoje drugarice,eto one nek budu u vezi sa kim zele,nek vuku na grbaci kockare i narkomane i nek finansiraju mafiju i tudje dugove,a ti nadji sebi sposobnog po svojoj meri i onog koji tebi odgovara.Nece drugarice biti u vezi sa tvojim deckom,nego ti,prema tome ne pitaju se.Ocigledno je da su glupe i da te potcenjuju.Naravno da ces traziti nekog ko nudi isto sto i ti,jer su muskarci bolesno iskompleksirani ako je zena bolja,uspesnija i ima vise od njega,teraj te u 3 pm.
Odg za 2 top komentar:
27 Jan 23
Ahahahah, deder tuko fino se rani, koji narašat žena je to danas...., osudit će ovdje dežurne tuke feminjarske, ali realnost je da djevojke poput tebe muško nisu vidjeli na TV-u, a kamoli uživo, a s takvim nakaradnim razmišljanjem ništa drugo niti zaslužujete...!
👑Mimi👑:
26 Jan 23
Od emocija se ne zivi! Nikada ne bih bila od onih zena sto vuku muskarce iz blata ni finansijski ni u bilo kom drugom pogledu. Ako ne mozemo da sticemo zajedno i idemo na bolje necu ni nekog parazita koji ce me unazaditi. Radim sve sto mogu da zaradim i ustedim i od muskarca ocekujem isto i tu nema dalje diskusije. Radije cu ostati sama.
Anonimus:
26 Jan 23
Meni vi u komentarima niste jasni. U kojoj vi filmskoj iluziji zivite pa povezujete ljubav sa siromastvom a bogatstvo sa brakom bez ljubavi i varanjem. Sta, nije moguce voljeti nekoga ko je finansijski stabilan? U takvim brakovima nema ljubavi? Oni nisu ljudi i ne mogu voljeti? A onaj siromasni, on ce je cijeniti i postovati i truditi se oko nje itd.? Pa ovoga ni u bajkama nema
Sss:
26 Jan 23
Da, od ljubavi se ne živi, treba neko sposoban, ali to ne znači da sve te stvari treba da ima odmah! Reci mi stan, kola,... sve si sama zaradila, ili su kupili mama i tata? Velika je razlika.I nisam ni sumnjala da će top komentar na ovoj stranici biti onaj što samo gleda korist. Tačno ne znam zašto dolazim ovdje i nerviram se bezveze!
Plavojka:
26 Jan 23
Podrška! Ne pristaj na ništa manje jer ima i muških parazita sponzoruša koji su lijenčine i niš koristi i traže ženu samo da sisaju lovu iz nje i da im gladi muda. Ja sam na svoje uši od svog kolege čula 'samo da mi je naći neku trebu da pokupim prnje i odselim se od staraca ka njoj'. jadno.
Lood:
26 Jan 23
Zavisi i od toga da li su ti tata i mama kupili kola i stan i obezbedili dobar posao sa lepom zaradom. Ako si sama stekla, posteno da i ti isto trazis ali ako su ti drugi sve stekli i obezbedili, onda si po mom misljenju licemer.
Anonimus:
26 Jan 23
To nije površno. To je normalno. Ni jedna žena ne želi parazita već sigurnost, sposobnog muškarca koji je u stanju biti stup obitelji. Ne trebaju nam vile i bazeni, ali pažljivog muškarca na kojeg se možemo uvijek osloniti to da.
Anonimus:
26 Jan 23
Ti bar imaš pokriće. Mene majka ubi u pojam. Nemamo ništa živimo na periferiji. I kad nađem nekog slično sebi eto nje da smara kako sam se stopala i kako ne težim boljem. Kao da svi bogataši čekaju u redu i znaju gde sam sveta ja da me pokupe. A pritom mi nisu dali da se družim i izlazim jer sam kao nivo tako da sam sad jos vezanija za svoje selo jer sam provela celu mladost tu. A sad se naravno čude gde je dobra prilika da oženi ovako cednu i cestitu ženu. Prokteli primitivci.
