#3158356
23 Apr 24
Kad sam i sama bila devojčica ukrala sam jednoj devojčici cipele za barbiku jer ja nisam imala. Godinama me proganja ovo, poklonila sam mnogo stvari, lutaka, odeće ali me ovo i dalje proganja. Ne znam kako da se oporavim od toga.
697
58
45
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
24 Apr 24
Moja trauma je drugačija, mene je mama jedne curice optužila da sam joj ukrala narukvicu, a ja istu takvu imala. Dandanas mi žao tog djeteta u meni koje je moralo nedužno trpjeti takvu osudu, ionako sam bila dovoljno splašena i nježna 🥴
Anonimus:
24 Apr 24
Ja sam ukrao u zabavištu neki autić od jednog dečaka, on ga zaboravio a ja odneo kući. To mi se urezalo do dana današnjeg i grize me to.
Anonimus:
01 May 24
Mislim da nas te male krađe i slične stvari čine bolje osobama poslije u životu,ništa se ne događa bez razloga
Yx:
26 Apr 24
Ja sam bila siromašna, samo s mamom. Starije cure su mi stalno davale lošije stvari u zamjenu za sve što sam imala lijepo. I davala sam iz straha.
Anonimus:
26 Apr 24
Uf.Sad si me sjetila kad su meni dvi sestre ukrale barbiku.Dosla sam mami reci,bili smo siromasni i roditelji bi ostali bez rucka da meni nesto kupe.Isle smo kod njihove mame,koja ih je podrzala.Osjecala sam se toliko nesogufno u sebe nakon tog. I danas sam,kad se treba zauzet za sebe. A39 mi je.Osobno sam se znala ispricat za neke stvari ljudima i 10god.nakon dogadaj,iako se vise nismo druzili.Motes napraviti isto.Nije smijesno,vec znak da si dobra osoba i da si bila samo dijete.
An:
25 Apr 24
ispovedi se u crkvi, lično sam osetila ogromno olakšanje kad sam ispovedila neke stvari koje su me mnogo mučila.
Tijana:
25 Apr 24
Oprosti sebi.
Anonimus:
25 Apr 24
Ne se*i molim te
Nevena:
25 Apr 24
I ja sam isto uradila, drugarica je imala stvari za barbiku iz Nemacke, kucicu, bazen, gomilu lepih stvari. Ja sam joj ukrala neku stvarcicu, moji su videli i naravno rekli da joj vratim i kazem da sam greskom ponela. Ona je znala da sam ukrala i mnogo mi je bilo neprijatno, dugo mi je to bilo u glavi.
Dorina:
25 Apr 24
Ja sam svojoj prijateljici ukrala veeeliku lopticu skočicu.. nikad prije to nisam vidjela i toliko mi se svidjela da sam uzela.. imala sam 5 godina.. došla sam kući, tata je vidio šta imam, a ja sam neuspješno slagala da mi je dala.. morala sam ići vratiti i ispričati se, a ja dijete ko dijete, uplašila se i samo joj bacila u dvorište.. nažalost nikad ju više nismo našle, prijateljica mi je oprostila i danas je ona moja kuma ❤️
Anonimus:
25 Apr 24
Vrati ženi cipelice za barbiku i bice ti lakše
Xyz:
25 Apr 24
Ja sam prije 10 godina prosla pored djeda od cca 80 godina, koji je nosio veliku kesu voca. Vjerovatno iz baste. Djed je stao i ponudio mi a ja sam samo prosla pored njega. Nekulturno bahato dijete u pubertetu. Nisam ni zahvalila ni pogledala covjeka ... Evo sada sam odrasla, ali mi ta scena ne izlazi iz glave
Sapatnice... :
25 Apr 24
Hvala Bogu da nisam jedina... Ja sam ukrala lizalicu... Nikada neću zaboraviti.
Ja:
25 Apr 24
Meni je prijateljica, bile smo tada 2. razred poklonila u kutijici malu, malu crvenu kockicu, kao ona za čovječe ne ljuti se ali skroz skroz malenu. Kako su se naše mame družile njena mama je to vidjela kod mene i optužila me da sam im to ukrala 🤷 a njena kćer je to meni poklonila za rođendan bez njenog znanja. Nikad joj nije rekla istinu.
Autorka ispovesti:
24 Apr 24
Samo da znate, drago mi je da nisam jedina i mnogo mi je lakše sada. U pitanju je glupost, možda, da. Ali ja na to ne bih gledala tako, jer znam koliko nama, deci, znače svi ti detalji. Verujem da je davno zaboravila i možda i izgubila još deset pari ali mene zanima moja čista savest. I da, za ove koji savetuju da se ispovedim, pa zar niste pročitali moju ispovest!? Hvala svima. 😘
Anonimus:
24 Apr 24
ja to razumijem. 2x sam ukrala nesto slicno, neke slicice i jos uvijek se toga sa gadjenjem sjecam. grozno 😅
Anonimus:
24 Apr 24
Ja sam isto od komsinice ukrala neku haljinu i cipelice za barbiku kad sam bila mala. Iako su me roditelji vaspitavali da ne lazem i ne kradem. Jer ja nisam imala tako lepe. Lose sam se osecala zbog toga ali sam se i igrala sa njima. Secam se toga ali jbg sta sad, da mogu da se vratim unazad ne bih ukrala, ruzno je. Ali ne opseda me to, bila sam dete, pogresila. Bitno je sam sada generalno bas postena i korektna osoba.
