#3159253
28 Apr 24
Čim vidite da je kod žene uvek sve u fulu od frizure, šminke, nakita i garderobe, ali uvek sve to znajte da je bez svega toga ružna ko grob. Znam mnogo žena i uvek je takav slučaj. Nije za džabe to što ona nikad ne može vani na običnu ako nije sva sređena u fulu. A tek po kući...
351
1229
72
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
29 Apr 24
Ja imam drugaricu koju sam svega par puta vidjela nenasminkanu i to na nocenjima. A djevojka je preelijepa i bez sminke. Kad ilazi na obicnu veceru, nosi stikle, nokti uvijek sredjeni, kosa ispeglana. I ne, nije neka supljarka. Zavrsila je fakultet i radi u struci u Austriji. U zivotu je imala dvije ozbiljne veze od kojih je jedna zavrsila brakom. Dakle, apsolutno netacno.
Anonimus:
29 Apr 24
Neke žene vole biti sređene i to je lijepo.Kad si mlad manje treba ulagati u izgled ali s godinama se vidi ko drži do izgleda.Puno više i novca i vremena mi treba kad sam starija da izgledam pristojno.Podržavam sređene žene i divim se volji, vremenu i novcu koje ulažu u svoj izgled
Anonimus:
02 May 24
Nije sigurno ruzna kao grob već logicno ako nekoga vidimo samo sa sminkom, kada skine sminku ogroman je kontrast 😁 Isto kao kad se neko ne sminka pa odjednom dodje nasminkan. smarate sa tom pricom lijep/ruzan. Treba raditi na sebi i biti dobar covjek, sto autor sumnjam da je, izgled nije nesto sto je nasa zasluga u potpunosti, a osobine, maniri i ljudskost jesu! Na tome poradi 😉
Anonimus:
02 May 24
Mene je moj decko ohrabrio da izgledam slatko bez sminke. I ljepse je kad se mazimo. Tako sam se navikla pa se sad samo ponekad sminkam.
Anonimus:
02 May 24
Ljepota je u karakteru,umu,dobroti,a ove fufe ispeglane,a smrdi I'm iz usta,a najveći uspeh posle predmetnih kilometara naci bilo sto...
Anonimus:
01 May 24
ne, nego zene koje se transformisu sa sminkom… Ovo danas sta sminkerke rade je menjanje licnog opisa.
Anonimus:
01 May 24
Ja sam najvise komplimenata dobila u najgorim izdanjima. Ne brinite, lijepi su lijepi, a oni koji tu nisu ili se tako ne osjecaju, pisu ovakve gluposti😉
Anonimus:
01 May 24
Mislim da se samo treba prilagoditi prilici, najvaznije je biti cist i uredan a onda sve ostalo. Normalno je da se devojke ne sminkaju za treninge, trcanje i slicno, da stave malo sminke za neke dnevne aktivnosti ili jacu sminku uvece, za proslave itd. Uostalom, neke zene uopste i ne vole sminku i to je okej, naravno da nisu manje "zene" zbog toga, ali neke volimo i uzivamo u tome, samo prilagodimo prilici❤️
Fakof:
01 May 24
Kaze znam mnogo žena ( al ti nijedna nije dala, pa si zao) haha sjebale te.
Anonimus:
01 May 24
Količina pick me likuša u komentarima😂 "Ja kao žena apsolutno se slažem. Molim vas obaspite me svojom pažnjom jer sam ja posebna pahuljica, nisam kao druge devojke koje se šminkaju i lakiraju nokte"
Ja licno:
01 May 24
Postoje zene koje drze do sebe i svog izgleda. Biti sredjena nije stvar moranja vec prije svega higijene.Ako ti je kosa uvijek cista i odjeca uvijek skladna to znaci da si cista.Ako si sredjena to znaci da si uredna i da drzis do sebe jer cijenis sebe.
Anonimus:
01 May 24
A vidiš, ja znam bar 10 žena koje bi opovrgle tvoju debilnu teoriju
Anonimus:
01 May 24
Dokle ćete generalizirati? Dokle?
Anonimus:
01 May 24
Imam drugaricu koja kad skine šminku izgleda toliko ružno da je razumem zašto ide svuda našminkana.
Oj:
01 May 24
Al ova sto napisa da cura ima fakultet i radi u Austriji,kakve to veze ima sa ispovijescu..🤣🤣
Višak:
01 May 24
Istina 100%. I točno se vidi djevojke koje stave šminku ali su prirodno lijepe. Treba malo istreniranije oko za to ali se vidi u konačnici. Znao djevojku jednu lijepa bila k'o anđeo, godine šminkanja i pokušavanja da se dopadne svime je joj izjelo em lice em karakter. Šteta.
