#3102204
21 Jan 23
Kad smo se verili i počeli zajednicki život, nabavili smo malo mače koje nije znalo ništa. Trebalo je strpljenja da nauči da koristi pesak i gde je pesak, da se odaziva na ime, da ne grebe nameštaj i slično. Bivši verenik nije imao strpljenja, derao se kao magarac i ponašao nezrelo, odmah sam znala ako je tako loš i bez strpljenja i brige prema mačetu da će biti užasan roditelj našem budućem detetu i raskinula sam. Nisam se pokajala i predlažem svima da probaju pre braka zajednički život sa kućnim ljubimcem.
2535
282
112
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
21 Jan 23
Odlican test. Hvala na savetu
Anonimus :
21 Jan 23
Neka si, dobro si postupila. Ko ne voli životinje,ne voli ni ljude. To je tako.
Anonimus:
28 Jan 23
ko jos voli macke
E. :
27 Jan 23
Moj muž je imao zeca koji mu je bio nešto posebno i brinuo se o njemu s takvom ljubavlju ali za djecu nije zagrijan. Eto ne mora ništa to da znači. Ovako jeste strpljiv i sve ali nije isto briga o djetetu i ljubimcu.
Anonimus:
27 Jan 23
O boze budale
7:
27 Jan 23
Ahahhh, rani se tuko svega ti
Anonimus:
26 Jan 23
Moj ima već psa 6 godina i tu se isto vidi jel neko dobar ili nee :)
Anonimus:
26 Jan 23
Uglavnom smo bazdareni na svoje potomstvo a ne tudje.
Anonimus:
26 Jan 23
Ko ne voli životinje,ne voli ni ljude - prostoj jedan od najglupljih rečenica ikada. Životinje su mi čak draže da većine ljudi, toliko od mene. A poznajem dobre osobe koje ne vole životinje - što ne znači da ih tuku ili nešto, nego ne vole ih držati u kući i ne vole ih maziti. moja dobra prijateljica ih ne voli, ali je čuvala tuđeg psa i hranila susjedovu mačku i sve, ali ne podnosi dlaku, mirise i smatra ih prljavima. i što, onda je zla?
Anonimus:
26 Jan 23
Realno, može biti grozan prema mački i divan prema djetetu, ali svejedno ne želim muža koji je okrutan prema životinjama.
Anonimus:
26 Jan 23
Ljudi, zasto ste toliko ograniceni i ogorceni? Uzmite i papagaja ako hocete, propustili ste poentu totalno.
Anonimus:
25 Jan 23
Ne moze on nikad macku voljeti kao sopstveno dijete tako da taj test nije dobar. Kad dobijes svoju krv to je nesto posebno i drugacije. Ja npr macke ne volim ali svoje dijete volim najvise na svijetu. Ne mozes mjeriti po tome. Bezveze.
Anonimus:
25 Jan 23
odličan predlog, hvala
Anonimus:
25 Jan 23
Necu sigurno dopustit da mi macka grebe namjestaj. Bolje da crkne
Aaa:
25 Jan 23
Ja i suprug ne volimo zivotinje u kuci al smo zato divni roditelji. Tako da ne mora svako voleti zivotinje. Volim da ih vidim al se jezim kad ih dodirnem.
Anonimus:
25 Jan 23
Baš ste većina ograničeni. Ni ja ne volim mačke, zapravo sam alergična na dlake životinja, ali imam psa maltezera još od prije nego sam upoznala muža. On je strpljiv i sa psom i sa djetetom. Ne morate strpljenje testirati samo sa mačkom, možete i sa drugim životinjama.
Љубав:
25 Jan 23
Само, кад дође дете, немојте да запоставите или избаците љубимца. 😅
Anonimus:
25 Jan 23
glupost. Ja ne bih mogla da trpim zivotinje po zivotnom prostoru, dlake, pesak, izmet, a jako sam strpljiva kao majka. Nije mi jasno do kada cete decu da poredite sa zivotinjama.
