#3155378
27 Apr 24
Imam drugaricu koja pokušava da bude ja. Radi stvari koje sam ja nekada radila i konstantno pokušava da nametne ljudima kako ona ima dobar život, ne znam zašto ali to je odjednom počelo da me nervira pre mi nije smetalo jer sam znala da je samo jako nesrećna ali sada je počelo veoma da mi smeta. Predpostavljam da je do toga što sam u nekom periodu života u kom ni ja nisam baš srećna ali ne znam kako da prestanem da mrzim to što radi sve isto što i ja i pokušava da se dokaže svima da je bolja od mene.
147
27
20
share
odobravam
osuđujem
wtf:
28 Apr 24
Šta to radi što ti radiš majke ti? Tako je jedna devojčica odvalila u busu, da je drugarica kopira jer je kupila Sephora paletu za oči, a to je najprodavaniji proizvod na američkom tržištu!
Anonimus:
28 Apr 24
Opismeni se.
Anonimus:
27 Apr 24
T pretpostavljam ne d
Anonimus:
27 Apr 24
Dali nosite iste carape, koji je tvoj broj grudnjaka, koji njen? Mislim da tripas. Leci se. Sve naj bolje za onu koja te kopira. Ti ces umret od zavisti i nemoci. Iz svoje se koze ne moze. Menjaj se ako ti toliko smeta. Kupi si cokoladu ili neke tablete za smirenje u ljekarnoj.
Anonimus:
27 Apr 24
Preterujes. Koje gace nosis ti, koje ona?
Anonimus:
27 Apr 24
Ofarbaj se u ljubicasto , vidi dal ce i ona
Anonimus:
27 Apr 24
Bolest.
Anonimus:
27 Apr 24
Poljubite se, sta je to nista, britnej i madonna se poljulie. Zasto nebiste mogle i vi?
Anonimus:
27 Apr 24
Mozda da odes kod nekog terapeuta, tamo zatrazi savjet, ozbiljno, bolje dok nije kasno, bolje je leciti se i izleciti se.
Anonimus:
27 Apr 24
Ovo sve sto si napisala daje mi do znanja da je ona nevina.
Anonimus:
27 Apr 24
Smeta ti jer se osecas ugorzeno, osoba ti se ne dopada, da ti se zenska svidja, kao osoba, drugarica, nebi imala problem. Ne dopada ti se i to je sve. Reci joj, suoci se s tim. Reci joj u lice. Napisi joj pismo, posalji joj e-mail. Suoci se s njom uzivo. Reci joj i bezi od nje. Ne druzite se. Kako ce znati sta si ti danas obukla ako se ne druzite, i ne zivite zajedno? Rec joj. Suoci se s snjom. Reci joj da te nervira, da ti smeta. Neka zna . Ne do pa da ti se. Mrzis ju.
Anonimus:
27 Apr 24
Kad si vec napisala problem napisi i o kome se radi, barem inicijale, ili neki nadimak
Da:
27 Apr 24
Ima toga koliko hocete. Nedavno mi na fb iskocio profil bivse drugarice, sokirala sam se! Ofarbala se u plavo i potpuno iste tanke obrve uradila a stalno mi govorila kako mi je previse svijetla kosa. E sad meni stoji pepeljasto plava a i lijepa sam bez lazne skromnosti ali njoj uzas,a pri tome se i ne sminka. Izgleda kako da je stavila jeftinu periku.
Anonimus:
27 Apr 24
Put pod noge i pravac psiholog. Obe.
Anonimus:
27 Apr 24
Ma jao kad se neko žali na to odma svi skoče kako si sigurno utripovana, i kako da ti nisi nesigurna moglo bi samo da ti imponuje što te neko kopira. A činjenica je da to niko ne voli, da se često dešava u ženskim prijateljstvima, i da se uglavnom ne radi o tome kako si ti eto nju inspirisala i sve je to zapravo slatko, nego su to toksične osobe koje ti NEĆE donjeti dobro. Kako može biti stabilna osoba koja nema stil, interesovanja itd nego uzme od neke druge devojke,ej.
Ivana:
27 Apr 24
Imala sam istu taku.Ev vec 4 mjeseca se ne cujemo.Kao sto kazes stvarno nije mi smetalo to iako smo se druzile 10-tak god.Al sad sam se zasitila i pocela me ugrozavat da sam morala prekinut kontakt. Moj savjet udalji se jer to vec prelazi u opsesiju kod takvih osoba.
Anonimus:
27 Apr 24
Kako da se reši problem? Od*ebi je i gotovo. Šta ti nju uopšte trpiš? To mi nikako nije jasno. Kad već vidiš neke stvari,onda batali to. Psiho je.
Ostavi komentar