#3158241
23 Apr 24
U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare na društvenim mrežama drugih djevojaka poput "avion si" ili "brutalno izgledaš". Više puta sam mu rekla da mi to smeta, ali nije slušao. Odlučila sam uzeti dijete i otići kod svojih jer znam da se neće promijeniti, a moguće je čak i da je već došlo do prevare, ako već nije.
1611
88
63
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
23 Apr 24
Ti si preblaga prema njemu,kako god okreneš. Gadno bi se proveo da sam ja bila na tvom mestu.
Anonimus:
23 Apr 24
Ne mogu ni da zamislim koliko bih se osjećala poniženo da mi se tako šta desi...
Anonimus:
26 Apr 24
M., tebi je jasno da Ce ona dobiti alimentaciju sukladno njegovim prihodima, a ne da Ce on raditi sukladno alimentaciji?
Bla:
25 Apr 24
Neko u komentaru piše da si mu trebala i dijete ostaviti. Pa bože, šokirana sam. Šta je jadno dijete krivo pa da ga ostavlja, ona je djetetu birala oca a nije dijete sebi biralo. Druga stvar, kakva majka ostavlja dijete jer je ljuta na muža?! Mene sramota 3 odobravanja na komentar.
I to sam ti resiJa:
25 Apr 24
Sestro taj te pace nnik varao sedmicno. Proveri i da ti neku bolessst nije navuka. Koliko si paglu ne bi me cudilo. Ostavi to go mnjeto
Anonimus:
25 Apr 24
To je idiot.
Bla:
25 Apr 24
Ne razumijemo stvarno. Napiše nekoj djevojci da je avion i tebi je to ok. Meni bi odmah tu razvod pao.
Anonimus:
25 Apr 24
Sad lijepo predas papire za razvod, onda trazis da imate jednako skrbnistvo pa nek se švaleriše dokle god hoce
Anonimus:
25 Apr 24
Gledaj, da ti objasnim neke stvari. Ja sam imao problem da mi je bio otključan mob i laptop, pa bi tako netko nešto slao s mojih naloga i ja ne bih imao pojma, jer bi se ta poruka s jedne strane obrisala. A i ovo "Slučajno", nisi sigurno slučajno, nego si tražila i našla, tako napiši!
Anonimus:
25 Apr 24
Dramaturgija
PAHI:
25 Apr 24
Najjaci ovi muskarci sto anonimno komentarisu protiv žene... PAPČINEEEE!!!
Dilber :
25 Apr 24
Zasto kretenu nisi ostavila djete, ovako mu samo jos cinis uslugu
M. :
25 Apr 24
Uhvatis lepo odstampas te poruke sve do jedne, pa presavijes tabak i na sud. Do kraja zivota da te izdrzava, da nema vremena da je*e sojke od rada.
Anonimus:
25 Apr 24
I ove žene u komentarima koje se svete mužu-odrala bih ga, uzela decu, blaga si. Koliko zlobe, pa to je otac vašem detetu, ako vas ne voli, zbogom, zadržite dostojanstvo, ako je loš-Bog će mu suditi.
Ожењен мушкарац:
25 Apr 24
Не разумијем потребу да ожењен мушкарац који притом има и дијете пише другим дјевојкама. Чему то? Шта је поента? Само сте незрели, несигурни и недорађени - глупи! Сви могу да варају, само прави мушкарци неће.
Anonimus:
25 Apr 24
Jedini razlog zbog kog sa tim devojkama nije imao ništa je taj što ga one kuliraju. Ne bi se on zaustavio na porukama.
Pdf:
25 Apr 24
Kad je to sve pisao javno,sta li je onda radio tajno ... E jednom prevarant,uvek prevarant,taj se ne menja
.:
25 Apr 24
Nema nista od njega. Nemoj da te izmanipulise.
Anonimus:
24 Apr 24
Taj te vara vec odavno....
Emi:
24 Apr 24
Sve je to u redu samo jednu grešku si napravila. Koliko god da ti je teško dijete treba da ostane kod oca! Ovako ništa nisi naučila svoga muža niti je on naučio lekciju niti zna šta je porodica. Srećno ne očajavaj već život u svoje ruke.
