#368909
26 Nov 13
Svaki put kada nađem curu uvijek razmišljam o tome kako će moja budućnost izgledati sa njom, šta će drugi misliti o njoj, i šta će moji roditelji misliti o njoj. Ne želim nekoga ko će cijeli dan sjediti po kući i gledati TV. Inače, mama mi je direktorica pa i onda kad se vrati s posla radi skoro cijelo veče po kući sve dok ne zaspi. Ne bih da je razočaram.
2210
1667
69
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
26 Nov 13
Mamin sincic :)
Anonimus:
26 Nov 13
Hahaha. Prvi put procitam da muskarac ne zeli nekog ko ce sjediti po cijeli dan i gledati tv. Da se ti nisi malo zbunio? To vi radite dok zene drze cijelu kucu, djecu i brak u svojim rukama.
Anonimus:
06 Jan 15
Koliko ste vi maloumni,strasno... A zena koja ima muza koji nista ne radi po ceo dan ,sama si ga birala...
naizgled luda:
06 Jan 15
E ja se nikad ne bih udala za covjeka koji me bira da ne bi razocarao majku. Ne kazem to jer sam lijena I lezim citav dan, ne vec dosta toga obavljam. A ti decko zapamti da ces ti da zivis s tom zenom a ne tvoja majka niti bilo ko drugi. Tako da izaberi neku koju ces ti da volis I koja ce tebi da odgovara, tebi,a ne nekom drugim.
Anonimus:
27 Oct 14
Edipe, tebi zena ne treba.
Anonimus:
19 Oct 14
Evo ja imam muza koji je u stanju ceo dan da bulji u tv...katastrofa! Bilo sta ce da gleda samo da gleda...I tako je otkad ga znam. Posla nema a i ne interesuje ga da nadje. Sanja o inostranstvu. Ovde mu se ne isplati da radi...Ma,puci cu! A imamo malo dete i postao mi je nepodnosljiv zbog te pasivnosti..dok ja po ceo dan ne stanem,uvek imam posla po kuci. A on,ako nije u krevetu ispred tv-a,onda je za kompjuterom. Ima 40godina.
Anonimus:
09 Sep 14
Lijepo mi se smuci na ovakve tipove imala sam istog .Mama ovo mama ono moja mama jako lijepo kuha moja mama najbolje zna.. a onda je automatski uzvisavao svoju mamu a moja znaci ne valja. j*bala sam mu m... mnogo puta a ti frajeru ne primas radnicu u svoju firmu koja nece samo raditi i raditi .J*bo ti to .Cini se meni da ti imas para ali si skrtocina velika pa bi ti bio kraj svijeta da zena ne zaradi to sto jedete zajedno!
Anonimus:
30 Nov 13
Svi su sada sudije. Svi su sada pametni i sole pamet a svi ste vi isti. Koji bre edipov sindrom i koji mamin sin? Izguglajte malo edipov sindrom i videcete sta znaci. Covek jednostavno ne zeli da uzme neku koja ce po celi dan da gleda serije i da narucuje brzu hranu. Ko ne razume (to su ovi sto prozivaju za edipov sindrom i mamin sin) nek ne osudjuje. Uostalom,ispricajte neku vasu pricu pa da mi vas "sakatimo" .... pozdrav ovom liku....
Anonimus:
29 Nov 13
Edipovac da ne pogresis ti ozeni kevu.
Anonimus:
28 Nov 13
Dusa mamina, hajde idi malo do zapada i pogledaj kako i sinovi predsednica zive i razmisljaju....ja zivim od razvoda u austriji, bas od maminog sina...iako je zivela daleko od nas700km. Ali, svakodnevno je bila "prisutna"i ni jedan rucak nije skuvala, bila biznisman...zena, i u razcosui je rekla kako sam ja nikakva domacica...a, moj stan koji smo na pola dobili i sav moj licni inventar sam oatavila mu i otisla sa sinom ovamo..mozak odmaram od maminih sinova..ej, decko, mama nece sto god da zivi.
Anonimus:
28 Nov 13
Hmmm. To je sindrom male sredine. Ko, sta? Kako? Gde? I najbitnije sta se ko da kaze? E bas to vremenom prelazi u kompleks, a to vec nije dobro. Uopste te nisam shvatila kao maminog sina, vec nekog ko potajno masta o zajednickom zivotu I brine se " kako sutra" s obzirom na danasnje ponasanje omladine. Brez brige, vremenom se sve menja pa cak I navike ;)
jao:
27 Nov 13
Mamin sincic se ne namjerava ni seliti od svoje majčice, ajooj kako slatko NOT
Anonimus:
27 Nov 13
Autoru, imala sam decka koji je isti kao i ti, naglasak je na IMALA... u svakoj nasoj svadji ili necemu drugom njegova je majka imala zadnju rijec pa sam zakljucila da se vrati lijepo kod nje i tocka!
