#3102207
20 Jan 23
10 godina vukla kuću na svojoj grbači. Kad kuvam za nas, a gde je skuvano za moje (znaš mama ne voli da kuva, a ti super kuvaš, pa da i oni pojedu nešto kvalitetno)? Dobro, nije mi teško. Vodala njegove po lekarima, kupovala lekove, vodila računa da uzimaju redovno. Uz sve po kući što treba, spremala slave za 50 ljudi ... Dobro, nije mi teško. Ja vozila i dovozila decu po igraonicama, treninzima, školama svega i svačega... Ok, moja deca, nije mi teško. I dobijem "hvala" u vidu slobodne, mlade umetnice. Zaljubio se čovek - ona je tako kreativna, a ti si prestala da me iznenađuješ. Dobro, iznenadim ga tako što pokupim decu i odem sa njima u Nemačku. Divno nam je ovde. Imam lepo plaćen posao, mir i nisam nikome sluškinja. Ispostavi se ubrzo da umetnica voli da grli drveće i živi od sunčeve svetlosti i mahovine. Moj bivši se nagoji od brze hrane, holesterol, pritisak... Ona ga ostavi radi zgodnijeg, on doživi infarkt. Sad bi da mu se vratim. Neće da može.
8852
96
159
share
odobravam
osuđujem
🦂🦂🦂🦂:
20 Jan 23
Bog da mi oprosti, ali sto volim cuti, pa makar i pročitati ovako kada se nekome sopstveno go*no odbije o glavu🤣🤣🤣 Ženo ti si car, umjetnica te spasila. Uživaj!
Anonimus:
20 Jan 23
Musko sam, i tesko mi je citati ovdje koliko cesto muski uspiju rasturiti obiteljski zivot, radi nicega - kao zaljubio se. Istina je da je odlucio ne napraviti nista odljubio bi se u roku mjesec dana. Ti si vrijedna zena, i trebao te znati cijeniti kao i sve sto radis za njega i njegove. Dala si se 100%, nije ti tesko jer se radi o ljubavi. Zao mi je sto se brak raspao radi nekakve koze. Nije mi zao sto ste se makli od njega - to je bio njegov izbor. Sada snosi posljedice.
Anonimus:
27 Jan 23
Legendo!!
Anonimus:
27 Jan 23
G O S P O Đ E T I N O
Anonimus:
26 Jan 23
Sve i nekako. Realno u pravu si. Ali nikad mi nece biti jasno sto se svetite svojim supruznicima tako sto im uzimate djecu. Njega ko sisa, ali sve je to vise na stetu vase djece.
Anonimus:
25 Jan 23
Odavno nisam pročitala sadržajniju i pismeniju ispovest!Svaka čast za odlučnost,hrabrost i sposobnost.!
Anonimus:
25 Jan 23
Ovdje paše ona od Brkova-Ja ne želim da budem OK 💪
Anonimus:
25 Jan 23
Meni je stvarno nestvarno da vas neko ovoliko dugo drndao a da ste reagovali tek kad je dosla ta umetnica.
Anonimus:
25 Jan 23
Meni si dosadna sa ovim:"Nije mi tesko". Imam osjecaj da si naporna i palamud
Anonimus:
24 Jan 23
Gospodža. Bravo!
Anonimus:
24 Jan 23
Koliko muški ovde žale za tolikim konforom koji je gosp izgubio, umesto da ga pljuju sto je uopšte ležao na tvojim ledjima oni žale takav brak. Koliko zapravo svi oni sanjaju da prežive život na ženskim ledjima, strasno…rodicu dete i sutnucu ga odmah sa svoje kutlace
Usagi:
24 Jan 23
I posle kazu - udaj se, pravi decu. Evo trcim, sve se sutiram nogama u dupe.
Anonimus:
24 Jan 23
Zašto su sve priče u pravcu "žene žrtve"? Ono što znam,a sasvim je sigurno,nikada samo jedno nije krivo za prekid braka ili veze.
