#2913949
29 Jul 20
Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putovanja i studiranja u inostranstvu na Instagramu, odmah mi se pale crvene lampice u glavi i takva mi ne dolazi u obzir za bilo šta dugoročno. Bez obzira koliko je lepa. Osuđujte koliko hoćete ali to su činjenice u velikoj većini slučajeva.
579200
13486
848
share
odobravam
osuđujem
neka tamo:
29 Jul 20
Tačno. Poznajem jednu takvu. Bila je na Erasmusu, bila je u dve studentske organizacije preko kojih je putovala skoro svaki mesec negde itd. Znam da se na svakoj studentskoj žurci smuva sa nekim, ponekad i sa više njih za veče. U pravu si i razumem te.
Anonimus:
29 Jul 20
Devojka koja drzi do sebe i uspesna je sigurno nece da bude sa svakim. Upravo mislim da devojke koje si opisao su mozda i najbolji izbor a ne najgori. Ali u tvojoj glavi nesto ocigledno ne stima.
Anonimus:
22 Apr 24
Obične nule od žena. Poseksati ako je moguće beaplatno ili uz jedno ili dva jeftinija pića i otkantati. Tako i ja radim, a proputovao sam pola svijeta zbog posla (vodoinstalater i cjevar). Samo se fino treba dotjerati dok ideš van i složiti priču da si poduzetnik 😁
Anonimus:
13 Apr 24
Jao, ovo je pisao onaj forumaš Ljuša sa ana.rs, hahahhaha
Svasts:
13 Apr 24
boze, kolik oste jadni i ljubomorni, normalan posao kao i svaki drugi, samo se putuje i vidi sveta, a to sto ste vi primitivci i takva vas ne bi pogledala, sta da se radi, a ovo sve pisu ozlojedjene i neostvarene zene i muskarci
Mihajlo Colak IT gimnazija:
09 Apr 24
Primam svaki dan drugi imas nesto protiv toga,definitivno podrzavam,trazim potencijalne femboyeve
Anonimus:
07 Apr 24
Da ovo jeste tačno, upravo izlazim iz vanbračne zajednice sa takvom ženom. Toliko laži, toliko partnera, toliko rasa i nacija. Sve 10tke na faxu ali nikada NE muškarcu a sada i alkoholičarka :( Shvatite da i muškarci mogu biti zlostavljani, ma bili oni najjači, upravo njih lomi bolećivost prema ženi... Da ovo je tačno 101% a toliko teško za opisati
MalaPlava:
18 Mar 24
Putujem dosta i seksam se na putovanjima, ali iskreno ja ne vidim problem u tome? Što ljude briga s kim ja spavam opšte?
Anonimus:
08 Feb 24
A ti si bio samo u Avganistanu?
D.:
30 Jan 24
Svaka ti je Njegoseva
Anonimus:
19 Jan 24
Iskreno ovo je pobjeda za djevojke koje mnogo putuju. Sta ce im malogradjanin poput tebe, vjerovatno ni ne bi imao sanse realno.
Anonimus:
14 Jan 24
Hahahah vidi koliko se promiskuitetnih javilo u komentarima da se brane, znaci autor u pravu 100% a one bolesne jer zele da ih svi vole. E pa ima i nas normalnih kojima se gadite!
Dragana1999:
11 Dec 23
Ja putujem puno i priznajem, volim da spavam sa momcima iz razlicitih zemalja. To me cini zivom. Nisam kao ove lazne svetice, ja priznajem. Spavala sam sa preo 30 muskaraca u zivotu, a vi muskarci jedite g*. I vi biste sa 30 zena da mozete...
Bob:
19 Oct 23
Mislim da si malo ljubomoran
Jao:
06 Oct 23
Jadnice jadni, evo ja proputovala CEO svet, muza upoznala na putovanju, čitam, master sam završila, imam svoj stan, živim sada u drugoj zemlji, pa ne bi mogao ni da me vidiš na ulici a kamoli da pridjes i razgovaraš sa mnom, to sto bi ti radio da imaš mogućnost da putuješ to si ti sam za sebe rekao jadnice, a ne za ljude koji su na hiljadu nivoa ispred tebe.
Anonimus:
29 Sep 23
iza sebe i (meni) svakako nisu materijal ---ti pises svoje misljenje, ne treba ti to objasnjenje u zagradi "meni" da naglasis.
Anonimus:
24 Aug 23
Nek se samo jaja prazne, a ko hoće da je ženi neka je i oženi. Meni lično je još bolje da se praznim u udanu ženu, to je nešto najbolje šta mogu da zamislim, avantura, živimo i pričamo bajke jedno drugom i sanjarimo zajedno, a ako i napravim dijete ono već ima oca koji će o tome da brine, ničim se ne vežemo osim zadovoljstvom
Anonimus:
22 Aug 23
Osobno ne putujem puno (nažalost) i nisam takav tip djevojke, ali ne vidim problem u tome ako netko želi to raditi. Žene su seksualna bića i mogu raditi što žele.
Mauricio:
20 Aug 23
Pa upravu je momak kad kaze ove sto se polugole oblace da se heftaju ko lude,nije slagao nista.I onda se bune kako smo mi muskarci primitivci sto necemo takve da zenimo koje ne znaju reci ne.Sto nidis to dobijes :)
Anonimus:
20 Aug 23
Ovo znaci da zena ne treba da izadje iz svog sela i da se cuva za jednu copinu koja na kraju to nece ceniti i jos ce je kinjiti i zloupotrebiti, po mogucstvu da bude neobrazovana, kako bi zavisila od njega da bi mu za uzvrat bila spremacica i čistačica i prala gaće i dodavala čarape. božeeee, probudi takve žene i spasi ih bede!
Anonimus:
20 Jul 23
Kakav si ti debil
Anonimus:
10 Jul 23
Bas tako, najbolje je zatvoriti devojku u stalu i obor ili na njivi da ne vidi svet niti bilo sta slicno i onda ce biti ,,wifey material,,
Anonimus:
01 Jul 23
Al si ogranicen brate,Tipicni Balkanac
reo:
13 Jun 23
putujem sama,i suoer je,gde god da odes uzivas,a u spavacoj sobi gola skroz
Anonimus:
02 Jun 23
Ko je išao na Erasmus vrlo mu je jasno koliko je ovo tačno. Isto tako ko je radio sezonu na moru u sklopu razmene, u Španiji, hrvatskoj, Grčkoj, vrlo dobro zna šta se dešava. Ne trebaju devojke ići daleko od kuće, na more i veliki grad, jer svačeg ima i po malim mestima, ali činjenica je da se tad lupaju kao kasko, ne sve ali ogromna većina, imaju i više momaka istovremeno i svi to znaju ali se zabavljaju, jadan onaj ko je glup i pada na tradiciju.
Brat :
08 May 23
Znam jednu devojku koja mi se inace i dosta svidja i koja dosta putuje. Uglavnom sa sestrama i roditeljima. Ja imam 27 ona 25 tako da nismo deca. Mislim da to apsolutno ne mora biti tacno. Recimo nije isto ako neko ode na par dana u Bec i ako neko ide svake godine na Kavos, Zakintos ("leto za mlade").
Anonimus:
29 Mar 23
Ne treba za ozbiljno u opste, putovala ili ne. Ozbiljna veza aka brak je patrijarhalna tvorevina koja podrazumeva nesto cega danas nema. Bilo da je to dobro ili ne, to ce ti se obiti o glavu. I da, putovanja , nuzno, ne oplemenjuju coveka.
Anonimus:
27 Mar 23
ja sam ceo zivot radila za minimalac , i kad nisam nigde putovala jer nisam imala para , ali sam se heftala kao luda sa kim stugnem.Tako da to nema veze
Anon:
24 Mar 23
Još nisam čuo za devojku koja svojevoljno odbija ponude iz neke konzervativnosti, to ne postoji nigde, izumrlo je prošlog veka ! I iako osobe mogu biti razuzdane i samo u svom mestu, na ovaj način imaju još više šanse i za tim kao i promenom ličnosti. Što znači da je statistički on jednostavno u pravu. Život nije bajka.
Anonimus:
16 Mar 23
Ne znam što je gore, što je autor ove objave toliko zadrat i glup pa stvara poveznicu između putovanja i promiskuitetnog ponašanja ili toga što je ovdje izričito naveo da su žesnke osobe takve. Ozbiljno se pitam što nije u redu s takvim ljudima.
Anonimus:
16 Mar 23
Ne mogu vjerovati da sam ovu budalaštinu upravo pročitala. Vjerojatno nismo iz istoga svijeta... Upravo ljudi koji puno putuju, odlaze na Erasmus i slično, se najviše razvijaju, uče o svojoj struci, tuđim kulturama, druge jezike i slično. Promiskuitetno ponašanje ne može biti u izravnoj korelaciji sa čestim putovanjima. Evidentno je da ti ne radiš na sebi i da se ne razvijaš, što se vidi po tvojoj apsurdnoj generalizaciji prema nekoliko primjera koje možda poznaješ.
Anonimus:
14 Mar 23
Znači kada putuju same onda su promiskuitetne, kada putuju sa dečkom, onda su sponzoruše, kada putuju sa mužem, zašto putuju umesto da prave decu, a kada imaju i dete onda je zašto vuku jadno dete svuda? Ajde bre više...
Flacko:
13 Feb 23
Pa zapitaj se ko im finansira tolika putovanja 365 dana godisnje dok sav normalan svet radi. :) Ako nije prodala neki biznis za 100 miliona evra ili nije iz bogate porodice, onda ostaje samo jedno objasnjenje odakle joj novac i vreme za non-stop putovanje ;)
Anonimus:
10 Jan 23
Ona glumica iz filma isn't it romantic mi je prelhepa, sve njene filmove sam gledala, svi su mi filmovi s njom neobicno odlicni.
Anonimus:
10 Jan 23
Sada ni tskve viee nisu popularne...
Anonimus:
10 Jan 23
sigurno im brojiš s koliko su spavale...vau, zamisli, putuje pa sa svakim! A one koje nisu nikad nikud otputovale? Mene boli briga ko s kim, kada i zašto, pa daj, molim te, zato što putuju? Blago njima što si mogu priuštit putovanja, a ti s takvim razmišljanjem nećeš s nijednom ni kratkoročno a dugoročno možeš samo sanjati.
Adorable :
22 Dec 22
Nema to nikakve veze sa promiskuitetom .
Ni brineta:
06 Nov 22
Evo ja prva putujem svako malo, studiram , iza sebe imam samo jednu vezu, sve mi otac financira
Oktopod:
28 Oct 22
Vjeruj ima onih koji svasta rade po restoranima stariji muškarci i žene navecer, a nigdje nisu dalje mrdnuli od svoje vukojebine. Handrlio ih pola sela i grada, nema gdje sad loviti žrtve. hahaha
cc:
28 Oct 22
Vjerovatno su te takve odbile, sigurno si ih smarao po društvenim mrežama. Možda hoćeš da i tebi plate putovanje, jadniče?
Anonimus:
25 Oct 22
Mislis ne mozes da podneses da devojka ima vise para od tebe pa moze sva ta putovanja sama sebi da priusti? Ok, prezivece sve te devojke bez tebe nekako na Sejšelima, Mauricijusu itd. Snacice se, ne brini.
Anonimus:
21 Oct 22
Ili jos gore kad vidim devojku sa velikim psom, odma crvena lampica pogotovo ako je muzijak... verovatno se keka sa njim...
J***m ti sve:
20 Oct 22
Tako je, nemoj im se javljati i spašen ti a i one :) Jednostavno
Ivica:
23 Sep 22
Logično je to jer putovanja ostavljaju razne prilike i mogućnosti . Tako moja supruga bar svaki treći službeni put ima avanturu.
Dubrovčanka:
11 Sep 22
Dala bih sve da mogu proputovati cijeli svijet !
Anonimus:
06 Sep 22
Volim izraz lica onih koji kažu da im je grozno kad je žena imala dosta partnera (šta god dosta za nekoga značilo), a ja im kažem da sam ja ta. Ne pijem, ne fotkam se, oblačim se jednostavno, doktor nauka sam. Ali baš dosta putujem. I osim što anonimni kaže da su žene putnice promiskuitetne, čitala sam da su i žene sa doktoratom promiskuitetne. Samo ne znam šta je uzrok šta posledica;)
Anonimus:
06 Sep 22
Šta ima lepše od seksa u različitim gradovima? Možda seks u džunglama i tropskim oazama.
Anonimus:
06 Sep 22
Pa nije to ova moderna poslovna pratnja (starlete) da tako o njima misliš. Ima svega, ali većina su to dobri studenti koji putuju jer su svojim uspjehom nagrađeni za to.
Anonimus:
28 Aug 22
musko smece
Anonimus:
16 Aug 22
Znam par njih koje nikada nisu otisle iz zemlje pa opet imaju drugog lika svako vece. Nema to nikakve veze.
Anonimus:
16 Aug 22
A jeli? Da ti to možda nisi ljubomoran što ona ima mogućnosti da putuje i studira u inostranstvu, a ti nemaš? I otkud ti ta glupost da su sve takve cure promiskuitetne, da imaju mnogo veza iza sebe i tome slično? A šta je sa momcima koji mnogo putuju i tamo studiraju? A oni su ti OK, jel tako? Oni su fini, jelde? Stvarno imaš primitivan način razmišljanja
Anonimus:
10 Aug 22
Previše žena su utripovale da ih putovanja čine poželjnijim i još naravno tu se provode i naslikavaju za instagram i tiktok za svoje drugarice. Muškarci otvore profil i procenjuju jel im žena high maintenance što se tiče potrošnje te ima li naviku da ušpara išta svoje. Kad procene da okolo sve troši onda znaju da traži sponzora koji će od sebe doneti kuće, vile, auta, a one će dalje trošiti svoje za sebe, na sebe i u sebe. Takve su swipe right za seks i swipe left za budućnost
Anonimus:
09 Aug 22
Oprostite ali grijesite, ja sam se za svako svoje putovanje namucila postenim radnom. Nemam djece, nisam udana i svoje slobodno vrijeme i visak novca trosim na putovanja dok ljudi kao sto ste vi sjede po kafanama i pisu ovakve gluposti. Da svaki dan ne sjednete u kafanu na cugu imali biste i vi za putovanja
-:
03 Aug 22
Vrednost žene se ne ocenjuje brojom partnera. Ti si samo nesiguran, pozz :)
Anonimus:
30 Jul 22
Potpuno si u pravu sto neces sa takvima jer ti nisi za njih. Te devojke sto putuju, studiraju u inostranstvu su udaljene svetlosnu godinu od tebe i def ne bi imale o cemu da prozbore sa tobom. Zivi u svom oboru i nadji neku sa planine da ti noge pere. I obavezno peskir preko glave kao u Lepoti poroka....
Anonimus:
29 Jul 22
Imam 40 godina. Bas zalim sto nisam mijenjala muskarce dok sam bila slobodna, i sto nisam putovala vise. Ti stari u rupu svoju nazad u kojoj sam i ja bila. Zivot je mnogo vise od radjanja djece i gledanja da budes bolja u tudjim ocima.
Tetka Bosa:
21 Jul 22
Pametne devojke putuju, obrazuju se i upoznaju sveta. glupe devojke čekaju da ih procenjuju još gluplji muškarci. I to sam vam rešila...
Anonimus:
13 Jun 22
Kao da bi one nakon proputovanog svijeta htjele nekog ološa iz varoša 😄
Anonimus:
09 Jun 22
slusaj,ja na primer glumim u pozoristu i stalno sam negde,ali ja nikad nisam imala prvi poljubac za 18 godina svog zivota,ali ja sigruno imam 7473929 muskaraca iza mene sto posto e
Nn:
01 Jun 22
Ti si sigurno imao samo jednu devojku. Tacno se vidi da si balkanski pileci mozak, za tebe je materijal bijem zenu koja ce 24h da ti se klanja i da radi sve za tebe, da je drzis 24h u kavezu, a ti da svrljas okolo varas i tako na tu temu. Dragi, zene sad vise postuju sebe, pomiri se sa tim.Nismo mi nicije robinje.