Anonimus:
27 Nov 13
A ljubav i ti fazoni :D
Anonimus:
27 Nov 13
Brate, ljudi, sta vam je. Uostalom, ovo je ispovest, ne - "razapnimo me zbog ovoga/podsmevajmo mi se zbog ovoga". Ja te apsolutno podrzavam, naravno da trazis nekoga ko ispunjava neku tvoju "viziju", jedini predlog koji bih dala jeste da ne radis to (samo) radi svojih i okoline, nego prvenstveno radi sebe - ok je da i oni budu zadovoljni, ali ti si taj koji ces sa tom devojkom biti i poznavati je celu. Pozdrav, zelim ti sve najbolje. :)
Jana:
27 Nov 13
Mislim da je ovo napisao moj bivsi :D
Anonimus:
26 Nov 13
Edipovac :D
Anonimus:
26 Nov 13
Boze sacuvaj. Mene od ovakvih likova.
Anonimus:
26 Nov 13
Kad smo se dotakli vaspitavanja,evo jednog pitanja:koliko oceva uopste ucestvuje u vaspitavanju djece?Ako je djete dobro onda je to njegova zasluga iako je vise vremena bio u kafanama nego sa djecom,a ako je lose onda je majka kriva.I pobogu ZENA NIJE ROB.Dns zene pored kucnih poslova,djece i rada na livadama i njivama (ipak je ovo Balkan) moraju i da imaju posao kako bi prehranile porodicu.I opet nikakvih zasluga dok npr kad moj tata opere sudje(1 u 10 god) ocekuje zlatnu medalju.
Anonimus:
26 Nov 13
Majka mog biseg htela da ide sa nama na Adu, posle se jos pitao zasto ja necu da idem na Adu uopste.
Anonimus:
26 Nov 13
Ti imas edipov kompleks... :D
Anonimus:
26 Nov 13
Edipov kompleks.
Anonimus:
26 Nov 13
OMG! Bitno je da se tebi dopada osoba i da se vi slazete ,a ne da li se tvojoj mami svidja... Pobogu!
angel :):
26 Nov 13
Makarije duso danima mi se kosa na glavi dize zbog tebe:))
Makarije_Čudotvorac:
26 Nov 13
Često sam gledao svojim očima kako propadaju brakovi jer većina Žena ne može bez svoje mame. U svemu Vam je bilo najbitnije njeno mišljenje pa zašto ste se onda udavale ljubi Vas majka koja Vam želi dobro i kada Vam 'nesvjesno' uništava brak.
Anonimus:
26 Nov 13
Pa draga moja jel te tera neko to da trpis? razvedi se,mislim ne znam ni sto si se udala za takvog. Mada zene su ponelad teski mazohisti,najveca ambicija im je da se udaju pa ni ne razmisljaju svojom glavom i posle nesto kukaju. Menjaj to.
DD:
26 Nov 13
Mamin djecak! Mama ovo mama ono...mama mama mama! Kao da samo ti imas mamu! Ma fuj!
Anonimus:
26 Nov 13
Ne bi da je razočaraš!? Nema tvoja majka vezeeeee sa tim, čoveče, uh, što me iznervira sad!!! Oženi mamičku, dobro ti kažu ljudi.
Anonimus:
26 Nov 13
Ista sam :)
Anonimus:
26 Nov 13
Ja bih volela da budem supruga, majka i domacica kakve su moja mama i svekrva. Uspevam za sad, sa jednim detetom, nadam se da cu uspeti i kada ih bude bilo vise :)
Anonimus:
26 Nov 13
Ozeni svoju majku onda... strasno.... MAMIN SIN!
Ispovjest maker :
26 Nov 13
Ne razumijete me u potpunosti,ne zelim nekoga ko ce cijeli dan da titra iza mn ,ali ako ce biti domacica,onda mora sigurno imati taj svoj neki "dio zadatka" . A ako ce raditi naravno od svoje "buduce zene" ,ne ocekujem da radi to sto moja mama radi ,jer mi je zao moje majke i koliko god joj ja pomazem ona je navikla raditi i uvijek ce to raditi pa makar bila u liniji sa Angelom Merkel . Ovo "ne bih da je razočaram" je metafora da ne razocaram samog sb .
Anonimus:
26 Nov 13
pa pomozi mami,a sutra pomozi i zeni,pa neces nikog razocarati...a ako trazim mami zenu onda pitaj mamu koju da dovedes..strasno...
Anonimus:
26 Nov 13
Pravi mamin sin,zar nije najbolje da nadjes nekog ko tebi odgovara,ko tebe nece razocarati,a za druge sta te briga,nece ta devojka da se udaje za tvoju mamu nego za tebe
Anonimus:
26 Nov 13
Ovaj makarije se lansirao iz srednjeg veka.. Zena nije sluzavka i nije SVASTA,nije stvar!
