#3154728
28 Apr 24
Upravo sam saznala da mi se momak kocka. Koliko tužna vest, jede iznutra. Doživela sam veliko razočarenje, ovakvu vrstu bola još nisam osetila, svet mi se srušio. Volim ga. Pomisao na to da smo trebali da se selimo uskoro, da živimo konačno zajedno, ježim se, izgleda da nas baš neće. Ne želim da mu ne verujem, a mislim da nikad neću moći…
394
51
47
share
odobravam
osuđujem
Sara:
29 Apr 24
Jedan kolega je stalno pozajmljivao novac od ostalih, uvek je imao tuznu pricu i uvek smo mu davali. Ispostavilo se da je decko kockar, u dugovima do guse, zaduzio se i kod zelenasa, cak je potkradao devojku sa kojom zivi. Sada zelenasi prete njoj i njenima. Nadam se da ce ti ovo otvoriti oci, i sama znas sta treba da uradis.
Anonimus:
01 May 24
Blago tebi. Ja sam saznala nedelju dana nakon što sam se porodila. Budi pametna.
Anonimus:
30 Apr 24
Moraš ga ostaviti, govorim ti kao radnik iz kladionice, odlično vidim primitivizam i bolest kockara. Oni žive od danas do sutra. A tek o kamatarima da ti ne pričam.
Anonimus:
29 Apr 24
Nemaš šta da se ježiš nego spašavaj živu glavu. A po načinu pisanja djeluješ ko da ćeš mu pozajmljivat pare za kocku ko 70% žena
Anonimus:
29 Apr 24
Bjezi,Bjezi
Anonimus:
29 Apr 24
Spasla si se sto si to otklira na vreme!
Anonimus:
29 Apr 24
E, ali nije mi jasno gde ih nadjete takve. Moj muz niti ide u kladionicu, niti gleda bilo kakav sport, niti se kocka, niti igra igrice, niti pusi, a popijemo samo času dve crnoga vina vikendom posle dobrog i jakog ručka. Imamo par prijatelja sa kojima se družimo i to je to. Lepo nam je kad smo i sami i ne bežimo jedno od drugoga već se jedva čekamo. Već smo 12 godina zajedno i kakav je od prvoga dana takav je i sad.
Anonimus:
29 Apr 24
glib i ljigu koju ti donese kockar, to se ne može mjeriti ni s čim! Kažu od heroina se liječe, od tog nijedan!
Anonimus:
29 Apr 24
Čuj vjeruješ kockaru? Pa ljepota ti je imati ženskaroša 1. klase u odnosu na njega, tebe čeka pakao.
Anonimus:
29 Apr 24
kupi svoje lijepe prnjice i bježi glavom bez obzira... svi imamo poremećaj uljepšavanja stvari a to nam se uvijek razbije o glavu...
Anonimus:
29 Apr 24
Bezi od njega,to ti ne treba sutra ce da ga jure zelenasi,kamatari i ko sve ne i ocekivat ce od tebe da to sve vratis.Bezi i ne osvrci se
Anonimus:
29 Apr 24
Ostavi ga i beži. Kockar se nikada ne menja
Anonimus:
29 Apr 24
U veoma slicnoj situaciji sam bila i zelim da kazem da ja tog decka ne volim. mami nek si kaze, :"Dali me volis/ Dali me volis? Dali me volis?",... itd nastavlja se. fuj, nogom u zube. Nogom u guzicu.
Anonimus:
29 Apr 24
Da li se pohgledate u ogledalo kad donosite odluke, pocnite od sebe.
Anca:
29 Apr 24
Pogledaj podkast dva i po psihijatra na temu zavisnosti. Nemoj nikako da se seliš, batali to. Tu spasa nema, samo ćeš da slušaš prazna obećanja i sve će to on ponovo da radi, a ti ćeš biti u dugovima. Preseci, i idi dalje. Imaš jedan život, idi svojim putem i gradi stabilnost s nekim ko je sposoban za to.
Anonimus:
29 Apr 24
Sutni to na vreme, budi srecna da ti je samo (uskoro bivsi) momak a ne rod. Kockari nisu ljudi, s njima nema ubedjivanja. Nemoj ni slucajno da ga uslovljavas lecenjem ili tako time, da to hoce do sad bi vec bio na lecenju. Time samo sebi mazes oci i produzavas agoniju.
Anonimus:
29 Apr 24
Ok lose ali nije smak svijeta…. Zamisli da ti je momak clan stranke? Znaci moze mnogo gore Zamisli da ti je momak lik koji je nosio masku prije 4 godine i sutio na najveci zlocin ipak? Znaci moze gore
Anonimus:
29 Apr 24
Be postoji idealan nuškarac ili žena, ali neke stvari su minimum minimuma za ave normalne osobe i nr biste verovali koliko njih ni taj minimum ne ispunjava. Kockanje i razne druge destruktivne ovisnosti su osnov te liste. Jako mnogo mladih danas su okoreli kockari, alkoholičari ili drogeraši, a govore da to rade samo da se opuste i da nije steašno. Katastrofa.
