#3157246
20 Apr 24
S vremena na vreme okačio sam stori kako, u par navrata sam dobijao reakciju od jedne devojke. Posle nekog vremena okačio sam novi stori na koji je ona prokomentarisala "nadam se da je ukusan kao i oni prethodni što si pravio" Uredno sam joj odgovorio kroz šalu "neću da se hvalim previše, ali ako želiš da se uveriš u kvalitet ukusa ostaviću ti koji probaj i daj ocenu". Neko vreme nisam imao previše vremena za pravljenje kolača te nisam ni kačio stori, kad vidim uzvratnu poruku od nje "nisi dugo ništa pravio od kolača" na šta sam joj odgovorio da pravim baunti kolač pa ako želi može navratiti na kolač". Nisam ništa loše mislio pod tim zvanjem, posle 2-3 sata ona je došla do mene s bocom vina da ne dolazi praznih ruku. Skuvao sam joj kafu, poslužio s kolačem, fino se ispričali tj upoznali. Drago mi je da smo kvalitetno proveli veče uz šetnju. Već duže vreme se viđamo barem 2 puta nedeljno, jer nam posao i obaveze nekada ne dozvoljavaju, čujemo se redovno. Videćemo šta će biti na kraju. :)
1684
92
66
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
20 Apr 24
Kako mislis videcete sta ce biti na kraju?? Devojka zeli da je smuvas. Samo sto nije pocela neonski natpis da nosi. I to vec ko zna koliko.. Sama je pokazala incijativu, sama dosla, zeli da bude s tobom. Koji je tebi k?
Anonimus:
20 Apr 24
Zvuci kao pocetak lijepe veze. Sretno!
Anonimus:
02 May 24
Ko još na Balkanu nosi flašu vina? Pa to možete videti samo u niskobudžetnim američkim filmovima. Druga stvar - kako si primio nepoznatu devojku u stan
Anonimus:
26 Apr 24
U kom paralelnom univerzumu zivi autor pa misli da mu je ovakvo ponasanje okej. Ili smuvaj tu devojku ili prekini da je vuces za nos.
Anonimus:
26 Apr 24
Ova mucenica na kraju treba tebe da presamiti preko stola posto se ti nisi setio ni da poljubis devojku koja ti svim silama pokazuje koliko joj se svidjas. E moji muskarci. Nije dovoljno ni kad vam se nacrta.
Anonimus:
25 Apr 24
Ma hoće tvoje pare i da joj praviš kolače...Bež od nje koliko te noge nose...
Anonimus:
24 Apr 24
Potrudite se malo vise i mozete uspjeti. Sretnooooo ❤️
Anonimus:
24 Apr 24
A možda devojka samo želi varijantu. Dolazi sa bocom vina kad nepoznatog muškarca. Niste razmišljali o tome 🙂
Anonimus:
24 Apr 24
Konačno fin i pametan momak, kom nije samo cilj da iz*jebe devojku, već hoće da to bude kako treba. Biće ona srećna sa tobom, koliko vidim, jer malo je takvih danas..
Zz:
24 Apr 24
Kako je top komentar zakljucio da se nista nije desilo? Autor je pod tim 'na kraju' mozda mislio na brak, porodicu... Nigde ne pise da nisu zajedno i da se nista ne desava. Cak naprotiv, cuju se redovno i vidjaju 2 puta nedeljno, to je sasvim u redu za pocetak veze
Zayebant :
24 Apr 24
Da je ona upoznala momka koji nije smotan ko ti, ona bi dosad bila dosta puta yebena
Mala crna :
24 Apr 24
Tako i ja zbog njega stavim story utakmice, živim sama samo mi dođi Ivane 90., a i utakmice volim i prije... BILO BI PREDIVNO DA DOĐE.
Likantrop69:
23 Apr 24
Tebi izgleda vise idu od ruke kolaci ,nego muvanje.Jel pao bar poljubac u obraz.😆
Anonimus:
23 Apr 24
San mi je videti trudnu Kineskinju.😅😅
Anonimus:
23 Apr 24
Jao boze sta ti sad sve napriča… devojka ce procitati to skontace da je o tebi rec i pomislice da si patetican…
Komentaros:
23 Apr 24
Ako je ne kresnes na vreme ode ti ona
Anonimus:
22 Apr 24
Srecno❤️
Anonimus:
22 Apr 24
Slucajno sam osudio, izvini. Devojka zeli vezu,preuzmi inicijativu i smuvaj je. Nemas sta da cekas
Anonimus:
21 Apr 24
Možda kraja neće ni biti, nego samo nastavci 🙂
Anonimus:
21 Apr 24
Jesi ti momce gej? Opeglaj to budalo
Anonimus:
21 Apr 24
Meni je ovo lepa priča i fin način upoznavanja. Vidim po komentarima da se mnogi bune što niste pošli u akciju, ali ja to vidim kao odgovorno i zrelo ponašanje. Idete polako, upoznajete se. Poljubac može da sačeka 2, 3 meseca. Niste napaljeni klinci, već pokušavate dobro da se upoznate. Ipak, kao muško znaj da bi bilo lepo da preuzmeš ti inicijativu i pokažeš curi da ti je stalo do nje, da ne čekaš da ona to prva uradi.