Anonimus:
26 Jan 23
Prije dva tjedan bio post o ambicioznom liku, ima stan Itd. a cura radi u državnoj firmi i kad je priznao da bi ju ostavio većina ga osudila. Ista tematika, al pravila očito nisu ista.
M.M.:
26 Jan 23
Zamisli da muskarci postavljaju takve kriterije, 80% zena nebi imale nikoga.
Brkica filozof:
26 Jan 23
Povrsna pouka ali ima istine " zene traze stabilnost zbog toga muskarci lazu, dok muskarci traze izgled zato se zene sminkaju". Nznm meni je to autorka sasvim normalno, ja sam naucen kao musko da zastitim i pridonesem. Licno me ne zanima koliko zena ima para, treba mi njeznost, zenstvenost i iskrenost. Nakon sto izadjem i izborim se za to sto sam naucen. Da dodjem kuci i sa zagrljajem vidim da je vrjedilo.Sve sa rascupanom kosom u donjem djelu pidzame i mojom maicom.Kao muskarcu sve sto mi treb
Anonimus:
26 Jan 23
Ja ovo ne smatram površnim. Jedno je kad žena nema ništa i očekuje da joj muškarac sve priušti, drugo je kada si žena sredi život i očekuje partnera da ima sređen svoj.
Anonimus:
26 Jan 23
Ovi sto napisu na kraju komentara: "Pametnom dosta!" ili "Toliko!". 🤣 Negdje su to procitali, pa sad glume neku pamet i, najverovatnije, i nemaju vise argumenata.
Ime autora:
26 Jan 23
OK je biti površan, ako tražiš ono što i nudiš.
Ja:
26 Jan 23
Ne treba tebi niko,dovoljna si sama sebi,svakom ćeš ti naći manu!Toliko od mene,pametnom dosta!
Anonimus:
26 Jan 23
Ne znaci da si i ti takva ali mnogo ispovesti gde zene gledaju materijalno uz opravdanje "hocu da je sposoban" 🤣
Anonimus:
26 Jan 23
Mozda ce te voleti vise taj koji nema i truditi se vise nego taj sto sve to ima.
Maki :
26 Jan 23
Sve nesto trazite a nista ne nudite
Anonimus:
26 Jan 23
Zaradjujem dosta , ne dao mi Bog kad mi momak to sazna, žene lepo traže i zamole a muški bi da otimaju čoveče , mrze me i misle da im moje pripada, muskima da se može bili bi takve sponzorusice kakve se rodile nisu, samo bi se j za pare , verujte, žene ipak neće sve, većina neće ,a oni nama morališu non- stop 🤣
Anonimus:
26 Jan 23
Za ovog sto kaže šta žene nama daju kad ih izdrzavamo- decu , konju , kroz teške muke decu vam dajemo i držimo ih skoro same na ledjima bar 10 god 3 obroka i kupanje dnevno ehej a ako mi izdrzavamo vas šta ćete vi nama pružati ?
Anonimus:
26 Jan 23
A da nemas nista od ovog navedenom je l bi trazila takodje decka koji nema nista?....spusti se na zemlju i trazi normalnog finog i kulturnog decka bog ti je dao to malo sto imas ti se uzdizes kao da imas milione gade mi se takvi ljudi...kad ce ljuti da shvata da je bitno naci normalnog partnera danas ostalo sve mozete stvoriti zajedno.Nadam se da nijedan decko nece propatiti pored tebe takve.
E:
26 Jan 23
Ono sto imas,drzi ne pustaj ali doci ce vrijeme za djecu,tu si ti zakinuta,pa ti je moj savjet partnera ranije da upozoris!
Anonimus:
26 Jan 23
Žene su od ljubavnih veza stvorile naučnu fantastiku, naravno da nisu sve takve ali večina je. Tebi sestro slatka želim nekog baju od 130 kila koji ima sve što i ti imaš i da se udaš za njega,rodiš mu petero djece a onda da te vara sa svakom s kojom stigne a onda da se zaljubiš u nekog ko živi kao podstanar a da te taj neće.