Anonimus:
24 Jan 23
Kakva karma! Doslovno mu se vratilo. A po tvom postu mi je vec jasno da apsolutno zaslužujes puno bolje od njega! Em osoba i pol em smijesna i sposobna. Pa sta ce ti on... Svaka cast zeno.
Anonimus:
24 Jan 23
Sve SE prasta SEM izdaje !!!
Anonimus:
24 Jan 23
E zeno draga sto si me obradovala,mamlaz glupi nista bolje nije ni zasluzio. Zao mi je sto si dozivela izdaju,ali si sad srecna. Zelim ti sve najbolje
Anonimus:
24 Jan 23
Ovako duhovita žena ni pod razno nije za takvog papka, deset godina mučenja...
Anonimus:
23 Jan 23
Ah taj obecani zivot u Nemackoj....ah
Dina :
23 Jan 23
E volim ovo procitat .bas mi je drago popravili ste mi dan .
🫦:
23 Jan 23
Ni slucajno !
Anonimus:
23 Jan 23
Pametna zeno! Kapa dole!
🌹:
23 Jan 23
Uuuu kako me ovo podseća na jednu gospođicu Pletikosić. Tako isto i ona...vrzma se oko tuđih muževa i obožava knjige 😊
Anonimus:
23 Jan 23
Uživaj u životu... Ko te jednom izdao - opet će! Muž nek lupa glavom o zid... A umetnica? Mora biti zdrava!
Koko:
23 Jan 23
Pored ikone stavi sliku umetnice, budi joj zahvalna da groba.
Anonimus:
23 Jan 23
Umetnica mora biti zdrava🤣
Anonimus:
23 Jan 23
Upravo tako❤️
Nego!:
23 Jan 23
Ne znam je li izmišljena( preuveličana), ali svakako jedna od boljih ispovijesti. Kapa do poda!
Aurora Borealis:
23 Jan 23
Ja koliko vidim sve dobre i postene zene zavrse u braku sa idiotima ili ostanu same. A one k**ve, i sponzoruse najbolje prodju.
Ja:
23 Jan 23
Hahaha 😁😃😃😃
Anonimus:
23 Jan 23
Poucna prica, trebalo bi svi da je procitaju i razmisle dobro...a tebi puno srece, uzivaj sa decom i eventualno nekim zgodnijim
Anonimus:
23 Jan 23
Ovo isto neka sapunica.
SprkinjaDoGroba:
23 Jan 23
Svaka cast zeno, skidam kapu, nevidjena si carica! 👏🏼👏🏼💪🏽
Harley:
23 Jan 23
Svaka cast ❤ svoju djecu uz sebe, imate, mozete i napredujte. Uvijek volim cuti price gdje karma svakom vrati njegovo, jaka i poucna zivotna prica. Nadam se da ce Bog dragi jos samo toj umjetnici iz cirkusa vratit jer uzima tuđe. Ti i djeca uzivajte.
Anonimus:
23 Jan 23
Tako je, sta je trazio to je i dobio
Anonimus:
23 Jan 23
Umetnica mora biti zdrava
🌹:
23 Jan 23
Kraljice💯❤🌹
Anonimus:
23 Jan 23
Želim sve najbolje tebi i tvojoj djeci 🥰 napravila si vjerovatno najbolju odluku u svom zivotu❤
Bla:
23 Jan 23
Kraljico, naklon do poda. Ništa ljepše od čiste savjesti.
Anonimus:
23 Jan 23
Svaka ti čast!
Anonimus:
23 Jan 23
To isto doživela i moja majka, od reči do reči. Samo što je moj otac zarad svoje ,,umetnice,, spao da čisti sneg po švabiji, a ona sad kuka kako joj je on tamo beskorisni teret. Ne znam...pravda ipak nadje svoj put da stigne....