Jao:
25 Jan 23
koji ste vi ograniceni balkoni. Cura nije upredila macku sa djetetom, nego njegovo ponasanje prema macetu tj.nedostatak strpljenja. Ako nema strpljenja prema macetu kojem treba 1-2 sedmice da nauci neke stvari, kako ce imati strpljenja prema djetetu. Nigdje se ne navodi da on nije bio za udomljenje maceta, nego je vjerovatno kao svaki Balkanac, ocekivao da ga ne "osjeti" kao sto bi danas-sutra ocekivao da je osjeti prisustvo djeteta, ali da se broji da ga ima.
Usagi:
25 Jan 23
Ja uzela mace i skontala sam zahvaljujuci tome da necu imati decu jer sam apsolutno nekompetentna osoba za to.
Anonimus:
25 Jan 23
Tacno tako. Mi smo isto uzeli mace,i moj tadasnji decko,sadasnji muz je bio dobar prema njemu,cuvao ga lepo,i ako je celog života vise voleo pse. Tako je sada isti i sa detetom.
Anonimus:
25 Jan 23
Evo ja licno jezim se od macki, kosa mi se dize na glavi, ne mogu da im pridjem, da ih dodirujem, ne volim im, sa druge strane obozavam pse, obozavam decu i smatram da cu se odlicno snaci u ulozi majke jednoga dana. Da li to znaci da decko treba da nam dovede macku i na osnovu mog ponasanja prema njoj procenjuje kakva cu majka nasoj deci biti? Malo mi je to previse. Razumem sta zelis da kazes ali nije sve bas tako jednostavno.
Anonimus:
25 Jan 23
Dobro je doKumentovano da zene kojima su zivotinje vaznije od muzeva imaju nesrecnije muzeve, losije brakove i nesrecniju decu iz takvih brakova. Preporucio bih svim muskarcima da testiraju svoju vaznost spram njenog kucnog ljubimca i ako primete da su broj dva, da joj ne nude brak.
Da:
25 Jan 23
Moj bivši je radio grozne stvari mojoj mački, a ni ne ponasa se dobro prema meni a niti prema nasem djetetu, da sam znala ostavila bi ga ranije, blago tebi kad si svatila na vrime
Anonimus:
24 Jan 23
Moj muž je divan otac ,sve im čini, vodi svuda ali mačke ne podnosi. Lupaš ženo pojma nemaš
Anonimus :
24 Jan 23
Ma daj sad ako ne volim u kuco smrad zivitinje, dlake svuda på stanu. Sa laje ili mjauce u svako doba dana jer bi ovde onde i ko zna gde, nevi vileti ni decu. Svasta. Nemam zivotinje,nije ih ne volim ali ih ne zelim u svojoj kuci niti kao obavezu. Ali imam dva sina koji su centar mog sveta kao I njihovom tati.
Anonimus:
24 Jan 23
Ovo je stvarno besmisleno.. ima onaj redosljed Prvo kupi cvijet pa da uzgoji.. pa onda kupi psa pa ga odgoji.. pa onda dijete nakon svega. Valjda ljubav prema životinjama stjećeš od malih nogu. Vjerujem kada bi ste vašem nesuđenom djetetu poklonili mačku da bi tvoj ne suđeni muž zavolio to biće jer je to sve vašem djetetu. primitivna si i volio bi da tvoje dijete nikad ne obuće pelene kao to mače pa da vidim koliko ćeš živaca imati. Poz
Anonimus:
24 Jan 23
Ja ne volim mačke a obožavam decu.
Anonimus:
24 Jan 23
glupa generalizacija. Tako isto za zene koje ne vole djecu, ne vole tudu, a za svoju vise nego dobre majke. Prestanite generalizirati. Svaka osoba je na svom primjeru drugacija.
Pozz:
24 Jan 23
Ne mora bit. Moj muz mrzi moje papagaje i isto samo galaminna njih i udara po kavezu da usute. Non stop se svadamo zbog papagaja. Ali djeci je divan otac i brizan. I ne smeta mu njihova buka i galama.
Anonimus:
24 Jan 23
Istina, isto je tako moj bivsi. Samo sto sam to saznala nakon udaje, sva sreca nismo stigli imati djece jos, i udomili smo macu i psa prvo, ali kako se prema njima ponasao znala sam sta ce me cekati, a onda je postao grozan i prema meni, i donijela sam tesku ali super odluku za sebe.
