#3154765
28 Apr 24
Zanimalo me je mnogo godina unazad kako izgleda Exit fest. Bio sam 2019 jedan dan, posle je bila korona, pa 2022 sva 4 dana i 2023 dva dana. I mogu vam reći da mi je bilo užasno. Čak iako sam sam želeo to iskustvo i išao sa šestoro drugara, osećao sam se nekako prazno kad sam tamo, samo skačem i kao wow koliko mi je lepo u stvari je obično. Ne kontam ni šta sam u toj manifestaciji video da je tako primamljivo, pošto mi je koliko prvog dana prvog puta bilo dosadno. Da ne kažem koliko sam se naprezao da povraćam, boli me svaki put dijafragma 3 dana, bolestan se vratim, imam temperaturu, mučninu, danima ležim kao biljka. Nit se drogiram niti pijem neumereno, 2 do 3 čašice vodke ili piva. Najveći crnjak je što su isti ti drugari se svake godine fantastično provodili (a iste su kativnosti skakanje u mestu u nekom ritmu koji nameće gomila) i drug je uzeo kartu za ovu godinu, pa čak i za mene koji ne želim da idem.
217
97
29
share
odobravam
osuđujem
😌:
29 Apr 24
Tu ti je Sotona i Gomora, lupajte minuse sad ali to je ipak istina.
Anonimus:
29 Apr 24
Nikad nisam volela masovna okupljanja, velike koncerte, rulju koja se opija... Da bi u tome uživao moraš biti ili strvina koja gazi sve pred sobom ili slina koja nema problem da se skloni strvinama. Svi drugi se smaraju i presedne im, ali jbg fensi je da visis tamo... A EXIT ... preseravanje samozvane kulturne elite 🤮🤮🤮
Anonimus:
29 Apr 24
Pa ako ti je muka od alkohola zašto piješ? Nikad se nisam u životu napila da se odvalim, bas zato da ne bi povraćala, jer se strasno toga bojim i odmah krene da mi lupa srce, sva se uspanicim kad mi je muka i hoću da se onesvestim. Zato sebe ne dovodim u stanje da moram povraćati. Čim malo osetim da me hvata alkohol stajem sa njim.
Kika:
29 Apr 24
Pa ti nemoj da ides na tuc tuc muziku koja je samo za skakanje u istom ritmu neprekidno vec idi na neki drugi stejdz i slusaj razlicite izvodjace, sto moras da radis sve sto i tvoje drustvo? P.s. nije ti exit kriv sto si povracao
zmajica:
29 Apr 24
Išao si nekoliko puta, i kažeš bilo ti je loše? Pa što si išao toliko puta? Ajde odeš jednom, zaključiš da ti se ne sviđa i više ne ideš. Ovako te ne razumem. Evo ja već 10 godina idem redovno na Exit, sva četiri dana i top mi je. Ne drogiram se i ne pijem. Imam ekipu s kojom mi je to tradicija, i ići ću još deset godina.
Anonimus:
29 Apr 24
Kazi drugu da ti se ne ide,nek da kartu nekom drugom kome se ide.
Anonimus:
29 Apr 24
Exit je sranje. Barem meni.
Anonimus:
29 Apr 24
Ti dete prvo u školu da ideš
Anonimus:
29 Apr 24
MDMA is your solution
Anonimus:
29 Apr 24
ne kapiram što si išao drugi i treći put, ako ti je i prvog puta bilo sr*nje?!
Anonimus:
29 Apr 24
Daj ne davi. Ako hoćeš idi, ako nećeš ne moraš. U stvari ne znam zašto bi išao jer ti takav način zezanja ne odgovara. Pusti drugare. Ti si neki drugi film.
Anonimus:
29 Apr 24
Pa dobro, EXIT nije za tebe, svako me nešto drugo prija. Reci da ne možeš da ideš i da da kartu nekome ko hoće da ide i gotovo. Muzika je individualna stvar i ako ti se ne sviđa tamo, nemoj da se siliš da ideš, prosto.