Anonimus:
04 May 22
ova analogija nema veze s vezom
Anonimus:
03 May 22
putujem mnogo, imala sam do sada 4 partnera, 3 veze po god dana i 1 veza od 5 godina, ako je to puno onda me ubite.
Бојан:
23 Apr 22
Хахаха нисам морао ни да погледам у коментаре и већ сам знао да ћу видети на десетине типа: "путујем свуда и најсветија сам светица". Све вам верујемо, наставите.
Anonimus:
22 Apr 22
Kakva glupost i ptedrasuda! Ja živim za putovanja ali nisam takva osoba.
Aca:
16 Apr 22
Nema potrebe za uvredama, kultura ili strpljenje uvek pobeđuju ako već hoćete da objasnite vaš pogled na nešto. A svi ljudi su različiti i imaju svoja ubeđenja, menjati sve ljude jednog po jednog je suludo. Što se tiče teme, muški se boje uspešnih, imućnih i viđenih žena, i traže izgovor zašto bi one bile loše. Ovo je psihološki efekat samoodbrane. Svi ljudi su različiti i svi vas mogu iznenaditi na ovaj ili onaj način.
Anonimus:
04 Apr 22
Moja rodjaka nije nikad izasla iz drzave, ne znam ni da li je ikada bila u Beogradu. Imala je milion vezica, kombinacija, a desavalo se da ima i po 2-3 partnera u isto vreme. Kad gledas njene FB i Instagram profile, rekao bi prava svetica. Udala se pre nekoliko godina za tvog istomisljenika. Vara ga na svakom koraku i pravi budalu od njega, a on misli da je najcestitija i najdivnija zena na celom svetu. E, zelim ti od srca jednu takvu. Zasluzio si!
Anonimus:
01 Apr 22
Evo ja putujem, i to putujem sama. I sa svakog putovanja se vratim bogatija za poznanstva, iskustva, i sa po 250-300 slika. A nema ni jedne na drustvenim mrezama :D Tako da bih te mogla zavarati, i sta onda? Propade ti teorija xD
Obisla sam pola sveta:
31 Mar 22
ju ju ju koliko odobravanja. Pa vi primitivci bukvalno niste cisti bre. Ili ste samo ljubomorni sto pojedine devojke mogu da putuju vise od vas? Mislim da je i jedno i drugo. Ne bi ni ja bila sa muskarcem koji nije otisao dalje od Sutomora. Poy
Anonimus:
19 Mar 22
ne bih se bas slozila,jako volim da putujem.volela bi svako mesto na planeti da obidjem ako mi finansije dozvole,imam divan brak i dete. zajedno putujemo. a takvih sto kazes da menjaju partnere imas brda i kod nas po splavovima,kafanama,svako vece drugi,ne treba joj putovanje...a imam i drugaricu koja je proputovala mnogo i nikad nije bila ni sa kim
Anonimus:
16 Mar 22
Ja spadam u kategoriju devojaka koju si opisao, po svim kriterijumima, i kao prvo apsolutno nisam promiskuitetna, broj partnera je moja privatna stvar koja se nikog ne tiče kao što se ni mene ne tiče broj partnera drugih ljudi, a takvog primitivnog neafirmisanog debila ne bih pogledala u životu, a kamoli nešto više od toga. Putovanja oplemenjuju i šire vidike, a ti si ograničen kao terasa.
Nemanja:
23 Feb 22
Imam odličnu poznanicu koja sama putuje po svetu. Trenira mma i krav-magu i brutalna je ako se neko bezobrazno ponaša prema njoj, ili pokušava da ima seks sa njom (ženska savršeno izgleda). Inače ne koristi ,,društvene mreže'' i ne deli svoje slike sa svakim.
Anonimus:
22 Feb 22
Bitno da si ti moralan i zivis kao monah cekajuci pravu zenu. Daj molim te koliko se samo myskarci bav “promiskuitetom” zena , bolje sobom da se bave i gledaju svoj moral . Sve same telece glave i glavna stvar su im moral zena. Mozes misliti!
Pera:
13 Feb 22
Qbc
Anonimus:
09 Feb 22
svako polazi od sebe. To sto se ti smuvas na svakom putovanju, zurci... ne znaci da i devojke to rade. evo ja sam dosta sama putovala, a i sa drustvom porodicom i apsolutno ni na jednom putovanju ikad se nisam poljubila, imam 28 godina, obozavam i sama na zurke da idem i na svirke i bioskop, ali zato sto sam sretna tada, a nisu mi ni intrigantni ni zanimljivi muskarci koje moze svako da ima na noc... gledaj sebe, i ne posramljuj devojke kad su sretne
Anonimus:
28 Jan 22
Ta devojka koja spava sa svima i ne bira, sve ce to raditi bez obzira da li putuje ili ne... Ja putujem cesto jer volim da putujem, nikada se nisam smuvala sa nekim na putovanju, imam dugogodisnju vezu, ali on ne moze cesto zbog posla da putuje, pa ja putujem sa roditeljima... Ne sedecu kuci da bi takvi kao ti mislili da sam fina, da zasijem se dole... Mizogonija na maks
Anonimus:
27 Jan 22
Znaci ovako, ako ja imam decka i spavam sa njim svaki dan ili eto svaki drugi dan to je uredu, ali ako sam slobodna i zelim da imam sex i imam ga sa muskarcima koje manje poznajem, recimo jednom u sedmici to je pogresno? I skroz je nebitno jesam li putovala ili ne, ovdje je sustina problema mizoginija koja ne dozvoljava zeni da ima sex.
Anonimus:
10 Jan 22
Momak, ocigledno imas kompleks biti sa zenom koja je proputovala svijet a ti nisi, i to te cini manje vrijednim od nje, a svi znamo da balkanski muskarci ne mogu podnijeti da zena bude bolja ili uspjesnija od njih jer ih to udara direktno na njihov ego. Pa trazis razloge da omalovazis zene koje vole putovati, i stavljas ih sve u isti kos, sto dovodo do toga da nisi zreo muskarac sa ispravnim razmisljanjem, vec klinac koji pokusava omalovaziti zensku populaciju.
Anonimus:
10 Jan 22
Ne nego volis one koje nisu izasle iz grada ili sela u kojem su porasle, da bi ti, maco men mogao da upravljas njenim zivotom i da joj ti govoris sta treba raditi a sta ne, jer ocigledno imas kompleks da budes sa curom koja je imala vise partnera jer te strah da je neces zadovoljiti u pravom smislu jer ona ocigledno znA sta valja a sta ne.
OkoSveta:
21 Dec 21
Pritisla nejebica, a? Pa i ne pritisla kad si neandertalac. Prođi malo, vidi sveta, možda nešto i shvatiš.
Wtf:
15 Dec 21
Ne znam zbog čega ljudi ovo odobravaju 😂
Anonimus:
27 Nov 21
Za ovog vazi recenica "Obezvredjuj ono sto ne mozes imati"
Anonimus:
14 Nov 21
Kad je žena kuraba to aktivira moj nagon za razmbožavanjem, zauzmem dominantan položaj i otresem jaja od njen klitoris u doggy pozi i svako svojim poslom!
Borac za pravdu:
13 Nov 21
Evo je jos jedna osoba koja nezadovoljna svojim zivotom trazi mane u drugima. Verovatno nisi izasao dalje od svog sela, pa na ovaj nacin zelis da privuces paznju. Zelim ti da proputujes malo, bar po srbiji.. Mozda ti se otvore oci po pitanju nekih stvari...
hahaha:
12 Nov 21
Kakva tragedija, jer posle celog proputovanog sveta i seksa sa najuzbuljivijim muskarcima na egzoticnim lokacijama ove divne planete, sve one sanjaju da se udaju za tebe, i ostatak zivota provedu kuvajuci tebi, spremajuci i legajuci pod tebe tih 4 minuta subotom u nekoj zabiti.
Anonimus:
09 Nov 21
Eh, a na koliko njih su tek arapski seici vrsili nuzdu... Zna se odakle im pare.
Anonimus:
16 Oct 21
Djevojke putujte, ucite i budite s kim god zelite. Svaki ce radije takvu nego neku mukicu sto sjedi kod kuce i ceka na pravog. Tu i ako ozene, iz kompleksa raznoraznih, varace je na svakom cosku.
Anonimus:
14 Oct 21
Kakav primjer ne razvijenog homosapiensa od momka.
Anonimus:
05 Oct 21
Nisi u pravu. Uvek sam volela da putujem, skupljala pare, radila honorarne poslove pored faxa ili stalnog posla, placala na cekove, rate i obilazila svet. Nisam iz dobrostojece porodice, prosto sam vise volela da odvajam za putovanja nego za garderobu, izlaske. Ima nas raznih...
Anon:
02 Oct 21
Od 19. do 32. obišla Europu sva glavna mjesta plus Japan i New York. Udala se nisam, ali bome do danas tri veze, spavala s dvojicom. Sva trojica duže veze. Ne smatram se promiskuitetnom, ali me ti podsjećaš na bivšeg koji je zaključio da su gimnastičarke kurve jer se takmiče u trikoima. poremećene ste osobe, niskog samopoštovanja, samopouzdanja i nesposobne za život.
xyzt:
17 Sep 21
Mozda te samo hvata panika jer statisticki bi joj bio u manje penise koje je videla
Anonimus:
11 Sep 21
Ako ima suske neka putuje
Anonimus:
26 Aug 21
Tebe ce zena da vara na svakom cosku, a ti ces misliti da je svetica...to ti je moja prognoza
Anonimus:
21 Aug 21
Pa ja ništa gluplje skoro nisam pročitala!
Anonimus:
10 Aug 21
Možda hoće da bude sa skoro svakim, ali sigurno neće s tobom i to je to šta tebe boli
Dejan:
09 Aug 21
Čoveče, koje ti komplekse imaš... Želim ti da nađeš neku devojku za početak, a onda možda i da malo počneš da putuješ.
Anonimus:
06 Aug 21
E jadan ....
Anonimus:
03 Aug 21
Težak je primitivizam na Balkanu!
Anonimus:
27 Jul 21
Mazda je samo bogata pa putuje?
Anonimus:
10 Jul 21
nije čudno što sama sebi kažem da se neću udati ali sam se udala.Zar to nije čudno?
Marrta:
28 Jun 21
U svojih 25 godina posjetila sam 8 stranih zemalja (i nije puno, ali putovala sam koliko sam mogla) i evo me na Erasmusu, u vezi s deckom s kojim cekam do braka. Nisu svi isti i da, ima i toga u danasnjem svijetu da netko ceka.
Anonimus:
21 Jun 21
Zene treba da beze doslovno od takvih tipova iskreno najiskrenije tvoje misljenje me uvredilo jako sam ljuta s ovom ispovescu a ti bi trebao da ozenis Baku ozbiljno ti kazem i takvi kao ti ne zasluzuju zenu i decu hvala.
Nina:
10 Jun 21
U vezi sam 11 godina, vec par godina zivimo zajedno. Kada on ne moze zbog posla, ja idem sa roditeljima na putovanja.Obozavam da putujem,posecujem muzeje,restorane i platim vecinu sama od svoje plate,nesto roditelji. Nikada ga nisam prevarila,niti pomislila na to.Jednostavno volim da putujem,a ne da sedim u mestu.Moja drugarica se udala,jednom je otisla na more,muz kada radi trecu smenu,nju poseti ljubavnik... Pa ti sad vidi kako i sta.
Pavle:
27 May 21
Brat je hit. Pa koja danas nije promiskuitetna? To može da bude i ako nije izašla iz svog sela, kakve to veze ima sa putovanjima braticu, auuuuuuu !!!
NinaM:
27 May 21
Dobro, ako njemu to što neko putuje uliva predrasude, to treba da se poštuje. Neka nađe neku koja je sedela u jednom gradu celi život, i tu nije mogla da bude promiskuitetna, i nek bude srećan. I veselo, svi srećni! Jeee! :D
Anonimus:
18 May 21
ali ne možeš na osnovu putovanja džadžovati da je devojka imala mnogo momaka
Anonimus:
13 May 21
Nemoj uopšte da brineš: Bezbedan si potpuno od nas, promiskuitetnih putnica/lepotica koje vole život :)
Anonimus:
07 May 21
Ma ova izjava nema veze sa zivotom zato sto putuje ima puno partenera. Sta sa tim sto ja sa svojih 28 godina sam proputovala poprilicno (to mi je posao) a imala u zivotu jednog partnera. Suludo.
Euronimus:
01 May 21
Nađi onda neku koja voli da putuje i na tim putovanjima joj dođi kao bumbar na ružinu laticu.
TravelGirl:
30 Apr 21
koji si ti tutmuk! Imaš par primjera u životu i sve ravnaš s njima. Osobe koje putuju su otvorenog uma, prevazilaze glupe nametnute granice razlika u ljudima, imaju fenomenalna iskustva, uživaju u životu. Sa tim svojim skučenim umom i ne zaslužuješ takvu djevojku. 😉
uciteljica?vesna:
26 Apr 21
nauci da pises
Erner:
20 Apr 21
Putovala sam u srednjoj skoli i na fakultetu stalno, puno sa programom Erasmus+/Youth in Action, a cesto i sama, sa kolegicama itd. Prosla sam nekih 35 drzava, a sta se stranaca tice, nikad se k.... nisam, a i da sam htjela, ne bi stigla ove nase "dobre djevojke sa sela".
Anonimus:
18 Apr 21
Najjaci su mi ovi ljubomorni muskarci sto moralisu, ajde druze pali!
Netko:
16 Apr 21
Zasto ovo ima ovoliko odobravanja???
Anonimus:
03 Apr 21
Osobe koje su slobodne da putuju i provode se i nisu u fazi zivota za ozbiljnu vezu ako vec nisu u takvoj. Ne mora da znacida su promiskuitetne. U pitanju je tajming zivota..
Anonimus:
28 Mar 21
Tako je, treba se ujutro ustat u 11 sati, pa se dotjerat, pa u grad s frendicama na kavu, popit ranojutarnju kavu i zapalit pola kutije duvana, onda doć kući ručat, malo odspavat, navečer ponovno u izlazak, malo na piće i popušit kutiju do kraja i tako svaki dan dok ne nađe nekoga medu koji će da je voli najviše
Anonimus:
24 Mar 21
Dosta sam putovala i na putovanjima upoznala neke muškarce (ali i žene). S nekima sam popričala, popila piće, ali niti s jednim nisam spavala. Uvijek su mi bile, meni osobno, gluposti, odeš na putovanje, nitko te ne znam ,opustiš se i imaš se*s sa strancima. nisam takva. možda sam u famoznih 1%.
Anonimus:
18 Mar 21
Neću da te osuđujem, ali to su stereotipi. Ako nekog ne poznaješ, ne možeš ništa da znaš. A i po slikama se vidi sve, ako se ne "pokazuje" vrlo verovatno nije to što kažeš da jeste, ali dobro. Možda tako propustiš neku mnogo dobru...
Anonimus:
17 Mar 21
Devojke ako ovo nije istina, ako ne menjate partnere na putovanjima, zašto se onda pravdate ?? Generalizacija je glupa li izgleda da u njoj ima barem manji deo istine. Na putovanjima se žene opuste, neće ih osuđivati okolina i siguran sam da su opštenije kad su napolju.
ft:
16 Mar 21
Tacno kurabe su to nista vise...
Anonimus:
13 Mar 21
Bolje to da radi nego da ceo život provede u srbiji, doručkuje tri kafe i sedam cigara na dan.
Anonimus:
10 Mar 21
Nadam se da se crveniš na šta si sve masturbirao, veličino.
Anonimus:
26 Feb 21
cinjenice i tvoje misljenje su dva poprilicno razlicita pojma
Anonimus:
21 Feb 21
Putovala sam dosta po Evropi, volela bih i po ostatku sveta. Imala jednog decka. Kamo srece da sam bila pametnija pa da isprobam po jednog u svagoj zemlji. Izgleda da te svakako smatraju k*rvom, davala ili ne davala, pa ovako bi makar imali zasto.
Pera:
15 Feb 21
Rekli bi ljudi "nije ona za kuci materi voditi"
Anonimus:
13 Feb 21
Au da brate, ja sam tako sreo jednu Džulijet, ista priča sve što kažeš!!!!!
