#3157351
18 Apr 24
Već trećem dečku smeta što nemam velike atribute i ja ne znam šta je ovo. Postao je bivši kad je počeo da me izokola navodi da radim gluteuse u teretani, pa je pohvalio neke devojke sa velikom zadnjicom. Počinjem da mislim da nikome ne mogu da budem zgodna baš takva kakva sam, da ću uvek nekome biti utešna nagrada.
766
79
66
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
18 Apr 24
Ocigledno biras neke maloumnike. Trazi od njega da izgleda kao Bred Pit pa mozda se spusti na zemlju.
Lola:
18 Apr 24
Kad god muskarac pocne da vam prigovara oko izgleda ili da gleda druge devojke vi prokomentarisite nekog ko vise zaradjuje ili ima bolja kola, ne ostajte im duzne ni slucajno!
Anonimus:
24 Apr 24
Gledajte fakt je da većina muškaraca voli klasične ženske atribute. Ne vole svi goleme stražnjice i velike bokove, ali rijetko tko voli sitnu ženu bez bokova, bez grudi i bez guze, ravne i male. Taj opis odgovara curicama, a znamo tko voli curice. Većina muškaraca voli grudi i/ili guzu, ne treba sad biti golemo, ne vole ni muškarci koji vole guze goleme debele guze... to je tako.. možeš voljeti osobu i bez da ima savršene atribute, ali da su tu bilo bi bolje
Frojd :
23 Apr 24
Fali tebi gluteus u glavi
Anonimus:
22 Apr 24
Ma nek jedu oni g**** 🤗 Naići če neki normalan i pametan ne brini se. A od takvih bježi koliko te noge nose
Anonimus:
22 Apr 24
Meni je muka od ovih standarda danas 😂 Imam tanak struk, lepe duge noge, lepe grudi, i sad da dodje neki balvan i kaže mi da povecam dupe popio bi samarcinu Bas mi je degutantno koliko ima debelih mladih devojaka, tuga
Anonimus:
21 Apr 24
Ja osobno ne bi pristala na takve prohtjeve,genetika je svoje rekla i može se dotjerati linija ali ako si sitnije građe šta sad.. Sama sam takva ali skladno građena (nisam mršava) i ne vidim se uopće sa velikom zadnjicom. Stvar ukusa ali ne možeš nekome nametati svoje želje i htjeti ga promijeniti. Dno dna. Ako želiš nešto promijeniti na sebi,napravi to isključivo radi sebe a ne nekog idiota.
Zayebant :
21 Apr 24
To se desava kad biras momka iznad svog levela
Srecno:
21 Apr 24
Nadam se da ces potrefiti i nekog momka s mozgom u glavi,a ne samo u qr.cu. To cim trazi te skarade s gluteusima sto pozadi, sto napred na mestu grudi pod bradom, znas da je pacenik i pacijent bezmozgovic, sutni to odmah. Ma i da je bred pit i da ima dobra kola,koga briga takav balvan.
Lara:
20 Apr 24
Kada pocnes dovoljno da se dopadas sama sebi vise te nece ni biti briga sta tamo neki napaljenko zeli. Budi srecna sto odmah vidis ko su, normalnom muskarcu ces de svidjati zbog nekih bitnijih stvari a ne zbog dupeta.
Ja:
20 Apr 24
Gle, ako ćemo iskreno ja svog muža volim najviše i zgodan mi je takav kakav je, moj tip malo mršaviji itd. Ali da bi mi se sviđalo da malo izgradi tijelo bi ali ga ne bih više voljela, ne znam da li razumiješ sta zelim reći
Ja:
20 Apr 24
Briga te,budi to što jesi,orginalna!!!Kakva si ,takva si ,sebi budi najbolja!Onaj koji te voli pronaći će biser tvoje duše,radi na dograđivanju svog karaktera a ne bildanja mišića,znaš ono MISLILA SAM DA JE NABILDAN I TAJANSTVEN,a ustvari je bio mutav.
Anonimus:
20 Apr 24
Ja svom bivsem nisam guzu imala nikakvu po njegovom, sadasnji momak mi toliko hvali guzu da sam letim. Ocito je kad si sa maloumnikom uvijek mu je malo, a kad si sa pravom osobom taman si mu u svakom pogledu.😊
Lux:
20 Apr 24
Ja stvarno ne znam šta je tu problem? Zašto bi svi morali da vas prihvate takvim kakve ste? Žene nezadovoljne ako volimo mršave. Nezadovoljne i ako volimo sa atributima. Očigledno moraš malo da radiš na sebi ili nadji nekog luzera kome su daska devojke ok. Taj verovatno voli dečake zapravo.
