#3159252
28 Apr 24
Ne mogu da se natjeram da pišem diplomski rad iako znam da bi mi konačan završetak faksa riješio ogroman teret s leđa. Faks nisam volio, ne smatram se dovoljno stručnim u tom području i sramim se reći da sam to što sam studirao. Vučem samo diplomski rad godinama. Tragedija je što istovremeno ne radim druge korake u životu jer čekam da završim faks pa ću onda.
245
58
14
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
28 Apr 24
Nije to tragedija. Znas i sam u dubini da odlazes taj rad i zavrsetak faksa jer tad moras poceti raditi i biti odgovoran sam za sebe,ne zelis odrasti.
Anonimus:
28 Apr 24
Meni je strašno pomoglo da idem da pišem u biblioteku. Godinu dana nisam mogla da se nateram, onda sam počela da idem svaki dan u biblioteku i napisala sam ga za 3 meseca. Isto preporučujem i tebi.
Anonimus:
29 Apr 24
Bar se zaposli, nemoj biti parazit.
I to sam ti resiJo:
29 Apr 24
Pravilno se smatras nestrucnim, sto i jesi. Opste poznata cinjenica je da se po diplomiranju steknu/poseduju terijska znanja. Dok zanat/strucnost peces u praksi, primenom tih znanja, daljim ucenjem, radom i unapredjujuci sebe. Dakle overtinkujes nepotrebno. Cak i to sto overtinkujes u 99% znaci da ces biti uspesan, jer si svestan svojih mana/samokritican si! Samo napred
Mutko:
29 Apr 24
Plati nekom neka ti napiše.
Anonimus:
28 Apr 24
Ja nisam 6g mogla ga zavrsiti, pomogla mi je knjiga Atomske navike, odnosno pravilo 2 minute. Bukvalno pocni tako da danas samo pripremi laptop, otvorit word, pripremi radni stol. 2 minute. Zatim sutradan sjedi za laptop i radi na diplomskom samo 2 minute i zaklopi laptop. Sutradan povecaj na 5, 10 itd. i vjeruj mi, zakotrljat ce se.
Rhodo:
28 Apr 24
Nije kul sti ovo sugerisem ali plati nekog da ga uradi umesto tebe. Bila sam na tvom mestu. Najbolje je tako inace ces sasvim potonuti. Znam kako je to kad si vezan za nesto sto u tvojoj glavi uslovljava ostalo.
Anonimus:
28 Apr 24
Ista situacija, ne znam sta da radim, stagniram u zivotu i izjedam se psihicki a nikako da prelomim
Anonimus:
28 Apr 24
Lenstina klasična. Umesto da uradiš to i korak po korak ides da se osamostalis, ti lensvujes ko neka bagabunda. Nema glupljih ljudi od takvih parazita.
Anonimus:
28 Apr 24
Izaberi 3 predmeta koja su najbliža tvom interesovanju, od toga biraj predmet koji je jednostavniji za polaganje a ima dobru temu o kojoj možeš da pišeš. Savet za temu možeš da potražiš od mentora ili starijeg studenta koji je već završio. Gledaj to odvojeno od sebe ako treba, kao da radiš temu i odbranu za prijatelja, kao da pomažeš drugome. Od tebe se očekuje da znaš da objasniš temu svog rada, i da pokažeš umeće istraživanja.
Ostavi komentar