Anonimus:
04 Feb 21
FON, smer menadzment (opsti)
AnonimousForTheVoiceless:
28 Jan 21
Ne pravdajte se zbog ovakvih gamadi. Oni su odlucili da misle o zenama u skladu s onim sto osjecaju prema njima - sve najgore, i nece promijeniti svoja umisljanja. Vrijedni su jedino lijecenja ili zaobilazenja. Apstinenciju ne dugujete nijednom covjeku. Osim sebi, ukoliko ste iz duhovnih ili nekih drugih razloga izabrale to. Postavite granice da ne moze svaka susa da preispituje vasu intimu. Podrzavam da dobar dio zena stavi "katanac" i da ovakvi nemaju pristup onome sto ne postuju.
FemiNazzi:
28 Jan 21
Dubok si k'o bara na blatnjavom putu, a jednako i bistar.
Autor:
24 Jan 21
Ova ispovest je napisana iz sprdnje i dosade, ali drago mi je da se toliko ljudi trigerovalo.
Banula malo:
21 Jan 21
Zašto ovo ima toliko odobravanja?
mnogo je bolesna ova drzava:
20 Jan 21
Trebalo je jace da vas bombarduju '99te, jebem vam mater svima odvratnu, mizogenu
Anonimus:
19 Jan 21
Istina
WTF:
18 Jan 21
HIT. Opcije mogu da budu ogromno znanje i trud. Onda bogatstvo. Onda neki moderni "posao" poput influensera ili digitalnog nomada. Onda oportunizam i jahanje na grbači neke studentske organizacije. A ti našao...promiskuitet. O_O
Anonimus:
15 Jan 21
To što neka devojka dosta putuje uopšte nema veze sa menjanjem partnera,kao što ti kažeš.Jedostavno postoje devojke koje vole da putuju,nebitno da li je inostranstvo ili u svojoj zemlji.Volimo da obilazimo druge gradove i države,saznajemo nove stvari,nova iskustva.Uživamo u tome i to nas ispunjava.Mogu slobodno da kažem da sam žensko i da obožavam putovanja i to radim kad god mogu od fakulteta,a pored toga i radim,a studiram i radim vezano za ugostiteljstvo.Što uključuje i razmenu ;)
Dimitrije:
13 Jan 21
Radim no fap challenge 3. put i nadam se da necu da omanem posle 3 dana
Anonimus:
08 Jan 21
Pack it up Billy, you just jealous because you can't pull them 🥱
Normalna osoba:
03 Jan 21
boze koje nebuloze , znaci objasni mi samo kako si povezao putovanje sa menjanjem partnera , leba ti. I nije mi cudo sto te ostavila, ko zna koliko se riba naslusala budalastina od tebe.
Ime Opciono:
03 Jan 21
Žalosno je što je ovo toliko odobreno.Dok se ne normalizujemo(ne mislim da budemo zapadnni mo'oni kojima je blud i uništenje porodice normala) i krenemo da poštujemo devojke i žene neće biti bolje,naravno ima izuzetaka uvek koji su normalni.Zato ljudi učite devojke da ne budu lakog morala i učite momke da poštuju i cene devojke kao malo vode na dlanu
Anonimus:
28 Dec 20
Dopada mi se vec duze vreme i vidjamo se cesto u prolazu on verovatno ni ne zna koliko mi se svidja znam da prati ispovesti volela bih da se prepozna i da se javi
Adeptus:
27 Dec 20
Istina, a istina ljude boli... pogotovo slabiji i manje inteligentniji pol. Low impulse control - kao sto se vidi po komentarima.
Anonimus:
26 Dec 20
PUSITE KURAC INCELI
Anonimus:
25 Dec 20
Ali ovi top komentari su 🤮.Jel realno da ovo ima tako puno odobravanja?Jel ste realni vi ljudi?I onda se pitaju sto zene ne vole vecinu muskaraca.Jebeno ne znaci ako odem sa porodicom,drugaricama ili deckom na more da sam promiskuetna i da sam otisla tamo da se jebem.Stvarno treba da nas pobije korona sve.
tara:
23 Dec 20
koliko si zatucan i glup,samo pametni ljudi koji imaju naravno finansijska sredstva odlaze odavdr preko jer te fakulteti preko uce prakticnim znanjem,a putovanjima rastes iznutra jer upoznajes tudju kulturu i zemlju..nije ni cudo da ovako zivimo kad smo puni zatucanih punoglavaca poput tebe i ostalih koji ovo podrzavaju,za vas je da ostanete na selu i gajite kokoske,zato nam je i drzava gde je,srecom u mom okruzenju imam normalne osobe,hvala Bogu
Magnus:
19 Dec 20
Ne smatram sebe za coveka sa slabom inteligencijom ali ne razumem po cemu se razlikuje zenska osoba od muske ako su obe promiskuitetne? Zasto se zenske osobe vise stigmatizuju ako se zna da postoje iste takve i muske osobe? Nejasni su mi standardi po kojim se jedna vrsta osudjuje vise od one druge a svi zele da teraju i dele neku pravdu. Voleo bih da mi neko da ozbiljan i zreo odgovor koji ima cvrstu osnovu. Da dodam i to da moja pitanja nemaju nikakve veze sa feminizmom.
Anonimus:
18 Dec 20
Шта је с'вама, јесте болесни ?
.|.:
17 Dec 20
Nivo ograničenosti uma 1000
Anonimus:
17 Dec 20
I posle me neko pita zašto mrzim muškarce. Zato, sto su najodvratnija stvorenja na svetu. Zato sto će sve da urade da ponize žensko. Ogavna odvratna stoka, to ste vi, balkanski muškarci. A top komentatorima imam da porucim ma puše kurac.
Anonimus:
12 Dec 20
Ej momak, da mogu - putovala bih svuda i stalno, pa neka pričaju šta hoće, briga me, ali ne mogu...
Anonimus:
11 Dec 20
Joooj, evo idem da obrišem slike iz pola Europe samo da mi se ti javiš čovječe snova svake žene!!!!!!!
Molim sta:
07 Dec 20
Devojke koje vole seks su najbolje za duge veze, stvarno ne znam u cemu je problem da devojka promeni i 200 partnera, sto vise to bolje, pod uslovom da to radi bezbedno i cuva svoje zdravlje. Strasno sta religija ulije ljudima u glavu, da posmatrate najlepsi osecaj koji postoji kao nesto negativno, to samo isusi alasi i ostale bude mogu da urade majke mi
jovan:
02 Dec 20
Strasno koliko pluseva, preko 600 hiljada. Preko pola miliona ljudi ododbrava ovakvu povrsnost. A onaj lik koji pise da je devojci napravio dete pa je morala da abortira, neka jede gowana. Raspad si od coveka. Nije cudo sto na Farmi pobedi Bojanic, sto Milosevic vlada 10 godina, sto vucic vlada 8 godina, sto postoji SRS i slicno. fuj. primitivcine radikalske konzervativne. Onda se pitajte sta nije u redu sa ovim probusenim kurtonom od zemlje. Ne valjaju ljudi koji zive u njoj.
Anonimus:
02 Dec 20
da imam vise para dolazila bi kuci samo da obidjem sebi bitne ljude a sto se tice slika sa putovanja kad neko izbacuje previse ne znaci i da previse putuje devojke prave slike u razlicitim uglovima i drugoj garderobi i lociraju se gde stignu tako da i tu mozes da pogresis
Marina 31:
29 Nov 20
Kakva šovisnističko seksistička svinja.
Anonimus:
23 Nov 20
Ljudi pomoc ne znam na Koje mjesto pripadam,otisla sam od kuce sa 19 Se udala vec 3 godine zivim odkako sam Se udala u Stranoj drzavi.I sad ne znam koje mi je Dom osjecam da sam malo zalutala
Anonimus:
23 Nov 20
Umm ja volim mnogo putovati i puno putujen ali ne da bih soavala okolo nego jer volim putovati i upoznavati druge kulture. Jesam sad kurva zbog tog?
Anonimus:
19 Nov 20
A muskarci kad putuju?
Anonimus:
19 Nov 20
Ovo je neko namerno hahaha
Anonimus:
19 Nov 20
Ovo nisu stvarna odobravanja, vjerovatno je autor sam stavio i komentare i odobravanja. Kad je objavljeno bili su i drugi top komentari i bilo je više osuda nego odobravanja
Anonimus:
19 Nov 20
Ja ne mogu da verujem koliko je ljudi odobrilo ovu idiotsku ispovest.to je strasno.
Jovan:
07 Nov 20
Ti si brate seljacina. To sto ovde ima toliko pluseva na ovakvu bljuvotinu to samo pokazuje koliko je srbija puna gadnih ljudi i zasto mnogi mladi ljudi ovde nece da zive.
Anonimus:
30 Oct 20
Evo ja ne putujem nesto mnogo ali eto idem na letovanja,slobodna sam i nemam seks jer ne zelim,i da lepo izgledam
Anonimus:
27 Oct 20
Druže, ništa se ne brini, ni ti nisi njima materijal za vezu. Niti devojkama koje putuju, niti onima koje ostaju kod kuće.
Anonimus:
27 Oct 20
Da li likuša koja te je toliko osakatila zna da su njena putovanja izazvala ovoliki haos na ispovestima? :D
Anonimus:
26 Oct 20
Druze, nemoj da prodajes tvoje stereotipe i komplelse kao cinjenice, molim te. Mozes da upalis koliko god hoces lampica-to je tvoja odluka i tvoj izbor, ali to sto ti pricas se zove shovinizam.
Anonimus:
23 Oct 20
Imam 25 godina. Obožavam putovanja i obišla sam skoro celu Evropu. Nikad nisam imala seks, a nikad se ne bih ni družila sa nekim takvim, vezu da ne pominjem.
Anonimus:
22 Oct 20
Sa ovakvim stavom samo im činiš uslugu, šta će takvim devojkama neko dosadan i plitak poput tebe.
Anonimus:
22 Oct 20
Kolko odobravanja wow, ribe se pronašle, eno ih na aparatima
Anonimus:
20 Oct 20
U kakvom drustvu zivimo da djevojke koje puno putuju,vole da putuju i obidju nova mjesta odmah dobiju etiketu sponzoruse,kurve,i ostalo sto su nabrajali u komentarima. Ja prva volim da putujem,da upoznajem druge mnsnsnarode,kulture,da uzivam u zivotu i sad bih trebala.presttai samo jer ce takvi kao ti da me smatraju sponzorusom i nece da daju sansu nekom ljubavnom odnosu jer volim da putujem. Koje nebuloze.
Anonimus:
20 Oct 20
Nisu cinjenice nego generalizacije..
Anonimus:
13 Oct 20
Legenda kaže da muškarci i dalje odobravaju.
Anonimus:
10 Oct 20
Kao dugogodišnji recepcionar u jednom od boljih hotela na Jadranu, mogu potvrditi ovo! :)
jellena:
02 Oct 20
Druže, promiskuitetnih žena ima svuda i svakakvih, isto tako onih drugih. Ima onih koje makle nisu iz svog sela, a rešetaju se sa kim stignu. Male srednine veoma često budu poprište takvih, sklone se u šumarak, iza sena... ne propustaju priliku. Promiskuitet nema veze ni sam putovanjima, ni sa mestom boravka, ni sa novcem, to je stvar karaktera. Ti malkice zvučiš oštećeno, neka koja putuje ti je opasne rogove nabila .
Anonimus:
24 Sep 20
Gari i ovih 50 k ili troluju ili planiraju da žene device.
ok:
24 Sep 20
Ili mozda samo ima puno para
Anonimus:
24 Sep 20
Na koju li foru ovi jadni isfrustrirani muskarci dobise odobravanja?
Anonimus:
23 Sep 20
Wtf liče.. Baš bih volela da vidim da tvoja majka ili sestra odu u inostranstvo, ti bi njih, predstavljam, nazvao takodje prostitutkama ili sponzorušama, jesam li upravu? . Nemoj mi reći da sve žene koje se obrazuju i imaju novca smatraš sponzorušama. Nije valjda da misliš da je ženi nemoguće da se sama školuje i zaradjuje? Izvini, ali Bog ni jednu ženu nije stvorio da zavisi od muškaraca.
Anonimus:
23 Sep 20
Wtf liče.. Baš bih volela da vidim da tvoja majka ili sestra odu u inostranstvo, ti bi njih, predstavljam, nazvao takodje prostitutkama ili sponzorušama. Nemoj mi reći da sve žene koje se obrazuju i imaju novca smatraš sponzorušama, ti misliš da je ženi nemoguće da se sama školuje i zaradjuje, izvini dečko, ali Bog ni, jednu ženu nije stvorio da zavisi od muškaraca.
Anonimus:
17 Sep 20
Samo moski mozak toliko misli o seksu, da misli, da zena ide putovati zbog seksa. Svasta.
Anonimus:
14 Sep 20
ne volim sterotipe
anono:
12 Sep 20
Koliko frustriranih muskaraca je tebi odobrilo komentar, zabrinjavajuce!
Q:
11 Sep 20
Ova ispovjest govori koliko smo mi primitivan narod. Broj odobravanja potvrdjuje to. Bogu se zahvaljujem sto me izbavi iz te nase primivne zemlje. Pozdrav od jedne sto voli da putuje a slike stavlja sebi za uspimenu I nema nikakve veze sa opisom sto je doticni izjavio.
Anonimus:
11 Sep 20
Ova ispovest je neki žešći bag. 500k+ odobravanja je bilo još prvog dana, meni je i tada bilo čudno. Druga stvar, ovi top komentari imaju toliko lajkova i slažu se sa ovim što je napisano i imaju oko 8k lajkova, a potkomentar ispod drugog top komentara ima 37k osuda. Čudno mi je nešto ovde, ali hajde neka vam bude..
Anonimus:
11 Sep 20
I posle se neko pita sto smo kao nacija propali
Anonimus:
10 Sep 20
U ovoj ispovijesti vidim svog oca,to jest čovjeka koji svojoj ženi nikad neće dati da ode i vidi nešto svijeta jer nema povjerenja ni u sebe čak.
Dži:
07 Sep 20
Prvo sam pogledao broj osuda, jer sam kapirao da će ih biti gomila. Reko' osam i više hiljada, da, da... Ali kada sam video broj odobravanja, umalo se nisam zagrcnuo na jabuku haha... Pola miliona?! Koliko smo mi svi u stvari isfrustrirani iznutra, pa to nije realno. :D
M:
03 Sep 20
poremećeno razmišljanje poremećenog društva, sudeći po ovolikom sramotnom broju odobravanja.
Kritička svest:
03 Sep 20
Au, sine, pa ti svoje Vaginalovo nikad nisi napustio, rekla bih...
Ja:
03 Sep 20
Ne brini sinko, i one kad vide tebe upali im se lampica ``koji Kromanjonac``, tako da si siguran!
Anonimus:
03 Sep 20
Posle 4 god. oborili rekord u sort: odobravanja😀
Anonimus:
29 Aug 20
A meni te je žao... to kaj ženska želi vidjeti svijeta ne znači da se jebe sa svakim a ako ženska i spava s više muškaraca zašto je po tome drolja?? Znači ti bi bio frajer da imaš neki veći broj žena s kojima si bio al ona je drolja? Ako je cura nevina nije dobro, ako je bila s više muškaraca opet nije dobro... Ako netko voli seks pa zašto onda ne bi i uživao?? Sve dok se koristi zaštita i obavljaju testiranja nije uopće bitno.
Anonimus:
29 Aug 20
Mislim ok ako imaš takav stav i za dečke. Jer realno ako je takav tip cure ne mora biti da je promiskuitetna, ali recimo da je. Nije baš da traži nevinašca. A ti realno ako si fraer. Onda kak bi rekli kaj oš taman ti je.
Anonimus:
27 Aug 20
sta cemo kada nasi domaci ne valjaju, moramo putovati. To je prava istina :,D
Anonimus:
27 Aug 20
Devojke koje mnogo putuju, bodu oci usamljenicima kraj svojih digitalnih ekrana, kojima je lakse da upaple sajtic za odrasle, izdrve majmuna i ususkaju sami sebe u krevetic. Ustanite slepci i uradite nesto korisno za sebe.
