#3158581
27 Apr 24
Prvi put u životu sam se suprotstavila mužu i njegovoj porodici na njihovo manipulativni ponašanje. Dugo sam prihvatala da su mu oni prioritet kao i on sam sebi, dok moje osnovne potrebe i želje nije ni pokušao da čuje. Ali ljudi dragi taj bjes, osvetoljubivost, bez trunke empatije kad maske padnu, nisam u životu doživjela. Sve je učinio da mi napakosti iako mu ama baš ništa nisam činila. Kolko narcisi mogu biti okrutni kada im se prvi put kaže NE. Drago mi je da sam se izvukla iz te toksične porodice.
1825
49
22
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
28 Apr 24
Tačno prepoznajem o čemu pričaš. Ali, za razliku od mene, bar si uspela da se izvučeš. Kod mene je takav jedan član primarne porodice, sa kojom ni ne živim, ali viđamo se povremeno na okupljanjima. Jedini način da ga izbegnem je da odsečem celu porodicu.
Anonimus:
27 Apr 24
To se meni desilo sa bratom. Dok je sve bilo po njegovom, jos se i ponasao normalno. Kada sam mu prvi put prigovorila, mister Hajd se pojavio. Takvo ponasanje ne bih ocekivala ni od najgoreg neprijatelja. Samo pobeci od takvih.
M. :
05 May 24
Moja svekrva meni isto tako brani da imam prijateljice, jer po njenom sad sam udata zena i samo trebam imati njenog sina i novu porodicu, ostalo izbrisati iz zivota, pacenica!
Anonimus:
04 May 24
Uspalile se balkanuše ajde idi donesi lavor i peri svom gospodaru noge
E. :
02 May 24
Meni je svekrva uništila dva rođendana od tri koliko sam u braku, taj put je bila bolesna, bavila se sa sobom.
Anonimus:
02 May 24
Moja tetka je mojoj baki (njenoj mami) i meni ravila pakao. Kad sam se konačno ohrabrila da s eđubretu suprostavim uvek sam bila ućutkivana da je greh od Boga i ljudi. Za to vreme ona i njen švaler su neviđene žrtve. zato nam je sve i tako. Dokle god budemo dozvoljavali da nam rod rođeni uništava živote, bićemo nesrećni.
Anonimus:
02 May 24
Živim s tim na zalost
Za "Lena"::
02 May 24
Pa curo ti i dalje cekaj, ako volis i cijenis njega toliko vise nego samu sebe.
:):
02 May 24
Zene moje lijepe imam i ja narcisa i dvoje male djece, znaci cim bude prilika bjezim. Sta hocu da kazem ne dajte na sebe koliko bilo tesko znam, ne dajte da vas takav covjek gura dole, mislite samo na sebe i svoju djecu ako imate i naravno plan u glavi kako ga se rjesiti! Sretno 😌
Ista:
02 May 24
Isti problem, samo mama, seka i tajo sta kazu to je zakon. Prije dva dana predala za starateljstvo, nazalost zauvijek vezana za takvu porodicu , ali imam svog andjelka
Iskra:
02 May 24
Dok ti je odgovaralo trpila si ih...
Anonimus:
02 May 24
Od narcisa je tesko pobeci i posle 6godina me ne ostavljaju na miru.
Anonimus:
29 Apr 24
Kao da vidim sebe. I moj je pickonja prvoklasna gde su mu mama i tata ispred zene!
Anonimus::
29 Apr 24
Nažalost znam kako ti je i živim sa takvim narcisom ali ne znam kako da mu se suprotstavim...
Ja:
28 Apr 24
Razumem sve. Ne pitaj kako
Me:
28 Apr 24
Sretn ti!
Anonimus:
28 Apr 24
Blago tebi...ja sa narcisom jos uvek...
nix:
28 Apr 24
I moj muz kad god bih mu rekla da mi nesto smeta od strane njegovih,govorio je da pretjerujem i da me niko ne maltretira da bi mi smetalo nešto toliko,znaci trebam cekati da me pocnu maltretirati da bih mogla reci da mi smeta nešto. To sto mi smeta sto me na svakom cosku pitaju gdje sam bila,gdje idem,gdje idemo mi i tako dalje,to ne treba da mi smeta.
Lena:
27 Apr 24
Moj decko zivi radi sa svojjma nije spreman da se odvoji imamo lo 30 godina. Umesto da budemo zajedni otputovao je na porodicno putovanje a ja cekam da se vidimo sledeci termin.
Flora:
27 Apr 24
Drago mi je zbog tebe. Sad će sve biti bolje.
Anonimus:
27 Apr 24
Zato u svakom odnosu treba imati stav od starta.
Anonimus:
27 Apr 24
To ne zna niko ko nije dozivio. Nazalost, i ja sam izucila temu narcisa do tancina. Tu nema osobe. Tu je samo praznina. Doslovno nema osobe u tijelu.
Ostavi komentar