Anonimus:
29 Apr 24
beži
Zu:
29 Apr 24
Bolje i tako nego kao moja drugarica.Decko stvarno na mestu,vredan,radan,veran,krenu da žive zajedno,verili se.Posle godinu dana ispostavi se da on nije plaćao 5 meseci kirije iako su delili po pola.Raskinu pa mu oprosti.Evo 6 godina kasnije on se i dalje kocka a ona nema pojma a svi mi znamo šta on radi.Bezite od kockara.
Anonimus:
29 Apr 24
Automatski raskid, inače te čeka pakao od života ako ostaneš sa njim. To se ne leči.
Anonimus:
29 Apr 24
Pretpostavljam da si jako mlada. To je teška bolest zavisnosti i ti mu ne možeš pomoći. Kloni ga se.
Anonimus:
28 Apr 24
I nemoj da mu veruješ ni slučajno! Upropastićeš godine i godine života, kockar ostaje kockar.
Anonimus:
28 Apr 24
To "kocka se" ima mnogo nivoa. Ako ulaze mnogo novca, pogotovu onog koji nema, to je najgore, ali ako je samo strastven i kladi se u neke normalne sume, to vec moze da se podnese. Ne pravdam ga, ali mozda on to dozivljava kao hobi, jbg..
Anonimus:
28 Apr 24
Upoznala sam jednog dečka pre 2 meseca, nedavno mi je priznao da se kocka i da je upao u dugove od nekoliko hiljada evra. Pritom je nezaposlen i mlad, živi sa roditeljima kojima to ne sme da prizna. Šta raditi i kako mu pomoći? Naravno da ni zbog koga ne želim da se zadužujem, sam je kriv. Ali mi je teško da ga gledam kako se nervira
Anonimus:
28 Apr 24
Popricaj sa njim pa izvuci zakljucak, neko moze da prestane neko ne. Ja sam kockao dugo i prestao, jednostavno sam se zasitio i vec nekoliko godina ne kockam niti me privlaci. Sve je stvar karaktera i volje, ako procenis da ne moze da prestane ostavi ga. Kocka nikom dobro donela nije.
Anonimus:
28 Apr 24
Zaista uzasno. Sta je sledece? Da se bode u venu?
Maraki:
28 Apr 24
Bjezi
Anonimus:
28 Apr 24
Brisi i ne okreci se sine
Anonimus:
28 Apr 24
Potpuno te razumem, i moj suprug se kocka, a nece da prizna, licno sam svojom očima videla transakcije novca, posto igra online, on i dalje porice. Kaze mi da umisljam i da sam luda.
Anonimus:
28 Apr 24
Napustaj tu vezu odmah. Neces ga spasiti, samo ce i tebe unistiti i sve oko sebe. Bezi sto dalje i sto pre. Patices i fali ce ti ali bolje nekoliko meseci nego zivot sa kockarosem. Veruj mi. Bezi!!!!
Anonimus:
28 Apr 24
znam da ti vjerojatno nase riječi nista ne znače,ali to i nije mama..ta se zena ne može zvati majkom. A kad ostari i bude nemoćna ocekivaz Ce tvoju pomoc i pravit ce se ko da se nista nije dogodilo. ne dozvoli da te to definira u životu. ako nista bar te naucila kako ne odgajati djecu pa ces svojoj djeci biti najbolja mama 🩷 (moj majčinski instinkt te želi zagrliti zagrliti najjače iako smo isto godiste )
Anonimus:
28 Apr 24
nema tu leba. bezi. bolje biti nece.
Anonimus:
28 Apr 24
Ne znas da li je gore kad saznas da se kocka ili drogira...
Anonimus:
28 Apr 24
Bježi i ne osvrći se.Sad ti je teško ali bilo bi još teže da nastaviš s njim.
Anonimus:
28 Apr 24
krenulo zaljubljeno ubeđivanje sebe da se jedu g
Anonimus:
28 Apr 24
Moj ti je najiskreniji savet, da ga ostavis, radim sa takvim ljudima, imam slucaj u porodici, kockari upropastise porodice svoje. Dok jos mozes, bezi.
Anonimus:
28 Apr 24
Dobro je da si saznala pre nego što ste počeli da živite zajedno. Prebolećeš ga već
Anonimus:
28 Apr 24
Joj barem si saznala na vrijeme, vjeruj mi da je ovo dobro sto se dogodilo. Znam toliko jadnih cura u braku kojim kockari lazu a one nista ne sumnjaju ni ne znaju iako svi oko njih znaju. Jedna je upravo i zatrudnila, veseli se a ne zna da joj muz posuđuje novac okolo. Kockari su najgori lazljivci i mogu biti u braku godinama da se nista ne sazna. To laganje i skrivanje doslovno ulazi u dijagnozu ovisnosti o kockanju.
frutisan:
28 Apr 24
Nema tu srece ni buducnosti...lakse ti je sad da nastavis sama nego kasnije kad osnujete porodicu. Isplaci se par dana i kreni dalje
Ostavi komentar