Anonimus:
26 Jan 23
Obezbedili mama i tata, preuzela kao svoj licni uspeh
Anonimus:
26 Jan 23
U pravu si. Ja financiram muza, do sad sam svako musko u zivotu. Ljubav i to. Gdje je njihova ljubav da nesto naprave i pruze, nigdje. Tako da, da, vecina je nesposobna, ja kao i ti imam sve, i ne daj se pokolebat. Ja jesam. I to je srot.
Maki:
25 Jan 23
Oduvek sam želela partnera koji ima isto ili manje novca od mene, da ne bih došla u situaciju da bude da me izdržava ili slično, sa druge strane ja to nikada ne bih uradila bilo kome. Tri i po godine sam u vezi gde partner konstantno nema novca i zapada u sve veće dugove, verujte mi, ovo je mnogo gore kada izdržavate nekoga, kao rupa bez dna... Uskoro raskid
Zayebant :
25 Jan 23
Bolje bi ti bilo da trazis quronju😏
Anja:
25 Jan 23
Ovde ce da te osudjuju nesposobni muskarci i ljubomorne zene ...a takvima nema sta da se objasnjavas,i mene su tako osudjivali,pa sam zamislite nasla svoju zakrpu sposobnog i vrednog muskarca koji ima eto maaali vise od mene
Anonimus:
25 Jan 23
Uhljeb traži uhljeba, logično.
Mirela :
25 Jan 23
Pitam se samo gde nestade ljubav, osećanja, bliskost, kad se sve danas gleda kroz materijalizam. Neka nam je Bog u pomoći!
Anonimus:
25 Jan 23
Ja sam smatrala da ne treba da imamo ništa, sve ćemo zajedno. Ali sam naučila vremenom da one koje su zahtjevale prošle mnogo bolje, i samo naprijed!
Anonimus:
23 Jan 23
Zene su izuzetno proracunate. Gledaju svaki detalj. Ne mogu ja sa tim da se bakcem. Ne mozes vise ni sa kim da se opustis i lepo se provedes. Samo gledaju kako mogu da se ovajde od tebe i nista drugo. Zato i muskarci vise nece nista ozbiljno sa vama, samo kombinacije.
Anonimus:
23 Jan 23
Ma boli te uvo sta pisu ovde.Oni se prvi bune ako je zena uspesnija.Bas bi ti neki rekao hvala da si bila sa njim kad je na dnu bio I sami priznaju da im je izgled najvažniji pa eto zato i kad dodju do para oni varaju zene ,te iste koje su bile uz njih u bedi.Neka me osudi ko hoće ali musko je teska sorta i misle na sebe prvenstveno.1% njih bi te cenilo kad ostaris i razbolis se.Sad prosipaju pricu o ljubavi a da imaju pare placali bi qrve
Anonimus:
23 Jan 23
I naravno da se uvek u komentarima nađe neko ko ima 5k € platu. E pa ne možemo svi biti senior programeri, a i oni koji jesu imaju dioptriju i pišaju krv koliko rade, ne bleje svaki dan na ovom sajtu.
Anonimus:
23 Jan 23
Pa ne znam sreco, dosta muskaraca izdrzava zene na balkanu i ne traze nista za uzvrat, tako da smatram da doslovno nemas prava da trazis sebi ravnog, al posto je ovo feminjarski sajt i onako se niko nece slozit sa ovim komentarom i ako sam objektivno POTPUNO u pravu.
Anonimus:
23 Jan 23
Nista novo nisi rekla - zenama je bez obzira na njihov materijalni status upravo isti najbitniji kod muskog pola. Ne osudjujem, naprotiv volim kad devojke poput autorke to i javno priznaju, jer svako ima pravo da trazi partnera prema svojim kriterijumima. Samo ne volim kad se manipulira, odnosno budu sa momcima kao zbog ljubavi, a u stvarnosti zbog novca. Vise od svega volim iskrenost, pa tako i ja uvek istaknem da mi je kod devojaka najvazniji fizicki izgled, pa makar me napadali da sam povrsa
Anonimus:
22 Jan 23
Samo jadnici zele zene poput tebe. Normalan muskarac hoce submisivnu zenu da mu radja, a ne fakultetusu karijerusu koja ce da ga ucjenjuje i imati jedno ili nijedno dijete. Tesko da ce ti se posreciti ako ne spustis standarde, na zapadu gdje je taj odvratan trend ranije poceo aplikacije za upoznavanje su pune ocajnih visoko obrazovanih "uspjesnih" zena u kasnim tridesetim i ranim cetrdesetim koje se trzaju da nadju partnera, vecinom bezuspjesno, naravno.
