#3154526
28 Apr 24
Nemam pravu podršku od supruga. Evo najnovijeg primera. Pre godinu dana sam počela da radim na novom poslu. Nažalost, tako bolesnu sredinu još nisam videla, a imam iskustva i te kako. Nakon 6 meseci rekla sam mužu da hoću da dam otkaz, nije me podržao, sve je relativizovao, pa nije to tako strašno, pa hajde još malo da uštedimo... a bilo je i lascivnosti i pipkanja od starijeg kolege, i to je moj muž nekako ublažio, kao dešava se svima. Svako jutro sam plakala pre posla ali sam ga poslušala i nisam dala otkaz. Govorila sam mu da ću oboleti, znala sam da toliki stres mora da se odrazi na zdravlje. Na kraju je tako i bilo. Bukvalno sam u pola godine od normalnih nalaza došla do katastrofalnih. Ne znam šta da radim sa našim odnosom.
68
315
64
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
28 Apr 24
Ne shvatam sto si ga slusala uopste,ti si zapravo ljuta na sebe..covjek i oboli kad je ljut na sebe,kad ne smije reagovati i sve drzi u sebi.
Anonimus:
28 Apr 24
Meni je zao svih vas kojima je normalno da je neko na radnom mestu pipka i da muz ne reaguje na to. Lepo ja kazem zene pristaju na sve i svasta i ne treba ih zaliti sto su sa kojekakvim jadnicima jer ih svesno biraju. Da meni moj muz kaze da je nromalno i da se desava da me neko tek tako ispipa, otisla bih ne bih se okrenula.
Anonimus:
29 Apr 24
Daj otkaz i ostavi ga bit će ti supeer :)
🔥:
29 Apr 24
Mozda bis mogla ne pustati da te na poslu pipkaju ha ?
Anonimus:
29 Apr 24
Kad citam ovakve stvari, i jos gore (a ima ih nazalost daleko gorih i to napretek), kontam kako su pametne one sto su se udale za sponzore.
Anonimus:
29 Apr 24
Od*ebi ti i muza i poso
Anonimus:
29 Apr 24
Muz koji zanemaruje sto mu zenu neko seksualno uznemirava, zbog novca, zasluzuje da ga ostavis bez razmisljanja!
Anonimus:
29 Apr 24
Za novi posao nekad treba i godinu dana traženja. Pritom računajte da mnogo teže primaju ljude koji su kratko u tekućoj firmi, bude im sumnjivo da je radnik teška ličnost čim ide tako brzo. OK je čekati ako imaš neka sitna nerviranja, ali ako imaš napasnika... velika je razlika, to ovde čitaoci ne razumeju. A osloniti se da će HR da te zaštiti... kako gde.
What :
29 Apr 24
Nije u redu što te muž nije podržao, pustio je da mu strah za egzistenciju ili možda želja da ostvarite neke planove zamagli pravu sliku. Ti si trebala reći da jednostavno ne možeš više tamo i to je to. Želim ti brz oporavak i bolji posao.
Anonimus:
29 Apr 24
Muž zna da te pipaju i to mu je manje vise ok?Bitno mu je da se uzme još para da uštedite?Veruj mi,tog coveka bas briga za tebe.Znam jer sam i ja takav prema svojoj ženi i loš sam čovek.Sto pre ga ostaviš,spasices se.
Anonimus:
29 Apr 24
Muskarci imaju divnu i okrutnu osobinu a to je da ih boli k..... Brini za sebe i svoje interese, on nece sigurno jer te uzima zdravo za gotovo.
Anonimus:
28 Apr 24
Svakako da ne treba da radis tamo gde ti nije prijatno, podrzao tu odluku neko ili ne. To je tvoj zivot i tvoja stvar. Sa druge strane, cini mi se da si previse osetljiva kad si obolela zbog posla,tj kolektiva.
Anonimus:
28 Apr 24
Čitam i ne verujem! Zar ti je zadovoljstvo muza materijaliste bitnije od sopstvenog zdravlja???