Anonimus:
21 Apr 24
Imam osecaj da ti se ne svidja fizicki, nego ti samo prija paznja, pa zato sve ona mora sama. :/
dr:
21 Apr 24
Evo vam primera današnjih velikih muskaraca i dokle smo došli da zena treba sa prosi i udaje muskarca za sebe. I nije nagore to nego što svaki trud i zalaganje za početak lepog odnosa, muskarci poput autora to sabotiraju. Mozda bi trebalo i da zene finansiraju svadbu, prstenje i svadbeno putovanje da ne bi ispalo da su sponzoruse. Ne znam, pitam samo?
Anonimus:
21 Apr 24
Aman, decko.... Devojka te bukv smuvala, a ti se i dalje pitas sta ce biti. Poljubi je vec jednom.
Anonimus:
21 Apr 24
Dosla s flasom vina da ne dolazi praznih ruku!? Lice za tu funkciju je mogla da dodje sa ratlukom i 200 grama kafe. Ovako je devojka dosla s vinom da sedite, pijuckate, slusate neku laganu muziku, upoznate se bolje. A ti izbaci je iz kuce i op ajmo u setnju. Kakva uzasno procenjena situacija. Mora da joj se nenormalno svidjas cim je posle toga nastavila da odrzava kontakt. Osvesti se dok je vreme.
Anonimus:
21 Apr 24
Brate, ne da je ovo penal, nego zicer nad zicerima. Ona je bukvalno sve odradila, ti sve sto treba jeste da je poljubis. Ako ti se dopada, ne okolisaj. Gvozdje se kuje dok je vruce!
Anonimus:
21 Apr 24
Dosla ti na vrata sa bocom vina, a ti je izveo u setnju? Xexexe...
Anonimus:
20 Apr 24
E ako se muskarci pitaju kako zavrsavaju tako da ih zene vide samo kao drugove. Tako sto se ponasaju ovako. Razvodnjavaju, prave se ludi, to traje, zena se ohladi i cao. Ova zena zeli da je smuvas. Smuvaj je jbno jer ti se ocito svidja ili je nemoj zaebavat.
Anonimus:
20 Apr 24
Hello Ross Geller. Daj, pokreni se čovječe ili će na kraju žena misliti da si nezainteresiran i krenuti dalje sa životom.
Anonimus:
20 Apr 24
A šta me briga lol
Anonimus:
20 Apr 24
ti si batice teska pizzdica.
Anonimus:
20 Apr 24
Vec duze vreme ti nisi nista konkretno uradio po pitanju devojke koja ti se sama javljala, na svoju inicijativu dosla u kucu i samo sto nije zapevala dodji i uzmi me. Devojka ti je dosla u kucu sa flasom vina. Na kolace. Ti je izveo da jbno setate kao da je kuce. Daj bre decko osvesti se.
I to sam ti resIJa:
20 Apr 24
Baki ako ne pitas ti, zvanicno za vezu, na kraj ce te otkaciti… Cura vristi sa pitanjem izokola ali zvanicno stisni te moshnice i be man
Ali :
20 Apr 24
Pa oni jesu u vezi a on kaže da će videti koliko će to biti ozbiljno. Još su na početku.
Anonimus:
20 Apr 24
Ahahahw Drgi je pune a ti je setas i hranis kolacima.
Anonimus:
20 Apr 24
A nije ta dosla samo na kolace...
Anonimus:
20 Apr 24
Smuvala te 💪😍
Anonimus:
20 Apr 24
Ova ispovest me je rastopilaaa
Anonimus:
20 Apr 24
Nista sutnuce te kao i sve druge...
Anonimus:
20 Apr 24
Jaooo prelepooo, nek je sa srecom
A:
20 Apr 24
Želim da ova priča ima srećan kraj 😍😍
Anonimus:
20 Apr 24
Preslatko❤️
Anonimus:
20 Apr 24
O jbt dosla ti u stan sa vinom a ti je u setnju izveo....
dr:
20 Apr 24
Ne svidjaju mi se ovakvi muskarci koji rastezu,otežu i nikako da se odluče u kakvom su statusu sa curom. Niko danas ne voli da gubi vreme. Ne bi me čudilo da joj u jednom momentu kazes kako to nije to i ne oseća hemiju. Kazem jer sam ja sa jednim to dozivela koji isto tako sve natenane.Koliko kolača treba da napravite da bi bili u vezi?
Anonimus:
20 Apr 24
Kad je musko, sto kazu, o sebi pri sebi, zene mu doslovno pokucaju na vrata dok on sjedi kuci i ceka.
Anonimus:
20 Apr 24
Sretno vam:)
Ostavi komentar