#3157477
19 Apr 24
Ne želim nikad biti u vezi s momkom koji se ljubi i grli s drugaricama.
878
200
51
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
20 Apr 24
Muskarac ne moze da bude prijatelj sa devojkom koja je zgodna i lepa. Vi devojke mislim da i mozete to da razgranicite, mi slabo. Ne govorim sad o nekim povrsnim poznanstvima gde se znamo iz komsiluka, iz srednje skole itd. pa popijemo kafu jednom u par meseci. Nego o ljudima koji se aktivno vidjaju i cuju. Nama muskarcima ce kad-tad da proradi nesto. Ne moze musko sa dobrom ribom da se vidja svaki drugi dan i da ne pozeli nista. Nemojte da vas lazu.
Anonimus:
20 Apr 24
Pa ta koja to toleriše jednostavno nije zaljubljena u svog momka i ne vidi sa njim dugovorocnu budućnost. Kako moze da ti bude svejedno da se mazi sa drugaricama, cak je previše i da provodi više vremena sa njima. Zna se sta je veza i kako izgleda kad imaš devojku. Ja to ne bih tolerisala. Za mene kad udjes u vezu, devojka odnosno momak ti je prioritet nad svim društvenim sferama.
Anonimus:
23 Apr 24
Osudili muškarci koji se ljubakaju, cmaču i grle s "drugaricama" i njihove "drugarice.
Maki:
23 Apr 24
Ne zelim biti u vezi sa devojkom koja je ljubomorna ko pas!
Anonimus:
22 Apr 24
Miriše mi na nesigurnost hmm
Fem:
22 Apr 24
Lezbejka sam i često sam predmet ljubomore devojkama od mojih muških prijatelja, dok ne saznaju da sam gej, jer se poljubimo u obraz kad se vidimo, ili se zagrlimo onako prijateljski. Zenstvena sam i poprilično zgodna, a i volim prijateljsku bliskost sa muškarcima i ako me seksualno ne privlače. Normalni muškarci neće ni pomisliti na više osim prijateljstva u slučaju drugarica, barem je tako u mom okruženju i sa strejt devojkama, a nijedna nije ružna.
Autorka:
22 Apr 24
Nisam nigdje napisala da mu zelim braniti zensko drustvo. Zna se sta je djevojka a sta drugarica. Meni je glupo biti u vezi s nekim ko se mazi s drugaricama i smatra da je ok. Znam sta znaci postovati partnera. Nisam se nikada mazila s drugarima. Zasto? Jer znam da tako mogu povrijediti partnera i veza nema smisla. Zato zelim osobu koja ce me postovati. Poznajem dosta ljudi koji su u vezama a rade takve stvari s drugaricama, pogotovo kad nema njihovih cura s njima.
Anonimus:
20 Apr 24
NE mogu da budem sa muskarcem koji nema ni jednu zensku prijateljicu. To je covek koji gleda na zene samo kao komad mesa, inkubator i buducu domacicu. Covek koji ne ume da podrzi svoju drugaricu ne ume da iskreno podrzi i svoju devojku/zenu.
Anonimus:
20 Apr 24
Šta fali
Anonimus:
20 Apr 24
Ne bih bila sa dečkom koji nema drugarice jer to znači da svaku ženu vidi kao potencijalnu partnerku ili osobu s kojom bi spavao.
Anonimus:
20 Apr 24
Hahahaha. Nenormalno je zagrliti prijatelja? Pa to deca rade još u vrtiću.
Bob:
20 Apr 24
Najbolje da svi koji su u vezi odmah prekinu sve kontakte sa suprotnim polovima i kraj price. Ostaju sad samo problem bi ljudi.
Anonimus:
20 Apr 24
Ovi što imaju najviše lajkova obrću priču kao da se dečko mazi sa drugaricama, kao da provodi cijeli dan sa drugaricama. Djevojka to uopšte nije napisala, napisala je ljubljenje i grljenje. Volio bih da vidim djevojku koja će mi zabraniti da prijateljski zagrlim drugaricu ili je u obraz poljubim.
Anonimus:
20 Apr 24
Taj sam
Anonimus:
20 Apr 24
Ok, a može li devojka koja je u vezi da ima drugare???
