#3102626
27 Jan 23
Imam 20 godina. Upoznao sam tatu pre 11 dana prvi put. Tada sam saznao i za sestre i malog brata. 3 dana nakon što sam se sa njime upoznao, nonstop sam se čuo sa ostalima i jedva su čekali da me upoznaju uživo. Uzeo sam pare i prešao 100km taksijem da bih ih video. Od tada mi se čini da se naša konverzacija smanjila i mnogo se loše osećam zbog toga. Do tada, čuli smo se stalno i odgovori su stizali u roku od par minuta, a sada ih nema već 2 dana. Loše mi je bilo što sam znao da ne možemo zbog daljine svakog dana da se vidimo, pa su me samo te poruke smirivale, a sada ni toga nema. Da li je ovo posledica nekog šoka od kada smo se upoznali uživo? Da ne brinem i pustim vreme da odradi svoje? Da li da se javim ponovo? Ne znam..
296
53
21
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
27 Jan 23
Ja bih se pitala gdje je bio ovih 20 godina? Ne bi mi ni trebao takav nazovi otac. Nije on ni O od oca.
Anonimus:
27 Jan 23
okreni se svom zivotu, ne pati toliko.valjda cete se opet vidjeti, nista ne valja forsirati.dostojanstveno, prije svega
Anonimus:
29 Jan 23
Meni je se tako javio polubrat da se upoznamo nakon 15 godina. Nije mi se svidio na prvu, a kasnije je optuzio moju mamu da ga je zakinula za njegov dio nasljedstva (A NIJE!). Nemam ga zelju vise nikad vidit ni cut. Da je bio normalan i posten, tri njegove kcerke bi imale ekstra tetku koja bi ih vodila svuda i kupovala im sta god pozele.
Anonimus:
28 Jan 23
Ovo možda nije toliko bitno za celu priču ali me zanima što si taxijem išao tih 100 km. Da li si odmah odjurio? Da li to otkriva koliko si nestrpljiv, možda impulsivan? Naselja su relativno dobro povezana busevima, ići taxijem je ok određeni deo puta, ali skroz... Mene bi uplašilo da neko koga sam tek upoznala dojuri taxijem do mene.
Anonimus:
28 Jan 23
I sad si spreman da ceo zivot koji imas napustis za jos dve porukice od tatka koji te je napustio pre 20 godina i opet te otkacio kad si mu dosadio jer je narcis. Posveti se psihoterapiji.
Anonimus:
28 Jan 23
Maćeha sw plaši da se ne useliš. Upoznali ste se i to je to, ne žele da budu bliski sa tobom. Polako, videćeš kasnije kako već
Anonimus:
27 Jan 23
javi se, proveri sve to
Anonimus:
27 Jan 23
Ne shvatam zasto zelite upoznati roditelje koji su vas ostavili,zao mi je stvarno,ali ne shvatam zasto svako to pozeli..
Anonimus:
27 Jan 23
Draga dušo, samo polako, to je bio prvi šok, uzbuđenje... lepo je što si sreo konačno svog oca, to je velika stvar i nastoj da imaš dobar odnos sa njim! Oni imaju svoju porpdicu, tu je i maćeha, i za njih jee to sve možda bio šok, treba malo vremena da se sve dovede u ravnotežu. Budi spokojan, javi se posle nekog vremena svakako, želim ti puno, puno sreće!
Anonimus:
27 Jan 23
Nema detalja pa ne znam šta bih rekla. Ja nemam roditelje, kao dete sma pokušala komunikaciju, ali oni nisu hteli ništa sa mnom da imaju. To su takva g0vna od ljudi, ali ko ih ebe... Mahom roditelj koji je spreman da napusti dete, sprean je i da ga blokira nakon par poruka.
Dašbog :
27 Jan 23
Ima osoba koje vole sex, ali ne vole bavljenje decom..
Anonimus:
27 Jan 23
Oprosti mi ali moram da ti kažem da posvetis vreme ljudima sa kojima si bio pre njih...Postoji i opcija da si neki smarač žešći ali pre bih rekla da si samo zeleo da ostvaris bliskost.Ne znam imas li sestru ili brata od rođenja ,ako imas to je jedno važno.Oni imaju jedni druge i tolerisace se medusobno a tebe šikanirati ako ne odgovaras.Izvini
💜:
27 Jan 23
Ako je neka osoba primila tvoju poruku a ne odgovara,ne pisi ponovo.To mozes sa samo bliskim ljudima.Ja sam poslala poruku rođaci koju odavno nisam videla i popila sinovanje.Sto je najgore poruka je bila i emotivna ali nista bljutavo niti previše.Samo sam naglasila da bi bilo jako lepo da se vidimo i čujemo i da zna koji je moj broj.Posle toga nikad ne bih pisala,da mi zivot zavisi i na bloku je.Neka oni pokazu interes za tebe ako si ti nacinio prvi korak.
Anon:
27 Jan 23
Imaš 20 godina i očekuješ da netko s tobom non stop piskara preko mobilnog? Razumijem te ali daj odrasti, ja sam mater i ne piskam se dan i noć sa svojom djecom.
Stella 2 :
27 Jan 23
Svi su oni dragi ali nista dalje od toga.Kapiramo se u mnogim slučajevima i sve je to lepo ali nema ono nesto sto se stekne odrastanjem,zajednickim vremenom u detinjstvu itd.A opet ne mozes da budes priljatelj sa njima i da imas staj odnos jer jednostavno ti nije priljatelj kad delite iste pretke i svestan si toga.A ta rodbinska veza se izgubila.To je moje iskustvo.Mozda neko ima drugačije
Stella :
27 Jan 23
Ja verujem u ono da jednom prepolovljena pogača se vise ne sastavi.Mozda postoje izuzeci i ja ti od srca zelim da ti budes taj izuzetak .Ne u gde ti je bio otac sve vreme,nije ni važno.Ali za bracu i sestre govorim.Imam brace i sestara od ujaka i tetke ali zbog daljine i svega drugog i kad se čujemo postoji distanca.I sedeli bi mi u zajedničkom drustvu,i razgovaramo ali nije to to.Nije to ona prava rodbinska povezanost kad se stvarno oseca da ste krv ista.
Jefimija:
27 Jan 23
Ja ne znam sta ce ti oni sada. Imam i ja polusestru i polusestrica ali meni oni nista ne znače jer nismo nikad imali porodične kontakte tako da samo sto ti neko srodnik ne znači da je deo tvog života/ voli te.
Ostavi komentar