Anonimus:
24 Apr 24
Uzela bih mu svaki cent od alimentacije, ma odrala bih ga. Procitah komentar da trazis dvojno starateljstvo. Slazem se, nemoj mu ciniti uslugu da magarac uziva i juri lujke dok sve pade na tvoja pleca.
Kako da ti kazem...:
24 Apr 24
Prevara se desila kad i dopisivanje o soksu,znaci verovatno broj devojaka s kojima se dopisivao je broj partnerki.Eventualno nisu jos uvek te kojima sporadicno dobacuje na fejsu,ili bar ne sve.Nadam se da mu se neces vracati,sad si mu oslobodila i prostor za privodjenje pa ce biti komotniji i slobodniji.
Anonimus:
24 Apr 24
Cekaj, cekaj, on je javno pisao te komentare???????? Ko u 2024 pise 'avion si' javno????? Koliko ima IQ? 5?
Wtf:
24 Apr 24
Avion si! Pa taj zargon ne koristi niko mladji od 50 godina
Anonimus:
24 Apr 24
Sevap ovim muskarcima vracati sve istom merom jer su inace toliko glupi da nista ne kontaju dok im se ne nacrta a pitanje je dal ce i tad.
Anonimus:
24 Apr 24
Komentar za komentar... Zašto bi se ti osjećala poniženo? Pa svaka budala može da prevari nekog... meni se dogodilo da sam dečku pronašla poruku od bivše, ništa eksplicitno (brisao je). Meni je njega bilo žao, u niti jednom trenu se nisam osjetila ni poniženo ni manje vrijedno jer je taj osjećaj u mojoj kontroli, a ne ovisi o nekom nesigurnom dječaku. Evo ga, još se raspituje za mene... kad bilo ko iskrenu osobu vara ili joj radi nešto iza leđa - gubi!
Anonimus:
24 Apr 24
A ti bi se mogla dopisivati s drugim muskima
Anonimus:
24 Apr 24
ehh sad. ocito mu fali... sto mu nedas? Sto se malo nepotrudis. Idi ako mislis da ce ti ruze cvatati.
Anonimus:
24 Apr 24
Gde nalazite takve balvane, pobogu...? Hitno po samopoštovanje. Ti se još kao pravdaš... Teraj tog nevaspitanog svejeba u qrac, nema tu šta da se raspravljaš. Samo - mrš!
Anonimus:
24 Apr 24
Samo si mu ucinila uslugu. Iznenadi tog "ozenjenog k'o momak zivi" sa dvojnim starateljstvom. Sto bi ti njemu davala vremena da se ponasa kao decko i juri instagramuse dok si ti samohrana majka.
Anonimus:
24 Apr 24
Nijesu mi jasne zene koje mogu i samo jednom da se desi preci preko toga.
Anonimus:
23 Apr 24
U SLUČAJNOM TRENUTKU.... majko sveta koja pismenost
Anonimus:
23 Apr 24
Dobro si ukapirala 🙄
Hanaliza:
23 Apr 24
Dobro si napravila i ne vraćaj se. Nego, kako se navučete na takve čobane? Nije preko noći postao seronja.
AIR-max:
23 Apr 24
Kad vidim te vucibatine kad komentarisu devojkama, i to ozenjeni,zgadi mi se život. Hvala Bogu da ste otišli sa detetom,taj se nikad promeniti neće.
T:
23 Apr 24
Pa vi onda nekome vjerujte i udajte se. Kako vrijeme prolazi, sve mi je draže sto sam sama.
Anonimus:
23 Apr 24
To si trebala napravit odmah nakon 1. saznanja.
Anonimus:
23 Apr 24
Taman ste se nasli. Ista g*vna ste oboje.
Anonimus:
23 Apr 24
Svi to rade, čak im žene znaju pa šute i trpe. To ponašanje je nekako normalizirano u svijetu. Čak i situacije gdje hodaju na cesti, pa lik lomi vrat okrećući se kao majmun. Sve je to ljudima normalno. Svaka čast tko to može pretrpjeti.
Anonimus:
23 Apr 24
Da smo barem sve pametne i snažne kao ti.
калл:
23 Apr 24
"па чак и о сексу" какво изненађење
Ostavi komentar