Anonimus:
22 Jan 23
I onda kazu zene nisu sponzoruse...
Anonimus:
22 Jan 23
Meni to nije površno. Bilo bi, kada bi ti to bio jedini kriterijum.
Anonimus:
22 Jan 23
Zato što samo razmišljaju srcem a ne mozgom i ne slušaj ih. Tako dam ja prijateljici jednom rekla za jedan naš problem jer nisam imala kome drugom, htjela sam da me neko sasluša što je 0,1% naše veze da bi sad moja veza bila najgora na svijetu i jednom sam drugoj rekla isto za situaciju koju smo imali da bi to njoj bilo okej a meni red flag jer je ona svojima opraštala i prevaree :)
Kiko Kiko:
22 Jan 23
Potpuno je ok da trazis nekoga ko vec ima nesto iza sebe ili je uspesan u necemu, jer to je pokazatelj da je sposoban i vredan. Ne valja ako ti je to osnovni preduslov i jedina prizma kroz koju posmatras muskarce.
Anonimus:
22 Jan 23
Ista sam. I to mi je normalno. Jedino sto me nervira je to sto, kad bogat muskarac trazi zenu sa parama ili neku koju ne mora da finansira, odmah ga streljaju u komentarima. Zasto je normalno i ocekivano da muskarac finansira kad ima vise a kad zena ima vise onda moze samo i jedino da nadje bogatog?
Anonimus:
22 Jan 23
U redu ti je stav,ako ne pristaješ da ima i više od tebe,u suprotnom si teški materijalista
Anonimus:
22 Jan 23
Kad vidim ovde gluposti o muskim i zenskim kvalitetima... Pogledajte Alena Delona nisu zene padale na njega jer je imao pare , covek je izgledao da mi nije dobro kad ga vidim kako je izgledao.Mislim da se samo tesite jer niste lepi a ni bogati da se za vas lepe fufice
Anonimus:
22 Jan 23
Ako trazite jednostavnog, vrijednog, dobrog, osobe oko vas su u pravu sto vam spocitavaju neskromnost. One vide ono sto vi ne vidite, vi od trazenja i ocekivanja sta drugi trebaju da imaju da bi se vi zadovoljili, ne vidite sebe, onu pravu od krvi i mesa, onu ispod koze.
Anonimus:
22 Jan 23
Kvalitet je kvalitet i nema tu muski ili zenski.Svaka i malo svesnija osoba nece hteti nekoga ko nije vredan i nije pametan bio musko ili zensko.Ako je muskarac lep to jeste kvalitet i to ce biti privlačna stvar kod njega.Ako je zena obrazovana i na visokoj poziciji i to je kvalitet koji ce biti plus normalnom i jakom muskarcu.Ovo o cemu vi pricate je povrsno gledište zatucanih ljudi.Bogati baja koji trazi lutku bez dr.kvaliteta.Kvalitetni ljudi traze od svega po malo
Anonimus:
22 Jan 23
Neki ljudi su bolji od drugih, imaju vise i stvoreni su za vise. Niti ih to cini povrsnim, niti su oni krivi zbog toga, a najmanje od svega bi trebalo da se osecaju lose zbog toga.
Anonimus:
22 Jan 23
Smatram da je u redu traziti kvalitete koje i sama posedujes. Licno nisam materijalista, dovoljno mi je da je partner bar simpatican, ima opste obrazovanje i da je vredan, ne mora enormno da zaradjuje. Nije tacno da se samo zenska lepota uzima u obzir, sve vise muskarci gledaju struku i poziciju zene i imponuje im da ozene neprivlacnu sa titulom i porodicnim vezama nego npr. lepu i dobru kasirku. Bila sam u soku kada me je poznanik, kome sam se navodno svidjala, pitao kolika mi je plata.