Znaci strasno:
23 Jan 23
Vidi draga naklon do poda. Da je vise takvih zena , muskarci bi bili mnogo bolji. Znali bi sta ih ceka ako brljaju. Generalno nizasta nisu sposobni nego za reprodukciju, a o istoj posle ne znaju voditi racun. Ma ni o sebi a ne drugom bicu. glupi po prirodi ne znaju ni ceniti sta imaju. Tako da svakom sto zasluzi. Cast izuzetcima, ali ih je sve manje. Kazu zene se pokondirile vodile bi svet, pa ne mogu vise gledati glupane u kakva go*na su nas doveli vladajuc sve ove vekove.
Ista prica:
23 Jan 23
Obo je bukvalno isto sto sam ja dozivela, samo sto ja nisam odvela decu u Nemacku. Ostali smo u srbiji. Kolko je ovakvih zivota, bas je zalosno. Proslo je vise od 20 god, deca su mi odrasli uspesni ljudi. Mada ja jos uvek ne mogu da mu oprostim takvu izdaju. Da zeleo je da se vrati kad ga je ostavila, tad sam ga cini mi se najvise mrzela. Kako muskarci ne shvataju sta znaci porodica i za decu i za zenu ???!!!
Anonimus:
23 Jan 23
Potpuno te podrzavam. Samo, jedna jako bitna stvar ovde - Ti si u toj vezi bila muskarac i time si ga kastrirala tako da si njegovu muskost potpuno ubila. Sledeci put rasporedi poslove i ne postavljaj se ko da si mu mama koja brine o njrmu...i sve moze. Hajde malo sacuvaj sebe
Anonimus:
23 Jan 23
Ma svaka ti čast ženo. Samo mi žao što si išta radila osim to za svoju djecu. Njegovi nisu bili tvoja briga i to neka svaka žena zna. Kad se uda nije dužna muževoj familiji ništa osim poštovanja i ljubaznosti onoliko koliko zasluže, za sva druga ugađanja neka vam naumpadnu ovakve ispovijesti.
Anonimus:
23 Jan 23
Odavno lepsu ispovest nisam procitala. Eh sto mi dragoo
Anonimus:
23 Jan 23
Bravo kraljice. Al kako si napisalaaa ispovjest... Odusrvila si me.
Anonimus:
23 Jan 23
Prodao te je, nipošto mu se ne vraćaj, nije te cenio, ima pravo da voli drugu, ne raduj se njegovoj nesreći.
??:
23 Jan 23
Koja je poenta sve to raditi? Koja vam je poenta da ne uključujete muzeve u sve poslove, a pogotovo vezano za decu, jer zamislite NJEGOVA SU? Prestanite da dajete važnost partrijahatu, pa vam se nista lose neće ni dogoditi.
Frojdov abortirani san :
23 Jan 23
Volim srecan kraj. Ziva bila!
Anonimus:
23 Jan 23
Svaka ti čast!!!! Kapa dolje!!!
Ana:
23 Jan 23
Kraljice!!!👏👏👏
Anonimus:
23 Jan 23
Hahaha bravo zeno!
Anon:
23 Jan 23
Srecno ti bilo 😁Nasmeja me bas lepo...kapiram da ce isto i mene da zadesi...a on nek crkne
Anonimus:
23 Jan 23
Queen❤
Anonimus:
23 Jan 23
Iskreno prica mi ne pije vodu. Ali ako je istina onda ste oboje teske budale.
Ana:
23 Jan 23
Hahahahah kraljice! Retko zanimljiva ispovest, slatko sam se nasmejala.
Anonimus:
23 Jan 23
Po tvom opisu on je zestoka budala. E sad mene zanima kako si ti zavrsila u braku sa takvom budalom i kako takve budale nadju zenu. Imas los odabir muskaraca ili ni sa tobom nesto nije uredu.
Anonimus:
23 Jan 23
Bravo kraljiceee!!!