Alisa:
25 Aug 20
zatucanost level pro
Anonimus:
24 Aug 20
A mi stjuardese?😂nama niko ne placa putovanja
Mala Manjina:
24 Aug 20
Studiram u SAD-u (ovo mi je zavrsna godina studija), obisla sam vise zemalja na razmenama studenata i putovanjima s drustvom. Nikad nisam imala decka. Imala sam par sastanaka s jednim deckom ali to nikad nije preraslo u vezu. Nemojte da osudjujete ljude po njihovim profilima na drustvenim mrezama i po tome gde su putovali. Putujes da naucis, da obogatis svoje znanje, da upoznas nova mesta i ljude i probas nove stvari. Ako devojka voli da putuje to ne znaci da je sponzorusa i laka devojka.
Cece:
23 Aug 20
Ne mogu vjerovati da je bas ova ispovijest za manje od mjesec dana doba 575k odobravanja.
Arijana:
22 Aug 20
Svašta! Menjati partnere možeš i u selu 😂 Kakva je to logika? Kad žena hoće onda i nađe, to je do karaktera a ne do broja pređenih kilometara. I dokle više suditi o ženi po broju seksualnih prtnera? Svi kao Balkan zatucan a gle sad ovo, izgleda da smo ipak svi jako zatucani, 😬
Anonimus:
21 Aug 20
Wtf koliko odobravanja,oov je bag neki
Anonimus:
19 Aug 20
Putujem, volim putovati i na svakom putovanju gledam da se smuvam s nekim zanimljivim strancem. Nasi decki su mi dosadni a i sredine su nam zatucane i osudjuju mladenacko ponasanja. Na kraju cu se i ja skrasiti i naci nekog dobrog momka koji nista o tome nece znati.
Anonimus:
19 Aug 20
Moj jedan san, između ostalog jeste da se zaposlim u struci koju volim i da mogu da putujem. Da putujem da bih vidjela znamenitosti drugih država a ne zbog menjanja partnera...I tako će biti🙃
Anonimus:
18 Aug 20
Devojka koja je u svom zivotu putovala ti ne dolazi u obzir ni za sta dugorocno? Ali zato ne bi imao nista protiv neceg kratkorocnog s njom (pod uslovom da je dovoljno lepa za tebe, naravno)? Hmm... One su na putovanjima mozda bile promiskuitetne, a mozda i nisu. Sa druge strane ti, sa svojim sklonostima prema kratkorocnim kombinacijama, si definitivno "laka zenska", jedina potvrdjena u celoj prici. A standardno opravdanje iza koga se takvi skrivaju od kada je sveta i veka je "one nisu za bolje"
Anonimus:
18 Aug 20
Čak i da je to istina, i dalje te ne mogu shvatiti ozbiljno jer vjerojatno ni sam nisi svjestan koliko si kontradiktoran i licemjeran. Zene koje putuju radi seksa su lose, nemoralne i zasluzuju da ih se naziva najgorim imenima, ali isti ti muskarci koji spavaju s njima su u redu?
WhySoSerious:
16 Aug 20
Ja došao nako da čitam komentare :)
Anonimus:
16 Aug 20
Hm, uredu je da imas svoje preference, jbg neces iskusne izivljene zene. Ali mene je pogodilo to ''ma kolko bila lepa''. To mi pokazuje da si verovatno povrsan i zatucan. I naci ces neku takodje povrsnu ,dosadnu zenu pa ces tad ti svrljati kad te smori
Anonimus:
12 Aug 20
Napokon nova broj jedan ispovjest u sortu odobravanja!
Anonimus:
11 Aug 20
Radim kao event manager u Španiji i jedan sam od glavnih u firmi. Prije 2 godine smo počeli zapošljavati studentice sa naših prostora koje tamo studiraju ili su na razmjeni kao promoterke, hostese itd. Dragi ljudi, od 10 djevojaka 8 njih zaglavi sa nekim XY likom iz cluba/eventa tu istu noć, nerijetko sa mnom ili nekim drugim od šefova.
Anonimus:
10 Aug 20
Opusteno drugar - nije da bi te ijedna od tih sto su proputovale htela. Jbg one mogu da biraju - nije im zivotni cilj da peru noge nekom kompleksasu koji nije makao od Male Mostanice.
Anonimus:
10 Aug 20
Sve si pogodio. Najgore smo. Samo sto mi uzivamo u zivotu za razliku od tebe. Zivimo svoju mladost na vreme. Naravno da ima devojaka kao sto su te koje si opisao, ali ima i devojaka koje putuju ali sa svojim novcem ili novcem svojih roditelja i koje nisu sponzoruse. Neke su otisle nesto da vide a ne da se kompromituju po inostranstvu.
dunk87:
06 Aug 20
takve su za sex kombinaciju vrh a normalnih devojaka je jako malo i uglavnom su zauzete
Feministkinja:
06 Aug 20
Ako budem imala decaka umesto devojcice bice obrezan.
Eva:
05 Aug 20
Decko, ogranicen si k’o balkon. Ne znam kako si zakljucio to da su devojke koje zele da se upoznaju sa novim kulturama, posete razna mesta ili studiraju u inostranstvu d*olje. Ti lepo nadji neku koja ne izbija iz kuce, jer za bolje nisi tako zatucan. Ni jedna normalna devojka se ne bi ni osvrnula za tako povrsnom osobom. Lep pozdav 😘
Istina boli:
05 Aug 20
Izgleda da je neko ljubomoran sto nema mogucnosti da putuje i studira u inostranstvu, pa onda prica da su ljudi koji idu na putovanja i pohadjaju fakultet u drugoj drzavi promiskuitetni. Nisko, nisko 😒
Anonimus:
05 Aug 20
Otkud ovoliko incela na Balkanu? Jel' vi mozete ista normalno da uvezete iz inostranstva?
Anonimus:
05 Aug 20
Ovo je jedna od vecih gluposti koje sam procitala. Mozda neko jednostavno voli da putuje?
Anonimus:
04 Aug 20
Putujem gdje god stignem i planiram to da radim sve dok mi zdravlje dozvoljava,radim sakupim zaradim odem...Još jedna činjenica nemam momka/ljubavnika niti sam ga kada imala,21 mi je godina 😉 lp uživajte
Kandidat za muškarca:
04 Aug 20
Od ovog nesrećanika ste još bolje vi koje se pravdate kako putujete a nemate seks na putovanjima. Čak i da je tačno ovo sto je dotični napisao šta s tim? Kako to utiče na dotičninog ili bilo koga? Lažni moralisti sa dupilm aršinima.
Unknown:
04 Aug 20
Garant su mu bivse takve bile pa odmah konta sve su zene takve🤦‍♀️🤦‍♀️
Anonimus:
03 Aug 20
Neispravno je generalizovati.
Siroma':
03 Aug 20
Da imam novca i ja bih putovala svuda i studirala u inostranstvu. I ne mislim da bi to uticalo na moja uverenja. Uostalom najradije bih putovala sa momkom, a ako je devojka sama na slikama, verovatno ju je momak uslikao.
Anonimus:
03 Aug 20
Lično nisam previše putovala niti sam promiskuitetna, sve suprotno napisanom, a nije da nisam imala ponuda. Ali imala sam neodoljivu želju da napišem jer mi je preko glave ova zatucanost i diskriminacija žena! Muškarac može da spava sa hiljadu njih i da mu to bude plus, a žena je odmah etiketirana kao k...a! I samo neko ko je ignorantan, na putovanja gleda isključivo na ovaj način.
Anonimus:
03 Aug 20
Ne razumem kako se ovoliki broj ljudi slaže s ovim.... praktično je rekao da žene koje žele da obidju svet, vide tudje kulture i uživaju u životu nisu materijal za brak, već da se na njih gleda kao na ku*ve... Žao mi je što sam muško ponekad
Anonimus:
03 Aug 20
Evo najezila sam se momentalno! Naime, imala sam tu nesrecu da budem u vezi sa patoloski ljubomornim i nasilnim momkom i kao da njega slusam!! Mnogo pre nego sto sam njega uopste upoznala bila sam na nekom putovanju(vikend, susedna drzava) sa nekolicinom prijatelja(muskih i zenskih) sto je on znao jer fakat nisam imala sta da krijem ali u svakoj svadji je koristio priliku da mi uputi jos koju pogrdnu rec i kaze kako sam tada isla tamo da se je*em!!! Wrf sto bi klinci rekli?!?!?
Pa ajmo realno:
02 Aug 20
Putovanja zbog seksa imam samo kad suprug i ja želimo malo dušom da dahnemo od djece
Anchy:
02 Aug 20
Ne slazem se sa ovim sto je napisano, imam drugaricu koja je prelapa i prezgodna, na instagramu ima slike sa raznih putovanja obisla je doata zemalja ali sve su to ona i brat njen platili, na more i ako bi otisla sa deckom to bi bilo ako su vec duze vreme zajedno, samostalna je pametna putuje po svetu studira i uziva u zivotu. I nek tako nastavi.
🍑🍑🍑:
02 Aug 20
Ja ne mogu da verujem šta je otišlo u top komentare
Anonimus:
02 Aug 20
Ne mogu da verujem s cime povezujes putovanje... putovanja su za siriti vidike i poglede, a ne noge... ucenje, iskustvo, dozivljaj... onoj kojoj je do sexa moze ga dobiti bilo gdje ;)
Anonimus:
02 Aug 20
Putujem od svoje 21.godine, nikad ali nikad nigdje nisam spavala s nekim niti sam to u putovanjima trazila. Cesto sam putovala i sama jer se moje drustvo uvijek tesko organiziralo za put a njima je veca fora biti sjest na kavu negdje nego obilaziti gradove. Bila sam 2 godine nesretno zaljubljena i u to vrijeme nikog dugog nisam ni vidjela a putovanja su mi dosla da razbistrim glavu i vidim druge kulture. Upoznavala sam predivne ljude i to je bio cilj svakog mog putovanja. Sve je individualno.
lol:
02 Aug 20
Momci koji mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetni, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da momak ima mnogo fotografija sa putovanja i studiranja u inostranstvu na Instagramu, odmah mi se pale crvene lampice u glavi i takav mi ne dolazi u obzir za bilo šta dugoročno. Bez obzira koliko je lep. Osuđujte koliko hoćete ali to su činjenice u velikoj većini slučajeva.
Devojka koja voli da putuje:
02 Aug 20
Slazem se da verovatno ima takvih, ali ja prva volim da putujem zbog drugih kultura, naroda, ljudi, hrane, prirode, volim da vidim kako se negde drugo zivi! I ni na jedno od mojih putovanja nisam isla zbog drugih muskaraca!! Niti mi je tada do toga....tako da nismo sve iste.
Anonimus:
02 Aug 20
Kako to da ova ispovest dobije ovolimo odobravanja za tako kratko vreme?
Anonimna:
02 Aug 20
Ja sam oduvijek željela putovati, ali da upoznam druge kulture i mjesta. Ja sam očito krivo pohvatala zašto se putuje! I što tebi smeta ako se fukaraju? Ti smiješ al zenu bi sveticu? Marš
Anonimus:
02 Aug 20
Lako je tebi da se ne je*es kad si ružan i ni jedna te nece.
Anon:
02 Aug 20
Pa ako tvoj mozak ne može prihvatiti bilo kakvu drugu ideju zašto bi se putovalo osim radi sexa onda nisi dovoljno inteligentan da zasnuješ porodicu, i takve momke jedna normalna i pristojna žena izbjegava u širokom luku
Devojka koja putuje😉:
02 Aug 20
Ne mogu da verujrm koliko odobravanja ima Zivela sam na 3 kontinenta putovala puno spavala da cak 3 muskarca u mom zivotu I ako me to pravi... BALKAN Ponosna gresnica pored toliko laznih svetica😘
Anonimus:
02 Aug 20
Lol, ono kad znas da nemas sanse kod cure jer je inteligentnija i zna da postoje pravi muskarci a ne samo ovakvi balkanci, pa onda eto izmisljas ovakve gluposti da se utjesis.
Anonimus:
02 Aug 20
Vjerovali ili ne, ovo je ispovijest sa najvise odobravanja na sajtu!
Anonimus:
01 Aug 20
Šokirana sam brojnošću odobravanja! Veću glupost nisam pročitala skoro. Ako se nekom putuje, znači da mu se menja mesto na kom je, hoće da vidi nešto novo, lepo, drugačije, gradove, prirodu, znamenitosti...ako ti se kara, ne moraš bacati novac na putovanja. To možeš naći i u ulici u kojoj živiš.
M:
01 Aug 20
Frapirana sam izjavom, toliko plitkoće u jednoj osobi...prosto nemam riječi.
Anonimus:
01 Aug 20
A frajeru je li mozda ti spavas naokolo? Takvi koji za sve govore da su kurvi su njaveci kurvari. Za muskarce niko nista ne govori.
Anonimus:
01 Aug 20
Sad sta znam mozda i jeste tacno. Znam dosta devojaka koje su promiskuitetne i bez tih putovanja ☺️
Sss:
01 Aug 20
Koliko moraš biti jadan da hakuješ sajt i lupaš minuse? Zatim komentarišeš sam sebi i sve opet ponoviš da budu top komentari! Druže, nabavi sebi život pod hitno!
Anonimus:
01 Aug 20
Putujem često sama, bila sam u dosta država, imam 41 godinu, nisam se nikada udavala. Nemam dečka godinama i godinama nisam imala sex.
Anonimus:
01 Aug 20
Ljudi vole seks i vole da se j... sa svakim ko im se svidi. E sad, imas ljude koji ce zbog opsteg misljenja drustva da tu zelju suzbiju, imas one koji ce ponekad da popuste i imas one koji su u fazonu ''Jednom se zivi, zabole me za tudje misljenje.''. Onaj ko osudjuje one koji se j.... puno i cesto, je u stvari podsvesno ljubomoran jer bi i on/ona al ne moze ili ne sme zbog straha od osude.
Anonimus:
01 Aug 20
Hahaha pa da li je ovo realno? Tipican ogranicen balkanski komentar. Nije svima ta stvar u glavi, ne vrti se svet oko muskarca. Ne budi ljubomoran sto ne mozes putovanja sebi da priustis....
Anonimus:
01 Aug 20
A sta je sa nama koje puno putujemo sa deckima 🤔 mislim da ili si takva osoba ili nisi. Ja obozavam putovati,vidjeti nove gradove, nova mjesta to je najbolje potrosen novac i najbolje iskustvo u zivotu.A najvise volim putovati sa svojim deckom i da nemam njega nebi mi na pamet palo spavati sa nepoznatim muskarcima u nepoznatim drzavama. Prestanimo osudivati vecinu zbog ponasanja pojedinaca.
Anonimus:
01 Aug 20
ko ce drugo koristiti botove za odobravanje nego zenomrsci hehe nije prvi put
Anonimus:
01 Aug 20
hvala ti za vic, dobro me nasmeja
Anonimus:
01 Aug 20
jes kad bi svakog uopste zanimale veze prvo
Anonimus:
01 Aug 20
opet neko podj.bava sa odobravanjima ahahah hakleri posandrcali protiv zena
Dodaj ne driblaj:
01 Aug 20
Sta se loze svi, lik je mislio na likuse koje preko drustvenih mreza svojim telom traze sponzore, realno ima takvih na izvoz.. Samo mu je greska, sto to ne iskoristava. Sa malo para svasta covek moze da dobije. Sitno se prodaju devojke u poslednje vreme, valja to iskoristiti. Pravda za autora!
Anonimus:
01 Aug 20
Imam 18 godina sveeee slike kacimm sa putovanja Prag, Bec, Dresden i tako dalje, kacim slike koje imaju dobre pozadine tako da ono seres vala bas, sta ja sad kao sa 18 godina imam sponzora, da jeste to su mi mama i tata....
danilo_vr:
01 Aug 20
Iskreno mislim da je ovaj procenat od 99% preveliki putovao sam dosta skoro u svakoj zemlji u evropi i sigurno su vise od 50% devojke bile same koje nisu imale momke. Sa nekima sam i dalje u kontaktu. A ti izadji malo van svog sela (beograd) i videces.