Anonimus:
22 Jan 23
Ma sve to ok ali mi je glupo koliko se na to sve gleda kad su ta stanja toliko promjenjiva. Bitno da je osoba po prirodi vrijedna i marljiva kao ja, a posao i financijsko stanje joj moze biti odlicno sad a uzasno za par godina. Na kraju je stvarno bitnije kakva je netko osoba. Mogu ja naci nekog sa stanom i autom a sta cu kad je to sve dobio od roditelja naprimjer. Nista mi to ne vrijedi ako je lijen i neodgovoran.
Anonimus:
22 Jan 23
Muskarci uporno mesaju bogate i sposobne ljude. Lik kome je tata ostavio avione i kamione nije privlacan, ali zato muskarac koji je svojim znanjem i radom stekao ono osnovno, jeste. Zena trazi muskarca koji se nece libiti da kopa kanale ako zatreba, da prehrani porodicu, a bezace od onoga koji kada potrosi tatine pare zalegne na kauc, i ceka da zena zaradi. To je razlika izmedju bogatih i sposobnih. Devojko, u pravu si. Ako si ti mogla da zaradis, moze i on. Tatine sinove prepusti sponorusama.
Anonimus:
22 Jan 23
"ne bi me htela pre 10 godina bla bla",ona pre 10 godina je radila na sebi da bude ono sto je sada tj.da zovi pristojno, tako da ne verujem da te zbog toga ne bi htela.Drugo, nigde nije rekla da zeli lika pa gomilom novca zbog kola i satova vec da ima zelju da sa nekim gradi budućnost ko je ravan njoj da bi deci obezbedili sve.I nije rekla da joj duhovno nije važno.
Anonimus:
22 Jan 23
Prije 10 godina mene ne bi ni pogledala, danas bih ti bio prilika. Cesto materijalno prema van nema veze sa stvarnim stanjem. Znam ljude koji voze nove aute i glume da imaju novca, a sve na kredit i jedva spajaju kraj s krajem. Trenutno imam placu kao zaposlenik preko 500k RSD mesecno, a vozim 20 god star auto i oblacim se u New Yorkeru. Nisam skrtica nego me luksuzni auto ili markirana roba ne privlace. I nemam posla s tavkima poput tebe, sto je bonus.
Anonimus:
22 Jan 23
Najjače su ove ekstremistice u komentarima koji pravdaju sponzoruše time što ne žele završiti siromašne. Vi praktički vrijeđate žene koje nisu sponzoruše jer ispada da su sve one jadne i siromašne. Evo ja nisam sponzoruša, bitno mi je samo da dečko ima posao i ne, ne molim za pomoć nego sam financijski stabilna.
hahahha:
22 Jan 23
Obožavam vas sposobne.Ja sam se naradila ko crnac, ceo život 2 posla, volontiranje, nisam mogla da spavam od upale mišića. I dalje manje zarađujem od nekih koji piju kafe i kartaju šafa u državnim preduzećima, u koje su upali preko veze!
wtf:
22 Jan 23
Kako si ti to sama zaradila pametnice? Evo poznajem dečka koji je elektro inženjer, bio je najbolji na faksu a ne može naći u srbiji posao, radio je u Nemačkoj za 2,3 hiljade evra. Kad bi našao devojku kojoj je tata funkcioner da ga zaposli, i da ima ovde toliku platu, šta onda? Sad je on nesposoban zato što nema vezu
sve je to lepo:
22 Jan 23
Ali muškarci ne gledaju novac kod žena, tako da bogat muškarac ima da bira između 90 posto devojaka a ti možda između 5 posto muškaraca. I pitanje je šta će muškarcu drčna žena koja naređuje, ako može da ima neku siroticu koja će mu ispunjavati želje i biti submisivna.
