#3158496
26 Apr 24
Moj bivši muž pre nego što smo se razveli radio od 9 do 5, pošto je radio od kuće, u 5:05 su mu noge već na stolu i i kreće dremka. Probudi se negde oko 7, naravno odmah bi da večera , u 9 se tusira i u 10 u krevet. I tako svaki dan poslenjih godinu dana braka. Ne ide do prodavnice, ne kuva, ne čisti, ne zna gde nam stoje čisti peskiri, da ne pričam što ne zna kako se uključuje mašina za veš i što nije ni znao da imamo i masinu za sudove! I on misli kako je on san svake žene, i kako će posle razvoda naći drugu. Evo već par meseci me moli da se pomirimo ‘zbog dobrih starih vremena’ pa da njemu stavrno jesu bila dobra, imao je kucnu pomoćnicu koja je radila za džabe, još mu i račune plaćala od svoje plate. Opekla sam se jednom neka hava i drugi put..
2535
97
99
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
26 Apr 24
Brak je zlo za ženu, za muškarca raj.
Anonimus:
26 Apr 24
Meni nije jasno kako dopustite da radite zaradjujete placate racune i da vam muz ne radi nista po kuci kad se vrati sa posla? Ja razumem da je zenama koje su domacice tesko da nateraju muzeve da malo uskoce jer deca/kucni poslovi su mnogo veca obaveza od 8casovnog posla, a mnogi to ne kapiraju, ali vi koje ste zaposlene stvarno mi niste jasne
Anonimus:
06 May 24
E to su vam oni samouvereni smradovi koje vi zene obozavate, a posle kukate. I uvek mi bude drago, jer ste glupe i ne znate da birate.
Milica:
01 May 24
Čovek donosi pare zamisli ti treba da paziš na kuću...., prosto si razmažena
Vaske:
01 May 24
Auuuu koliko femcela u komentarima
Anonimus:
30 Apr 24
fuj, parazit!
Kiki:
30 Apr 24
Izvini ali ti si površna žena i prosta
Iva:
30 Apr 24
Malo mi previše dramiš
Real:
30 Apr 24
Lol, jesi ti realna.., ok on je mogao biti pažljivi, ali ako on donosi pare doma, a ti ne, ne vara te, ne diže ruku na tebe, ja ne znam šta ti hoćeš.., ono pričaš kao da si neki model viktoria secreta plus da samo si ti ta koja donosi pare kući.., mnogo si se umislila i ti i ti zmije jadnice koje ti lajkaju status, a u realnosti upravo radi ovakvih ja sam "kraljica" stavova nemaju niti čuku, a kamoli momka.., ne gine ti ta ista sudbina do kraja života ne opametiš li se na vrijeme..
Anonimus:
30 Apr 24
Pa zasto se zene, savrsene i bez mana, i dalje udaju za muskarce, koji su kako vidimo svakodnevno na ovoj stranici izvor svih problema u braku i koji su puni nekakvih mana.
Anonimus:
30 Apr 24
auh, otišlo je sve u tri pi*ke lepe materine.
Anonimus:
30 Apr 24
Do kad će naši muškarci misliti da imaju zlatne testise i da su im oni jedina vrlina.
Anonimus:
30 Apr 24
A šta bi ti da on radi ko crnac i još da ti radi kucne poslove a ti da glumiš bohinju ko da je tvoj rob a ne muž. Čovek radi tvoji su kuci poslovi il on nek da otkaz a ti radi on ce odradjivati po kuci fuj kakve su danas zene
N:
30 Apr 24
Ni ja ne razumem kako dozvolite to. Verenik i ja tek čekamo stan da bude gotov da bismo započeli zajednički život i uveliko smo razgovarali o svemu što taj život nosi, pa i deljenju poslova. Ako se jedno od nas bude ponašalo kao taj tvoj bivši, sigurno ćemo i mi biti bivši, ali verujem da je to malo verovatno jer se o svemu dogovaramo unapred. Kako tako mutavo ulazite u te brakove, nije mi jasno.