Anonimus:
20 Apr 24
Takve se odmah nanjusi, ali kad se zena zateleba, ne vidi. Moj savjet je da proucis malo osobu prije neke veze
Zluradi komarac:
20 Apr 24
Kad sam imala 20 moderni su bili hodajuci ofingeri. Kardasijan pozadina se smatrala debelim i devojke sa takvom gradjom su se izgladnjivale da bi postale mrsave. Moj partner uvek govori da mu je najprivlacnije kod zene mozak i sarm, izgled je bonus, ali ne vredi nista ako nemas druge kvalitete. Trazi nekoga kome ces biti privlacna zbog onoga sto si, a ne zbog izgleda jer izgled se caskom promeni.
Anonimus:
20 Apr 24
Naići će netko tko to ne gleda tako. Ne zamaraj se. To su očito klinci.
Anonimus:
20 Apr 24
Meni se povraca od tog teretana trenda i stvaranja nekih prototipova kako bi svaka djevojka trebala izgledati. Nekad je svatko imao nesto i to je bilo dovoljno. Ja imam velike grudi, nikome nije bilo bitno sto nemam veliku zadnjicu. Prijateljica ima vecu, lijepu zadnjicu, male grudi ali to nikom nije smetalo. Treca mrsavica bez oblina sa dugim vitkim nogama i to je bilo dovoljno. Sada svi ocekuju od djevojaka te gluteuse, fudbalerske noge i ostala sranja.
Anonimus:
20 Apr 24
Pa nemoj traziti krkane nego nadji nekog normalnog
💫:
20 Apr 24
Nemam obline i svi moji momci su bili, skromno govoreći - ludi za mnon! Cuj ako biraš neke napucane tipove iz teretane ne trebaš ni ocekivat da on ima ista manja očekivanja od napucane cure iz teretane. Tako da, pokušaj izabrat normalnijeg tipa pa ćeš vidit kako ćeš mu bit dobra.
Anonimus:
20 Apr 24
Kaži mu "Da mi je veće dupe, ne bih osetila tvoj ponos jer ne bi domašio do mene"
Anonimus:
20 Apr 24
Meni je bivši rekao da povećam usne. Rekla sam da može prvo on to napravit pa ću tek onda ja. Zato i je bivši !
Anonimus :
20 Apr 24
A nemoguce. Onda ti mora da si skroz ravna ravna. Al i da jeste tako to je tvoje telo s kojim se rodjena. Kome se ne svidja nek produzi. Ako im je samo stalo do guzice ja se pitam sta oni imaju da ponude tako praznoglavi.
Anonimus:
20 Apr 24
Naravno da ne mozes, niko ne moze. Radi na sebi, kao i drugi. Ne mora to da bude hardkor ali malo se dovedi u red. Ne moras da licis loptu.
Anonimus:
20 Apr 24
Ja imam i atribut i apoziciju pa sam dozivela da me prvi decko u koga sam se zaljubila prevari.
Anonimus:
19 Apr 24
Ok, nije lepo od njih, ali to nije nista novo. Znamo da svakog muskarca to privlaci, ako kaze da ne, laze. Zasto ne bi jednostavno izgradila gluteus? Sad ce da me napljuju jer, kao, ti ne treba da se menjas, ali ja ne mislim tako. Ako smatras da te bilo sta u zivotu moze dovesti u bolju poziciju, uradi to.
Lu:
19 Apr 24
Nenormalno je, koliko se muškarci oduševljavaju fotošopiranim i lažnim fotkama sa instagrama, a još mi je nenormalnije što uopšte ne primećuju da su to filteri, razni dodaci i da dotične osobe uopšte u prirodi tako ne izgledaju, da izgledaju čak i gore od njihovih žena i devojaka.. Nikada mi ta masovna pojava neće biti jasna.. Toliko smo površni, da nam nema popravke..
Prof.:
19 Apr 24
Nađi intelektualca koji gleda u tvoje lice i sluša šta mu pričaš, a ne nezrelog tipa koji ne vidi dalje od svog nosa.
Anonimus:
19 Apr 24
Gledaj ove daske sto se popalile u komentarima xaxax
Anonimus:
19 Apr 24
Devojke bez guzice nije zensko
Anonimus:
19 Apr 24
Realno, ako nemas velike atribute posebno dupe i ne mozes biti mnogo atraktivna. To je prosto cinjenica. Mi svakako gledamo prvo izgled to je najvaznije, da se ne foliramo. Budi sa deckom koji ti "parira", a ne da juris momke koji mogu da imaju bolju od tebe.
Anonimus:
19 Apr 24
Biras pogresne muskarce.
Anonimus:
18 Apr 24
Jesu li svi bili tkz. "gym bros"? xD Ono samo razmislja kako da navezba svoje bicepse i prica o whey proteinima sa drugarima. U tom slucaju, i jedino u tom, moze da predlozi neke vezbe tebi. Ako su likovi koji sami imaju stomacic i jedu burek za dorucak lepo kazes "moze, ali da idemo zajedno jer i ja volim plocice na stomaku". Nema plocica, nema pozadine, cao zdravo. xD
Anonimus:
18 Apr 24
Reci im da ces ici u teretanu ako oni urade nekoliko plasticnih operacija, da malo lepse izgledaju😏
Anonimus:
18 Apr 24
ovaj sto kaze da je lako nabaciti dupe u teretani. ne, nije. vi mislite da je teretana ekvivalent operacija, da cete dobiti dva broja vece posle godinu dana. treniram pet godina i samo sam lepo oblikovala i za nijansu povecala sta sam vec imala. gradja, tj. genetika je tu presudna
Anonimus:
18 Apr 24
Jeste da sve kreće od nekog fizickog izgleda. Aliiiiii Ima mnogo više kakav je vajb izmedju dvoje...