Anonimus:
22 Jan 23
Najjača stvar je kad muskarci vide neku top ribu i kazu da bi je odmah zenili nisu povrsni.Bukvalno ne znaju NIŠTA o toj osobi,ne znaju ni da li skot ni dobra ,ni nistaaa ali bi je za sebe ali su zato zene kao autorka povrsne
2.:
22 Jan 23
A muskarci se vise fokusiraju na to da se zadovolje zato vam je kriterijum da po nesto popricate i da nije na telefonu i da je lepa.Zasto ima toliko sponzorusa ako muskarci gledaju malo dublje? Zasto toliko zena bude prevareni u trudnoći ako muskarci gledaju na porodicu? Jednostavno vi niste uceni da gledate širu sliku i ni o deci ne brinete,varate ,lazete a sve to iz vasih "skromnih zahteva".
Anonimus:
22 Jan 23
Bitnije je zenama jer je kod nas više izrazen materinski instinkt nego seksualni a kod muškaraca obrnuto.Samo to uporno negirate jer zelite sponzoruse koje su samo zene koje misle na sebe.Svaka zena voli sposobnog muskarca,to je privlacno jer ce moci da se osloni na njega,to nije isto sto i izdrzavati zenu.Kad musko odise sigurnoscu stvara stub porodice i zena hoce decu sa njim.To ne znaci da druge stvari nisu vazne samo navodim sto je ovo bitno
Anonimus:
22 Jan 23
Zasto bi neko ovo osudjivao. Ti trazis da on bude samo kao ti odnosno na tvom nivou. Muskarci uvek traze lepotice iako oni sami nemaju neke kvalitete pa im se to ne zamera. Nama ce uvek sve zamerati. Da nadjes siromasnog rekli bi pa sta ce ti on, da nadjes bogatog rekli bi da si sponzorusa. Da nadjes nekog prodecnog evo isto bi ti zamerili.
Anonimus:
22 Jan 23
koje mi povrsne zahteve trpimo, i treba da budemo
Anonimus:
22 Jan 23
Ljudi, zbog parole da su ljudi kao autorka povrsni imamo sponzoruse i imamo ljude sa 10.dece koji mole za pomoć.Brak nije samo ljubav i lepota,vec i rad.Sutra kad to dete bude trebalo da zivi normalno a ne moze odraziće se na njega.A vi svoje povrsne kriterijume kao sto je :lepa i da ne visi na telefonu zadrzite za sebe
Anonimus:
22 Jan 23
Evo ja sam 4.godina medicine i ne smatram da mogu da pariram nekom lekaru jer nisam jos na stabilnim nogama.Ali ne vidim zašto je povrsno zeleti nekoga ko barem ima visu skolu i neku perspektivu za budućnost koju bi zajedno gradili.
Anonimus:
22 Jan 23
Znate vi sta je razlika između muskarca i zene?Zena i kada ne radi ona ima obavezu prema domaćinstvu i deci i to se ne plaća!A muskarci kada ih zena vuce i ne rade nista samo moze tu zenu da stagnira i unisti je psihicki i fizički.
Anonimus:
22 Jan 23
pa ne, muskarcima nije bitno, a ono ili ih bocka kad zena bolje zaradjuje dok na kraju ne plane zbog toga ili gleda da se uvali kao sponzorusan
Anonimus:
22 Jan 23
Ali ovi koji pisu da je njima vazno duhovno, evo ja se uopšte ne lozim na novac i prva sam kojoj je emocionalni deo veoma važan i autorki je isto! Samo ne mogu da idem po klinci 6 godina,da se olesim od ucenja i radim kao lekar sutra i uz mene je covek na kog ne mogu da se oslonim.I to ne znači da zelim da ima mnogo ali dovoljno da oboje zivimo jedan normalan sa decom.Nemam nameru da nekoga vučem a vi muskarci ako vam to nije vazno,vas problem , birajte po grudima
Anonimus:
22 Jan 23
Ok,za sve kojima ovo smeta ja mogu da objasnim.Zene gledaju (uglavnom) stvari na duze staze,dok muskarci gledaju samo izgled i nista vise,zato lako i prevare.Elem, ja mislim da ovo nije povrsno jer ona samo hoce da uziva i da gradi budućnost sa nekim a ne da razmišlja o tome da li ce imati gde da zove ili da je neko koristi.A vi muskarci kad budete gledali i neke druge kvalitete zena a ne samo telo i lice i broj sponza bi se smanjio ,do tada ce znati da ce sa tim dobiti sta zele
s:
22 Jan 23
ovo da je muško pisalo, ne bi bilo ovoliko odobravanja 😃
Anonimus:
22 Jan 23
Ne ide to tako. Videćeš sama...