Qwertybl:
29 Apr 24
Generalno sam protiv zena u ovakvim ispovijestima, ali: radio do 5, zatim spavao bar 1h poslije posla. A onda u krevet u 22h i spava do koliko? Pola 8? Znaci unutar 24h on spava minimalno 10.5h? Jesi ikad pokusala ovu racunicu da mu ispostavis?
Drizzle drizzle:
29 Apr 24
Da je izlazio vani i bio ženskaroš, ništa mu od ovog ne bi zamjerala. Tebi je falilo drame u životu pa si mu zato vidjela sve te mane.
Obična :
29 Apr 24
Živim sama, plaća mi je 2000 eura. Volim raditi kućanske poslove i kad se udam ja želim sve raditi. Mogu ja to. Da gledam moje sunce kako spava na mom u mom dnevnom, to bi bio moj svijet.
Anonimus:
29 Apr 24
I još kad mi kaže ti nista ne radiš...pa tačno bi ga udavila,boga mi!Da mi je ova pamet,nikad se ne bi udavala!Nikad!
Anonimus:
29 Apr 24
Ja sam u startu pokazala da necu da budem sobarica,kuvarica itd i on je sa tim sasvim ok, znao je koga zeni. Trenutno sam na porodiljskom i opet kad dodje sa posla radi sta treba ako treba. Cesto ja ne stignem ili sam premorena jer nisam spavala i on uzme i uradi osnovno. Robot nam usisava,ves ko stigne pere i siri,sudove pere masina...starija deca prosetaju psa,izbace djubre,prazne i pune sudomasinu...bukvalno ko sta stigne i moze radi. Svako ponekad gundja al svi nesto radimo,niko ne ladi jaj
Aki:
29 Apr 24
Ne vidim problem.
Stevo:
29 Apr 24
Plata mi je kao 4 zenine, ne placa racune ni ostalo nista, odradjujem poslove u kuci pola pola prakticno kao da nije tu, da li ja treba da ocekujem da ucestvuje u rezijama i kiriji 50% ili sudeci po vasim komentarima da se razvedem cak?
Anonimus:
29 Apr 24
Ne daj se ženo, ne jedi dva puta ista go*na, podrška 🥰 Vuk dlaku mijenja, ćud nikada, DOBRO ZAPAMTITE SVI!!!
#preodgajam muža :
29 Apr 24
Zato žene, majke, nemojte biti sluškinje ni svojim sinovima. Oni će sutra biti nečiji muževi, nemojte da budu ovakvi klošari. Učite ih sve po kući da znaju sami raditi i da je normalno da to rade oba spola.
Mare:
29 Apr 24
Samo nam nisi rekla da li si i ti zaposlena ili ne. A što se tiče tog muža, pa valjda si videla kakav je pre nego što si se udala, ili si samo gledala koliku platu ima.
Anonimus:
29 Apr 24
Zato,drage zene, pamet u glavu sa sinovima. Ne pravite ih invalidima.Treba sve da ih naucite da rade,da budu samostalni,da mogu da zasnuju svoje porodice.Odgovorno tvrdim da su majke krive sto su muskarci takvi.Moja svekrva je sinu namestala krevet sve dok nije izasao iz kuce sa skoro 30.Kod mene je naucio i masine da ukljuci,da usisa,obrise.Ne kuva jedino i ne riba kupatilo.Za kupatilo sam ja kriva jer sam imala nervni slom kad je uzeo celo da riba domestosom jer ne zna...
Andjelka:
29 Apr 24
Ja stvarno ne znam gde pronalazite takve? Moj bivsi je bio gad jer je varao, ali kad smo bili zajedno bilo je zabavno i radio je i zezao se i super smo se provodili. Gde nadjete ta mrtva puvala nije mi jasno.
Anonimus :
29 Apr 24
Druga zena i prvi muz. Jedina kombinacij koja moze da bude ok brak. Sve ostalo ode u k kad tad.