Anonimus:
18 Apr 24
Kad bi me neko pitao da li bih voleo da mi devojka ima vece ili manje atribute, rekao bih vece, ali kad mi se devojka svidja o tome uopste ne ramisljam. Moze da bude ravna kao daska ali ako mi se dopadne kao osoba to je to.
Anonimus:
18 Apr 24
Ja sam izlazio s devojkom koja je imala male grudi i zadnjicu. Nije je zanimala teretana i videlo se da je zadovoljna svojim izgledom, mada ja to kod nje nisam ni gledao jer mi se njena licnost jako svidela.
x:
18 Apr 24
ala, moj brat ima mršavu devojku koja je ravna i bukvalno isto to radi, tera je tako mršavu u teretanu i određuje joj koje vežbe da radi... ona jadna sa 43kg na 150 spala na 38 i on je još više nezadovoljan...
Anonimus:
18 Apr 24
većina muškaraca voli guzu i/ili grudi na curama... sorry, ali to je često takvo.. ne znači da te netko ne može voljeti takvu kakva jesi, ali i od tih koji će te voljeti, sigurno se ne bi bunili da izgledaš još bolje nego što jesi.... mislim, on je i dalje možda htio biti s tobom? ne znam što reći. meni moj nikad nije ništa rekao, ali kad sam si u teretani "napravila" stražnjicu bio je oduševljen i rekao da mu nikad nisam tako dobro izgledala...
Anonimus:
18 Apr 24
A nismo svi isti, mene npr uopće ne privlače obline kod cura. Nikad nisam gledao curama grudi, a pogotovo ne stražnjicu. Stvarno ne razumijem šta je drugima u tome privlačno... Nekad u teretani baš gledam cure s tako većom stražnjicom, ali samo jer mi to skroz čudno izgleda, ugl za mene skroz neprivlačan dio tijela😄
B:
18 Apr 24
Svako ima svoje kriterijume. Nije mi samo jasno zasto pocinju vezu ako nisi po njihovim merilima. A du*e je realno lako nabaciti ako zelis to i nisi lenja.
Anonimus:
18 Apr 24
Ali kad cujem "gluteus"....
Anonimus:
18 Apr 24
Jao cure, pa zasto smo sve nekad pale na nekog praznoglavca...
Anonimus:
18 Apr 24
Pa bgt kome su zanimljive daske jesi ti normalna???
Anonimus:
18 Apr 24
Ne, samo trebas prestati birati povrsne osobe za vezu
Anonimus:
18 Apr 24
Što kažu komentari, očito se lijepiš za određen tip muškaraca. Izbjegavaj takve površne praznoglavce, a dobro se vide znakovi u samim počecima. Ili odmah daj do znanja na početku da se ne misliš mijenjat zbog nikoga i da si takva kakva jesi, s plusevima i minusevima, uzmi ili ostavi. Ne možeš vjerovat koliko im je nerealna slika žena na internetu odredila neke "kriterije". Kad se sjetim samo svojih teen godina, bile su in mršavice i male guze, brate...
Yvonne :
18 Apr 24
Da si najlepša na svetu, iz inata će ti naći mane da bi ti srušili samopouzdanje. Uživaj u sebi kakva jesi, kada ti dečko kaže nešto na konto izgleda samo mu dobaci da bi bilo lepo kada bi mu bio 2 cm duži.
Anonimus:
18 Apr 24
Naletela si na pogresne, meni to nijedan nije trazio, niti pomenuo ikad
Anonimus:
18 Apr 24
Ima dosta takvih, prvenstveno gledaju dupe. Uopste ne znam cemu tolika opsesija tim delom tela. Ok, muskarci verovatno zamisljaju razne poze u seksu. Ali hocu da kazem da nije samo veliko dupe to sto zenu moze da cini seksipilnom.
Anonimus:
18 Apr 24
Bolesnici
Anonimus:
18 Apr 24
Biraj bolje decke. Preporucujem ti momke koji filozofiraju o svemu a da imaju veliko opste znanje.Oni nisu povrsni i ne gledaju kod zena samo fizicke atribute.
Anonimus:
18 Apr 24
a velike privilégije da me voli zbog dypeta, momci su bukvalno gubljenje vremena
Anonimus:
18 Apr 24
Promjeni kriterije. Podsvjesno trazis isti tip muskarca. Nisu svi isti, al vi tako mislite.
Ostavi komentar