Anonimus:
24 Jan 23
ti si bolesna. Potraži stručnu pomoć.
Anonymous_ka :
24 Jan 23
Moj bivsi decko imao je maltezer i volio ga je kao Boga, a ostale na planetu niko nije valjao, pricao lazi, kleo, sta ne.... Tako da ne znam iskreno 😆
Oplix:
24 Jan 23
Najbolje da je tako, ja prvo krecem od sebe. Nisam ljubitelj zivotinja i jednostavno nemam taj osjecaj za isti. A sa druge strane radim sa djecom, i uz to sam strpljiva i uzorna majka.
Anonimus:
24 Jan 23
Ne volim kucne ljubimce u stanu jer im tu nije mesto (dlake, lezanje sa njima u istom krevetu, penjanje za sto na kojem jedemo...) pa opet imam zenu i dvoje dece i trudim se da budem sto bolji roditelj. Mislim da si pobrkala babe i zabe. Muzu se verovatno nije svidela ideja da imate ljubimca i iz ispovesti sam siguran da si mu to nametnula a on je prihvatio jer te voli i naravno da je bio takav. Svako normalan bi se tako ponasao ukoliko ne voli ljubimce u stanu.
Anonimus:
24 Jan 23
Brate mora da je tebi smetalo još nešto. Prosto mi je neverovatno da si tako ograničena. Mada koliko vas je neverovatnih na ovom svetu možda je i glupo što se čudim.?
Nebojsa:
24 Jan 23
Evo ja mrzim pse i macke da su u kuci jer nisu za kuce, a imam dvoje djece i ne mozes porediti ponasanje prema zivotinjama i djeci
Dina:
24 Jan 23
Oo Gospode boze, ne vole svi isto zivotinje imas ljude koji vole zmije i sad ti ako se ne ponasas prema zmiji divno haj da te sutne losa si osoba. Ma daj molim te.a tek ovaj sto je ljubio psa je zesca budala , da te neko ljubi posle togaa fuj
Anonimus:
24 Jan 23
Evo vam koristan savjet. Prvo zivite zajedno 2-3g, a onda razmisljajte o zarukama
Anonimus:
24 Jan 23
Ajde vi "ljubitelji životinja" ne uspoređujte više djecu sa životinjama. I ona ko ne voli životinje ne voli ni ljude ne pije vodu. Jer ja znam najmanje tri osobe koje vole životinje a ne vole ljude.Tako da je to zapravo obrnuto. I da, kako to znam,znam tako što su to sami izjavili.
Anonimus:
24 Jan 23
Dete se ne može usporediti sa mačetom, naravno, ali karakter coveka je KARAKTER i ne menja se u zavisnosti od situacije, ovo ti je super ideja 👌🏻👌🏻
🌭:
24 Jan 23
Ne mora znaciti da je to u svim slucajevima tako. Moj otac je stogo protiv zivotinja u kuci a najbolji je covjek na svijetu. Djed voli zivotinje, uvijek ih je imao ali je grozan covjek, otac i djed.
Anonimus:
24 Jan 23
Zivotinje obozavam. Odrasla sam na seli, i ne mozete ni zamisliti koliko sam zivotinja imala, razlicitih vrsta, i ljubimaca i domacih za uzgoj. Ali i dalje mi nije jasno ovo moderno poredjenje zivotinje i djeteta. I to da ljudi sebe nazivaju mamom i tatom za zivotinje. De se malo saberite. Ne kazem da je tvoj momak bio u pravu, ali to poredjenje maceta s djecom mi nije jasno. Zar nisi mogla da vidis kako se s nekom djecom ponasa?
Anon:
24 Jan 23
Moj muz dodje s posla (danima ga ne bude ) i igra se s mackama,a ja i djeca..... Mozda i ne zna kako vise izgledamo... Tako da..nije vam usporedba bas nesto.
Macke ne:
24 Jan 23
Ovo veze sa mozgom nema. Ja macke ne podnosim, ali decu obozavam i divna sam sa njima.
Anonimus:
24 Jan 23
Ako ne voli životinje što je pristao da uzmu mačku. Ako nema strpljenja inače neće imati ni prema detetu. U životu si ili smiren ili živčan. A ja verujem da je bio živčan i z saobraćaju, i na poslu i ostale situacije. Ne otkriva se ta osobina preko noći nego ne tek sad obratila pažnju.