Anonimus:
29 Apr 24
I zato mi do sada nije opstala niti jedna veza. Jos su se njihove majke ljutile jer sam smatrala da oboje moramo pospremati i kuhati. Ja radim isto koliko i oni, zivjeli su u mom stanu pa da ne bi jos i glumila sluskinju. Nisam niciji rob. Bolje mi je samoj nego s ljencinama.
Anonimus:
28 Apr 24
Ako se ikad razvedem nema sanse da bih se ponovo udala. Sestro to ti je sve robija. Oni uopste nisu svesni nicega
Anonimus:
28 Apr 24
Hahaha kako se pjene “muskarci” kad vide da su ostali bez besplatnih kućnih pomoćnica, mama ti je razmaženo žensko derište, sroljo jedan
Anonimus:
26 Apr 24
Samo mi nije jasno sta ti znaci ovo na kraju- i drugi put...potpuno promasila haha
Anonimus:
26 Apr 24
Ja ne znam zasto to trpite? Ja sam ovom svom rekla ili ces da cistis ili ces da platis. Resio je da placa. Imamo zenu koja dodje 1 nedeljno, oriba kuhinju, kupatilo i upali par masina vesa. Ovo ostalo nije tako zahtevno. A muzu je lakse da odradi dodatne sate na poslu i da zaradi taj novac nego da cisti. Namirnice narucujemo, da ustedimo vreme. I eto, na dnevnoj bazi, ja izgubim mozda sat vremena oko obaveza. On radi oko 50 sati nedeljno. Ostatak vremena uzivamo
Anonimus:
26 Apr 24
Pa šta ako ne zna da upali veš mašinu, ne zna ni moj. A zašto mora sve da zna. Meni je sasvim dovoljno sto mi moj muz skoro svako dan skuva ručak jer radi dvokratno i posle podne je kući dok ja radim. Često ode i do prodavnice i opere sudje. Šta bi još trebala od njega da tražim i da pegla i širi veš i da menja posteljinu, ušiva pocepanu majicu i pravi kolače.
Anonimus:
26 Apr 24
Kraljice! Neka moli mamu sad koja ga nije naučila nicemu da mu radi ona!
Anonimus:
26 Apr 24
Ne bih da nekom solim pamet ali i do tebe je jer si mu to dozvolila. Prala si, kuvala si, čistila si. Dakle, prestaneš sve to da radiš dok sam ne uzme. Kod mene nikad nije moglo da se bude kao u hotelu, zato moj suprug radi sve kućne. Srećno!
S:
26 Apr 24
Hahahahahahaha, da li ovo zaista postoji? I ti si godinu dana to trpela, a cekaj, gde je da izadjete na veceru, pice, soping? Putovanje? Ja sam musko i znam kako se ja ponasam, gde je da te saceka posle posla ako radis, sitnice, cokoladice, vikend putovanja?
Anonimus:
26 Apr 24
Amen sestro, amen.
Anonimus:
26 Apr 24
ne planiram da se pečem brakom, u suštini je svaki takav
Anonimus:
26 Apr 24
Pouka za devojke (a i momke u nekim slučajevima): ne venčavajte se ako osoba ne zna osnovne kućne poslove. Sačekajte da vaš verenik/verenica nauči da spremi neka jednostavna jela, pusti mašinu, usisava, promeni sijalicu, očisti kadu i WC šolju itd. pa onda u brak.
Anonimus:
26 Apr 24
Naši muškarci su oduvijek bili sirotinja. Nemaju ni neke pare, već im žene plaćaju račune i kupuju hranu, oni daju za kladionicu i ljubavnice. O kući i kućnim poslovima da ne pričamo. Užas, ni M od muškaraca nisu. To su amebe i mamine bebe. Za nas su stranci, ne balkanci.
Anonimus:
26 Apr 24
Svaka čast što ste imali hrabrosti, snage i volje za ono što sve prethodne generacije žena naših područja nisu.
Anonimus:
26 Apr 24
Isti slučaj,samo moj meni govori kako on radi i kako treba da odmara.
Ostavi komentar