Anonimus:
01 Aug 20
Svaka krpa nadje zakrpu, pa ces i ti neku seljancicu isto toliko zatucanu koja ne ide dalje od stale i dvorisne kapije.
Anonimus:
01 Aug 20
Otidli smo kao narod u out, cim ova objava ima ovoliko odobravanja. I posle se cudite zasto je sve otislo dodjavola
Anonimus:
31 Jul 20
Svidja mi se 7 godina mladji decko. On ima 18. Ima li neko pozitivna iskustva u slucaju kad je devojka mnogo starija? Nemojte me ubedaciti. xD
Bože ima li te:
31 Jul 20
Ja sam osoba koja obožava da putuje dosta,sama a i sa suprugom,znala sam ostati na nekoj destinaciji sama i po čitav mesec,nikada nisam prevarila muža zajedno smo 15 godina a inače mi je to prvi dečko imam 32 godine i definitivno nisam promiskuitetna a eto vidis obozavam da putujem.Razmišljanje plitko kao plitak potok.
anon:
31 Jul 20
Instagram mi je pun slika sa putovanja, 24 godine mi je, nevina sam i nikad nisam imala decka
Ana:
31 Jul 20
Sta sam upravo procitala?? Putujem jer imam novac,moze mi se i obozavam da putujem,upoznajem svet i uzivam. Nikada nisam imala sex na nekom od tih putovanja jer to cilj putovanja nije. Sex mogu imati u BG svaki dan...u cemu je problem? zatucanost na nivou.
Anonimus:
31 Jul 20
a ti sigurno imas malog pisu, kad vec spominjes vecinu slucajeva...
Mizoginista u dusi:
31 Jul 20
Najbolji mi je komentari gde neko napisa da se putuje da bi se "prasile kurvice" I da je "jednoj dete napravio, ali je naravno morala da abortira". Lepo je to kad je muskarac onako odgovoran za potomstvo koje napravio. Jos lepse kada vidis koliko zapravo voli zene kada tako lepo razmislja o njima. A abortus, struganje po materici, komplikacije, vadjenje delova tela od tvog deteta, to je sve ok za ovakvog pravog muskarca zastitnika, dabome, jer se "prasila kurvica".
Anonimus:
31 Jul 20
Umesto da se razvijamo kao društvo, mi samo unazad. Jadni, uskoumni, frustrirani muškarci se leče kroz mizoginiju, umesto da se pogledaju u ogledalo i porade na sebi. Naravno, u malo uspešnijim krugovima, takvih biva sve manje. Ali moram priznati, pametno ti je to što takve izbegavaš, da ne gubiš vreme. Takvog zatucanog i dosadnog jedna koja je videla sveta nikada ne bi ni pogledala.
Anonimus:
31 Jul 20
Lako vi možete osuđivati autora za ovo ili ono ali činjenica je da veliki broj žena koji histerično putuju i žive "slobodan" život na kraju završe same. Lično znam veliki broj žena sa 40 više godina koje se nikad nisu udavale. Nikad neće imati decu, a životni vek se produžava. Treba živeti još bar toliko godina, sam bez dece. A dolazi i starost.
✌🏼:
31 Jul 20
Putujem svaki mjesec, kad god mi se ukaže prilika idem na razmjenu studenata te uz to i izlazim van u tim državama. A nisam nikad imala decka :) tako da
Ja sam Ja:
31 Jul 20
Sexsualnos je nesto sasvim prirodno u ljudskom rodu. Istrazivanje u tom smjeru mora proci svaka mlada osoba bez obzira na spol. Uz razumnost naravno ti si jedan zelenko kojo na osnovu toga zakljucujes kakva je netko osoba. Tebi treba jedna seljancica kojoj ces biti prvi pa de te onda psteno izvara iz znatizelje.. Iz primjere koje znam a znam ih mnogo najgore su prosli ti poput tebe .I na kraju lako je biti posten kad te nitko nece. Ti uzmo sebi tu i budi sretan!😁🤣
Anonimus:
31 Jul 20
Ti si samo ljubomoran jer ti ne putujes nego sedis kuci 99% svog zivota.
Anonimus:
31 Jul 20
Meni nije normalno da ovo ima ovoliko odobravanja...neke žene jednostavno vole putovati. Kao što i neki muškarci vole putovati, ali ako muškarac stavi slike s putovanja ne smatraš ga promiskuitetnim? Evo ja osobno volim putovati, smatram da je prekrasno vidjeti svijeta i isprobati nove stvari. Ne putujem baš puno jer sam studentica pa nemam toliko para, ali da imam bih putovala više. A ja sam totalno suprotno od promiskuitetne osobe, dapače aseksualna sam. Knjiga se ne sudi po koricama.
Anonimno:
31 Jul 20
Čekaj, a zašto je bitno gdje se netko seksa? Priznaj radije sebi i nama da tražiš djevicu jer jedino tako imaš šanse neku smotati.
Anonimus:
31 Jul 20
Putujem svaki drugi mjesec, imam 23 godine, momka nikad nisam imala i nevina :) u pravu si
Erasmusovca:
31 Jul 20
U redu, svako ima oravo na svoje mišljenje. Ja sam išla na desetine erasmus kratkih i dugih programa te putujem kada god stigne financijski i vremenski, ali ni n jednom od tih putovanja niti sam bila s nekim, niti planiram.
Anonimus:
31 Jul 20
Ti si umišljeno go0vno koje nema para da putuje pa vređa žene. Ovi muškarci koji su ga podržali su isto što i autor. Nadam se da se nikada nećeš oženiti, a i jadna ti je majka pored tebe takvog!!!!!
Odkud ovoliko odobrenja? :
31 Jul 20
Cure moje drage kome se vi opravdate da niste promiskuitetne? A tebi prijatelju autoru zelim ti da nades curu sto prije i da se maknes malo iz svog sela jer ocito ti je potrebno i jedno i drugo.. Pozdrav
Udata:
31 Jul 20
Ne znam, putujem sa muzem svugde, kad god ugrabimo malo slobodnih dana gledamo da zujimo po svetu. Cenim vas što iz svog "sela" niste dalje mrdnuli pa prosipate mudrosti. Niko ovde nije promiskuitetan nego dobro stojeći pa nam se može. 🙄🙄
Anonimus:
31 Jul 20
Mene ovaj post podsjeca na pjesmu "Pusonja i Zuga" od Zabranjenog pusenja :)
Život bez pimpeka :
31 Jul 20
Toliko radim da bih putovala, da nemam vremena za pimpeke 😂
2 pimpeka 0 putovanja s njima:
31 Jul 20
Imam 25 godina, proputovala sam 63 zemlje. Vidjela sam dva pimpeka u zivotu, rucak je najvise sto sam "dobila" od nih. Ima nas puno takvih, a ti ocito lovis jedne te iste...
Miki:
31 Jul 20
Nazalost vecina muskarac je nesposobna da obezbedi sebi jedno letovanja, a onda kad vide zenu koja putuje misle da je promiskuitetna a nepada mu napamet da je naporno radila da bi sebi obezbedila tako nesto, samo ti bezi od nas takvih takve sonje nam netrebju da bi nas samo sputavale i ugnjetavali
Zorica:
31 Jul 20
Prvo, ovi plusevi su neka budalastina. Pitala bih te kako bi ziveo u bivsoj Jugoslaviji kada tokom rata nisi mogao da primirises preko granice, a dok nismo dobili 3 meseca turisticki, tek to... Kada su se konacno otvorile granice, mladi su navalili da putuju ko je kako mogao da vidi ista van sveta, to nema veze sa promiskuitetom. A drugo, tako je, i zene vole seks! Znam da to nekima zvuci kao da su otkrili Ameriku, ali eto, novi dan nova otkrovenja!
Anonimus:
31 Jul 20
Ja dosta putujem i tako kacim fotke, zadnje sto mislim na putovanjima je sex a i da tako mislis o meni zabole me patka, jer ti pises ispovesti dok ja punim svoj zivot sa vrhunskim zalazcima i prelepim mestima 😁
An:
31 Jul 20
Mozak se tebi upalio odavno....
Anonimus:
31 Jul 20
Hahhahahahhahahahhha e sad kad nisam umrla od smeha
Anonimus:
31 Jul 20
Ne putujem, ali sam osudila, zašto, zato sto smatram da svako treba da živi svoj život kako želi, sreća je relativna stvar, i život kratko traje 😘
Anonimus:
31 Jul 20
U redu je nemati novaca da pređeš granicu i ostavila bi te i da je ostala u tvom selu jer nije zbog Erasmusa nego zato što je umirala s tobom od dosade. Nemoj odmah biti ogorčen i ljubomoran.
Anonimus:
31 Jul 20
To je samo tvoje misljenje, nisu sve iste i takve... Dok ne upoznas osobu ne znas nista o njoj, prema tome ti na osnovu njenih slika donosis zakljucke... Takvoj i ne trebas onda... Ja licno znam devojku koja putuje svuda, a u zivotu decka nije imala... Tako da ono... Oladi i spusti se na zemlju...
Anonimus:
31 Jul 20
Ne brini. Žena koja je obrazovana, samostalna i otvorenog uma traži sebi sličnog. Dakle, sigurno ne tebe 😂 Puno više propuštaš u životu s takvim stavom
M:
31 Jul 20
Zavisi zbog cega putuje, u tvom slucaju najverovatnije zbog zabave. Ja sam putovala svuda gde sam dobila priliku da odem. Obozavam da upoznajem nove drzave i njihovu kulturu, volim da vidim istorijske spomenike i prirodu. U vezi sam 6 godina i putujem bez decka jer je on stranac, i za razliku od mene, potrebna mu je viza za bukvalno sve. Soping i zurke me ne interesuju, to mogu i u svom gradu...
Anonimus:
31 Jul 20
Sad bar znam da samo trebam stavljati slike s putovanja na instagram da me takvi kao ti zaobidu, hvala na savjetu!
Smrad:
31 Jul 20
I meni se pale lampice. Na muškarce (odnosno, u tvom slučaju vjerojatno dječake) kojima neke ženske dolaze u obzir, ali ne dugoročno. Užas.
Anonimus:
31 Jul 20
Od moje 15. nisu prosla 3 mjeseca da nisam negdje otputovala, i zivjela sam u 4 drzave, a izgubila nevinost u 20oj i otad bila sa dva momka (u vezama).
Anonimus:
31 Jul 20
Ne kužim. Muškarac moze da se slika u kupaćem kostimu i svi to odobravaju, ako se neka djevojka slika u kupaćem kostimu onda ona previše otkriva. Ako cura svaku večer mijenja partnere ona je kurva i nije materijal za udaje niti za majke, a dok muškarac radi potpuno istu stvar, to je za pohvale jer eto. Većina ljudi koja ovo komentira samo puca ljubomore jer nemaju novca za egzotična putovanja, a svi bi se rado slikali na Maldivima da mogu. Jednostavno ne kužim.
Tamara:
31 Jul 20
Ja imam momka 4 godine i svaki godisnji odmor provedemo u inostranstvu, a da nam posao i finansije dozvoljavaju obisla bih ceo svet sa njim, toliko volim da putujem i ne vidim nista lose u tome.
12345:
31 Jul 20
Ne znam evo, puno sam putovala, učila, istraživala, imala 2 veze od toga obje ozbiljne, ova sad zadnja mislim da je to onaj pravi :) Nekad nisam imala vremena ni jesti, a ne razmišljati o avanturicama
Anonimus:
31 Jul 20
Na kraju ce ozeniti neku koju je nasao da sjedi doma, a preko nje preslo cijelo selo
Mary Christmas:
31 Jul 20
Hahaha koji kompleksi
MM:
31 Jul 20
Koji plićak za razmišljanje. Proputovala drzava, gradova,...a musko me taklo nije. Neki jednostavno zele avanture da vide dalje od svog dvorista, a ne da se vrate sa kakvom bolescurom.
Lol:
31 Jul 20
U prijevodu, žena treba biti kod kuće u četiri zida i ništa ne vidjeti u životu da se tebi ne bi palile lampice, jel?
ub32:
31 Jul 20
Prije bih se osvrnuo na sadržaj tih slika koje postavljaju, a ne na broj slika i lokacije gdje su slike napravljene. Mislim da sadržaj slika govori o tome i možeš iz sadržaja slika dosta toga da zaključiš o osobi. Mnogi ljudi izbacuju svakodnevno slike prirode sa putovanja i sebe ne stavljaju u prvi plan, nego mjesto na kom su bili. Ali i da uzmemo osobe koje sebe stavljaju u prvi plan(kao što su modeli) na putovanjima , opet se može da vidi iz slika dosta o tim osobama.
Anonimus:
31 Jul 20
Zena je promiskuitetna ako ima mnogo partnera, a muskarac koji ima mnogo partnerica (jos k tome puno putuje itd) je frajercina, jel da? :) Sram me sto zivim u drustvu gdje ljudi razmisljaju kao ti. Zene, uzivajte u zivotu i zaje.. misljenja ovakvih neandertalaca.
Anonimus:
31 Jul 20
Kakva glupost!! Odavno ne procitah vecu.
Anonimus:
31 Jul 20
I ja sam bio na erazmusu i putovao dosta, i imam mnogo parnerki iza sebe. Malo bi bilo licemerno da osudjujem devojke za istu stvar. Ajde bre nije to najgora stvar na svetu, moze da se desi da su one i bolje osobe od ovih koje su "povucene" i "cuvaju se"
Svetska putnica:
31 Jul 20
Studirala turizam, bila vodič a sada sam stujuardesa. Živim život u koferu a nikada se nisam spanđala sa nekim na poslu ili privatno jer sam u dugogodišnjoj vezi. Zbog ovakvih nas bije loš glas a kada bolje razmislim - svetskim ženama ni ne treba neki plitki mozak.
Cvet:
31 Jul 20
Ja sam 8 godina u vezi i najvise sam putovala u vezi, sto sa partnerom, sto sama, sto sa prijateljicama. Dok sam bila solo i mlada nisam toliko putovala koliko sad putujem. Nemoj biti ljakse.
Anonimus:
31 Jul 20
Ovoliko odobravanja moze sam biti pomocu botova. Vrlo je jednostavno na ovakvim stranicama bez prijave napravot bota koji svake sekunde uđe, odobri, izađe, uđe, itd...
Anonimus:
31 Jul 20
Netko koristi botove cim ima ovoliko odobravanja
Wtf:
31 Jul 20
Otkud ovde ovoliko odobravanjaa?
Anonimus:
31 Jul 20
Ja putujem puno ali sam nevina, 24 godina imam . Mozda to ima istine za neke djevojke ali jednostavno jako glupo je tako nekog generalizovati.a da jedino ako trazis zenu koja ne zna otici ni sama u makret nego se ponasa kao da je iz p19. Vijeka cuti i ne izjasnjava se.to je vec nesto drugo.
Anonimna:
31 Jul 20
boze kakav primitivan pogled na zivot :/
Džizs:
31 Jul 20
Pa nije sapun da će se izlizati! Kakve veze ima sto je imala jednog ili vise partnera prije tebe. Ti kao nisi nikog prije nje imao? Zašto se ženama broje partneri a muškarcima ne? glupost
Anonimus:
31 Jul 20
Znači isto onda vrijedi i za muškarce? Ajde ljudi molim vas, u 2020. živimo..
Anonimus:
31 Jul 20
Logicno ako imas momka, ti nisi materijal zs vezu i ne zanima ga sto i ti putujes samo ove slobodne. Hahahs
🤔:
31 Jul 20
Sudeći po komentarima, čini mi se da ovakve predrasude imaju oni muškarci koji bi se ku*vali na svakom ćošku, pogotovo na putovanjima, samo kad bi imali priliku, a pošto nemaju - ajde da okrivimo devojke OLEOLEEE OLEOLEEE! Jeste, žene su krive za sve.
Anonimus 123:
31 Jul 20
Naravno da ima onih cura koje putuju, izlaze posle na žurke, a budu verne svom partneru ili sebi. Takvih je debela manjina i zato autor ne bi da se petlja sa takvom.
