#2970866
12 Feb 21
Znam da je glupo ovo što ću da kažem, ali kad pročitam kad neko napiše "volim da legnem u čistu, mirišljavu posteljinu" stalno se zapitam zašto meni NIKAD neće da miriše posteljina bukvalno nikad.. Da li je to zato što je ne pokupim sa žice na vreme pa izduši miris, ili do jeftinog omekšivača, pošto uzimam najjeftiniji... . 
547
36
61
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
12 Feb 21
U Kraljevu najlepse mirise ves,kada ga pokupis sa zice ne znas da li je ves ili suvo meso.
Anonimus:
12 Feb 21
Kad bi ste znali koliko su omeksivaci, osvezivaci i mirisi za prostor losi nikad ih ne bi ste uzimali. Jako uticu na endoktini sistem i na kvalitet sperme.
Maja:
05 Nov 23
Ja imam tajnu. Parfem za odecu, ima raznih mirisa, sipa se zajedno sa omeksivacem za ves, i sve mirom mirise. Ne samo ves nego i kuca i dvoriste. Jednom kada probate vise necete moci bez njega. Mistero se zove a kontakt za porucivanje je 060/70-90-177.
Makica:
30 Oct 22
Duel žuti se svima oseti . Tako da topla preporuka za duel žuti. Ja sam sad u fazonu Tide praška i umesto omekšivača sipam u zadnju vodu kad treba omekšivač da povuče 1 supenu kašiku sirćeta i veš mi super mirise na tide i mekan je.
Anonimus:
13 Feb 21
Do toga da je zrak čudan zadnjih godina, pa veš više ne miriši dobro kad se na zraku posuši kao nekad. Ja sušim sad u sušilici i ok je ako paziš koji deterdžent koristiš, ali najljepše ako kapnem nešto hidrolata od ruže u sušilicu, super svježe. Samo, skupi sport pa rijetko to radim.
Puh:
13 Feb 21
Presušiš ga. I meni se to prije dešavalo.
A:
13 Feb 21
Prasak mi je bitno samo da lepo mirise, nije bitno koji je u pitanju. Ali zato omeksivac samo Duel plavi 💙
Žena :
13 Feb 21
Plavi cocolino ! Zakon 😃
Penny:
12 Feb 21
Žuti Duel ljudi...nema dalje
Anonimus:
12 Feb 21
Pa operi nekad masinu i ono gde ide prasak. Nzm, meni ipak u vesu najduze ostaje zuti Duel i Silanovi omeksivaci. I mislim da ti je tu bitan i prasak koji koristis. Imas cesto na akcijama Ariel, Persil, veca pakovanja, tako da ti se to onda isplati.
Maja:
12 Feb 21
Ocisti masinu sipaj sodu i sirce i operi na kratak program i kad otkuvavas ves stavi istu kolicinu sode kao i praska i omeksivac(plavi ili zlatni lenor)i peri posudu od praska. A uostalom bitno je da je cisto.
Liaa:
12 Feb 21
Meni se ni Lenor ništa ne oseti. Ja i mama koristimo isti, njoj garderoba miriši danima, meni se skoro ništa ne oseti. Ne razumem u čemu je stvar.
Anonimus:
12 Feb 21
Meni je miris "od napolje", "sa strika" i "vetar" miris bolji od mirisa omeksivaca.
Anonimus:
12 Feb 21
Joj ovo ko da sam ja pisala. Pre par dana sam oprala celu posteljinu, nisam imala omeksivac, a imam neki prasak koji mi je isto nikakav. Poludela sam, nista nije mirisalo. Uzela sam omesksivac za bebe, da li je taj malo bolji od obicnog? Eto ja samo znam da mi je ves mirisao kad sam kupovala tecni ariel. Jeste skuplji, al ne treba omeksivac. I u dm tecni prasak za bebe divno mirise. Imam bebu pa zato znam. Bas ti hvala za ispovest.
Anonimus:
12 Feb 21
Ja ne koristim omeksivac. Nije dobar za okolinu ni mene. Pa za koga je onda dobar? Posteljina mirise na sveze, na prasak. Nije to intenzivno, ali se oseti kad je cisto.
Anonimus:
12 Feb 21
Meni je genijalan onaj denkmit plavi omekšivač iz dm-a. Dosta je jeftiniji, a fino i dugo miriše.