Anonimus:
22 Jan 23
sto ce ti kamioni ,osim ako neces špediciju radit
Anonimus:
22 Jan 23
Sta je pisac hteo reci
Milica:
22 Jan 23
Pa kad oni gledaju da nađu lijepu ženu, zgodnu, dotjeranu. Što ne bi i mi tražile da je stabilan i inućan.
.:
22 Jan 23
Ahahah ovo mi ne pije vodu. Ovamo ti nije bitan fizički izgled, ali jeste materijalno stanje iako svi znamo da je bitan izgled da bi ičega bilo. Sa druge strane, ako si toliko opterećena materijalnim stvarima to je opet loš znak.
Anonimus:
22 Jan 23
pa to nije povrsno, trazis spram sebe. povrsno bi bilo da trazis nesto sto i sama nemas
Anonimus:
22 Jan 23
Ne druzi se vise s njima i trazi novo drustvo ili budi sama neko vreme.
Anonimus:
22 Jan 23
razlika između muskaraca i zena je to sto vecini muskaraca to nije bitno dok je zenama to puno bitnije
Anonimus:
22 Jan 23
U pravu si.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa to bi danas svaki covjek trebao imati ali problem nas balkanaca je sto se zadovoljavamo mrvicama i ovo smatramo luksuzom
Anonimus:
22 Jan 23
Stan ti je od roditelja, kola ili polovna ili daješ pola plate na kredit. Radiš ili kao menadžer nekim klincima iz omladinske, ili preko veze u nekom državnom preduzeću, ili možda u školi/domu zdravlja. I to je skroz ok, takvi smo svi, ali ne ponašamo se svi kao da smo popili svu pamet sveta. Prosto živimo u usranoj državi gde ni pametni i sposobni ne uspeju uvek.
Anonimus:
22 Jan 23
Ne ocekujes nista vise od onoga sto sama obezbijedis, ne vidim gdje je problem. Tvoje drugarice ce vidjeti da si bila upravu kada zavrse sa svorcevima koji ovise o njima.
Anonimus:
22 Jan 23
Posteno, zelis jednakog partnera. Ne vidim nista lose.
Anonimus:
22 Jan 23
ne bi rekla da je pametno da nisam sama osetila da muskarcima smeta ako nije tako
Anonimus:
22 Jan 23
Gledaj gore a ne dole, a one ako hoce da gledaju dole one neka gledaju dole i tu se razidjete.
💜:
22 Jan 23
Za tebe nije spontanost ili ljubav koja se desi jer nešto u tebi i njemu samo klikne... Verovatno si u nekim godinama, prošla već ljubavne neuspehe, i sad gledaš na te stvari više kao nešto što treba obaviti jer je eto i vreme za to. Ja ti želim da nađeš to što tražiš. A lično bih više volela da kliknem sa nekim, onako jaako, da među nama bude baš duboka ljubav, strast i emotivna sigurnost i poverenje.
Anonimus:
22 Jan 23
Nemoj se spustati, nebi ni ja.
Anonimus:
22 Jan 23
Moli Boga i to ce ti biti pruzeno.
Anonimus:
22 Jan 23
Meni kao muškarcu najvažije je da me cura privlači i da je donekle pametna i razumna. Znači da nije po cijele dane na društvenim mrežama i ne gleda stalno koju će odjeću kupiti. Ne bih mogao biti s curom koja ima novaca, a ne privlači me. Sorry.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa ako sama to nudis, logicno je da zelis isto. To ti je kao da neki zgodan muskarac kaze da zeli zgodnu zenu. Kod njega je to potpuno legitimno.