A:
23 Jan 23
Što bi rekli klinci "reši"! 👏👏👏
Anonimus:
23 Jan 23
Prvo, karma dode uvijek po svoje pa je tako i njemu. Ali po ko zna koji put, tako i iz ove price se moze zakljuciti da sto zena vise daje, manje dobiva i manje ju se cijeni. I ja sam isto takva. Dajem sve, pa mi se na kraju obije uvijek o glavu i dozivim prevaru i izdaju. Muskarci uvijek shvate sto su imali tek kad to izgube.
Isto:
23 Jan 23
Ista prica samo ubaci umjesto umjetnica sekretarica. I kraj moje price je slican samo sto ja cekam da njegova sekretarica odleprsa pa ce se i moj javiti. Al ne brale..
Aferim:
23 Jan 23
Tako se to radi sestro! Konacno pametna zena.
Anonimus:
23 Jan 23
Kakva si ti kraljica🤣 oplakala sam na ovo “zivi od sunčeve svjetlosti” hahah.Ti si žena majka zmaj.Želim ti svu sreću u zivotu,nemamo pojma nekad koliko smo jake! ☺️
Anonimus:
23 Jan 23
nadam se da si i ti nešto naučila iz svojih grešaka. nisi nam napisala kako si ga grlila i ljubila, jeste li izašli negde, jeste li šetali, putovali, otišli u bioskop ili pozorište, koliko puta ste se nedeljno ili mesečno "voleli".. žensko sam i ne odobravam njegovo ponasanje, ali možda si ti odavno prestala da mu budeš supruga. naravno, ako mu je u braku nešto falilo trebalo je da radi na tome, a ne da traži kod mlade umetnice, ali ima i tvog udela u tome makar malkice
Ana:
23 Jan 23
Hmm....., nešto sumnjam u ovu ispovest...
Anonimus:
22 Jan 23
Muz retard, ali na stranu to, nego kako mozes otici u stanu zemlju sa decom. Sad mojoj zeni dune da se razvede i ode 10,000 km od mene sa decom... Nije mi jasno, jel to legalno ili ne...
Anonimus:
22 Jan 23
ma bravo tako se to radi kad ti mnogo toga nije tesko.sretno
E:
22 Jan 23
Duhovito napisana ispovest i svaka ti čast što si se zauzela za sebe!Bravo!
nn:
22 Jan 23
Ma bravo kraljice !
Anonimus:
22 Jan 23
Uglavnom bila si sluga a onda je našao drugu
😁:
22 Jan 23
Svaka ti cast, drago mi je da si uspela da se izboris za sebe. Sad bi svi zanemarili tebe i da trcis njemu da pomazes e pa taj voz je prosao
Lanmi:
22 Jan 23
Ti si kraljica. Imaš svoj život po meri, izvodiš decu na pravi put. Ostalo nije (više) bitno.
Anonimus:
22 Jan 23
Svi bi oni zenu da ih iznenađuje, a nitko zeni ne bi pomogao, cesto razmisljam da okoncam svoju vezu, jer mi se u zadnje vrijeme neke stvari vise ne svidaju i kad god pokusavam objasnit da hocu i ja svoje vrijeme za sebe ispadne da ja sluzim samo za kuhanje i spremanje.
Val:
22 Jan 23
Sigurno Vam nije bilo lako ali ja sam crkla od smijeha koliko je ova ispovijest duhovito napisana. Zao mi malo tog ex muza- budala, ali Vama svaka čast, na snazi, odlučnosti, ma na svemu. Zivjeli u zdravlju i ljubavi 🍀
Anonimus:
21 Jan 23
Dobro uradjeno. ❤️
Anonimus:
21 Jan 23
Jaka, samostalna, sposobna, hrabra, i pre svega zena koja postuje sebe! Svaka cast! Eto ovako vam se to radi zene drage, a ne: jao pa oprosticu mu, malo se zaljubio, malo posasavio, malo kriza srednjih godina, malo ovo, malo ono, i tako 1001 opravdanje za nesto za sta ga nema.