Anonimus:
29 Apr 24
Pa, i jeste ti dosadno jer se ne drogiras i ne piješ zna se ko tamo ide.
Anonimus:
28 Apr 24
Pa baš zato što se ne drogiraš nije ti fino. 😂😂
Anonimus:
28 Apr 24
pa ti imaš žešće probleme ako si kao biljka od 3 pive i malo plesa naredna 3 dana
Reggae:
28 Apr 24
Moja žena je sva u rok fazonu a ja sam opet instrumentalni tip i slušam note, aranžman, ritam...ne slušam vokalnu izvedbu. I kad odemo na neki koncert, ja slušam sve samo ne pevača i ne gubim energiju na skakanje, jednostavno to drugačije doživljavam. Ko zaboravljeni kisobran. Iznutra mogu da plamtim od uživanja, spolja sam ko mister Bin kad čeka autobus u nedodjiji.
Anonimus:
28 Apr 24
Kao prvo, nemoj da ideš tamo gde ti ne prija. Kao drugo, ne kapiram zašto si povraćao? Ako nisi malo slagao za količinu alkohola i ostalog. Bila sam na exitu par puta, ali samo kad gostuje neko koga ja volim. Da odem na neke random meni nepoznate, vrv bi se smorila. Ne znam šta si ocekivao?
Anonimus:
28 Apr 24
Bila sam mislim 2013 godine, poslije sam obolila od raka i nisam vise isla i godine su sad tu i dijete. Meni je to bio najbolji provod u zivotu. Ta energija, euforija, ljudi. Nisam cak ni alkohol pila. Koncert David Guetta i Prodigy. Pamtit cu to dok sam ziva jer nije bilo nimalo obicno. Imam divne uspomene. Puno bolje od izlaska u kafic ili disko. To se ne moze mjeriti.
Anonimus:
28 Apr 24
ja sam se extra proveo trijezan totalno, ta energija kad te ponese ne može biti loše nikako, jedino ujutru bole noge bajo i onaj most kad se vracas nikad preći. ps da nemaš kartu viška 😅
S:
28 Apr 24
Baš zvučiš naporno, ako ti se prvi put nije svidjelo zašto ponavljaš i zašto se uopšte tjeraš da povraćaš?
Anonimus:
28 Apr 24
Pa ako je uzeo kartu za tebe ne znaci da moras da ides...Razumem te, ne mora svima sve da se svidi. Ja bih isto isla ali nisam nikad bila, ne znam da li bi mi se svidelo posto bi oko mene bili svi nadrogirani verovatno.
Anonimus:
28 Apr 24
Zvucis kao dosadna osoba. Ne znam što si očekivao na glazbenom festivalu, kakve "aktivnosti". Učini prijateljima uslugu i daj ili prodaj kartu nekom tko želi ići
Exitašica:
28 Apr 24
Sasvim je ok da ti se ne sviđa, nije sve za svakoga!
Anonimus:
28 Apr 24
Еxit je djubre, bolje idi na Kocicev zbor na Manjaci, tamo je provod
Anonimus:
28 Apr 24
pa nisi nadrogiran
Anonimus:
28 Apr 24
Pa to je za ljude koji vole elektroniku. Ako ne voliš biće ti dosadno. Ja ne volim to, dosadno mi je tamo, ali inače volim gužvu i koncerte. Plus si bio bolestan sa temperaturom, pa šta da očekuješ? Za to nije Exit kriv...
Anonimus:
28 Apr 24
Nije sve za svakoga i o tome stalno pričam. Mene smaraju diskoteke, klubovi, svirke i koncerti i društvo mi je cijelo moje tinejdžersko doba govorilo kako ću se kajati što nisam išla i to "proživjela". glupost! Putujem, treniram i kafenišem na fensi mjestima. To me oduvijek ispunjavalo, pa i sad u kasnim tridesetim.
Anonimus:
28 Apr 24
Biće bolje kad kreneš u srednju
Anonimus:
28 Apr 24
Tamo je dobro samo ako se lupaš nečim.
Ostavi komentar