😃:
31 Jul 20
Macak.. Ne putuje se i ne studira se radi preljube, ne mora ni da mrdne iz Žrgogrnaca ako zeli avanturu imace je i u slami... Ali sa druge strane ako je gradove videla samo u novinama ne postoji opasnost da ce ti traziti da joj placas putiovanja... U tom grmu leži zec :)
Anonimus:
31 Jul 20
A od svega je najgore koliko ova ispovest ima odobravanja. Lik je kompleksaš, to je očigledno...ali toliko.ljudi da se slaže s njim, e to je strašno. 21 vek
GlobeTrotter:
31 Jul 20
Ja putujem svako drugi mjesec, a uvijek putujem s momkon. I sta sam ja sad onda?
A:
31 Jul 20
Rade kompleksi 😂😂😂
Artemida:
31 Jul 20
glupo generaliziranje nezadovoljenog tipa :)
Maki:
31 Jul 20
Ne slažem se sa tobom uopšte ja sam proputovala svet da bih učila jezike i zato sada pričam tečno 8 jezika. Upoznala sam svoga prvog dečka sadasnjeg muža u srbiji kada sam imala 21 godinu i od tada krenula sa njim da putujem 10godina kasnije smo se venčali i sada čekamo naše drugo dete tako da takve osude vidjala sam to u inostranstvu ali sve to se zove kućno vaspitavanje!!! Ps. Izvini za greške ali srpski nije moj materni jezik nego francuski.
Anonimus:
31 Jul 20
Znaci zena ne smije da putuje i da vidi svijet jer ne odgovara sovinistickim opterecenim maminim sinovima?? Sto sve necu cuti
Anonimus:
31 Jul 20
A sta bi ti neku koja nema za kruh
Anon:
31 Jul 20
Hahahahhahah kakve veze ima jedno s drugim??
Anonimus:
31 Jul 20
Gledam da iskoristim svaku priliku za putovanja tokom studija, bilo da je u pitanju praksa, w&t. Finansiram se sama, jer su u pitanju placene strucne prakse. Nikad mi u toku tih putovanja nije palo na pamet da prevarim momka.
Jel te na razmjeni prevarila:
31 Jul 20
Puno putujem i putovala sam i s ekipom i s deckom,al nikad prevarila nisam,nekim curama nije bitno otic u drugi grad,drzavu u shoping i napiti se,ima nas koje volimo povjest kulturu a navecer setat,u manje kafice ic uzivat u gradu
Anonimus:
31 Jul 20
A ti se onda smuvaj sa tipom koji putuje,on je bolji za brak 100 % ;)
KravMaga:
31 Jul 20
Klasični stav frajer u 30im godinama, koji živi s mamom, redovito ide na misu i svira gitaru u katoličkoj mladeži. Ljudino, nemaj brige, takve žene tebe ni ne primjećuju ;)
Anonimus:
31 Jul 20
upravo suprotno. ove fine i mirne se praše sve u 16 . ove što mnogo putuju se puuno više paze i čuvaju.
Istina:
31 Jul 20
I sa tetovazama je isto...
Ja:
31 Jul 20
Ovo sad znaci da je moja sestra olos sto je sama sebi placala putovanja gde god da je isla.Ajde ne mesaj babe i zabe!Nisu sve sponzoruse !!!!!Moja sestra je obrazovana i ne bi dozvolila nikome da joj placa putovanja niti krpice.
Tebi treba dečko a ne devojka:
31 Jul 20
Incelu mali
Ime:
31 Jul 20
Pa to je super, posto ni djevojka koja voli putovati i uciti o drugim kulturama i jezicima, probavati tradicionalna jela itd. ne bi ni odabrala tebe i slicne, prilicno uskogrude momke.
:) :
31 Jul 20
A ja pola sveta sa roditeljima proputovala i ono nešto malo sa verenikom.. I imala samo njega u životu.. Imaš ti mnogo problema
KARMA:
31 Jul 20
Vjerujem da ces oženiti stjuardesu!
Anonimus:
31 Jul 20
pa? šta koga briga šta ko radi ako ne vara nikog. muškarci to ne bi radili? ma važi. a ove su mi najjače "evo ja sam putovala pa sam nevina/nisam ni sa kim bila". pa šta i da jesi sestro? što bi to bilo zabranjeno? apsolutno mi je ovo nejasno...
Anonimus:
31 Jul 20
Zena samo treba od kuhinje di radnje i obratno da putuje, i to da pazis da neki radnik nije sladak.
111:
31 Jul 20
Nema ovo veze dal devojke imaju para i same placaju.. Nego sto su tamo preko kao pustene sa lanca, avanture niko nece saznati.. A ove sto kazu da nisu nista radile, možda ih ni stranci nece..
N.N.:
31 Jul 20
Nije tacno!!! Nema gde nisam bila i granom ne bih takla nekog kog ne volim i ako nije iz cistih emocija iz naseg kraja.
Anonimus:
31 Jul 20
Nesto gluplje nisan dugo cula. Ja sam pola svijeta proputovala i to sa jednim deckom. 2 partnera u zivotu ukljucujuci njega. Radimo, skupljamo novac, i putujemo svake godine negdje drugo.
Rubi:
31 Jul 20
Jok nego cu da sedim kuci i kukam za svaku sitnicu koja mi nije po volji! Inace mnogo radim, a skoro svaki vikend i odmor mi je rezervisan za neki lep izlet... Putujem, slikam se, objavljujem slike zato sto mi je to oslobadjanje od stresa i zato sto mi to daje snagu da preguram jos jednu napornu nedelju. Decko moze da mi se pridruzi u tom uzivanju, prihvati to i ne zvoca ili me jednostavno ostavi. Sa ogranicenim ljudima svakako ni ne zelim imati posla.
Anonimus:
31 Jul 20
Tako je ! Zenu treba zakljucati u kuhinju, kakva putovanja.
Anonimus:
31 Jul 20
Ima puno takvih ali ima puno i potpuno razlicitih. Ja san proputovala svijet ali, sa mužem, sebe tu ne računam. Moja drugarica je putovala sama da bi vidjela sto više i upoznala sto više kultura, čak ni jednog nije imala
Anonimus:
31 Jul 20
Žene=zlo
Xy:
31 Jul 20
I onda ozeni onu koja mu kaze da je imala 1 a ono lupala se sa 100🤣🤣🤣 kompleksas
Emdzej:
31 Jul 20
Išla sam u školu u inostranstvu i za vreme čitavog boravka tamo nisam se čak ni poljubila ni sa kim, već sam jedva čekala da vidim svog dečka koji je bio u srbiji. Dragi Bravo, da li ja uopšte postojim? 🙄
Really?:
31 Jul 20
Balkan. Mozda ta djevojka zeli da nauci o drugim kulturama, nacinu zivota, zeli da putuje kako bi upoznala razlicitosti. To si brate ogranicen k'o balkonu. Ljudi koji oituju su mnogo mentalno otvoreni ljudi. Prihvataju razlicitosti. Ne, on zeli trebu da sjedi u kuci na Balkanu.
Anonimus:
31 Jul 20
Radim u njemackoj imam 25 godina putujem stalno umirem zbog toga sto mi je korona zaustavila svet ali I dalje sam nevina decka nemam Instagram nemam samo fb a to sto ti pratis to se zove influencer/starlete kako god malo se ukljuci
Vesna:
30 Jul 20
Iskrena da budem pronalazim se u ovome jer sam mnogo putovala, doduše većinu putovanja sam ja platila, ali ono glavno je da sam prevarili svog dugogodišnjeg dečka barem 10 puta ako ne i više. Malo me grize savjest zbog toga ali šta da se radi
X:
30 Jul 20
Sve su one iste, spremne da daju u rcma da bi nju cuvale za "onog pravog". A onaj pravi je neki bogati nesretnik koji misli da je ozenio postenu a budica supruga se gnjetala kako je stigla. Zene su zlo
Anonimus:
30 Jul 20
Ovaj svet bi bio krasno mesto za zivot kad bi vas manje pucali kompleksi i kad bi prestali zavirivati u tudje dvoriste i tudju pi*ku.
Anonimus:
30 Jul 20
Nmg rec nista, samo da je ovo istina. Ja sam jedna od tih djevojaka. Kad god negdje odem nadem si nekoga, opustenija sam vani, a i ne svidaju mi se nasi decki.
Lik s erasmusa:
30 Jul 20
Ne, uopće među ovima koji/koje odobravaju nema onih koji se kurvaju po svojim selima i ljubomorni/e su što se ne kurvaju na španjolskoj obali
Anonimus:
30 Jul 20
Ili se bojis, nemaš para i ne možeš ju pratit
Anonimus:
30 Jul 20
nije istina. Zensko sam, imam 30 godina, trudila sam se i trudim se i dalje da kad god imam priliku i finansijskih sredstava odem negde. Osim roditelja, dok sam bila djak i student, nikad mi niko nijedno putovanje nije platio. Nije to slucaj sa mnom, poznajem dosta takvih devojaka. A to sto si ti imao tu srecu da sretnes takve, to je tvoj problem.
Anonimus:
30 Jul 20
Imam drugaricu koja je obisla dobar dio svijeta i cak dosta sama putovala, a nevina je u kasnim dvadesetim. Jel' realno da ovo odobrava ovoliko ljudi? Ja se nadam da su ovo odobrili oni ogorceni i ljubomorni ljudi od muke kojima je krivo sto oni ne mogu toliko putovati. Drugog objasnjenja nemam.
Anonimus:
30 Jul 20
Imam puno putovanja iza sebe. U ozbiljnoj sam vezi i nikad decka nisam prevarila. Nekad sam putovala s njim, nekad sama. Ne generalizujte.
;):
30 Jul 20
Znate kako ovaj bajo ima toliko odobravanja.. eto kako nečiji prstići masni rade škljoc, škljoc po tipkovnici. Ajde bajo, bar neko postignuće za tebe u životu. Nabio si sebi toliko odobravanja. Kad te neće instagram, bar ti sam sebi.
Anonimus:
30 Jul 20
Sta je ovo, koliko odobravanja, ja sam u soku. U SOKU. Taman sam ti htjela napisati da si bolestan u mozak, a onda vidim ovoliko odobravanja i kontam, greska neka ili? Ja to nikad nisam pomislila,i evo prvi put cujem da neko ima ovakvo misljenje. Kad vidim kod nekog puno slika sa putovanja, samo zavidim toj osobi jer zivi moj san. I pomislim koliko je otvorenog uma, koliko lijepih uspomena u zivotu ima. Ne znam zasto to povezujete sa promiskuitetom.
♤♡◇♧:
30 Jul 20
Zasto je tebi toliko bitno da izneses to svoje misljenje? Svakom njegovo .. al koga boli briga za tvoje lampice.
Аnonimna:
30 Jul 20
Zašto ovo ima ovoliko odobravanja?!?!?!?!?
Aooo:
30 Jul 20
A ti biće žensko nikad nisi ni imao u životu. Svako svoj život kroji, kako mu se hoće, a ti gledaj svoj, očigledno jadan.
Terminus:
30 Jul 20
Пола милиона одобравања за један дан? Чини се да је неко учио како да прави нет ботове :) ако читаш, импресивно знање!
NN:
30 Jul 20
Meni nije ni materijal za vezu osoba koja ima ovakve izjave u 2020. godini.
Mala iz pećine:
30 Jul 20
Ajoj... svinjče mamino bububu.. Nadoveži se na mamičinu sisu pa cuclaj. Protegni guzičetinu iz te svoje pečine, možda te mamina prija bude htjela kad te nitko neće pa moraš izmišljati. Jao si ga Bog s tobom.
Anonimus:
30 Jul 20
Zveka stoji konzerve. ograničena si kao balkon,osobo. Ćao.
Anonimus:
30 Jul 20
Putujem, zato sto zelim vidjeti ovaj svijet i upoznati razlicite kulture. Financijski sam ovisna sama o sebi, uzivam u zivotu. Ne znaci to da mijenjam partnere, upravo suprotno. A i realno, sta te briga sto netko radi. Osobno sam sama si platila svako putovanje od svog posla, tj svoje firme. Boli kada zensko vise nego dovoljno zaraduje i napravi nesto u svom zivotu da si to moze financijski priusiti, umjesto da joj jedini uspjeh u zivotu bude tvoja zena i da ti kuha rucak jelda? :)
Max:
30 Jul 20
Dace Bog da imas zensku decu pa da studiraju i putuju. Moje kceri studiraju medicinu i ne znam gde mislis u srbiji da imaju specijalizaciju?!?! U ostalom ona koja hoce da se provodi ne mora ni izaci iz svog sela.
Anonimus:
30 Jul 20
Jel moguce da ima 600.000 lajkova bilo koja objava?
Putnica:
30 Jul 20
Ne brini, ni ti nas ne interesujes..
Samo M:
30 Jul 20
Kakvo plitko razmišljanje. Zato ti ćeš tvoju da držiš kod kuće i varace te sa prvim komšijom
Anonimus:
30 Jul 20
e moj druže, u govnima si tek kad se nađeš u tih 1%... studiram vani, putujem kad stignem, a nikad s nikim nisam bila... izgleda i neću jer mi prilaze samo frajeri koji dijele tvoje predrasude pa me hoće smuvati za jednu noć, a meni kao obrazovanoj ženi koja je vidila dovoljno svijeta da zna što želi, to jednostavno nije prihvatljivo...
Skitnica:
30 Jul 20
Vrati se u svoju pećinu. Isto kao i ovih 57 i nešto hiljada. S takvim kao što si ti ne bih provela niti minutu
Anonimus:
30 Jul 20
Iskreno krecem od sebe. Istina ziva! Otkako sam se smirila s putovanjima smirila se i moja ljubavna situacija i u potpunosti odobravam
Anonimus:
30 Jul 20
Tebra vidi se u postu da je tebi samo krivo sto ih ti ne mozes .... A da mozes bi i furao s njima samo tako
Anonimus:
30 Jul 20
A, mili, ti onda meći u Slavicu koja nije makla iz Popučaka. 🤗
Anonimus:
30 Jul 20
Iste te te nikada nece pogledati u zivotu pa ih tako nece nesto preterano ni zanimati tvoje misljenje?
😊:
30 Jul 20
Šta se dešava sa ovom ispovesti? Je l ovaj lik sedi kuci i lupa odobravanja na svoje bolesno razmišljanje i nama normalnima minuse? drugo objašnjenje nemam 🙄
Anonimus:
30 Jul 20
Pa naravno da su promiskuitetne i naravno da uzivaju u tome treba sve probati. Osudjivanje zena za to sto imaju seks je ostalo u dvadesetom veku. A u tvom postu osecam da im zavidis i tugu sto ti ne mozes tako da ti necu nista ruzno reci. Moj ti je savet samo da ovakva misljenja ne iznosis u drustvu.
Anonimus:
30 Jul 20
Ovo su neki fejk brojevi za odobravanja, bilo je puno vise osuda i top komentari su bili drugi, uopće nisu bili ova dva
Lola:
30 Jul 20
Znam ih više takvih. Sve su mlade, zgodne, perspektivne i uspješne... I pišaju po nama koji to nismo uz opasku na Instagramu "sve se može kad se hoće" a završila Medicinu preko kreveta. Tuga!
Anonimus:
30 Jul 20
Radio sam na brodu 5 godina. Brod je poznat kao mesto gde svi malo popuste sto se tice morala. Ali veruj mi ima devojaka koje su stvarno dosle da rade i zarade, koje se nisu zainteresovale zurke i blud.koje su ostale verne svojim momcima/muzevima koji su kod kuce ili na drugom brodu. A imaju mnogo dobrih slika na instagramu po kojima neki zakljucuju da one samo uzivaju u putovqnju,picu i seksu.Znam o cemu pricas ali nemoj biti iskljuciv, nije to bas tako.
Ines:
30 Jul 20
A jaaaadan....
Lola:
30 Jul 20
Činjenica je da čovek ima 572 000 👍. Ne znam zašto tražite paralelu s muškarcima i izvlačite iz konteksta? Činjenica je i da 70 % tih cura pruža svoje sex usluge zbog ispita, torbice, putovanja... Sve za lifestyle i virtuelni život na socijalnim mrežama
Anonimus:
30 Jul 20
Ali ovaj 2.top komentar je bukvalno zažetak iracionalnosti vas koji odobravate. Kaže osoba "tačno je, znam JEDNU takvu". Jeste li vi normalni? Zaključujete o kategoriji ljudi na osnovu JEDNOG slučaja?! Uostalom ERASMUS je STIPENDIJA, dakle devojka je morala mnogo da se trudi i da ima odličan rezultat na fakultetu da bi upala. Sram da vas bude, ljubomorne i prazne duše.