Anonimus:
24 Jan 23
Zbog ovakve gluposti ti ostavi decka, pa za koju godinu dodji ovde da jadikujes kako nemas nikoga i kako si usamljena sa svojim mackama u stanu
Anonimus:
23 Jan 23
Ima smisla, ma da, ne mora znaciti. hitler je obozavao životinje, pa je bio jako los covek. Bliski clan moje porodice, takodje. Tj, veci deo moje porodice je takav. Zivotinje obozavaju, spasavaju sa ulice, maze, paze, a za nas, svoje najblize nemaju nikakav osecaj..
Anonimus:
22 Jan 23
Eh, macke su sklone da odlutaju i da ih vise ne vidis. Da je pametniji, mogao je malo sacekati i pobrinuti se na taj nacin o problemu maceta...
Kidi:
22 Jan 23
Moja partnerka se prema svojoj macki ponasa kao da joj je iz oka ispala, sa tudjim psima se topi od radosti, samo sto se ne rasplace kad ih vidi. Mislio sam da ce biti takva i kao majka, ali je prema nasem sinu od 2g dosta stroga (ali i odgovornija nego inace), tek ponekad joj se omakne neznost. Mislim da je to i dobro da ga ne razmazimo, jer sam ja vec previse osetljiv na njega (a i na nju <3 )
Anonimus:
22 Jan 23
Taj macak ce ti biti jedini verenik, ocito. Ti za ljude nisi. A i briga o djetetu bi 90% trebala biti zenski posao, musko je tu da da novce i da se druzi s njima kad porastu, a ne da ih premata i doji!
Anonimus:
22 Jan 23
ja ne znam kako možete uporediti životinje i ljude? Ok je da ti voliš životinje, ja sam prema njima ravnodušan, osim sto ne podržavam da ih neko muci ili bilo šta slično.. Verovatno bih zbog toga bio loš roditelj? Ok
Anonimus:
22 Jan 23
Zene
Anonimus:
22 Jan 23
Auuu ljudi se ladno slazu sa ovom gluposcu, jbt ili ste mnogo mladi ili ste mnogo glupi. Ne mozete da uporedjujete zivotinje sa decom. Decko ne voli zivotinje mozda i ponasa se kao skot ali to ne znaci da ce tako i prema svojoj deci..
Anonimus:
22 Jan 23
Htjela sam da napisem da je moj divan i pazljiv prema mackama i psima da ce takav biti i orema bebi, kad procitah par suprotnih komentara. Sad sam se zapitala. To mozda nista ne znaci. 🙄
Ree:
22 Jan 23
Ima tu nešto jer i mače je živo biće koje ne razume. Potrebno je strpljenje a on ga nema. Dobro si postupila.
Anonimus:
22 Jan 23
Dobro je da si na vreme shvatila. To mace ti je spasilo zivot u neku ruku. Deca su jos gora, mogu da naprave vece probleme i tek tada bi on pokazao kakav je. Ovo je znaci minimum sto si videla.
Anonimus:
22 Jan 23
Ono kad koristis 100 posto mozga. Bravo!
Anonimus:
22 Jan 23
Prsle ste skroz devojke, zivota mi. Uporedjujete i stavljate u isti rang neko tamo mace i buduce sopstveno dete..Ovo je na nivou pitanja tipa - koga vise volis majku ili strinu iz Hondurasa koju nisi video 18 godina..Dajte malo realnosti i saberite se sa ovim "testovima"
Anonimus:
22 Jan 23
Covek mozda ne voli zivotinje u kuci i to nije greh, nego stvar volje i izbora. I zbog toga mu ne mozes zalepiti etikete koje si mu zalepila.
realno ☀️ :
22 Jan 23
glupa si, ja mrzim te domaće zivotinje, i ako ti ili bilo tko misli da bih zbog toga ja bio los roditelj svome djetetu ste u tako velikoj iluziji, i nemate pojma o životu. Znam da ce biti osude ali i znam da ce puno ljudi se potajno složiti.