Makarije_Čudotvorac:
26 Nov 13
Bravo dečko ! Ispravno razmišljaš, sa kojom god sam se djevojkom upoznao u već u startu je saznala više stvari o meni nego što ja znam ali kao nebitno je sve bitno da se mi volimo.. tako da, podrška druže samo dobro ispitaj svaku ko je i šta je ne dovodi svašta u kuću! One tu selekciju prave daleko agresivnije od nas muškaraca , podržavam te dobri čovječe.. nadji sebi dobru ženu, ne dovodi svakoga u kuću!
Anonimus:
26 Nov 13
Pripazi malo da ne nadjes devojku koja ce odgovarati majci ali ce razocarati tebe!
koza.na.stiklama:
26 Nov 13
Nalazis sebi devojku,ne njoj.
Tijosav-Sarajevo:
26 Nov 13
Zato se necu ni zeniti, nisam budala :D
Anonimus:
26 Nov 13
Svaka cast tvojoj mami sto je vrijedna ali ti moras sa shvatis da ako ti je mama takva da radi dan i noc, ne treba znaciti da su sve zene takve. Najbitnije je da cura tebi odgovora jer ces TI kasnije zivjeti sa njom - ako uopste dodje do toga - a ne tvoja mami niti bilo ko drugi. Lijepo od tebe sto toliko postujes mamu i da je ne zelis razocarati ali kao sto vec rekoh, nisu sve zene kao tvoja mama a i tvoja mama sigurno ima mana koje cura nema.
Anonimus:
26 Nov 13
Apsolutna podrška!
Anonimus:
26 Nov 13
bila sam u trogodisnjoj vezi sa deckom i bilo nam je prelepo,nikada ali nikada nismo imali probleme izmedju nas,uvek kada god ni se desio problem,bilo je zbog njegove majke. Na pocetku sam to ignorisala ali kada je videlaa da je on krenuo vise da " slusa" mene tj da ne obraca paznju na nju onda je pocela da mu brani da spava kod mene i svasta nesto,ja sam trpela dokle sam mogla zbog njega i na kraju me je ostavio,znam da me voli i ako je proslo dve godine ali ja ne razumem takve stvari ni dalje.
Anonimus:
26 Nov 13
Pa nece ti mama spavati sa curom!Valjda tebi treba da odgovara pre svega.
ZUM:
26 Nov 13
Kaži mami da ti nađe po svojoj meri i rešen problem...
Anonimus:
26 Nov 13
Htjele-ne htjele svi muskarci u majkama vide neki uzor i svoje izabranice porede sa njima. Odgojila ga je uspjesna zena i naravno da zeli i pored sebe uspjesnu zenu koja ce i kuci biti stub. Ne radi se o tome da on nece pomagati, vec mu je nezamislivo da zivot provede pored osobe za koju je gledanje spanskih serija na tv-u vrhunac dostignuca. Zensko sam, a potpuno ga razumijem...
Jadranka:
26 Nov 13
Ljubi ga mama!
Anonimus:
26 Nov 13
Ah,sve mi je jasno. Ti oces neku mucenicu sluskinju da ti "pere noge",tebi i tvojim roditeljima. E pa zelim ti nikad zenu da ne nadjes i svim muskarcima poput tebe. A jadna i ta majka s tobom cim mislis da je u redu da ona radi po ceo dan a posle i u kuci a vi da blejite. Mada i ona je kriva za to tvoje nakaradno razmisljanje jer verovatno ti titra ceo zivot pa mislis da ce ti tako i zena. Uzas. Devojke cim prepoznate neke ovakve stavove kod nekog BEZITE,inace cete biti robinje.
Anonimus:
26 Nov 13
A jel razmisljas i o tome cime ces takvoj devojci uzvratiti za sav trud koji od nje ocekujes i cime ces zasluziti da jedna takva savrsena izabere bas tebe?
Anonimus:
26 Nov 13
dobro, ali nemoj biti preoštar i traziti drugu majku, trazis si zenu, ne moze biti ista kao majka ;)
mariCa:
26 Nov 13
Razumem..ali smatram da se ne treba voditi time sta ce drugi da kazu, jer nece oni ziveti s njom, vec ti.. Tako da ako tebi odgovara.....
Anonimus:
26 Nov 13
Tvoj stav je u redu SAMO ako ti nisi neki probisvijet za kojeg roditelji sve rade.Mada moj savjet ti je da malo "ohladis" po tom pitanju,jer neces sebe usreciti ako previse razmisljas o buducnosti,a buducnost je ionako neizvjesna.:)
Ostavi komentar