Anonimus:
24 Apr 24
Moj ex me natjerao da idem na ispovjed (iako nisam vjernica) zbog slicne gluposti. Na kraju se svecenik slatko nasmijao, a ex-u je dao veliku pokoru jer me bezveze gnjavio. Dobar neki svecenik….ima smisla.
Anonimus:
24 Apr 24
Ja nikome nista nikad ukrala nisam ali zato moje stvari jesu mnogi,stikere narocito jer sam imala neke rijetke.Ali te osobe koje su to meni uradile su i dan danas takve,ironija s obzirom da su uvijek mene krivili kako "kradem".
Anonimus:
24 Apr 24
Jaooo boze sto ste dobri i slatki. I cipelice i sorts i autic....💕 Kako je ovo nevino ...
Anonimus:
24 Apr 24
Ne prereruj i ne drami.
Anonimus:
24 Apr 24
Sad ću nešto reći i dobiti osude, ali ovo nije normalno. nije normalno ni krasti i ne osjećati krivicu, ali ako te toliko proganja idi na terapiju ili kontaktiraj tu curu reci joj za to.
Anonimus:
24 Apr 24
Tako sto ces zaboraviti. Zaboravila je i ta osoba odavno. Ovo ti kazem kao neko od koga su krali citave lutke.
Anonimus:
23 Apr 24
Tako je i moja rodica ukrala od mene mali parfemcic, ja sam zaboravila da sam ga ikad i imala. Medjutim to je nju proganjalo, godinama ga cuvala i vratila 😂 Kaze koliko je to nju mucilo hahaha, nisam mogla da vjerujem dok evo slicnu ispovjest ne procitah.
Anonimus:
23 Apr 24
Je li ti mozda palo na um da si bila mala i da nisi znala sta radis? Odnosno da ti je mentalni sklop bio drugaciji nego danas?? Hvala. Nema na cemu!!
Anonimus:
23 Apr 24
Исповеди се у Цркви
Anonimus:
23 Apr 24
Isto i ja, sorts, a proslo je 30 godina. Ne znam sta da radim sa time, imala sam sve ali taj sorts mi se toliko svideo da ne znam sta mi je bilo 😭😭😭 nisam lopov, i ovo me izjeda. Sta uraditi?
Anonimus:
23 Apr 24
ispovedi se,i bice ti mnogo lakse.🤗
Anonimus:
23 Apr 24
Hahahaha meni ovo slatko. Pa bila si dete, bitno da kao odrasla osoba znas da to nije ok.
Anonimus:
23 Apr 24
Možeš misliti...
We:
23 Apr 24
Ajde ne preteruj. Stvarno nije baš toliki greh da te godinama proganja.
Dzoni:
23 Apr 24
Mozda je najbolje da je pozoves, izvinis joj se i poklonis nesto u znak izvinjenja, skinuces teret, a svako normalan bi ti oprostio.
Anonimus:
23 Apr 24
Hahaha isto ja, ukrala neku figuricu kad mi je bilo 5 godina. Posle par dana sam je bacila da me ne grize savest hahaha... Dečije bubice, nemoj sebe kriviti pobogu :D
Anonimus:
23 Apr 24
Saznaj adresu, vrati joj i ispričaj se uz simboličan poklon.. ali se ne potpisuj.
Anonimus:
23 Apr 24
Kada budes imala veci problem, zaboravices na ovaj.
Anonimus:
23 Apr 24
Au pa dobro bila si dete, oprosti sebi... sta da radis
Anonimus:
23 Apr 24
Bila si mala i nisi znala bolje. Oprosti si. Oprosti toj djevojčici koja si bila.
strik:
23 Apr 24
bit ce bilje kad krenes u srednju.. 🤣
Anonimus:
23 Apr 24
ispovijedi se ako te toliko muci
Božezašto:
23 Apr 24
Savjest, pusti barbikine cipelice, lijepo je vidjeti da postoje ljudi koji se grizu zbog davno zaboravljenih sitnica
Anonimus:
23 Apr 24
Mene je jedna djevojcica nagovorila da ukradem barbi haljinu,a mama od te druge djevojcice me uhvatila i izbacila iz kuce..sramota koja mi prolazi kroz glavu 20 godina
Anonimus:
23 Apr 24
kad nas previše uče neisplativim poštenjem
Anonimus:
23 Apr 24
si realna
Anonimus:
23 Apr 24
A mila moja🥰 Nemoj se sikirati, to su detinji bezazleni nestasluci.... PS: Meni je ovo preslatko.🥰
Anonimus:
23 Apr 24
Opusteno, posle toga si joj to nadoknadila hiljadu puta. Nisi je ubila bre,polako
Ostavi komentar