Anonimus:
22 Jan 23
Naravno ako ga jednom naučiš financirati tako će biti cijeli život
Anonimus:
22 Jan 23
Odseli se od tog sela, u drugom selu neces morati spustati svoje kriterije.
Anonimus:
22 Jan 23
Da one skoce u bunar i ti bi za njima?
Joe1993 :
22 Jan 23
Muško sam ali potvrđujem ovo. Zašto spustiti kriterije? Ako nudiš to što nudiš logično da muškarac treba više
Anonimus:
22 Jan 23
Pa ne moras i ti kud svi tud i mali mujo?
Anonimus:
22 Jan 23
Ti budi na svom nivou i drzi svoj nivo. One nek se spustaju, njima nije tesko a i nisu ljene. Bravo za njih, svaka cast. Bacajmo cvijece na njih, one su junakinje. Latice cveca po njima, hura. Hrabre su, motivirane. Neka ih je, samo naprijed. Ne treba im ohrabrenje. Bravo drugarice
Anonimus:
22 Jan 23
Nadji nove drugarice.
Anonimus:
22 Jan 23
A zasto se raspravljas? Izaberi tebi a ne objasnjavaj se ikome.
Anonimus:
22 Jan 23
Dobro obavljen pisao. 👍
Anonimus:
22 Jan 23
One neka zive svoje zivote ti zivi svoj zivot.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa njezin izbor.
Anonimus:
22 Jan 23
Nije mi takodjer jasno zasto bi spustala ljestvicu???
Vann:
22 Jan 23
Na ovoj stranici svi sa 'odličnom platom' i super životom, u srbiji se dakle izvanredno živi
Anonimus:
22 Jan 23
Ja sam zensko i kada upoznam nekoga muskarca koji ima puno vise od mene bjezim. Ne znam kako da se postavim kada mi pridje netko tko je obrazovaniji i ima vise novca od mene. Jel vama muskarcima to bitno ?
Liliy:
22 Jan 23
Naravno da ćeš da imaš te kriterijume i ne obaziri se na “Drugarice “ svaka od njih bi volela uspesnog sto je i normlano
Anonimus:
22 Jan 23
Normalno je da trazis kako po svemu sebi slicnog, tako i materijalno. Ako si neka menadzerka, direktorka, neces sigurno da budes sa nekim ko je radnik u proizvodnji, ne samo zbog finansija i imovinskog stanja, nego, to je drugi svet, drugi nacin zivota,...Ti si pocela od imovinskog stanja, ali veruj da je to najmanji problem.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa ne vidim nista povrsno u tome. Ovde uvek govore da svako ima pravo da trazi od partnera ono sto i sami posedujemo. Ne znam kako je to lose. Normalno da zelis neku sigurnost od svog partnera i ne vidim nista lose u tome.
007:
22 Jan 23
Logicno da se ne slazu, tebi je bitno samo materijalno. Danas su djevojkama bitne pare, to se vidi iz toga da se mnoge udaju za dilere.
Anonimus:
22 Jan 23
One ne zive u tvojoj kozi.
Anonimus:
22 Jan 23
Lupi im samar i onda ce da se sloze.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa guraj tako,pa dokle stignes.
Anonimus:
22 Jan 23
Stvarno?
Anonimus:
22 Jan 23
Mozda je njima sve to potrebno ali medjutim tebi nije.
Anonimus:
22 Jan 23
One ti nisu drugarice. Radi se o tvome zivotu.
Anonimus:
22 Jan 23
Reče debela Rijana sa kolenima ko75godišnja baba.
Anonimus:
22 Jan 23
Pa ne znam zašto misliš da si površna.Tražiš isto što nudiš i to je ok.Možda se družiš sa pogrešnim osobama ali to je neka druga tema.
Anonimus:
22 Jan 23
Od ljubavi se ne zivi. Razumem te i tvoj kriterijum
Ostavi komentar