#3154123
28 Apr 24
Ne mogu da prestanem da budem bezobrazna prema svom dečku, a jako ga volim.
52
345
18
share
odobravam
osuđujem
Machoo94 :
28 Apr 24
Ne voliš ti njega dovoljno, jer da ga voliš ne bi se tako ponašala. Ne znam zašto uopšte toleriše to umesto da te otera u 3 lepe i raskine. Ja nikada nisam niti bih tolerisao takvo ponašanje, zato što nisam tip osobe koji toleriše bezobrazluk i nepoštovanje.
Ance:
28 Apr 24
I onda kad te ostavi kukas i places. Pa zapitaj se bil ti voljela da se on prema tebi ponasa tako. To sto ti radis je za mene jedna vrsta nasilja.
Anonimus:
01 May 24
budi bezobrazna sa jezikom po lizalici
Anonimus:
29 Apr 24
Nakon takve poput tebe čovjek prodiše, vjeruj mi. Ako prebrodi traume (A tvoje ponašanje prema njemu to čini) i ako je dobar čovjek znati će cijeniti pravu curu a ti ćeš popušiti
Anonimus:
29 Apr 24
ja sam se uvjerila da je to recept za dugotrajnu vezu. onda stalno imaju potrebu da se dokazuju. i svi koji su u vezama i braku imaju nekoga ko im trenira živce... sestro samo raspali
Anastasija:
29 Apr 24
U mene je bilo obrnuto,on je bio taj koji je bezobrazan a meni lijepio etikete da bi sebe oprao.
Anonimus:
29 Apr 24
nema veze,neces jos dugo ...
Anonimus:
29 Apr 24
Moja drugarica je njenog dečka iz šale poprskala koka kolom po sred lica😂. Jednom ga je ujela za prste koji su otekli i nije mogao normalno da ih pomjer😆. Jednom ga je čak po licu ogrebala (zamalo mu oko iskopala). Ali idalje su zajedno😀
Anonimus:
28 Apr 24
Vjerovatno si navikla na toksicnost
Anonimus:
28 Apr 24
Ma zasluzio je..
❤️:
28 Apr 24
Našla si nekog na kome možeš da se iživljavaš i istresaš, pa ti je žao da ukineš sebi to zadovoljstvo...idi poseti psihijatra dok nisi krenula da ga mučiš. Sadizam je ozbiljna bolest. Za početak ostavi tu osobu na miru i idi radi na sebi.
Anonimus:
28 Apr 24
Verovatno reahujes bez razmisljanja bolje se odseli od njega i budi kod prijateljica ili doma s roditeljima malo se udaljite ali ostanite u kontaktu cujte se telefonom video pozivom idi psihologu da se savetujes u vezi ovoga.
Anonimus:
28 Apr 24
Ne znm ptj Bg ako nije zasluzio zasto onda ?
Anonimus:
28 Apr 24
Pa ti nemoj da prestaneš,pa kad te ostavi,onda će biti kajanja i piskaranja ovde, ali uzalud. Promeni se dok možeš,dok nije kasno. Kad nekog voliš, možeš sve, a kamoli da promeniš ponašanje. To je najmanja sitnica.
Ostavi komentar