Anonimus:
28 Apr 24
Zeno, ne mora muz da zna nista o tvom budjelaru. Ustedi ti za sebe, daj otkaz, usput daj otkaz i muzu. Takav te nece gledati bolesnu.
Anonimus:
28 Apr 24
Ljutnju na sebe sto nemas dovoljno hrabrosti si projektovala na muza.
Anonimus:
28 Apr 24
Ljudi dragi, pa ovde pise da je nju pipkao kolega, a vi pisete da ne znate kako bi da vam decko dodje i kaze da daje otkaz i da ga izdrzavate. A da ga pipka neka zena na poslu, onda bi imala drugacije misljenje. Uzas jbt.
Anonimus:
28 Apr 24
Vidite li vi komentare??? Pisu zene da ne treba dati otkaz dok ne nadje novi posao, a sve se uhvatile za to. Jbt nasem narodu je dovoljno samo da radis, nebitno sto te maltretiraju na poslu, al' ne daj boze da das otkaz. I cuj, ne bi volele da tako neko dodje i kaze dajem otkaz, jer imaju kredit, sve skupo... A da im muza pipka neka zena, predomislile bi se.
Anonimus:
28 Apr 24
Pa nije to samo do toga nego vidis da ovde pisu zene koje kazu da je trebalo da nadje novi posao, da ne daje otkaz na ovom cak iako je pipkaju. Znaci zena kako god okrenes je kriva.
Anonimus:
28 Apr 24
Novi posao i onda novi muž, ali onaj kome je stalo do tebe. Njemu je do novca a ne do tebe a ti se i dalje trudi da mu udovoljiš. Muž ti je zlo zla, eto vrediš kolika ti je plata
Anonimus:
28 Apr 24
U tih 6 mes si mogla da konkurises na drugim mestima i kada se zaposlis ovamo das otkaz i toliko. Podrzavam supruga u svemu, isto i on mene. Bilo je perioda kada on nije radio, a i kada ja nisam radila. Ali mi ne bi bilo svejedno da dodje i da mi kaze da daje otkaz bez da ima bar neku alternativu jer imamo kredit, cene otisle u nebo......
Anonimus:
28 Apr 24
Kolegica radi relativno lak posao, čim se požali na neku sitnicu mužu, muž pobesni i kaže joj da da otkaz, da ona ne mora ništa da trpi. A pritom imaju već 50ak godina. Tako da dobro razmisli ko ti je i kakav muž.
Ani:
28 Apr 24
Nađi drugi posao i daj otkaz. Ne znam zasto ti to muz treba odobriti.
Anonimus:
28 Apr 24
sraga zeno, ti si klasican primjer *udale kojoj je uvijek neko drugi kriv sto ne brine o sebi.
Anonimus:
28 Apr 24
Trazi bilo sta drugo i tu daj otkaz cim nesto nađes. Javljaj se na natjecaje pa makar nije tvoja struka, a ako niste u bas teskoj financijskoj situaciji pusti njega daj otkaz i oporavi se. Tko nije radio u losem kolektivu ne zna sta je stres.
Anonimus:
28 Apr 24
Pa nadjes drugi posao, pa das otkaz na predhodnom i to je to. Nema potrebe da te podrzi ako sve sama uspes. U danasnje vreme i ja bi se plasila kada bi mi muz dosao i rekao da hoce da da otkaz. Mislim cene otisle u nebo, treba za sve para a muz bez posla.Zato kazem, nadji drugi posao i daj otkaz na ptrdhodnim i gotovo.
Anonimus:
28 Apr 24
A da nadjes novi posao pre nego sto das otkaz, kad vec, kako kazes, imas itekako iskustva? Ili je lepse da te muz izdrzava dok se ti prenemazes?
Anonimus:
28 Apr 24
Ja tebe ne razumem. Ti od muža tražiš dozvolu za promenu posla? Ili čekaš da ti on prvi kaže ”daj otkaz”? U međuvremenu, plačeš pre polaska na posao i to je tvoj odgovor na situaciju? Ko je ovde lud?