Tanja:
22 Jan 23
Istina. Moj bivsi muz je prvo tukao naseg psa a zatim i mene. Sada shvatam da sam jos tada i trebala da ga ostavim. Sad ja moja cerka i nas pas zivimo sami i mirno a on uziva sam.
Anonimus:
22 Jan 23
Istina. Mi imamo dva psa i cerkicu, muz ustane ujutru, prvi, da psima da jedu, vrati se, obuce se i u setnju. Do tad se nas dve probudimo. Tako neke sitnice mnogo znace.
Anonimus:
21 Jan 23
debilizam na nivou,
Anonimus:
21 Jan 23
Ako si ostavila coveka zato sto ne voli macke, cenim, ali ako stvarno verujes da je njegov odnos prema macki ikakav test njegove licnosti ili sposobnosti da bude roditelj, silno si pogresila. Ne vole svi zivotinje, a onda ni sve zivotinje nisu iste. A da ne govorimo o nacinu vezivanja za zivotinju i ljudsko bice a kamo li svoje dete.
Anonimus:
21 Jan 23
Svaka tebi cast, za ovo treba jako puno snage. Sve mi mnoge stvari vidimo, ali zazmirimo jer smo kukavice
Glupa ispovijest:
21 Jan 23
budalastina.Jako volim zivotinje,imam psa i dvije macke,ali drzati zivotinju u kuci nije higijenski. Unistava namjestaj,linja se,povremeno izvrsi nuzdu gdje stigne Neka hvala. Strokavi ljudi mi ne trebaju u zivotu.
Anonimus:
21 Jan 23
Slazem se.
Anonimus:
21 Jan 23
Apsolutno nije nikakav pokazatelj,prekinite da izjednacavate decu i ljubimce.Moj muž isto nije imao strpljenja sa našim psom,i dan danas nekad nema,logično jer sam ga ja želela,on nije.Kao otac je divan,pažljiv,pun ljubavi i strpljenja.Da sam se vodila tom logikom,užasno bih pogrešila.Obožavam našeg psa,zavoleo ga je i on vremenom,ali zaboga više deca i životinje nisu isto.
Anonimus:
21 Jan 23
ljudi uspoređuju djecu i mačke,oj boze
Maja:
21 Jan 23
Moj bivši je mnogo voleo mače koje smo udomili, ali nije voleo naše dete kada se rodilo. Toliko o tome.
Anonimus:
21 Jan 23
Ne bih se slozio. Prema deci sam super, trudim se uvijek biti bolji roditelj. Za psa nisam imao strpljenja i udomili smo ga. Razlika je bila sto deca ne jedu fasadu (stvarno je pojeo komad), ne unistavaju terasu (cela izgrizena), ne jedu crevo za klimu koju su iscupala iz fasade (bukvalno ju pojeo), nisu unistila trampolin i jos tko zna sto sve ne. ISto tako, oni sto su super sa zivotinjama mogu biti katastrofa sa decom i ljudima opcenito.
An:
21 Jan 23
Moj je bio savrešen prema mački a gov*o prema meni i djeci. Toliko o testu. Sad on i mačka žive sami.
Anonimus:
21 Jan 23
Kod svakog decka gledam kako se ponasa prema roditeljima, braci/sestrama, deci, zivotinjama. Koliko god da mi se svidja, ako ne pokazuje ljubav odmah raskidam sa njim. Ne treba gubiti vreme sa nekim ko nema empatije.
Anonimus:
21 Jan 23
Ja ne razumem, moze prevod?
Anonimus:
21 Jan 23
Zasto bi se pokajala?
Anonimus:
21 Jan 23
I meni bi tu pukla tikva, vidis ko je kakav kada ima autoritet nad nekim nejakim
Anonimus:
21 Jan 23
Musko sam i poslusacu tvoj savet. Hvala :)
Anonimus:
21 Jan 23
Raskid zbog mačeta. Jake veze.
Anonimus:
21 Jan 23
Ja sam raskinuo sa devojkom jer nije htela da me poljubi jer sam ja ljubio svog psa u usta. rešio sam se bede na vreme,ko ne voli životinje ne voli ni ljude.
Anonimus:
21 Jan 23
Istina, bravo.
Ostavi komentar