Anonimus:
20 Apr 24
Ispravno ukoliko i ti ljubis svoje drugove. I obrnuto. Svi mi imsmo prijatelje koje bas volimo ali porajsta ljubakanje. Ok je pozdraviti se rukom
Anonimus:
20 Apr 24
Meni ne treba muskarac koji ima drugarice uopste
Anonimus:
20 Apr 24
Odkad se zagrljaj obicni treba smatratit kao nesto lose? Ja zagrlim i mamu, sestru..zasto bi zagrljaj bio nesto sto bi te asociralo na nesto negativno Msm generalno muski nemaju nesto previse prijateljica, al ako ih imaju i ako ih dugo znaju, ne vidim razlog da se ne smiju zagrlit. Ja sam znao jednu curu tek nekoliko tjedana pa smo se zagrlili i nikd nista nije bilo medju nama. Poljubci su nepotrebni, osim ako se nesto ne cestita...rodjendan, bozic itd.
Isto tako:
20 Apr 24
Moja bivsa se dop. redovno s nekoliko m. osoba kao prijateljski, a nije ih niti poznavala licno. Iako sam u njene dobre namere cak i verovao, u namere nepoznatih osoba nisam mogao. Samim time u meni se stvarao osecaj kako joj nisam dovoljan i da joj je potrebno jos muske paznje. U mojim ocima, to nije nesto sto radis u vezi nebitno momak ili devojka. Iz toga razloga sam u njenim ocima bio strasno ljubomoran. Moze li mi neko reci jesam li ja pecinski covek sto se tice ovoga ili sam u pravu?
Anonimus:
20 Apr 24
Jok, grlice i ljubiti tvoju mamu 😂
Anonimus:
20 Apr 24
I ne treba.
Anonimus:
20 Apr 24
I meni je to ljubakanje bezveze, glupavo .
Bubilii :
19 Apr 24
Neki majmun se upuvao odvratno u autobusu 🤨🧐🤬 Pola putnika je izišlo na prvoj stanici Šta li je jeo 🤔 mrtve lisice?
Anonimus:
19 Apr 24
Veći je problem ako spava s njima...
Anonimus:
19 Apr 24
potpuno razumno, ni ja sa curom koja ima drugare
Anonimus:
19 Apr 24
A čemu ovoliko osuda? Mogu da se kladim da su većinski osudili licemeri. Kao,ne smeta im kad se pročita ovde ili kad čuju od nekoga,a da se radi o njima,onda bi imali totalno drugačije mišljenje. Samo neka se vaše devojke i momci grle i ljubakaju, moj neće sigurno.
Anonimus:
19 Apr 24
Ja ne zelim biti sa momkom koji ima drugarice.
Anonimus:
19 Apr 24
Meni se dugo svidjao jedan decko, i odem na neki zajednički dogadjaj i on je znao da se meni svidja, i onda je drugarice drzao u krilu, grlio, ljubio se sa njim, vatao, i onda radi to i gleda ka meni.. vrlo jadno, to mi je samo pomoglo da ga prebolim i da izbrisem sve iluzije i mastanja jer je on daleko od onoga sto ja zelim...tesko da taj ikad moze biti veran
Brat :
19 Apr 24
Sestro zasto imas komplekse ? Zasto si tako nesigurna u sebe ? Zasto nemas samopouzdanja ? Pa oni su samo drugari, sta umisljas jesi bolesna ?
Anonimus:
19 Apr 24
Kad sam bila nezrela i glupa klinka, bila sam par meseci u vezi sa momkom koji ima 2 najbolje drugarice. Svaki put kad se vide, to su zagrljaji od po pet minuta, ljubakanje u obraz, celo, bradu, nos. Jednom mu je jedna cak i sela u krilo pred mojim ocima a ja glupaca ocutala. Kasnije me ostavi zbog jedne od tih a posle godinu dana i nju ostavi i smuva se sa ovom drugom. Sad, 15 godina posle mi smesno koliki retard sam bila a jos smesnije sto se njih troje svi i dalje druze a svi u brakovima.
Anonimus:
19 Apr 24
A s drugarima ako to radi je u redu????................................
Anonimus:
19 Apr 24
Ove žene sve svetice hahahaha
Anonimus:
19 Apr 24
Ko ti drma kavez? 😂
Istina:
19 Apr 24
To ti smeta jeli? To sto se ti dopisujes sa jos petoricom je sasvim okej. Nebi ikad ozenio ove balkanuse
Anonimus:
19 Apr 24
Grlis li se ti sa muskim prijateljima? Jedino tada ti je ovo okej
Anonimus:
19 Apr 24
Podrzavam! Ali isto to vazi i za zenski rod. Ni ti ne mozes da se ljubis i grlis sa drugim momcima.
Ostavi komentar