Anonimus:
30 Apr 24
Zenu sa sminkom ne mozes ni da poljubis, niti da se mazis s njom. A sutra u zivotu cete najvaci deo provesti u trenucima mazenja u kuci, treba to maziti ako je ruzno bez sminke. U pravu si.
Micaa:
30 Apr 24
Idi iscedi te bubuljice i plači malooooo i gledaj svoja posla.
Lepotica:
30 Apr 24
Ti mora da si ruzna i aljkava i smrdiš na kilometar kao i tvoje misli. Ona odiše svežinom i lepotom a ti zlobom. Ćaoooo 😁
Anonimus:
30 Apr 24
Što vam to znači, sređena, dotjerana? Evo, vidim mladu ženu, ima traperice i usku majicu kratkih rukava, na nogama ima tenisice. Kosa joj je raspuštena. I žena izgleda top. Ne djeluje da ima puno šminke ili uopće šminke na licu. Je li to sređeno ili mora imati slojeve odjeće, nakit, full make up ili što?
Anonimus:
30 Apr 24
Pa i sredjujemo se da izgledamo bolje. Isse
any.m:
30 Apr 24
Lijepa zena je uvijek lijepa i to ne moze sakriti nikakva losa odjeca niti nesredenost.Cak se i na starijim zenama vidi jesu li bile lijepe u mladosti.s druge strane,kad si ruzan,nikakva sminka ne pomaze.Ima djevojaka koje su bez sminke u trenerci ljepse od nekih koje su full sredene za grad.jedno je dotjerivanje a drugo ljepota.
/:
30 Apr 24
bože me sačuvaj ove ograničenosti
Anonimus:
30 Apr 24
ružna sam i sa šmimkom i bez
Anonimus:
29 Apr 24
Ja kao zensko ovo potpisujem. Istina je ziva.
Nataša:
29 Apr 24
Veću glupost nisam pročitala!
Anonimus:
29 Apr 24
Ne,nije istina,ni blizu istine. Naravno da je svako ljepsi kad se sredi i nasminka,ali ovo je glupost. Sto se tice mojih prijateljica,primjetila sam da se tako ponasaju cure kojima je mama uvijek sredjena i na njih je prenijela da se ni smece ne baca bez da se lijepo obuces i nasminkas.
Anonimus:
29 Apr 24
Ovo je apsolutna istina. Po pisanju se vidi da autor/ka nije mislio/la na urednost i cistu kosu, nego na fasadu od šminke.
Anonimus:
29 Apr 24
ja kod zene kad vidim kako se ponasa prema najblizima(roditelji, braca i sestre) sve sam vidio sto trebam znati o njoj ...
Anonimus:
29 Apr 24
Tacno je, ja sam zensko i sama svedocim da sam nemerljivo lepsa sa sminkom. I zato i kazem da su muskarci lepsa polovina, kod njih nema cifranja i ostalog. Sto vidis to i dobijes. A i ovo za Azazela je ziva istina, znaju oni koji su proucavali Bibliju i Enohovu knjigu.
Anonimus:
29 Apr 24
Kažu kad vi trgovci rabljenim autima radili to što žene rade glede svog izgleda, svi bi završili na dugogodišnjoj robiji.
Anonimus:
29 Apr 24
Ja uopste nisam ruzna nesredjena ali sam naravno lepsa kada se doteram, a sminkam se tako da vecina jedva i primeti. Jednostavno se bolje osecam kada sam sredjena, ciste kose, namirisana i doterana. U kući mi je takodje jako uredno ali recimo ne volim da kuvam pa zato i stizem da sredim. Muz voli kulinarstvo i to je njegov reon. I da, naravno da do prodavnice u kraju i slicnih mesta idem bez sminke i u trenerci ali na kafice, setnje po gradu nikada.
Anonimus:
29 Apr 24
To je osnovna higijena..
Anonimus:
29 Apr 24
ovo će jako ružno od mene zvučati, ali često primjetim kod cure tako nešto..prvo mi izgleda zgodno, lijepo i onda ka ju gledam dulje od sekunde prijetim da nije nešto jako lijepa, već je sređena pa na prvi pogled izgleda lijepa.
Anonimus:
29 Apr 24
ev jednog što blatnjav poslije utakmice ide u klub bariti ribe koje ne izlaze u klub
Anonimus:
29 Apr 24
Nažalost manje-vise ivi je istina.Koliko sam ih pre upoznao,kad ih vidiš u gradu tip top sređene a ne daj boze kući da im banes nenajavljen na kafu,da padnes u nesvest.
Anonimus:
29 Apr 24
Zena je zeni vuk. Bilo i bice.
Anonimus:
29 Apr 24
Zensko sam ali ovo je jedna velika istina..
Anonimus:
29 Apr 24
Ovo je istina.