Anonimus:
12 Feb 21
evo ti jedan savet, kupi parfem za ves. to je mala bocica, ali stavlja se samo malo. kad masina zavrsi, tad se stavi. ves mirise predivno, danima. cela kuca mirise. inace i bez toga volim da mi ves mirise lepo, bez omeksivaca nikako ali nikako.
Anonimus:
12 Feb 21
Koliko je ljudima mirisljava posteljina vidi se po tome sto je skoro nikada ne suse vani na striku.
Ff:
12 Feb 21
Opran ves ne treba da ima nikakav miris. Ja uvek stavim dodatno ispiranje da se ispere sva hemija (i nikad ne koristim omeksivac). To sto vama "mirise na cisto" je otrovna hemija koju ne bi trebalo ni da udisete i da stavljate na kozu. Mozete koristiti koju kap etericnog ulja lavande ako vam je bas do mirisa, ali i to obazrivo.
Anonimus:
12 Feb 21
sve ti je pomalo
Anonimus:
12 Feb 21
Do jeftinog omeksivaca je. Ne znam sta je teze dati koji dinar više a bukvalno razlika ogromna. Ja koristim Lenor i super je
Anonimus:
12 Feb 21
Posteljina mi mirise jedino kad je susim u susilici za ves. Ako je susim na vjetru sav miris ispari
Anonimus:
12 Feb 21
naprskaj osvjezivacem za prostor.
Anonimus:
12 Feb 21
Lenor zlatni i tecni ariel prasak, mirise predobro i dugooo i da, stavi malo vise😁
Nina💙:
12 Feb 21
U zavisnosti gde živiš, raspitaj se da li postoji pijaca sa uvoznom kućnom hemijom i kozmetikom. Veruj mi da samo zbog omekšivača idem da kupujem tamo jer su mnooogoooo jeftiniji a kvalitetniji od ovih koje kupim u radnjama.
Anna:
12 Feb 21
cocolino je ubedljivo najbolji..bilo koja boja. Mirise bas bas dugo.
Anonimus:
12 Feb 21
ja npr i ne volim miris omekšivača , meni je puno ljepse miris svjezine od vjetra.
Anonimus:
12 Feb 21
Ja i dalje ne znam cemu uopste sluzi omeksivac. Ne volim te vestacke mirise.
Anonimus:
12 Feb 21
Vratiću se na ovu ispovest da pročitam neki savet i preporuku 😂
Anonimus:
12 Feb 21
Svi omekšivači su najgori otrov. Proizvode se od životinjskog SALA sa prejakim mirisima i sastojcima koji izazivaju alergije, glavobolje i mnogo toga. Ne radite to sebi. Veš treba da miriši na čistu vodu.
Anonimus:
12 Feb 21
Procitaj na netu kako da operes ves masinu sa sircetom i sodom bikarbonom. Nama se navukao neki smrad u masini, pa nam neko vreme nije mirisao ves. A od omeksivaca topla preporuka coccolino. Mnogo lepo mirise i dugo traje.
Anonimus:
12 Feb 21
Da nije koronica kad ti ne osećaš miris? 😂
Anonimus:
12 Feb 21
Kupi teta violeta, najbolje mirišu. Evo meni vec 3.dan miriše posteljina hahah
Anonimus:
12 Feb 21
svakako je otrovno udisati omeksivac .. skoro ga nikad i ne koristim
Anonimus:
12 Feb 21
Rekla bih da je i do omekšivača, a i vjetar "istjera" miris. Koristi neki dobar deterdžent kako bi se dobro oprala, a omekšivač ne mora biti neki luksuzan, ali nemoj ni najjeftiniji. Može se naći i dobar po povoljnoj cijeni. ;)
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆:
12 Feb 21
Ja prdnem da tri puta u krevet da zamirisi 😂
Anonimus:
12 Feb 21
Jeftini omekšivač.. a može biti i do deterdženta, što je kvalitetniji veš bolje miriše. A veliku ulogu igra i veš mašina. Meni u staroj veš stalno smrdio u zadnje vrijeme, mašina bila stara 20 godina... otkad imam novu, i veš bolje miriše.
Anonimus:
12 Feb 21
Kada se suši vani na zraku, miris omekšivača ispari. A na nasem trzistu nema kvalitetnog omeksivaca, i oni skuplji su isti kao jeftini, razblazeni s vodom.
Anonimus:
12 Feb 21
Jeftini omekšivač
Ostavi komentar