Sss:
30 Jul 20
Ti si, druže, idiot! A velike su šanse su sa nisi ni osnovnu završio, niti iz svog sela igdje otišao. Drago mi je da te je bar internet pronašao, jest da ga koristiš u pogrešne svrhe, ali bar si se malo pomjerio od pećine! 😂😂
Idioti:
30 Jul 20
Kako ste glupi ovo je sigurno napisao neki koji ne moze da parira devojci koja mnogo putuje jer nema ni za kartu do Vrnjacke Banje, neki su najpametniji kad cute🙄
Lol:
30 Jul 20
Hahaha ovakva izjana samo moze doci od nekog zatucanog covjeka iz neke selendre. Ja s muzem putjuem vec godinama, obje imamo dobar posao i sve si sami platimo.... Tako da..
Sayy whattt?!? xD:
30 Jul 20
Jel ja to dobro vidim ili stvarno ima 572 HILJADE odobravanja :O
🤔:
30 Jul 20
boze Logike, putovala sam kao cura i kad sam se udala putovali smo skupa, sad putujemo u troje sa djeetetom. Ako volim putovanja i upoznavanja drugih gradova i kontinenta ne znaci da sam neka k...
L:
30 Jul 20
Koliko zatupljenosti i predrasuda u autoru. Pa očito ti nigdje nisi makeo! Osuđujte slobodno.. fact😊🤜🤛
Anonimus:
30 Jul 20
7 god.radim u fabrici i nisam bila srecna nikad ,pretoplo je i zagusljivo,uvek sam se plasila da dam otkaz iako je bedna plata,uvek ono sta cu posle,ali ne mogu vise sutra dajem otkaz zauvek,nadam se da cu naci nesto gde cu moci da disem i da se ne usmrdim da izvinete ba izrazu.Konacno imam podraku ljudi oko mene zato sto mi je verenik divan i podrzava me u svemu.Osecam sa cu lance s nohu skinuti.
🌸🌸:
30 Jul 20
Ja sam proputovala pola svijeta, a djevica sam. Imam dosta slika na ig sa putovanja i pijanki. Sta cemo sad? Kakva je presuda?
Pod krivom zvijezdom rođena:
30 Jul 20
E druže, tek kad se nađeš u ovih 1% si u govnima... Studiram vani, putujem kad stignem, a s nikim nikad nisam bila... Izgleda i neću jer svi frajeri koji mi prilaze dijele tvoje predrasude pa samo hoće da me smuvaju na jednu noć što meni kao obrazovanoj ženi koja je vidjela dovoljno svijeta da točno zna što želi jednostanvo nije prihvatljivo...
Nije bitno:
30 Jul 20
Nekad mi je zao sto sam ruzan, al zbog ovakvih stvari mi je i drago, jer znam da je moja devojka sa mnom zbig mene, a ne zbog mog izgleda.
Lorelei:
30 Jul 20
Po toj logici, muškarci koji mnogo putuju su... avioni? Ne razumijem. Objasni mi, molim te.
Anonimus:
30 Jul 20
Imala sam dva momka u zivotu. Imam 30 god. Volim da putujem, ali kad sam imala s kim nisam imala para, sad imam para ali nemam s kim. Tako da.. 🤷
Anonimus:
30 Jul 20
572000 odobravanja? Ljudiiiii?!?! Ozenite onda one iz seoske trgovine, doduse menjale su i one samo ne bas tako sarenoliko(vise tipa Djuro, Pero, Ostoja...)
Anonimus:
30 Jul 20
Ovi sto odobravaju neka se vrate u svoje pecine. Ljudi dragi, recite da se zezate🤢
mjestanka:
30 Jul 20
jos uvjek dolazim sebi od "zena od sultana" nemam ti kad....
Anonimus:
30 Jul 20
Pitate se odakle odobravanja? Od ljudi koji ne mrdnu od kuće, ne zato što nemaju nego zato što NE ZNAJU, pa su ljubomorni. Nisam putovala sad nešto bog zna koliko, ali nisam ni malo, obišla sam 10-ak država, samo sam se poljubila s jednim momkom na putovanju i to je to. Uostalom, otkud ti znaš da neko nije s roditeljima na putovanju, ali ne kači i njih na mreže?
AnMa:
30 Jul 20
Ovi sta su lajkali su ili ljubomorne zene koje ne mogu da putuju ili isfrustrirani muskarci 🤣 Pozdrav od stjuardese koja je vjerna svom muskarcu punih 7 godina! Jedino sta mogu da nabrojim su zemlje koje sam posjetila, a ne muskarce ;)
Anonimus:
30 Jul 20
Pa kad su takve osobe tebi promiskuitetne i ne zanimaju te zasto o njima pišeš očito ima nešto što te kod njih privlači, al jbg odgojen si da ti se takve osobe gade 😉
🙄🙄🙄:
30 Jul 20
Šta očekivati od ovog mučenika, kad moja rodjena sestra misli da imam sponzora koji mi placa putovanja, a ja, nesrećnica, cijele godine stedim, ne izlazim, ne kupujem krpice, da bi skupila za neko dobro putovanje! I kad kažem da putujem sama, misli da lažem jer ko normalan putuje sam!
Anonimus:
30 Jul 20
Ko kaze da treba imati puno para da bi putovao? Cista zabluda.
Anonimus:
30 Jul 20
Pfffff, teška glupost. U životu sam bila sa 2 muškarca (veta od 5 godina i moj muž). Putovala gde sam htela, čak i jedno letovanje provela sa društvom (nas 16-oro, dve nedelje) nisam ni u vezi bila i nisam se spanđala ni sa kim jer sam uživala sa prijateljima na moru. Ekskurzije, svirke, festivali...
Anonimusica:
30 Jul 20
Evo, ja volim da putujem,obilazim razna mjesta, uglavnom prirodne ljepote. Nikada nisam imala momka, ni sa kim nisam bila. Imala sam dosta prilika. Volim se brinuti o kuci i znam sve poslove, volim i da kuvam. Znaci, po tvom misljenju ja sam neozbiljna djevojka, djevojka za avanturu, ne za kucu, zato sto volim da obilazim razne destinacije, volim da putujem. Pa dobro, ti nastavi tako da mislis, daleko ces dogurati.
Anonimus:
30 Jul 20
Predrasuda
Anonimus:
30 Jul 20
Mene zanima odkud ovoliko odobravanja? Brojka ogromna!
Anonimus:
30 Jul 20
Ljudi, jeste li vi realni?!?!
ivana:
30 Jul 20
ovi lajkovi su namesteni... za skoro 60000 lajkova mora biti barem 10 000 komantara.a ovde vidim 150.
Istina:
30 Jul 20
Čisti balkanizam je jedino što se nalazi u ovom autoru 😂
ivana:
30 Jul 20
cekaj bre,odakle ovoliko lajkova :D slazem se sa izjavom,nego ovo prvi put vidim
Anonimus:
30 Jul 20
Znaci komentari...upravo si, znam uednu takvu...vi na osnovi jedne takve donosite takve zakljucke...ja znqm dvoje takve koje su otisle u miami na razmjenu i presle pola amerike...u vezi i decke nisu pravarile.... Pi*ke balkanske zatvorene......vi svi netaknuti i posteni, jadna vam majka i ona koju kuci dovedete
CICA :
30 Jul 20
Cure koje putuju nema sanse da bi htjele iskompleksiranog mamlaza ...Koja bi dopustila da joj takav bilmez kroji zivot dzabe je potrosila novce na putovanja..
Реалан:
30 Jul 20
Пријатељу, тешко да се теби ишта пали у глави, а не некакве лампице
Anonimus:
30 Jul 20
Da imam para i ja bih putovala svugdje...a ne spadam u takvi skupinu djevojaka.. 🥱
Anonimusica:
30 Jul 20
Evo, ja volim da putujem,obilazim razna mjesta, uglavnom prirodne ljepote. Nikada nisam imala momka, ni sa kim nisam bila. Imala sam dosta prilika. Volim se brinuti o kuci i znam sve poslove, volim i da kuvam. Znaci, po tvom misljenju ja sam neozbiljna djevojka, djevojka za avanturu, ne za kucu, zato sto volim da obilazim razne destinacije, volim da putujem. Pa dobro, ti nastavi tako da mislis, daleko ces dogurati.
🌷:
30 Jul 20
Pa šta i da rade to?! A šta vi muškarci radite na putovanjima? Ako putujete samo po manastirima, samo tad je tvoje razmišljanje ok! Mada mislim da si tip osobe koja nije mrdnula iz svog dvorišta!
Anonimus:
30 Jul 20
To je tvoje osobno iskustvo s curama, sto ne znaci da je takva cinjenica
Anonimus:
30 Jul 20
Imam prijateljicu koja konstantno putuje studentski. Niti je promiskuitetna,niti išta. Riješi se tog pogrešnog uvjerenja. I normalne cure mnogo putuju. :)
🤦‍♀️:
30 Jul 20
Na temelju cega ti to zakljuci evo neka sve... 🧐🤔
Anonimus:
30 Jul 20
Ne mogu da svarim ovoliki broj odobravanja.. ja sam putovala malo, uglavnom kao student preko fakulteta i u srednjoj na ekskurziji, a da imam finansijska sredstva, broj mesta koja bih posetila bi bio ogroman, pritom nisam ni najmanje promiskuitetna, samo zelim da vidim i naucim sto vise.. ne znam u kakvom se krugu ljudi ti kreces kada ovako razmisljas
Anonimus:
30 Jul 20
Nevjerovatno koliko ljudi je ovo odobrilo.. a nema veze sa mozgom
Ja:
30 Jul 20
Ja hajvana majko moja mila 🙈
Gringo:
30 Jul 20
Jer je teško biti sa više muškaraca/žena ukoliko si "zarobljen" u svom gradu. Tebi je najbolje da ostaneš sam, tako si siguran i jedino tako ti u tvojoj glavi tvoja teorija drži vodu. I zatvori se u sobu i zaključaj, da te neka malena koja zaluta u tvoj grad ne zaskoči.
Anonimus:
30 Jul 20
vidi ovoga... 99% a? to si provodio znanstveno istrazivanje korelacije putovanja i seksualnih odnosa u zena pa dosao do tog zakljucka? genijalac teski...
Zzz:
30 Jul 20
I onda se pitate čemu feminizam... kromanjonci
Ja:
30 Jul 20
Bolest ne bira...
Nekoizmase:
30 Jul 20
Cekaj, mene zanima druga stvar - 571937 odobrenja! Odaakleee? 😆
Anonimus:
30 Jul 20
Ово је на 100 и један начин погрешно, и тако нетачно!
Namješteno.:
30 Jul 20
Zasto nitko ne spominje broj odobravanja? Autore, jadna ti majka ako ovo radiš u slobodno vrijeme.
Aa:
30 Jul 20
Koliko jadnih muskaraca u komentarima kojima je sve u zivotu da kontrolisu cak i nepoznate zene 😂 Ja obozavam da putujem, no, nemam sredstava i vremena zbog faksa, ali jedva cekam sa drugaricom i sa deckom da proputujem kolko stignem. To me cini promiskuitetnom? Ooook. Bolje trazite terapeuta, a ne devojke.
Ne's je**t' 😂:
30 Jul 20
Meni se cini da si ti malo pomesao definicije reci 'cinjenica' i 'licno misljenje', kao i svi ovi ljudi koji su odobrili ovo... Aj priznaj, koja strankinja ti nije dala, pa si ogorcen? Ko priznaje pola mu se oprasta, tako bar kod mene u kraju kazu. 😂
Anonimus:
30 Jul 20
Ja putujem dosta u zadnjih par godina, ni na jednom putovanju nisam imala musko drustvo, a tek nesto vise....
Anonimus:
30 Jul 20
O majko Bozija, andjeli s neba
Anonimus:
30 Jul 20
Ovo je samo tipični, muški mozak mogao da napiše. Ako bi ti putovao da bi tražio seks jer misliš da će ti neko dati samo zato što si ti na putovanju, to ne znači da i devojke to rade. Pa mi možemo svakako da vas imamo kad hoćemo i koliko hoćemo ali ipak većina nas ima samo malo momaka tokom celog života, što za muške baš i najčešće nije slučaj. Samo prost mozak ne vidi dublji razlog putovanja. Tužno :-)
Anonimus:
30 Jul 20
Ovo se moze svrstati u isti rang sa onim ´Svi su muskarci isti´ili ´Sve su zene iste´... Daj, prestanite generalizirat. Mozda jest tako u vecini slucajeva, ali nije uvijek tako. Netko jako voli putovati. Evo npr ja jos ne putujem, ali mi je to jedna od najvecih zivotnih zelja, kako bih vidjela nesto novo. J... vas sex. Svi samo na to mislite
Anonimus:
30 Jul 20
Devojke koje puno putuju imaju para za putovanja i dovoljno pameti da znaju da postoji nesto i mimo njihovog vidokruga. Pazi sto ne bih volela da vidim sedam svetskuh cuda, da posetim glavne gradove svake zemlje, pa i neke na periferiji, ali nemam mogucnosti. Uvek mi ostaje internet i tudji izvestaji sa putovanja.
Anonimus:
30 Jul 20
Sto te to boli toliko? Mukice...
Anonimus:
30 Jul 20
Pazi, ako devojka nema skole, ne radi a putuje cesto i luksuzno onda je realna mogucnost da joj to drugi placaju i da onda jebiga spada u sponzoruse/prostitutke. Ako devojka radi ili njeni imaju para a ona putuje onda samo voli da putuje i to apsolutno ne mora da znaci da se ona tamo razvlaci sa kim stigne.
Anonimus:
30 Jul 20
Kad netko napise 99% znaci da je 99% malouman i ne razumije postotke.
Tina:
30 Jul 20
Sacuvaj me boze muske gluposti.😂
Anonimus:
29 Jul 20
De suti Bogati. Et samo suti.
Anonimus:
29 Jul 20
Poznajem dvije cure, slabijeg imovinskog stanja, jedva imaju ono osnovno, a kad imaju novaca potrose ga na putovanja. Samo im je bitno da uzivaju i putuju, a onda kukaju kasnije kad nemaju maltene sta jesti. Nemam nista protiv neka putuju. Ljudi pomisle cim neko putuje da ima puno novaca, a u danasnje vrijeme za malo novaca mozes otputovati negdje.
Anonimus:
29 Jul 20
Ne mora biti kod svakog isto, npr znam dvije cure koje samo misle kako ce putovat i uzivat i ova jedna je priznala kako voli sama otputovat negdje i kao nitko ju ne poznaje i onda tamo se petlja s nekim na jednu noc I ja volim putovati iako ne putujem tako cesto, ali nisam uopce takva.
Anonimus:
29 Jul 20
Ne kontam,uhodis necije profile i zakljucujes da to nije cura za tebe,a ona ne zna ni da postojis hahahahhahahahaha pa ko da te prose a ti odbijas,pa sad ovdje prosipas moral
Anonimus:
29 Jul 20
Izvinjavam se dečku unaprijed u ime svih nas koje su se trudile i skroz školovanje, a kasnije i rad omogućile sebi putovanja. Momče, svaka država ima svoju kulturu, običaje, hranu, kulturne spomenike koji su vrijedni pažnje, a ne samo materijal za sex.
Feminjara:
29 Jul 20
U prevodu- kokuz sam i neradnik, niti mogu priustiti ili pratiti devojku koja putuje....jedva se za pivo ima? Zar ne edipovce luce?
Anonimus:
29 Jul 20
Trazis vezu tamo gde je nema. Nikakve veze nema promiskulitet sa putovanjima. Ko ima kintu putuje, ko nema promiskulitetan je svakako a ti si naivan i ne poznajes zivot
Anonimus:
29 Jul 20
Veze s vezom nema to sto si ti napisao. Devojke koje putuju su promiskuitetne?! Aha, znaci, ja sam promiskuitetna jer sam obisla pola planete, a u 33 godine imala sam seksualnih partnera ni na prste jedne ruke.