Anonimus:
29 Apr 24
Ja sam tu i tamo, podeljenog sam mišljenja. Nit odobravam ovo,nit osuđujem. ružno je napisano, ali ima istine u tome da dosta žena ima kompleks i da ih šminka totalno promeni. Sa i bez,totalno druge osobe. Ako ćemo pošteno, da ste muškarac,da li bi voleli da budete sa nekim ko izgleda kao jedna osoba dok je sređena,a bez toga totalno druga? Ovo se odnosi na one što ne smeju da skinu fasadu pred nekim,pa se ujutru šokiraš.
Anonimus:
29 Apr 24
Apsolutno netacno. Lepa sam i zgodna, tako bar kazu, a uvek sam sređena, gde god da idem. Volim da sam nasminkana, doterana, da mi je lepa kosa, mindjuse na ušima, uvek, ali isto tako nemam problem da me neko ''uhvati'' nespremnu. U mom slucaju, kad bas pocnem preterano da se lickam, tad sam iznutra lose, pa eto bar na taj nacin da se osecam bolje.
Nina:
29 Apr 24
Postoje žene, koje drže do sebe u svakoj prilici, kao i one kojima je sve mrsko, pa tako i urediti se za neku svečanu priliku. Sve je stvar ličnog izbora, ali reći da žene, koje drže do sebe su sve mahom ružne je zao i odvratan komentar. Čak i one, kojima je mrsko nisu ružne. Sve su lijepe.
Anonimus:
28 Apr 24
čim vidite da muškarac komentarišeb žene generalno, znajte da nije sav sređen u glavi
Anonimus:
28 Apr 24
Ko bioskop si Smesan. Evo ja sam ta sredjena, ds mi je videti tebe lepotana sigurna sam da si metar i ziket.
Anonimus:
28 Apr 24
Kao zena, sigurna sam da je ovo pisala iskljucivo zena.. Sta tebe briga da li se ona sredjuje jer voli da bude tip top ili je u pitanju neki drugi razlog? Ljepota je relativna stvar, prolazna, ali kad je neko grdan u dusi onda dzaba sve. Svoga posla 'prirodna ljepotice'!
Anonimus:
28 Apr 24
Ehh, u kom ti vremenu tj svetu zivis..?!
Anonimus:
28 Apr 24
Apsolutno nije istina. Imam dvije drugarice koje su prirodne ljepotice ali su uvijek sređene jer to vole. Crte lica, građu tijela, visinu, simetriju ne možeš sakriti koliko god se sređivao.
Anonimus:
28 Apr 24
Ne bih nikoga da omalovazavam , i sama sam zensko ...Ali ima pomalo istine u ovome, i ja sam primetila da obicno osobe koje su malo manje prirodno lepe vise naginju ka sredjivanju... Kao neka vrsta kompenzacije....
Anonimus:
28 Apr 24
Azazel pali andjeo je ljude poducio da koriste sminku i nakit, to je sve bilo pre potopa. Nije ni cudo sto sminka deluje magijski na muskarce jer moze bukvalno fizionomiju licana zeni da izmeni.
Anonimus:
28 Apr 24
Strašno da tako razmišljate,zaista. To je kao da osuđujete nekoga tko se ne šminka...
Anonimus:
28 Apr 24
Jadne mi zene... Ako nismo sredjene, onda smo zapustene i fuj. Ako smo sredjene, ne valja ni to. Sjasite vise sa zena.
:) :
28 Apr 24
To je apsolutno sloboda svake žene, da se sredi ako hoće i kako hoće. Može i balsku haljinu da nosi ukoliko želi. Gledajte svoje živote..
Anonimus:
28 Apr 24
Pa zasto je bitno kako izgleda hahahha Zar muskarci ne traze dobrotu, vernost i sl.?
Anonimus:
28 Apr 24
Kako je ovo uopšte prošlo filter?
Anonimus:
28 Apr 24
Koliko mržnje prema ženama majko mila.... ovim muškarcima su tačno mozgovi isprani glupostima. Ženite svoje savršene bez šminke, mame.
Anonimus:
28 Apr 24
Šta se ti pak sekiraš?
Anonimus:
28 Apr 24
muške rugobe ne mogu da se zakamufliraju ni sa čim, niti umeju
Anonimus:
28 Apr 24
Da imaš oči znao bi to svakako
Anonimus:
28 Apr 24
Kao žena koja nije uvijek naŝminkana i isfrizirana, ali uvijek čista i svježa, slažem se sa tpbom.
Anonimus:
28 Apr 24
ruzna sam ali je dovoljno da izvucem mini ajlajner i zacesljam obrve i moja faca je potpuno druga. Inace se sredjujem i u kuci ssm sredjena. I? Nemam novac za estetiku ali sredicu se. I mi ruzni moramo da se snalazimo. I da zivimo. Ne mogu svi biti lepi.
Ostavi komentar