Anonimus:
21 Jan 23
Shvati da dok si se u dvadesetim ti kresala sa kim si stigla on se mucio da postane neko i nesto u zivotu. Ima i on sad pravo da se izivi u krizi srednjih godina i da mu se lijepo vratis i izvines.
Anonimus:
21 Jan 23
Ti places dok pises ovo a on trpa tu mladju i uziva u zivotu.
Anonimus:
21 Jan 23
Ala ima autorka bujnu mastu...
Anonimus:
21 Jan 23
Zapravo,muškarci nisu ni svesni šta mi žene možemo.
Anonimus:
21 Jan 23
U tebi, osim dobre, pametne žene i majke, čuči i umjetnica. Piši knjigu, zabavna si, elokventna i originalna.
Ryu:
21 Jan 23
Ovo sa grljenjem drveća i mahovinom je apsolutna pobjeda 😂😂
Julia:
21 Jan 23
Zeno lavice❤️
Anonimus:
21 Jan 23
koja si ti zlobnica, mozda je i bolje sto si ga ostavila, spasio se covjek zmije!!!!
Anonimus:
21 Jan 23
Znas sta mi je u ovoj prici najcrnje? To sto bi se do kraja zivota teglila kao mazga zbog takvog bizgova, samo da se nije pojavila umetnica slobodnog duha. I ne bi u tome videla nista lose. On je smece to nema dileme.
Vau:
21 Jan 23
Bas je kreativna ta umetnica,pa sto nije jeo suncevu svetlost i mahovinu s njom,i nosio svojoj mami isto?Ne bi se ugojio i ne bi ga sutnula...s jedne strane steta sto si 10 god ginula za budale obicne,a opet,ako nista bar nisi ginula dozivotno,a i ovako si deci omogucila da se skoluju i zive u normalnoj zemlji.Drago mi je da ti je svanulo,a jos draze sto nisi luda da se vratis budali!Srecno vam bilo u nemackoj i uzivajte!
Anonimus:
20 Jan 23
Bravo, ovo se zove zena sa stavom!
Anonimus:
20 Jan 23
Neka si otisla zali boze samo sto si izgubila na njega i njegove 10 god svog zivota,zene dozovite se pameti vec jednom prestanite da im titrate pogotov njegovima ko ce vama sutra kad vas to sve slomi,kome oni titraju mozda puncu i punici,nece ni rodjenim roditeljima ni deci,kako su oni to pametno smislili davni dana zenu u zajednicu pa da im svima sluzi i radja decu a oni uzivaju.
Anonimus:
20 Jan 23
Umetnica mora biti zdrava
Saša73:
20 Jan 23
Vi ste u životu puno postigli i imate dobro srce. Ako je po pravdi, red je da malo uživate u plodovima svojih postignuća. Čim se posle svega preispitujete, znači da ste dobra osoba. Od vas se ništa ne očekuje. Omogućite deci da viđaju oca. Nikom ništa ne dugujete.
Anonimus:
20 Jan 23
Jbt kako svi odu u Nemacku? Fin posao,dobro placen... Ako ste se razveli, da li je potpisao saglasnost da deca zive u inostranstvu? Nemojte nam tek tako pisati sve i svasta...
Anonimus:
20 Jan 23
Pileći muški mozak... Standardno, ništa novo
Anonimus:
20 Jan 23
Ahahahah da, misle mlade i zanimljive ce da ostanu tako zanimljive i da im se i one zarobe lol lol
Anonimus:
20 Jan 23
A on nesposoban da kuva, pa i treba tako da crrkne, ko mu kriv
Anonimus:
20 Jan 23
I posle me ubedi da nije sto puta lakse i zdravije da sama sebi napravis dete, nema stresova, nema dodatnih cimanja, kakvi muskarci sa sve paketom njihovih bolesnih zajednica, i deca u zdravijoj sredini rastu bez njih
Anonimus:
20 Jan 23
Nama lenjim zenama je najbolje bre, koliko god prosipali neke mrziteljske komentare po nama :)
Anonimus:
20 Jan 23
Zajednice su proslost i svako vodi racuna o svojim roditeljima i cao
Milica:
20 Jan 23
Veoma lepo napisano, vidi se da imaš smisla za humor. Želim ti sve najbolje 😊
Anonimus:
20 Jan 23
Kako vas ne mrzi da izmisljate. Cuj decu odvela bez njegovog znanja u njemacku.