Anonimus:
29 Jul 20
Tacno, licno znam kolegenicu koja kao ide na neke konferencije, programiranje, masinsko ucenje, a sve to joj je pokrice za elitnu prostituciju. Devojka je iz nisa i nema prebijenu kintu za ono sto prikazuje na instagramu
IRENA:
29 Jul 20
Naravno da plašiš ovakvih devojaka jer si garantovano dete sa sela koje merka svaki dinar, svoju zavist prema drugima izražavaš nekim isfoliranim osiđivanjem (a dupence bi prodao da i ti možeš tako), i misliš da si dostojan toga da ikome išta zameriš. Vidim da su ti mnogi ljudi ovde rekli da oženiš nelu seljančicu i maneš se nas koje ne gledamo luzere, ali bi verovatno i nju unesrećio. Bolje sedi doma i ne izlaži ljude svojih toksičnim razmišljanjem.
Muško mišljenje:
29 Jul 20
Majko mila, šta pročitah. Neke od najboljih devojaka koje znam i koje su najmanje promiskuitetne upravo puno vole da putuju. Imaju otvoren um (čitaj UM, NE NOGE), vrlo su pozitivne osobe, dobre u duši, vole da pomažu ljudima. Ja ne znam sa kog si balvana sišao druže, ali tebi treba jedna dobra doza putovanja da ti se otvore oči :)
Anonimus:
29 Jul 20
Mogu samo da nasmijem na ovo 🤣😂😂😂
Anonimus:
29 Jul 20
Obozavam da putujem i svaki dinar koji zaradim ulazem u putovanja. Obisla sam stvarno puno gradova. Imam 31 godine, visoko obrazovana sam, pricam 4 strana jezjks i spavala sam 4 muskarca. I ne bih izasla sa tobom jer si previse skucenih pogleda
Anonimus:
29 Jul 20
Ti onda lijepo ozeni Maru sa sela I ostavi nas ostale na miru.
Anonimus:
29 Jul 20
Radila sam jedan period svoga života kao stjuardesa i nikada nisam spavala sa nekim od osoblja ili sa nekim strancem. Ti očito nigde ne putuješ i živiš u nekom malom zaglupljenom mestu sa završenom samo Osnovnom školom. -Nemam ništa protiv ljudi koji su sa sela.
Anonimus:
29 Jul 20
O boze, kako bih negde otisla samo nemam drustvo, a imam i novac i vreme... a ako i odem negde, najmanje sto mi pada na pamet je da jurim momke i da imam sex sa njima, usresredjena sam samo na sopstveno uzivanje u smislu izlezavanja na plazi, obilasku grada, isprobavanju dobre hrane i sopingu. Daj decko razmisli malo, promiskuitetnih ima i nevezano da li putuju ili studiraju u inostranstvu, nemoj da si buzdovan.
Anonimus:
29 Jul 20
E ali ajde što generališete, ajde što filozofirate da su žene ovakve, onakve, ajde ajde sve to, ali da tvrdite da su to ČINJENICE? E tu ne mogu da vas shvatim ozbiljno i sve što kažete nema težinu.
Anonimus:
29 Jul 20
Ja ne vjerujem kakve su ovo generalizacije i da su glupe od strane autora, a i da su uspješne i pametne od strane komentara. Svaka je individualac i sigurno ima i onih koje su pametne i to su sebi zaradile i sada mogu putovati, a ima i onih koje troše tamo tuđe pare, a ima i ostalih koje imaju neke treće razloge. glupo je generalizirati, pogotovo na temelju takve stvari kao što su česta putovanja, nigdje veze haha
Anonimus:
29 Jul 20
Hahahah pa dokle može da ide ljudska glupost. Evo ja sam bila na 4 kontinenta do sada, da ne nabrajam u kojim sve zemljama i samo sa jednim muškarcem sam, već pet godina i nadam se još dugo. I samo da znaš, taj truli stav koji imaš će svaka pametna devojka lako da pročita i pobegne od tebe.
Anonimus:
29 Jul 20
I meni se pale lampice kad cujem ovakvu glupost.
Anonimus:
29 Jul 20
Ja bas mislim da nisi u pravu. Putovala sam, a svo vrijeme imala samo jednog decka s kojim sam i danas. Sve prijateljice koje su isle negdje studirati su to napravile da bi imale neke sire poglede i uzivale s ekipom. A znam cure koje mrtve hladne momku pred nosom se dopisuju s drugim frajerima. Mozda bi i ti trebao malo proputovati da prosiris te uske vidike.
Suzana:
29 Jul 20
Dečko, ti si samo slabijeg financijskog stanja (citaj:siromasan) pa ti je putovanje bauk.
...:
29 Jul 20
Hahahahah sta sve necu procitati😅😅 Kazni se sama majket'
Devojka:
29 Jul 20
Nema to veze s zivotom. Razumem da su to one gole pacenice kojima treba paznja, ali znam devojke koje su normalne i putuju, zainteresovane su za razlicite kulture, istorijske lokacije. I sama volim da putujem, ali na zalost ne mogu toliko cesto, koliko bih volela. A imam i poznanicu koja retko putuje, ali zato u svojoj drzavi luduje. Tako da ne generalizuj.
Medicinska sestra:
29 Jul 20
Volim da putujem, dosta sam putovala a nevina sam.. Tako da ti ta teorija nije baš tačna
Anonimus:
29 Jul 20
A muškarci?
...:
29 Jul 20
A kompleksaša kruše mili.. Nisi čuo da neki ljudi IMAJU pare i ne treba im sponzor ?!..To sto ti sebi ne možeš priuštiti takva putovanja, ne moraš biti jadnik 😁
E:
29 Jul 20
Činjenica je da ti nisi "u vinklu",kako kažu neimari.
Anonimus:
29 Jul 20
A meni se na takvo razmisljanje pali lampica da je osoba koja razmislja na ovaj nacin, nosilac neke psihicke dijagnoze. Pozdrav
Anonimus:
29 Jul 20
ozeni onu sto nije mrdnula iz sela, glumila sveticu, udala se za tebe i prevarila te na prvom putovanju xD
Anonimus:
29 Jul 20
kapiram da zena ne sme da izadje iz kuce da bi ti bio siguran ahahah
Anonimus:
29 Jul 20
koji si ti budala. Potpisuje: Djevojka koja mnogo putuje
Anonimus:
29 Jul 20
Slažem se jer dobro poznajem taj svijet. 70% tih djevojaka na tim putovanjima financiraju kavaljeri punih đepova. Sve znam šta se događa. I mnoge idu na te destinaciju po pozivu za "poslove",. E to su one malo višeg ranga, profesionalke
Anonimus:
29 Jul 20
Pre svega ni jedna devojka nije materijal, ali izgleda da ti na devojke gledas kao na objekte pa mi je tesko da ti objasnjavam sa tim manjkom inteligencije.
Anonimus:
29 Jul 20
Muškarci koji razmišljaju kao ti su u 100% slučajeva glupi
Anonimus:
29 Jul 20
Vidi se da još uvijek živiš u pećini. Kriteriji za vezu su ti koliko djevojka putuje i kako izgleda. Meni se čini da tebe ni jedna ne želi jer imaš zaostale stavove (200 godina) pa imaš komplekse i ovdje opisuješ svoju površnu i dosadnu osobnost. Ja ne putujem, samo primjećujem.
🍑🍑🍑:
29 Jul 20
Prva rečenica je bila dovoljna da te osudim bez čitanja dalje
Anonimus:
29 Jul 20
Puno putujem i imala sam samo jednu vezu. Osim njega nisam imala seks s nekim drugim
Dzabe:
29 Jul 20
Povratni letovi iz Temisvara ili Budimpeste do bilo koje evropske prestonice mogu da se nadju i za 40e, dakle neko moze svake godine da ode 2-3 puta na produzeni vikend u par gradova i za 10 godina da obidje celu Evropu sa relativno malim budzetom. Ali, naravno, bolje je ici za 250e u Grcku, svake godine, sa domacim paradajzom u torbi, putujuci 16h. Putovati danas nije nista ekskluzivno! Shvatite vise, ne moramo nikome da damo da bismo putovale, jeftino je.
Anonimus:
29 Jul 20
Dajem ti savjet da prvo upoznaš tu osobu a tek onda da pričaš o njoj. Malo bolje se zagledaš kojim novcem putuje ili kako i gdje studira?
Putnica:
29 Jul 20
Bila sam u pola Evrope a imala sam samo jednog decka, kakav raritet! :D
Wizz Air:
29 Jul 20
Ne znam u kom svetu zivis ali letova ima prejeftinih, tipa 1500 dinara do Barselone u jednom pravcu, smestaj moze da se nadje povoljan, ljudi danas bukvalno mogu za relativno male pare da putuju, makar po Evropi, samo ako su minimalno snalazljivi. Razumem da ako vidis slike devojaka sa jahti na Maldivima i Sejselima da ti to budi sumnju u njihov moral :D Ali, neka normalna putovanja ne bi trebalo da imaju takvu konotaciju.
Anonimus:
29 Jul 20
Gresis brte... to su ti 90% umisljene cure za koje niko nije dobar, frigidne kao daska...
Maja:
29 Jul 20
Da je meni da putujem,pa nemora me ni jedan hteti vala,ko neka steta...Mora da mi je bolje da sedim u kuci,radjam decu i budem sluzavka.
Anonimus:
29 Jul 20
A šta je onda sa muškarcima koji putuju? Zašto se uopšte bavim ovakvim socijalnim parazitima?
Devojka koja voli putovanja:
29 Jul 20
Hahahaha. Tvoja zatucanost nema granicu :D a te devojke boli ona stvar za tvoje misljenje.
Anonimus:
29 Jul 20
Znači djevojka ne može biti uspješna i sama svojim znanjem i radom nešto postići?
MiiiiLiiii:
29 Jul 20
a ko vama inace finansira ta brojna putovanja po svijetu, meni 50 KM ode do susjednog grada dok platim gorivo i pice, nije mi jasno....
Anonimus:
29 Jul 20
Vazi...
Anonimus:
29 Jul 20
Ima raznih kriterijuma za vezu, ja recimo nikad ne bih ni pogledala nekog ko vrednuje devojku po broju partnera.
Anonimus:
29 Jul 20
Budi iskren bar ovde, niko te ne osuđuje: nijedna te neće. Ja, eto, na svoju žalost nisam mnogo putovala, ali nekog sa zaostalim mišljenjem ne bih ni pogledala.
Anonimus:
29 Jul 20
A misliš da bi one htele nekog ko nikad nije izašao iz svoje selendre?
MinaS:
29 Jul 20
Apsolutno si u pravu. Ja sam takva i to priznajem, kao i vecina mojih drugarica. Zavisnica sam od adrenalina i dozivljaja. Volim da obidjem sve, nisam studirala u inostranstvu ali sam isla na kurseve tamo. Naravno, upoznala sam bas dosta zanimljivih momaka i spavala sa njima. Znam da je to lose, ali to je moja potreba. Ova ispovest je zaista tacna, bar u mom slucaju
Anonimus:
29 Jul 20
Hahahahahaha, kakav pecinac😂😂😂😂pa super za njih!
Anonimus:
29 Jul 20
Hahahahahaha, kakav pecinac😂😂😂😂pa super za njih!
putnica:
29 Jul 20
Nevina sam i putujem jer volim ovu planetu.
Anonimus:
29 Jul 20
Istina. Znam jednu Armelu, trenutno u Španiji. Kecao sam je i bila je sa mnogima.
Anonimus:
29 Jul 20
Bio sam na erasmusu i na work & travel u americi. Dok sam očekivao da ću upoznat puno slobodnih cura, ispalo je da su doslovno sve zauzete. One koje su slobodne se ili zatvore u kuću (pa prigovaraju što ih nitko ne primjećuje) ili im je seks svakidašnja zabava koju mogu dobiti u svom gradu i okolici gdje su već poznate kao "dobre ribe". U svakom slučaju nemam šanse ni kod zauzetih, ni kod "riba" koje misle da su iznad mene, ni kod ovih koje ne možeš nigdje vidit jer nigdje ne izlaze.
✈️:
29 Jul 20
Rodjena sam u inostranstvu, zatim zivela na Balkanu neko vreme i putovala mnogo. Sad studiram i zivim u inostranstvu i cesto putujem jer volim putovanja. Nikad nisam bila u vezi, a oni slicni meni koje poznajem su eventualno bili u jednoj-dve dugorocne veze i bili jako verni, tako da ta tvoja teorija nema veze sa stvarnoscu.
Anonimus:
29 Jul 20
hhgaahaaaaaahhhh..kakvih sve likova ima na ovome svetu!
Anonimus:
29 Jul 20
Prijateljica mi je doktorica, ima 27 godina, godišnje posjeti nekoliko zemalja. Djevica je.
Anonimus:
29 Jul 20
Neko malo ima komplekse? Naravno da se plasis takvih djevojaka jer im nisi ni do cipela.. Umjesto sto ovdje baljezgas gluposti radi na sebi i prosiri te uske vidike!
Anonimus:
29 Jul 20
Iz koje si ti pecine.
Mirjana:
29 Jul 20
Dijete drago, vjerovatno te ni jedna takva ne bi ni htjela, prevelik su "zalogaj" za tebe trazi prema sebi.
Anonimus:
29 Jul 20
Momak ti si u pravu, videces tek sa godinama. Pozdrav
Anonimus:
29 Jul 20
Kako ljudi sebe ovako mogu uvjerit da je neko njihovo mišljenje sto posto činjenica, nikad mi neće biti jasno
Anonimka:
29 Jul 20
Devojke koje mnogo putuju i imaju fotografije s tih putovanja su pametne, uzivaju u zivotu, otvorenog su uma , najvaznije, uopste ne bendaju misljenje vas muskaraca pogotovo takvih poput tebe, niti zele veze ili brak sa tobom, dakle otpadas.
Anonimus:
29 Jul 20
Vecina tih su one za koje nijedan nije dovoljno dobar, nemaju ti te nikoga vecinom. Jos su gore od ovih sto spavaju s svima, imaju zestk kompleks vise vrednosti...
Anonimus:
29 Jul 20
Statistucki si u pravu. Osim ako studiraju medicinu Mikrobiologiju Farmaciju Any phd It/cs ....... Mozda ove sa soc/psi studija moraju tako, proucavaju ljude
😊:
29 Jul 20
Takve devojke tebe ne bi ni pogledale, previse su inteligentne i zanimljive za tebe.
Anonimus:
29 Jul 20
Ne mora da znaci, ali sto je sigurno sigurno je. Ima lepih i koje ne putuju...
Anonimus:
29 Jul 20
koji si ti pacenik. Tebe ustvari plase uspesne zene.
Anonimus:
29 Jul 20
Toliko su odvratna mišljenja nekih ljudi da je stvarno sramota da se iskazuju.
Anonimus:
29 Jul 20
Pa ti nađi neku mučenicu što ne izlazi iz kuće, kad si panj.Ionako te nijedna devojka sa malo širim vidicima ne bi ni pogledala verovatno.
Anonimus:
29 Jul 20
Fala bogu da izbegavam te sto se lupaju ko pasos.
Lol:
29 Jul 20
Hahahahhahahahahah
devojka koja mnogo putuje:
29 Jul 20
jedi gowna
Black :
29 Jul 20
Kaže neko ko je površan, da gore ne može biti.
😁:
29 Jul 20
Takvima kao tebi zelim da do kraja zivota ostanu sami jer nista bolje niste ni zasluzili
Djevojka koja mnogo putuje :
29 Jul 20
A ti si 100% lud kada imas takvo razmisljanje...
Zoran:
29 Jul 20
To apsolutno nije tačno. Postoji mnogo onih koji putuju da bi videli muzeje, reke, planine i tako dalje. Drugar, mnogo si zaostao.
Anonimus:
29 Jul 20
Zavisi mozda s kim se druzis. Ja ove sto znam da studiraju u inostranstvu i putuju sve streberke.
Ostavi komentar