CLS:
28 Apr 24
Ja bih se rastao!!!
Anonimus:
28 Apr 24
Pa jesi li tražila drugi posao u međvremenu, slala CV, išla na intervjue? Žensko sam i kad mi je posao bio loš tražila sam novi radeći aktuelni s pola mozga, čisto da dobijam neke pare. Ne znam da li bih ja podržala svog dečka da tek tako iz čista mira prekine s poslom i da ne zna za koliko će sledeći. Imam para da izdržavam sebe i dečka možda 3 meseca, posle toga bi nam se veza raspala bez prihoda s obe strane.
Anonimus:
28 Apr 24
“ a bilo je i lascivnosti i pipkanja od starijeg kolege, i to je moj muž nekako ublažio, kao dešava se svima.” Molim?! Jel to njega neko na poslu seksualno molestira s vremena na vrijeme i to mu je kao normalno? Ženo draga, ispali ga na mjesec, njemu bi bilo ok i da te siluju tamo. Prestrašno!
Anonimus:
28 Apr 24
Kad se to desilo trebala si da prijaviš kolegu i da tražiš novi posao. Mada izgleda da treba da traziš i novog muža.
Anonimus:
28 Apr 24
gle, mi ne znamo drugu stranu price...ne zalim braniti nikoga i razumijem situaciju u kojoj si ti ali razumijem na neki nacin i njega (jer danas se sve vrti oko novca i place su takve da se nekad sa jednom placom tesko skrpa kraj sa krajem). Ja bi na tvom mjestu mozda trazila uz ovaj posao nesto drugo pa kada nadjes da predjes na drugi posao...
Flora:
28 Apr 24
Ostavljaj tu džukelu! Kakav je bre to muž?!
Anonimus:
28 Apr 24
Savetuj se s lekarom.
Anonimus:
28 Apr 24
Daj otkaz i sedi kod kuce bolje ti je kad si tako osetljiva i sredina ti ne odgovara. Neces sada i ti da budes bolesna da ti tu odgovara?
Anonimus:
28 Apr 24
Trazi si onda drugog supruga ili ljubavnikla negde trebas utehu da se tesis da si nadjes jer ti je na poslu ocajno kazes da je bolesna okolina
Anonimus:
28 Apr 24
Zasto si mu govorila da ces oboleti, zar ti nisi iznad 18 godina stara/
Anonimus:
28 Apr 24
Razumijem kroz šta prolaziš, jer sam prolazila isto sa bivšim dečkom. Na poslu sam plaćala manjak koji nisam napravila jer sam "nova", svakodnevno iživljavanje, ionako sam bolovala na želudac, pa još i to. Dečko je rekao da neka radim još, da nije to tako strašno. Naravno, tako da ja snosim troškove kućanstva da nebi slučajno trebao on. Otarasi se takvog muža ako mu je svejedno što te netko se*sualno napastvuje.
Anonimus:
28 Apr 24
E yebali vas takvi muževi kojima je ok da mu se žena stresira i da je drugi pipka! 😠
Anonimus:
28 Apr 24
Ti treba pod hitno da se razvedes.
Anonimus:
28 Apr 24
i sama si rekla da imas problema na poslu ne znam sta sad jos oces ili radi ili daj otkaz, imas opcije, razboli se, ili ne dozvoli da predas, nema predaje, ako je takva okolina kako kazes i svi su bolesni, nema predaje
Anonimus:
28 Apr 24
,,Ne znam šta da radim sa našim odnosom???"
Anonimus:
28 Apr 24
Loše je za tebe, nesretna si, NAPASTUJU TE na poslu, njega ne da nije briga nego te nagovara da nastaviš tamo odlaziti i ti ne znaš što napraviti u tom odnosu? Kako imate tako malo poštovanja prema sebi?
Ostavi komentar