Anonimus:
20 Jan 23
Da, bas je tako bilo. 😂 Zaboravila si da napomenes na kraju sna kako ti je zvonio alarm da ustanes.
Anonimus:
20 Jan 23
Ovo je predobro napisano :D Napiši knjigu, možda i ti imaš umjetničku dušu ;)
Anonimus:
20 Jan 23
Uh sto volim procitati ovako nesto.Kad muz dobije sto je zasluzio-da ostane sam kao pas.
007:
20 Jan 23
Hajde sto je smece bio. Ali koje smece moras biti pa traziti da ti se vrati zena koju si prevario.
Anonimus:
20 Jan 23
Uzivala sam dok sam citala ovo. Sto zbog zanimljive teme, a jos vise zbog vrhunskog nacina pisanja. Svako dobro.
Anonimus:
20 Jan 23
Svaka čast, odlično da si otišla sa decom od budale. Ali to kad se razbole ili dožive nesreću, pa hoće kod one koju su povredili i ponizili... Pa gde im je obraz, brate mili ...
Anonimus:
20 Jan 23
Samo treba gledati sebe. I svoju djecu. Muž ako je pravi, cijeniće svoju ženu. Nipošto u zajednicu, njegove roditelje treba poštovati, ali biti njihova služavka-jok! Došlo vrijeme da se žene opamete.
Anonimus:
20 Jan 23
E zato ne treba biti takav, jer te niko ne ceni. Bila sam i ja kod bivseg, pa me njegova mama izvredja zbog svega. Lepo pitam zenu treba li sta ja da uradim, kaze ne treba. Posle se zali i kaze da nista necu da radim, da ima posla, ne moze ona samo svima da kuva itd. Ja operem sudje, ona se naljuti i ne zeli da ja perem, a onda kaze nece da pere. Pa jbt ko je tu lud?!?! I otisla sam od njih. Njoj i svima takvima treba neka ostrokondza da ih na mesto postavi.
Anonimus:
20 Jan 23
Lik je govedO. Neka si otisla!!
Anonimus:
20 Jan 23
Drago mi je da je pravda stigla baš njega a ne njegova pokoljenja...Ne popuštaj!
Anonimus:
20 Jan 23
Svako moze da pogresi ali se vidi kakav je ko kad treba oprostiti. Pu gaduro prljava.
Anonimus:
20 Jan 23
Eto kakve su zene. fuj. Kad je coveku najpotrevnije odbacujete ga.
Anonimus:
20 Jan 23
Tako je. Karma kučka.
Ima Boga:
20 Jan 23
Bravo,bravo,bravo! Sestro slatka,toliko mi je drago da pročitam da je jedna žena koju je unesrecio los muž,uspela i pronašla sreću.Nek ti je od Boga sve srećno i bericetno.
Anonimus:
20 Jan 23
Uvek je tako. Nadju lepu, naprave je sluskinjom i inkubatorom, onda ona propadne posto nema ni vremena ni para za sebe, a oni opet pocnu da gledaju lepe. Pa i tu drugu ako ozene, i od nje naprave isto, i tako u krug. Zato pamet u glavu i prvo sebe gledajte.
Vesna:
20 Jan 23
Carice! Srećno!
Anonimus:
20 Jan 23
Idem popiti lekadol..Glava me zaboljela čitajući🤯
Anonimus:
20 Jan 23
kreten, a i ti sto si mu to dozvolila. Oprosti, ali tako je
Ostavi komentar